کدوم دسته بهتره ؟ ( PS3 Vs. X360 )

دسته ی کدام کنسول بهتر است ؟ ( PS3 , XBOX360 )

• Playstation 3

رای‌ها: 145 37.6%
  • XBOX 360

رای‌ها: 214 55.4%
  • من دسته ی PS3 ( یا XBOX 360 ) رو تست نکردم .

رای‌ها: 27 7.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    386
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
دسته هاي 360 خيلي بهتره
مخصوصا دكمه ي RT LT كه خيلي با حالن
ولي ps3 دستش خيلي قديميه و الكيه
از زمان ps1 تا حالا همون شكليه :laughing::laughing::laughing:

شما به چيه دسته ps3 مينازي قافه كه كلا تعطيه
بازم دسته ps1 يك قيافه اي داشت اين يكي كه سيا ساكتي تشريف داره
جز سنگينيه دسته 360 كه به خاطر باطري هست psهيچ برتري نداره
---
كلا دسته سيم دار 360 اين عيب رو هم نداره ديگه چي ميگي

شايان خو از امضاش معلومه فن كدومه كاپيتان رايان هم همينطور.

اگر بخوايم بگيم كه تقليد كاره كدومه معلومه 360 دكمه هاي R1 L1 ترتيب دكمه ها و...

پس نگيد مال سوني قديميه و اين حق رو به سوني بديد من هنوز فن نشدم نه مال سوني نه ماكروسافت نه نينتندو و من حق ميدم اگر هر لحاظ بگيد يكه برتره مثلا من از دموي روشن شدن 360 و قيافه ي 360 بيشتر خوشم مياد و موضاعات ديگر

در 360 Rb,Rt Lb,Lt خیلی بهتر از R1.r2.l1.l2 هست
ولی قسمت هایه دیگه ps3 بهتره

دسته 360 به دلیل بزرگی و پر بودنش خیلی خوش دست تر از دسته های Ps هست.آدم راحت بهش عادت میکنه.

100 درصد دسته های 360 خیلی خوش ساخت تر از دسته های پی اس 3 هست و به گیمر هم خیلی کمک میکنه این دسته های خوش ساخت . ( اینو من نمیگم همه دنیا میگن دسته های 360 برتره )

بازی های fps و tpa با 360 واقعا یه حال دیگه ای میده ولی pro و fifa با دسته ps راحت تره ;) راستی دسته 360 اصلا بزرگ نیست فیت دست

100 درصد دسته هاي PS3 قويتره.

1-داشتن سيستم سنسور حركتي
2-اضافه شدن ويبره در Dual Shock 3
3-داشتن باطري هاي قوي
4-عرق نكردن دست ها حتي در استفاده طولاني

دسته پی اس 3 طراحیش به نسبت مد روز کمی قدیمی شده ولی به دلیل ارگونومی بالا در طراحی اولیه و راحتی دست تغیر زیادی توش ندادن.یکی همونsix axis و دکمه های پتاسیلی l2 r2 و سبکی (من کلا 2 3 بار بیشتر ps3 بازی نکردم.ولی دقت نکردم که ویبره داره یا نه؟؟) .در کل دسته های عالی هستند.سونی کارش درسته.
اما 360.جذابیت طراحی که دسته 360 داره رو تو هیچ دسته ایی تو دنیا ندیدم.یه طرح جالب و جذابی داره که به ادم اشتیاق بازی کردن میده.دکمه های رنگیش تو یه طرح شیشه ای برجسته قرار دارند که زیبایی دسته رو دو چندان میکنه.fps بازی کردن خیلی راحتتره نسبت به دسته سونی.اما سنگینه یه مقدار و اذیت میکنه در طولانی مدت.دکمه های جهتیشم خیلی افتضاح طراحی شده.باید کاملا جهت مورد نظر رو فشار بدید تا عمل کنه اونم تازه معلوم نیست.در کل ارگونومی جالبی داره.فراموش نکنید که میکروسافت تو طراحیgame pad سابقه طولانی داره.side winder رو یادتونه؟؟؟مخصوص flight simulator 2000 بود و به جرئت میگم بهترین دسته خلبانی بود که تو عمرم دیده بودم.شوکی که میداد تمام اندام بدن رو میلرزوند.

3-داشتن باطري هاي قوي
عجب! تو هنو دسته ي 360 تو دستت نگرفتي داري نظر ميدي :laughing:

3-داشتن باطري هاي قوي

شما رو همه دیگه شناختن...

اصلا به دلیل همین سفت بودن دکمه های 360 ( A , X , Y , B ) حسگر ندارن !

مثلا تو PS اگه دکمه ی X رو یک کم فشار بدین فرق داره تا این که کامل فشار بدین !

نمیدونم این تو 360 هم هست یا نه ، ولی فکر نکنم باشه .

اینطور نیست دوست عزیز. اگه شما همچین حسی کردین دلیلش این بوده که وقتی به قول خودتون "محکم فشار دادید" دکمه زمان بیشتری درگیر بوده نسبت به حالت یک ضربه کوچولو! و در اصل کنسول به مدت زمان نگه داشته شدن دکمه پاسخ میده. نه شدت فشار دادنش. و هیچ حسگری ندارن. که البته این مورد حتی در آتاری هم بوده :-" چه برسه به PS3 یا X360 .
فقط آنالوگها هستند که به مقدار تغییر زاویه (فشار) حساسیت نشون میدن.

موفق باشید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or