اولاً که LT و RT دسته پلی 3 هم مثل X360 ( شما دسته PS3 دستت نگرفتی اینو می گی )جان من نگاه كنيد! خوب اول صفحه گفته شده! كه فن بوي بازي در نياريد. هر كس 360 داره ميگه 360 و هر كس هم PS3 داره ميگه PS3 !! اين كار ها يعني چي! خب نميتونيد با هم مقايسه كنيد؟
به نظرم دسته 360 بهتر :
RT و LT اش خيلي خوبه هرچند براي PS3 هم بهبود يافته! و از اون حالت گند PS2 كه پدرت در ميومد بزني دكمش رو خارج شده ولي باز براي 360 بهتر!
وزن متعادل 360
جايگيري راحت دست به طوري كه كاملا به همه كليد ها مسلطي يادم توي PS2 هر وقت فوتبال بازي ميكردم مشكل پيدا ميكردم! البته توي PS3 وقت نشد فوتبال بازي كنيم :biggrin1: ولي بازم باهاش مشكل داشتم.
دست حداقل من توي كل سري دسته هاي PS شروع به عرق كردن ميكنه! و فورا ليز ميخوره توي PS3 هم همين مشكل بود برام ولي در X360 اينجوري نبود.
اون گودي سر آنالوگ ها توي 360 خيلي براي من مفيد چون وقتي كه چند ساعت از كار ميگذره و دستم خسته ميشه ! توي PS2 هي دستم ليز ميخورد! آخه توي PS3 زياد بازي نكردم كه بگم چنين امري بود يا نه ولي چون آنالوگ هاش عوض نشده پس حتما هست ولي در 360 اصلا اينجوري نميشه برام.
راحتي كه دسته 360 داره PS3 نداره.
فرمي كه كف دست آدم روي 360 قرار ميگيره باعث ميشه آدم لذت ببره! و ارتباط بيشتري بر قرار كنه (روانشناس ها اعتقاد دارند اگر كف دست آدم با محيط بيشتر در ارتباط باشه اون حس واقعي محيط بهش القاء ميشه ولي من توي دسته هاي PS3 ديدم! كف دستم خوب جفت و جور نميشد ولي در 360 اين چنين بود)
ظاهر X360 خيلي قشنگ تر از PS3هركس بگه نيست يك فن بدجور! خداييش ببينيد ديگه وقتي از جلو دو دسته رو ميزاريم كنار هم خيلي مال 360 باحال! اگر تونستم يك عكس از جلو دوتا دسته گير ميارم تا ببينيد.
همين ديگه!
اولاً که LT و RT دسته پلی 3 هم مثل X360 ( شما دسته PS3 دستت نگرفتی اینو می گی )
وزن دسته های Dual shock پلی 3 هم بسیار مناسبه
دلیل بیارید که راحتی دسته X360 از پلی 3 بیشتره ( روی هوا سخن نگید )
مشکل عرق کردن واسه همه هست ولی کسی تا به حال به مشکل بر نخورده تا اونجا که من می دونم
فکر کنم یه فن 3 اتیشه فقط می تونه بگه دسته 360 قشنگتر از پلی 3 هستش.
در ضمن پلی 3 قابلیت 6 محوری رو داره که X360 نداره
شما بیا یهو بگو که PS3 با دستش بره بمیره دیگه !!!
یکی باید به شما بگه فن بوی بازی در نیارید.
اینکه یک کسی فکر میکنه دسته فلان کنسول از اون یکی بهتره یک نظر شخصیه و شما کسی نیستی که لازم باشه برات دلیل بیاره.
هر کی باید نظرشو بگه و همینطور که اسمش روشه این فقط یک نظره.
کاربر MGS4_Snake و GamerSpidy این مدت پست های اسپم و فن بوی وار زیاد دادن و همین طور دارن ادامه میدن. یک پست اسپم دیگه و دسترسیشون قطع میشه.
اگه فکر میکنین جنبه بحث کردن ندارین و هی میخواین مسخره بازی کنین توی بحث شرکت نکنین!
PS: دوباره میگم. توی تاپیک بیان و نظرتونو رو بگین اونم به صورت درست و بدون مسخره بازی (و مسخره کردن دیگران). اینکه یک کسی دیگه فکر میکنه کدوم دسته بهتره مهم نیست و دلیل نداره شما به راه راست هدایتش کنین!
وقتی یکی میاد به این راحتی پست ها رو پاک میکنه . چطور میشه آزادانه نظر داد . ببخشید میشه پروفایل مدیر کل رو به من بدید . باهاش یه کار خصوصی داشتم . با تشکر
اینکه یک کسی فکر میکنه دسته فلان کنسول از اون یکی بهتره یک نظر شخصیه و شما کسی نیستی که لازم باشه برات دلیل بیاره.
هر کی باید نظرشو بگه و همینطور که اسمش روشه این فقط یک نظره.
کاربر MGS4_Snake و GamerSpidy این مدت پست های اسپم و فن بوی وار زیاد دادن و همین طور دارن ادامه میدن. یک پست اسپم دیگه و دسترسیشون قطع میشه.
اگه فکر میکنین جنبه بحث کردن ندارین و هی میخواین مسخره بازی کنین توی بحث شرکت نکنین!
PS: دوباره میگم. توی تاپیک بیان و نظرتونو رو بگین اونم به صورت درست و بدون مسخره بازی (و مسخره کردن دیگران). اینکه یک کسی دیگه فکر میکنه کدوم دسته بهتره مهم نیست و دلیل نداره شما به راه راست هدایتش کنین!
نظر کلی من
1 -دسته 360 یه کمی بیش از حد بزرگه اگه کمی کوچکتر بود بهتر میشد ولی همینجوری هم توی دست خوب جا میگیره و بد نیست
2 - و دکمه هاش هم نسبت به PS3 کمی صفت تره و جهتهای سمت چپ دسته که به هم پیوسته شدن در دسته 360 اصلا خوب کار نشده و ناکارامده
3 -یکی دیگر از عیبهای دسته 360 باتری خور بودنشه و اصلا برای هیچ کس جالب نیست که همش باتری عوض کنه
ویبریشن دسته هم در حد قابل قبولیه
4 - یک چیز دیگه این هست که به خاطر بزرگی دسته هنگام بازی کردن دست افراد زود عرق میکنه و دسته لیز میخوره
کلا دسته 360 به درد بازی های اکشن و پر جنب و جوش نمیخوره ولی برای بازی های FPS خوبه
نمره من به دسته 360 :
6.5
دسته PS3 نسبت به اولش (PS1 و PS2 ) خیلی بهتر شده و همچنین قابلیت sixaxis که به دست اضافه شده و معرف حضور همه هست
اندازه دسته PS3 واقعا عالیه و برای هر بازیبازی چه بزرگ و چه بچه مناسبه
وزن دسته PS3 نسبت به قبل(PS و PS2 ) کمتر شده و هم سبکتر از دسته 360 هست (دسته 360 به نظر من یه کم زیادی سنگینه) به نظر من این سبک بودن دسته یک حسن برای یک دسته بازی هست و موقع بازی کردن هم دست خیلی کم عرق میکنه
دکمه های دسته PS3 خیلی نرم تر از دسته 360 هست و دکمه های L2 و R2 هم تغییر کردند و بهتر و نرم تر شدن
شارژ شدن دسته PS3 هم که واقعا عالیه به این صورت که فقط با یک کابل دسته رو به PS3 وصل میکنی و بعد از 15 دقیقه دسته کامل شارژ میشه (درست مثل گوشی های همراه) و از باتری عوض کردن هم خبری نیست
در ضمن دوستان دسته کامل PS3
Dual Shock 3 هست و Vibration هم بهش اضافه شده که همه میدونید پس لطفا نگید ویبره نداره!!!
اون دسته sixaxis فقط یک طرح اولیه برای دسته های PS3 بود و تولیدش داره متوقف میشه و Dual Shock 3 به عنوان دسته اصلی PS3 حساب میشه
با اضافه شدن Vibration به دسته PS3 کمی سنگین تر از قبل شده و کلا یک وزن کاملا مناسبی پیدا کرده
نه زیاد سنگین نه زیاد سبک
(Dual Shock 3) نمره من به دسته PS3 :
9.6
عزیزم من نظر دادم که شما بیای حرف منو تکذیب کنی؟درباره 360 :
1 - حق با شماست .
2 - عادت ندارید من هیچ سفتی در دکمه ها ندیدم . اما حالت سفت که در دکمه جهت ها عادی است و فکر نکنم یک ایراد باشد . چون وقتی با همان دست دارین با دکمه ( اسمشو نمیدونم کار میکنی یکم سخت است که بخوای حرکت بدی فکر میکنی سفت شده من تاحالا مشکلی نداشتم .
3 - درسته این دسته ها باطری میخوره . خب چه ربطی داره دسته ps3 هم شارژ میشه .
4 - در این مورد اشکال از خودته ( توهبن نکردما میری برای معافی کف دست سربازی دستت عرق میکنه اینم یه چیزی مثل اونه با کمی تفاوت برای من یک بارم عرق نکرده )
درباره ps3 هم نظری ندارم . :biggrin1::biggrin1:
با تشکر .
عزیزم من نظر دادم که شما بیای حرف منو تکذیب کنی؟
خب هر کسی یه نظری داره دیگه
کف دست من که زیاد عرق نمیکنه ولی یک انسان معمولی بعد از 1 ساعت بازی کردن با دسته بالاخره دستش یه کم عرق میکنه دیگه (این مسئله در مورد دسته 360 یه کم بیشتره)
گفتم دسته PS3 شارژ میشه و بهتره (دسته 360 رو باید هی باتری به خوردش بدی و این اصلا جالب نیست)
اون سوتی که دادی رو نگفتی :biggrin1: آخه یعنی چی این حرف دسته PS3 ویبره نداره!!!!!!
یعنی تا حالا اسم Dual Shock 3 هم به گوشت نخورده!!!!