کدوم دسته بهتره ؟ ( PS3 Vs. X360 )

دسته ی کدام کنسول بهتر است ؟ ( PS3 , XBOX360 )

• Playstation 3

رای‌ها: 145 37.6%
  • XBOX 360

رای‌ها: 214 55.4%
  • من دسته ی PS3 ( یا XBOX 360 ) رو تست نکردم .

رای‌ها: 27 7.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    386
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
به نظر من Ps3 بهتره چون من خيلي فوتباليم و به نظرمانصاف نيست اين قابليت ها رو حذف كرد چون تا يه مدت ديگه دسته هاي Ps3 هم شوك دار ميشه (به نظرم تلفيق Doul shok با sixaxis حس جالبي در موقع بازي كردن به آدم بده)
مهم ترین چزی که باعث میشه کنترلر های Xbox360 نسبت به Ps3 برای اکثر کاربرا برتری داشته باشه اینه که الان سونی سومین نسلی هستش که داره از یک مدل کنترلر استفاده میکنه و برای خیلی ها تکراری شده و به خاطر همین 360 برامون تازگی داره البته جدا از اینکه واقعآ خوش دسته
به نظر منم آره ولي سوني فكر اينجاشم كرده (دسته هاي دايرهاي)

من با دسته ایک باکس خیلی راحتر بازی میکنم !
خیلی عالیه البته دسته ps هم خوبه مخصوصا برای بازی we
ولی ایکس باکس خیلی بهتره :love:

البته به این نکته توجه کنید که کنترلر های سونی (PLAY STATION 1&2 ) هردو زمان خودشون بهترین کنترلر بودند نه از نظر من ها از نظر کار شناسان و گیمر های حرفه ای .
میشه یه کنسول شاخ اون زمان رو بگی ؟:confused:
خوب معلومه اون زمان کنسول شاخی وجود نداشته که بخاد حالا یه دسته درست و حسابی عرضه کنه !
xbox1 هم که خدا رهمتش کنه همون موقع زیاد طرفدار نداشت !

dual shock3 ببخشید شاید اسپلش اشتباه باشه همه چی رو مشخص کرد2 تکنولوجی در 1 دسته :laughing:

ماشه ای بودن دکمه ها مثل پدال گاز و ترمز عمل میکنه یعنی هر چی بیشتر فشار بدی پدال گاز یا ترمز هم تو بازی بیشتر فشار داده میشه از وقتی من xbox بازی میکنم وقتی می خوام ps بازی کنم دستم درد میگیره دسته ی xbox واقعا از همه نظر سره.

360 بهتره و روان تر و نرم تر است ولي دسته ps3خشك هستش مخصوصا L&Rالبته شايد مشكل از كنسول دوسته من باشه!!!!!
ولي من با 360 بيشتر حال مي كنم

به نظر ه من LT و RT خیلی روون تر از L و R هست .برایه بازیایه ورزشی(مخصوصن foot ball ) دستهیه ps3 ولی برایه بازیه جنگی (مخصوصن برایه سبکه first person shooter)دستهیه 360

دوستان امیدوارم این حرف منو به دید بد نبینید اما من نوشته هاتونو خوندم بااجازتون باید بگم که اکثراَ خوبی ها و بدیهای این دورو نمیدونید درست و همش به اندازه ویبره و حالت موشن دسته ها گیر میدید .
آقایون میدونید چرا دسته 360 رو برای fps بهتر میدونید ؟
بخاطر دو دلیل یک جای آنالوگها دوم LT وRT های دسته که مثل ماشه تفنگ هستن .
اما یه چیزی هم این وسط هست که هیچ کدوم دقت نکردید اونم جیگیری دکمه هاست . بزارید راحتتون کنم اگه دقت کرده باشید دکمه تیر همیشه RT هست و در بعضی موارد LT اما هیچ وقت RB یا LB نیستن فقط سعی کنید تصور کنید دوتای بالا باشه ببینید اونوقت میتونید درست بازی کنید .مطمئنن نه . در مورد PS هم همینه تا اینجا هر چی بازی FPS اومده براش با R1 و L1 کار می کرده برای همین اکثر ماها باهاش مشکل داشتیم یا بهتر بگم به راحتیه 360 نبودیم .اصلاَ تعادل دسته تو دستمون بهم می خوره .پس نمیشه تمام مشکل رو رودسته انداخت البته اینکه مال 360 تو این زمینه راحت تره شکی درش نیست . اما مال PS هم چیزی کمتر نداره .
در مورد جای آنالوگها هم مال 360 بهتره چون کنار هم نیستن و دست مصلط تره . ولی مال PS3 چسبیده بهمه . تا این جا دو هیچ به نفع 360 .
اما در مورد فلشها همه میدونیم که مال PS بهتره نیازیم به توضیح نداره .
ونکته آخر راجب دکمه ضربدر و دایره و... در مقایسه با X وY و... هستش نمیدونم چند تاتن دقت کردین اما در PS این دکمه ها حسی که برخلافشون در 360 محکم هستن ولی معمولی پس 2.2
اما اگه از من بپرسن می گم این دو باهم کاملاَ نه تک تک.
بهر حال اگه بد بود معضرت.

دوستان امیدوارم این حرف منو به دید بد نبینید اما من نوشته هاتونو خوندم بااجازتون باید بگم که اکثراَ خوبی ها و بدیهای این دورو نمیدونید درست و همش به اندازه ویبره و حالت موشن دسته ها گیر میدید .
آقایون میدونید چرا دسته 360 رو برای fps بهتر میدونید ؟
بخاطر دو دلیل یک جای آنالوگها دوم LT وRT های دسته که مثل ماشه تفنگ هستن .
اما یه چیزی هم این وسط هست که هیچ کدوم دقت نکردید اونم جیگیری دکمه هاست . بزارید راحتتون کنم اگه دقت کرده باشید دکمه تیر همیشه RT هست و در بعضی موارد LT اما هیچ وقت RB یا LB نیستن فقط سعی کنید تصور کنید دوتای بالا باشه ببینید اونوقت میتونید درست بازی کنید .مطمئنن نه . در مورد PS هم همینه تا اینجا هر چی بازی FPS اومده براش با R1 و L1 کار می کرده برای همین اکثر ماها باهاش مشکل داشتیم یا بهتر بگم به راحتیه 360 نبودیم .اصلاَ تعادل دسته تو دستمون بهم می خوره .پس نمیشه تمام مشکل رو رودسته انداخت البته اینکه مال 360 تو این زمینه راحت تره شکی درش نیست . اما مال PS هم چیزی کمتر نداره .
در مورد جای آنالوگها هم مال 360 بهتره چون کنار هم نیستن و دست مصلط تره . ولی مال PS3 چسبیده بهمه . تا این جا دو هیچ به نفع 360 .
اما در مورد فلشها همه میدونیم که مال PS بهتره نیازیم به توضیح نداره .
ونکته آخر راجب دکمه ضربدر و دایره و... در مقایسه با X وY و... هستش نمیدونم چند تاتن دقت کردین اما در PS این دکمه ها حسی که برخلافشون در 360 محکم هستن ولی معمولی پس 2.2
اما اگه از من بپرسن می گم این دو باهم کاملاَ نه تک تک.
بهر حال اگه بد بود معضرت.
اصلا به دلیل همین سفت بودن دکمه های 360 ( A , X , Y , B ) حسگر ندارن !

مثلا تو PS اگه دکمه ی X رو یک کم فشار بدین فرق داره تا این که کامل فشار بدین !

نمیدونم این تو 360 هم هست یا نه ، ولی فکر نکنم باشه .

اصلا به دلیل همین سفت بودن دکمه های 360 ( A , X , Y , B ) حسگر ندارن !

مثلا تو Ps اگه دکمه ی X رو یک کم فشار بدین فرق داره تا این که کامل فشار بدین !

نمیدونم این تو 360 هم هست یا نه ، ولی فکر نکنم باشه .
چرا عزيزم هستش مي تونين توي بازي هاي ماشين و يا غيره تست كنين!
البته براي فوتبال بازي كردن چون يه عمر با پي اس 1 و 2 بازي كرديم براي خيلي ها سخته ولي الان كه ديگه براي من عادي شده!!!
و صددر صد براي خيلي ها همين صدق مي كنه!

آخرین ویرایش:
چرا عزيزم هستش مي تونين توي بازي هاي ماشين و يا غيره تست كنين!
البته براي فوتبال بازي كردن چون يه عمر با پي اس 1 و 2 بازي كرديم براي خيلي ها سخته ولي الان كه ديگه براي من عادي شده!!!
و صددر صد براي خيلي ها همين صدق مي كنه!
من هر چی امتحان کردم این طور نبود !

ps3 بیست تا رای داشته ولی رو هم رفته 1 یا دو پست دادن یعنی چی ؟
یعنی اومدن به قول دوستمون فن بوی بازی کردن همین طور الکی اومدن نظر دادن
چون دلیل هم نداشتن اینجا چیزی نگفتن !!!

من هر چی امتحان کردم این طور نبود !
چرا عزيزم همين طوره يه سري قبلا مي گفتن كه ديسته xbox اين گونه نيستش و دسته هاي 2 اين جوري هستش!
كه من وقتي ماله 360 رو ديدم همين طوري هستش خيلي حال كردم!
اما اولين بازي هم كه تستش كردم dirt بود يعني كلا اولين بازي ماشينم بود!!
كه خيلي هم ذوق كردم!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or