اگر تقليد هم باشه 20-30درصده نه 60 درصد تازه من فن هيچكدوم نيستم من با جفتش بازي ميكنم با جفتش هم حال ميكنم:biggrin1: شما چرا ميزنيunish: ولي انصافا نقاطه ظعفه دسته ps3 بيشتر از 360 هست
معلومه اصلا مشخصه که شما فن هیچ کنسولی نیستی !اگر تقليد هم باشه 20-30درصده نه 60 درصد تازه من فن هيچكدوم نيستم من با جفتش بازي ميكنم با جفتش هم حال ميكنم:biggrin1: شما چرا ميزنيunish: ولي انصافا نقاطه ظعفه دسته ps3 بيشتر از 360 هست
برادر من جفتش رو دارم اگرم حرفي ميزنم يك چيزي ديدم كه دارم حرف ميزنم من دسته دريمكست هم از نزديك ديدم كه دارم اين حرف رو ميزنم حالا شما فنه ps3 هستي چرا هي ايراد ميگيريمعلومه اصلا مشخصه که شما فن هیچ کنسولی نیستی !
تقلید 360از دریم کست اگه 70-80%نباشه کمتر هم نیست :laughing:
ايول حرفه حق زديمن نمیدونم درصدها رو چطوری حدس میزنید :cheesygri:laughing: لابد از رنگ دکمه 360 که رنگ دسته dreamcast هست:laughing:
اگر اونطوری حساب کنید همه تقلیدن جز وی چون همه 50 % شبیه هم هستن:laughing:
تمام وسایل نکات + و منفی خودشون رو دارن و هرکی هر کدوم رو پسندید استفاده میکنه
این تاپیک هم 100% قفل میشه با این روند اگر بره........(نظر شخصی):biggrin1:
دقيقا باهات موافقم مثله تاپيكه (ps3 بخرم يا xbox 360) كه جايه راهنمايي شده بود تاپيكه كلكله فن باز هايه كنسول ها كه هركي برايه دفعه اول ميرفت تو تاپيك مخش هنگ ميكرد بعد از تاپيك ميومد بيرون به نظره من هم قفل بشه بهتره چون بجايه راهنمايي بد تر اعصاب خورد ميكنهمن خیلی وقته منتظر قفل شدن این تاپیکم اما نمیدونم چرا نمیشه.واقعا که این بحثا بی موردن و هیچ نتیجه ای رو هم با خودش به همراه نداره.یکی از دسته 360 خوشش میاد.یکی هم از PS3.
بر فرض مثال اگه کسی PS3 داره و 360 نداره هیچ وقت نمیاد خودشو خورد کنه و بگه سرم کلاه رفته کاش 360 میگرفتم.و بالعکس.(صرف نظر از عناوین انحصاری)هر کودوم برای خودشون خوبی ها و بدی هایی دارن.پس به نظر من الکی بحث نکنین.
از مدیرای انجمن هم درخواست میشه اینجا رو قفل کنن تا مثل اونیکی تاپیکا به جنگ و دعوا نکشه.مرسی.
اره علي اقا اخه حرفت حقه ديگه اخه خداييش دسته dreamcast بيشتر از 10-20 درصد شبيه دسته 360 هست:confused:نقل قول دومیت مال منه :biggrin1: چون گفتی حرف حقه گفتم
اره ديگه همه چيز معلومه ديگه اينجا بحس جايز نيست چقدر كلكل الكي واسه چيزي كه همه ميدونيمچرا ما ایرانیا جنبه قبول واقعت نداریم
چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است دوستان
دوست گرامی شما اگه یکی دوروز با دسته 360 بازی کنی نضرت کاملا عوض میشهمن خودم ps3دارم:cheesygri
به نظر من دسته ps3 بهتره چون sixaxisداره وR3پايين نه بالا
ايكس باكس دستش خوش دسته ولي جاي باتريش ناجرو ولي ps3باخود دستگاه شارژ ميشه
نمي دونم دستهxbox360سنگين يا نه ولي دستهps3 خيلي سبكه
لرزش دسته ايكس باكس چيزي باحالي نيست ولي sixaxis برايps3چيزه جالبيه
از نظر خوشگلي xbox360بهتره
راست ميگه منم اول با دسته ps3 حال ميكردم بعد كه با دسته 360 بازي كردم نظرم كلا عوض شد كلا دسته 360 از خيلي نظر ها خوب درست شده به قوله رفيقمون (یه امتحان کن ببین دسته یعنی چی)دوست گرامی شما اگه یکی دوروز با دسته 360 بازی کنی نضرت کاملا عوض میشه
یه امتحان کن ببین دسته یعنی چی