کدوم دسته بهتره ؟ ( PS3 Vs. X360 )

دسته ی کدام کنسول بهتر است ؟ ( PS3 , XBOX360 )

• Playstation 3

رای‌ها: 145 37.6%
  • XBOX 360

رای‌ها: 214 55.4%
  • من دسته ی PS3 ( یا XBOX 360 ) رو تست نکردم .

رای‌ها: 27 7.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    386
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
یعنی شما واقعا نمیدونین سبکی دسته ضعف حساب میه نه خوبی!؟ اتفاقا برای همین خیلی از پلیرا ار دسته ی PS3 ایراد گرفته بودن.

مهم ترین چیز در یک دسته خوش دست بودنش هست که کاملا هم معلومه که دسته ی 360 خوش دست تره.بعضی ها گفته بودن که دکمه هاش صفته.در جوابشون باید بگم که فکر کنم کمی زورشون کم باشه(می تونن به باشگاه های بدن سازی مراجعه کنن).
هر کسی هم که با شارژ باطری ها مشکل داره میتونه ویبره رو قطع کنه تا اشغال ترین باطری براش 2ماه کار کنه.

دسته PS3 از همه لحاظ بهتره
هم سبکتره
و هم اینکه قابلیت شارژ کردن داره
خوش دست و مناسبه
کلا از همه لحاظ نسبت به دسته 360 برتری داره

آخرین ویرایش:
به عقیده من دسته 360 خیلی دیر دست رو خسته میکنه و شک جالبتری هم داره.

دسته های 360 فوق العاده خوش دسته بالعکس دسته ps3 که خیلی خشک و بد دسته
دسته 360 توی همه بازی ها(مخصوصا fps) خیلی بهتر از دسته ps3 عمل میکنه بجز فوتبال که علتش همون D-pad اش هست که اصلا دقیق نیست
از لحاظ شارژ هم برتری با دسته ps3 هست چون با یک کابل ارزون قیمت میزنی به usb و شارژ میشه ولی برای دسته 360 باید پول خرج کنی و بری باتری شارژی با شارژر بخری

دسته PS3 خیلی جمع و جور
در ضمن دکمه هاش هم خیلی نرم و خوش دست
Vibration هم که توی دسته های جدید داره مثل دسته های X360
قابلیت Sixaxis رو هم که نمی شه ازش گذشت چون خودم خیلی با این قابلیتش حال کردم بر خلاف خیلی ها که فکر می کنن این قابلیت توی بازی ها شانسی عمل می کنه برعکس خیلی هم دقیقه
کلا نظر من کنترلر PS3 هست

جان من نگاه كنيد! خوب اول صفحه گفته شده! كه فن بوي بازي در نياريد. هر كس 360 داره ميگه 360 و هر كس هم PS3 داره ميگه PS3 !! اين كار ها يعني چي! خب نميتونيد با هم مقايسه كنيد؟
به نظرم دسته 360 بهتر :
RT و LT اش خيلي خوبه هرچند براي PS3 هم بهبود يافته! و از اون حالت گند PS2 كه پدرت در ميومد بزني دكمش رو خارج شده ولي باز براي 360 بهتر!
وزن متعادل 360
جايگيري راحت دست به طوري كه كاملا به همه كليد ها مسلطي يادم توي PS2 هر وقت فوتبال بازي ميكردم مشكل پيدا ميكردم! البته توي PS3 وقت نشد فوتبال بازي كنيم :biggrin1: ولي بازم باهاش مشكل داشتم.
دست حداقل من توي كل سري دسته هاي PS شروع به عرق كردن ميكنه! و فورا ليز ميخوره توي PS3 هم همين مشكل بود برام ولي در X360 اينجوري نبود.
اون گودي سر آنالوگ ها توي 360 خيلي براي من مفيد چون وقتي كه چند ساعت از كار ميگذره و دستم خسته ميشه ! توي PS2 هي دستم ليز ميخورد! آخه توي PS3 زياد بازي نكردم كه بگم چنين امري بود يا نه ولي چون آنالوگ هاش عوض نشده پس حتما هست ولي در 360 اصلا اينجوري نميشه برام.
راحتي كه دسته 360 داره PS3 نداره.
فرمي كه كف دست آدم روي 360 قرار ميگيره باعث ميشه آدم لذت ببره! و ارتباط بيشتري بر قرار كنه (روانشناس ها اعتقاد دارند اگر كف دست آدم با محيط بيشتر در ارتباط باشه اون حس واقعي محيط بهش القاء ميشه ولي من توي دسته هاي PS3 ديدم! كف دستم خوب جفت و جور نميشد ولي در 360 اين چنين بود)
ظاهر X360 خيلي قشنگ تر از PS3هركس بگه نيست يك فن بدجور! خداييش ببينيد ديگه وقتي از جلو دو دسته رو ميزاريم كنار هم خيلي مال 360 باحال! اگر تونستم يك عكس از جلو دوتا دسته گير ميارم تا ببينيد.
همين ديگه!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or