کدوم دسته بهتره ؟ ( PS3 Vs. X360 )

دسته ی کدام کنسول بهتر است ؟ ( PS3 , XBOX360 )

• Playstation 3

رای‌ها: 145 37.6%
  • XBOX 360

رای‌ها: 214 55.4%
  • من دسته ی PS3 ( یا XBOX 360 ) رو تست نکردم .

رای‌ها: 27 7.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    386
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
هر 2 دسته یه سری نقاط بالا پایین دارن که نمیشه دقیق گفت کدوم بهتره...
هر دو دسته به نوعی خوش دست هستن.سنگینی خود دسته یه مقداری توی راحتی کار تاثیر داره.

بابا من الان دارم با جفتش بازي ميكنم خداييش اگه كسي چند وقت با دسته 360 بازي كنه ديگه با PS3 حال نميكنه(نظر شخصي) تازه اگه نخوايم برتري هايه دسته 360 در برابر PS3 ناديده بگيريم
خدا خیرت بده:cheesygri
منم هزاربار حرف شمارو گفتم ولی کو گوش شنوا:((
دسته ps عالیه ولی وقتی دسته 360 رو امتحان نکرده باشی:cheesygri

اينا همش سليقه اي هست . مثل اون تاپيكه 360 بهتره يا PS3 . هر چقدر هم تو اين تاپيكا بحث بشه راه به جايي نمي بره;)

من با هیچکدوم کار نکردم اما فکر کنم

همش هم سلیقه ای نیست

به هر حال یکی باید سازگاری بیشتر و بهتری با سیستم دست داشته باشه

دسته های 360 به خا طره سنگینی خوش دست تره ولی وقتی بعد 360 بازی کردن میری ps3 بازی میکنی دسته های ps3 تو دستت گم میشه:biggrin1:
بدی دسته های ps3 اینه که بعد یه مدت استفاده کردن از دسته دکمه هاش گیر میکنه:(

دسته های 360 به خا طره سنگینی خوش دست تره ولی وقتی بعد 360 بازی کردن میری ps3 بازی میکنی دسته های ps3 تو دستت گم میشه:biggrin1:
بدی دسته های ps3 اینه که بعد یه مدت استفاده کردن از دسته دکمه هاش گیر میکنه:(
به نكته دقيقي اشاره كردي دوسته من هم يه PS3 حدوده يك ساله پيش خريد الان دكمه هايه دستش هي گير ميكنه ولي دسته 360 اين اتفاق براش نيافتاده يعني من تا حالا نشنيدم
ولي خداييش سوني بعد از ساختن 3 تا كنسول هيچ تغييري تو دسته كنسول نداده به نظر من يكمي كم كاريه شايد بگن چون اين بهترين دسته هست ولي همه ميدونن كه اين طور نيست اين نظره منه

به نكته دقيقي اشاره كردي دوسته من هم يه PS3 حدوده يك ساله پيش خريد الان دكمه هايه دستش هي گير ميكنه ولي دسته 360 اين اتفاق براش نيافتاده يعني من تا حالا نشنيدم
ولي خداييش سوني بعد از ساختن 3 تا كنسول هيچ تغييري تو دسته كنسول نداده به نظر من يكمي كم كاريه شايد بگن چون اين بهترين دسته هست ولي همه ميدونن كه اين طور نيست اين نظره منه

چرا لطفی که سونی بعد از 3 نسل کنسول ساختن کرده اینه که حدود 1 درصد شکل دگمه های R2 و L2 را عوض کرده و قابلیت six axis به اون اضافه کرده ( که قابلیت شک دسته را برداشته ، که موجب خیلی انتقاد ها شد)
بعد دوباره قابلیت ویبره را اضافه کرد ولی نتونست به صورت کامل اونا اجرا کنه ( ویبره دسته ps3 در مقابل ویبره دسته 360 بسیار ضعیفه ، یعنی شرکت سونی فقط برای خالی نبودن عریضه این کار را کرده )

در ضمن هر کدوم از دسته ها قابلیت ها و مزایایی دارند
1- تریگر چب و راست 360 فقط مخصوص اینه که تو بازیهای FPS ( تیر اندازی اول شخص ) یه دونه تفنگ دوربین دار دستت بگیری، تو یه مکان کمین کنی ، هدف بگیری ، ... ، حالا شلیک کن ( درست مثل اینه که ماشه تفنگ را فشار میدی )
2- حالا برو با دسته 360 بازی guitar hero بازی کن، نت های قرمز و آبی مخصوصا توی هارد و سخت تر دمار از روزگارت درمیاره
3- با دسته ps3 بازی Lair انجام بده ، اونوقت معنای واقعیه six axis را درک میکنی
4- دسته بدون شک ( اگه نخوای بری 60000 الی 70000 تومان بدی و دسته Dual Shock 3 بخری ) حرفی برای گفتن نداره :biggrin1:

من هم 10 ساله با دسته های ps و ps2 بازی کردم و همیشه میگفتم خیلی راحته و امکان نداره دسته ا از این بهتر بشه ساخت.
ولی وقتی دسته 360 رو امتحان کردم دیگه دسته ps رو اصلا نمیتونم دستم بگیرم.
مطمین باشین هرکی میگه دسته ps بهتره حتی دستشم نگرفته.
شک نکنید
اصلا ما دست هم نزدیم شما میخوای مارو بکشی؟
اگه تو 10 ساله گیمری من 11 گیمرم.همه ی کنسول ها رو هم امتحان کردم.
در ضمن شاخ هم میشکونیم.سفارش کار قبول میشود.نمونه:dj_aligator:laughing::laughing::laughing::laughing::laughing:

چرا لطفی که سونی بعد از 3 نسل کنسول ساختن کرده اینه که حدود 1 درصد شکل دگمه های R2 و L2 را عوض کرده و قابلیت six axis به اون اضافه کرده ( که قابلیت شک دسته را برداشته ، که موجب خیلی انتقاد ها شد)
بعد دوباره قابلیت ویبره را اضافه کرد ولی نتونست به صورت کامل اونا اجرا کنه ( ویبره دسته ps3 در مقابل ویبره دسته 360 بسیار ضعیفه ، یعنی شرکت سونی فقط برای خالی نبودن عریضه این کار را کرده )

در ضمن هر کدوم از دسته ها قابلیت ها و مزایایی دارند
1- تریگر چب و راست 360 فقط مخصوص اینه که تو بازیهای FPS ( تیر اندازی اول شخص ) یه دونه تفنگ دوربین دار دستت بگیری، تو یه مکان کمین کنی ، هدف بگیری ، ... ، حالا شلیک کن ( درست مثل اینه که ماشه تفنگ را فشار میدی )
2- حالا برو با دسته 360 بازی guitar hero بازی کن، نت های قرمز و آبی مخصوصا توی هارد و سخت تر دمار از روزگارت درمیاره
3- با دسته ps3 بازی Lair انجام بده ، اونوقت معنای واقعیه six axis را درک میکنی
4- دسته بدون شک ( اگه نخوای بری 60000 الی 70000 تومان بدی و دسته Dual Shock 3 بخری ) حرفی برای گفتن نداره :biggrin1:
1-اخه اين ويژگي هارو كه سوني رو دستش گذاشت بيشترش رو از دسته 360 تقليد كرده مثلا R2 L2 يا ويبره ايناهمش ماله 360 هم هست
مورده2-3رو زدي تو خال;)
4-اينم قبوله چون دسته PS3 حرفي نداره كه بزنه چون تغيير چشمگيري نداشته:( خدا كنه سوني تو كنسوله نسله بعدي درصد تغييراته دستش رو از1-2درصد به 10-20درصد برسونه:praying:

قضيه تقليد باشه هم همين سوني آنالوگاش رو از N64 كه ماله Nintendo بوده برداشته، عقب تر هم بريم ميرسيم به Jostick.

اصلا ما دست هم نزدیم شما میخوای مارو بکشی؟
اگه تو 10 ساله گیمری من 11 گیمرم.همه ی کنسول ها رو هم امتحان کردم.
در ضمن شاخ هم میشکونیم.سفارش کار قبول میشود.نمونه:dj_aligator:laughing::laughing::laughing::laughing::laughing:
:sick:من یادمه سال 67 با اتاری شروع کردم البته اونموقع 2سالم بود :biggrin1:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or