کدوم دسته بهتره ؟ ( PS3 Vs. X360 )

دسته ی کدام کنسول بهتر است ؟ ( PS3 , XBOX360 )

• Playstation 3

رای‌ها: 145 37.6%
  • XBOX 360

رای‌ها: 214 55.4%
  • من دسته ی PS3 ( یا XBOX 360 ) رو تست نکردم .

رای‌ها: 27 7.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    386
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
من هی میام هیچی نگم هی نمیشه اه بابا نظرتونو گفتید خوب ما خوندیم حالا میتونید برید هی میاید نظرتونو میگید ای باباj_aligator یا mehrad creed
یه بار بسه دیگه آخه آدم اینقدر عقده ای؟
بابا چرا ميزني مگه قير از اينه مگه دسته 360 بهتر از ps3 نيست (شايد هم نباشه نظره شخصيه منه) عقده اي يعني چي چرا فوش ميدي خوب تو (من هی میام هیچی نگم )بجايه اينكه هيچي نگي بيا يه چيزي بگو تاپيك رو ساختن برا نظر دادن

آخرین ویرایش:
بابا تو رو خدا یکی از مدیرا بیاد به اینجا رسیدگی کنه.بخدا دیگه مخمون پکید از بس حرفای اینو اونو شنیدیم.یکی میاد از 360 تعریف میکنه.
یکی میاد از PS3 تعریف میکنه اما تا حالا دسته 360رو تو دستش نگرفته.بعد میگه لرزش اصلا چیزه مهمی هم نیست.اگه نیست پس چرا سونی دوباره آورد Dual Shock معرفی کرد.ما ترکا یه مثل داریم که ترجمش اینه: به زور معدت حرف نزن.معنیش این میشه که آخه مجبوری الکی واقعیت رو پنهان کنی ؟؟؟؟ من نمی گم ماله 360 بهتره یا PS3 چون یه بار گفتم بازم میگم هرکسی با یکی راحته.الکی هم بحث بیخود نکنید.

بابا بزنید در و پیکر این تاپیک رو ببندید.دیگه اعصاب برای آدم نذاشته.

بابا تو رو خدا یکی از مدیرا بیاد به اینجا رسیدگی کنه.بخدا دیگه مخمون پکید از بس حرفای اینو اونو شنیدیم.یکی میاد از 360 تعریف میکنه.
یکی میاد از PS3 تعریف میکنه اما تا حالا دسته 360رو تو دستش نگرفته.بعد میگه لرزش اصلا چیزه مهمی هم نیست.اگه نیست پس چرا سونی دوباره آورد Dual Shock معرفی کرد.ما ترکا یه مثل داریم که ترجمش اینه: به زور معدت حرف نزن.معنیش این میشه که آخه مجبوری الکی واقعیت رو پنهان کنی ؟؟؟؟ من نمی گم ماله 360 بهتره یا PS3 چون یه بار گفتم بازم میگم هرکسی با یکی راحته.الکی هم بحث بیخود نکنید.

تایید میشه
لطفا این تاپیکو قفل کنید!!!!!!!!!!!!
هرکی یک نظر میده 10 نفر در موردش بحث میکنن اخرشم میان سره جای اول

تاپيك هرچه زود تر قفل بشه

تایید میشه
لطفا این تاپیکو قفل کنید!!!!!!!!!!!!
هرکی یک نظر میده 10 نفر در موردش بحث میکنن اخرشم میان سره جای اول .
منم واقعا تاييد ميكنم تا يه حرف ميزني 100 نفر ميريزن سره ادم ديگه از نظر دادن شده دعوا كردن نمونش mohammad-gamer كه...ديگه نظر بسه هركي با هر دسته اي كه دلش ميخواد بازي كنه ما كه ديگه به اين تاپيك سر نميزنيم خداحافظ

من هی میام هیچی نگم هی نمیشه اه بابا نظرتونو گفتید خوب ما خوندیم حالا میتونید برید هی میاید نظرتونو میگید ای باباj_aligator یا mehrad creed
یه بار بسه دیگه آخه آدم اینقدر عقده ای؟
وظیفه ما هدایته:cheesygriتایپیکم ساختن واسه نظر دادن:evil:

از من ناراحت نشید من منظورم اینه که دوستان بازی باز من نظرتونو بدید بعد ول کنید دیگه نیاید دفاع کنید
ممنون:love:

واسه چی تاپیک قفل بشه؟ یعنی بچه های این سایت واقعا جنبه ندارند که در مورد یک چیز دوستانه بحث کنند؟

من خودم برای PS3 رو بدون شوک بیشتر ترجیه میدم چون سبک تر هست.من کلا با دسته سبک حال میکنم.چون من لاغر و نحیف هستم و وقتی با دسته سنگین کار میکنم دستام زود خسته میشه.:biggrin1:

پ.ن:ان وقتی که من Folklore رو بازی میکردم دست راستم نابود شده بود!! از بس که دسته رو بالا پایین میکردم.:laughing: دیگه فحشی نمونده بود که به Sony و مبتکر این Motion Sensor و سازندگان Folklore نداده باشم!!

بيوگرافي دسته 360
شكل و طراحي بدنه:اصلاح شده ي دسته ي Dream cast خدا بيامرز , حتي اسامي A.B.X.Y
روي دكمه ها به طوريكه به Triggerهاي آن هم مايكرو رحم نكره.

ِشكلD-pad:فلسفه ي آن برميگردد به دسته هاي سگا (شما يادتون نمياد از آقا جون بپرس)

آنالوگها:همه ميدونند ديگه.چيكار داريم بگيم كه اولين بار روي دسته هاي play station ظاهر شدند.

نتيجه: چه خوبه آدم بشينه يه كم خلاقيت از خود نشون بده و يه طرحي نو خلق كنه و با
كمال افتخار بگه آقا اين است گيم پد مايكروسافت اينجوريشو كجا ديده بودي . نه اينكه دسته هاي كنسولهاي جديدو قديمو دو تا دو تا باهم جفت بندازه .

نكن اين كارو

بيوگرافي دسته 360

ِشكلD-pad:فلسفه ي آن برميگردد به دسته هاي سگا (شما يادتون نمياد از آقا جون بپرس)

آنالوگها:همه ميدونند ديگه.چيكار داريم بگيم كه اولين بار روي دسته هاي play station ظاهر شدند.

كمال افتخار بگه آقا اين است گيم پد مايكروسافت اينجوريشو كجا ديده بودي . نه اينكه دسته هاي كنسولهاي جديدو قديمو دو تا دو تا باهم جفت بندازه .

نكن اين كارو
اقا ما برگشتيم اخه يه چيز هايي گفته ميشه ادم نميدونه بخنده يا گريه كنه:biggrin1::((
تو اصلا دسته دريمكست رو از نزديك ديدي يا فقط پست خوندي حالا هرچي خوندي داري مينويسي
يعني ماكروسافت D-pad دستش رو از رويه دسته سگا تقليد كرده چه حرفا:confused:
دسته ps ظاهر شد و و ديگه هم فرق نكرد و اين خودش از معايبه
مگه بده ادم بياد از رويه هرچي كه ميبينه الهام بگيره و بعد همش رو با هم جمع كنه و يه چيزه خوب درست كنه
من نميگم دسته 360 عاليه ولي ايراد هايه بني اسرائيلي رو نميتونم ببينم و هيچي نگم:mad:
در ضمن هركي از دسته هر كنسولي خوشش مياد نبايد معايبه دسته يك كنسوله ديگرو بگيره شير فهمه;)
در ضمن بيوگرافي دسته ps3 كوشش پس:confused:

اونای که ایکس باکس 1 رو دارن باید بدونن که دستش عین دسته 360 هست فقط یه کم چاقتره.
اون بیوگرافی هم خدا رفتگانتو بیامرزه.راست میگه.همش تقلیده..مهران جان یکم که فکر کنی میبینی که بعضیا از خودشون فکری ندارند و میان از این و اون تقلید میکنن.حالا خدارو شکر آرم 360 رو ماکروسافت نایمده گیم کوب برداره

بيوگرافي دسته 360

نكن اين كارو

من کاملا با نظر این دوست عزیز موافقم:love::biggrin1:. اما انگار microsoft حیا نمیکنه , چند وقت پیش تو اینترنت یه عکس گذاشته بودن که میگفتن دسته جدید(:laughing:) 360ه در حالی که کپیه دسته wii بود (آخر نفهمیدم fake بود یا نه؟:confused:).بعلاوه همین microsoft سره motion sensor دسته sixaxis داشت آبروی sony رو میبورد ولی حالا خودش .......:laughing:
اما من خودم با sixaxis بیشتر حال میکنم. دلیلشم Cloud Strife گفت.

به به! ميبينم كه همه ريختن سره مايكروسافت.
آقا اصلا حرف همه درست. دسته ي 360 تقليدي محض از سوني و سگائه!
مهم اينه كه از همشون خوش دست تره.
من كه نميخوام دسته رو قاب كنم بزارم رو ديوار. ميخوام باهاش بازي كنم و از همه چي هم بيشتر خوش دستي برام مهمه كه اونم 90% كسايي كه هر دو دسته رو امتحان كردن اقرار ميكنن كه دسته ي 360 خوش دست تره.

به به! ميبينم كه همه ريختن سره مايكروسافت.
آقا اصلا حرف همه درست. دسته ي 360 تقليدي محض از سوني و سگائه!
مهم اينه كه از همشون خوش دست تره.
من كه نميخوام دسته رو قاب كنم بزارم رو ديوار. ميخوام باهاش بازي كنم و از همه چي هم بيشتر خوش دستي برام مهمه كه اونم 90% كسايي كه هر دو دسته رو امتحان كردن اقرار ميكنن كه دسته ي 360 خوش دست تره.
نظر سنجی برای چیه ؟ نظر سنجی برای اینه که نظرات عموم رو درباره چیزی بفهمند و آمارش رو داشته باشند که یکی مثل شما نیاد بگه 90 درصد همه میگن دسته 360 خوش دست تره !!! اون 127 نفر کشک نیستند البته اکثریت (191نفر) دسته 360 رو انتخاب کردن حداقل میگفتی 60 درصد درباره این اکثریت حتم دارم که بیشترشون مثل شما تک کنسوله هستن ;)

نظر سنجی برای چیه ؟ نظر سنجی برای اینه که نظرات عموم رو درباره چیزی بفهمند و آمارش رو داشته باشند که یکی مثل شما نیاد بگه 90 درصد همه میگن دسته 360 خوش دست تره !!! اون 127 نفر کشک نیستند البته اکثریت (191نفر) دسته 360 رو انتخاب کردن حداقل میگفتی 60 درصد درباره این اکثریت حتم دارم که بیشترشون مثل شما تک کنسوله هستن ;)
کاملا موافقم و حتم دارم که 80% کسایی که به 360 رای دادن به بدنه ps3 دست هم نزدن
اصلا کسی که میره 360 میخره واسه اینه که با پول بازی های سونی مشکل داره بنابر این اصلا به ps3 نگاهم نکرده
نتیجه:به نظر سنجی توجه نکنید بیخیال چون در حال حاضر به خاطر قیمت کم بازی های 360 این کنسول تو ایران بهتر فروش میره و کسی که این کنسولو میخره ps3 نمیخره و کسی که ps3 نمیخره دستشم امتحان نکرده و کسی که امتحان نکرده نمیتونه تفاوتاشونو بگه ولی متاسفانه میان و همینطوری الکی به 360 رای میدن چرا چون خودشون 360 دارن و تو خماری ps3 هستن
البته تو این تاپیک هستن کسایی که هر دو کنسولو دارن ولی کمتر از 20% هستن

بابا امید راست میگه نظر سنجی برای همین هست دیگه!!

مثلا یک بابایی بود که شرط میبست که همه میرن FF رو روی X360 بازی میکنند , ولی نظر سنجی عمومی دقیقا خلاف اینو نشون میده! (حالا نتایج این نظر سنجی ها در سایت های دیگه خیلی جالب تره!!)

اینجوری دیگه کسی نمیتونه رو هوا حرف بزنه که مثلا همه میگن دسته X360 بهتر هست یا بر عکس!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or