کدوم دسته بهتره ؟ ( PS3 Vs. X360 )

دسته ی کدام کنسول بهتر است ؟ ( PS3 , XBOX360 )

• Playstation 3

رای‌ها: 145 37.6%
  • XBOX 360

رای‌ها: 214 55.4%
  • من دسته ی PS3 ( یا XBOX 360 ) رو تست نکردم .

رای‌ها: 27 7.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    386
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
360 ديگه هم خوشت دست تره هم دكمه هاش بهتره انالوگشم كه حرف نداره طراحيشم خوبه ديگه از بس قيافه دسته هاي ps رو ديدم بالا اوردم خيلي به نظر قديمي مياد
اون l2 r2 براي ps3 بدترين چيزي هست كه ديدم خيلي افتضاحه اصلا قابل رقابت با ماله 360 نيست
جنس بدنه ي دسته ي 360 هم خيلي توپه
البته از پد هر دو دسته بدم مياد اما هيچ مشكلي با هر دوشون ندارم ماله 360 براي تفنگ عوض كردن بهتر حال ميده براي فوتبالم هر دو باهاشون راحتم

دستو خیلی اذیت میکنه این آنالوگاش قیافه هم نداره آنالوگاش;)

اتفاقا انالوگ هاش خوبه چون تو رفتگی داره و راحتتر میشه تکونش داد البته این نظر منه!

مقایسه ی کلی : PS3 Xbox360

خوشگلیه دسته : 8 9

راحتیه دسته : 9 8

دکمه های دسته : 10 8

شارژ و باطری : 8 10
اولا بگم فقط دسته 360
دوما شکل دسته 360 خیلی بهتر از 3 هستش چجوری اینطور امتیاز دادی ؟:eek:
سوما خودتون هم میدونید که دسته 360 راحت تره !
چهارمن دکمه اش هم راحته !
در ضمن دیگه شارژ 360 تغییر کرده ، قراره نوعی باتری که با USBشارژ میشه وارد بازار بشه ! اگه بیا د قیمتش 13-12 یورو هست که میتونید بزنید به خود 360 شارژ بشه ! خیلی عالیه
پس دیگه با این تفاصیل دسته 360 کلا بهتره !:cheesygri

مگه دسته های شما زود شارژشون زود تموم میشه که همه ازش شاکی هستید من با دستم 10 روز بازی میکنم باتری هم VARTA NI_H 1600mAh سریه PHOTO ACCU.ولی هیچی اون باتری هایی که خود MICROSOFT توصیه کرده بود نمیشه.دنبال باتر شارژی های اون طوریم ولی گیرم نمیاد:(

دسته ی 360 از همه نظر بهتره ولی فقط تو یه چیز از PS3 بد تره اونم D-PAD که ماله ps3 هر 8 جهت اصلی و فرعی رو به راحتی میتونی ازشون استفاده کنی به خصوص برای فوتبال حرفه ای.من که نمیتونم با انالوگ فوتبال بازی کنم یعنی میشه ولی دیگه نمیشه باهاش حرکت های ریز رو برای دریبل کردن انجام داد:(

اتفاقا انالوگ هاش خوبه چون تو رفتگی داره و راحتتر میشه تکونش داد البته این نظر منه!

به نظر من مال Ps3 بهتره !

من دسته PS3 رو امتحان کردم پس نظر نمیدم.
فقط میتونم بگم D-Pad دسته 360 واقعا افتضاحه.
ولی بقول معروف آنالوگ 360 و مخصوصا جاش خیلی خوبه. از لحاظ ظاهری و قیافه بنظرم 360 بهتره. این Trigger یا ماشه ها رو کنترل 360 بازیهایه FPS رو مخصوصا جذابتر میکنه.

از نظر من Xbox360 سر تره !!

هم قشنگ تره هم خوش دست تره .

تازه نوع بیسیمش رو هم میتونی به کامپیوتر وصل کنی !!!

خلاصه دسته هاش واقعآ برتری داره نسبت به PS3 !!

ولی هیچی اون باتری هایی که خود MICROSOFT توصیه کرده بود نمیشه.دنبال باتر شارژی های اون طوریم ولی گیرم نمیاد:(

اتفاقا من خودم از Energizer استفاده میکنم اصلا هم زود تموم نمیشه همیشه هم rumble ش روشن هست:) پیشنهاد میکنم برین بگیرین 6 تاش رو میدن 2000 تومن باطری شارژش هم زیاد هست اخه مارک معروفیه همه جا داره...

هر کسی نسبت به عادتش میگه . مثلآ من 8 سال با دسته های ps بازی کردم و فقط چند ماه با 360 . به همین خاطر میگم PS بهتره ! . اما در کل جفتشون خوبه ! .

بدون شک دسته Xbox 360 بهترین دسته هست

من وقتی میرم گیم نت تا pes بازی کنم با خودم دسته می بردم ولی X360 خریدم دستشو بردم گیم نت و همه کف کردند طوری که صاحب گیم نت برای هر دستگاه یه دسته 360 خریده و همه دارند حال می کنند
تازه دسته ps3 شوک نداره اما شوک 360 خداست

در هر جور فقط دسته 360

مهم ترین چزی که باعث میشه کنترلر های Xbox360 نسبت به Ps3 برای اکثر کاربرا برتری داشته باشه اینه که الان سونی سومین نسلی هستش که داره از یک مدل کنترلر استفاده میکنه و برای خیلی ها تکراری شده و به خاطر همین 360 برامون تازگی داره البته جدا از اینکه واقعآ خوش دسته !

البته این نظر منه .

البته به این نکته توجه کنید که کنترلر های سونی (PLAY STATION 1&2 ) هردو زمان خودشون بهترین کنترلر بودند نه از نظر من ها از نظر کار شناسان و گیمر های حرفه ای .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or