کدوم دسته بهتره ؟ ( PS3 Vs. X360 )

دسته ی کدام کنسول بهتر است ؟ ( PS3 , XBOX360 )

• Playstation 3

رای‌ها: 145 37.6%
  • XBOX 360

رای‌ها: 214 55.4%
  • من دسته ی PS3 ( یا XBOX 360 ) رو تست نکردم .

رای‌ها: 27 7.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    386
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
برای بارِ دهم میگم ! اگر بخواید تقلید رو به حساب بیارید، دسته ی X360 حدود 60%ـش تقلید از دسته ی Dreamcast هست، پس هی نیاین تقلید تقلید کنید. :)

تصاویری از دسته ی Dreamcast:

1, 2, 3

برای بارِ دهم میگم ! اگر بخواید تقلید رو به حساب بیارید، دسته ی X360 حدود 60%ـش تقلید از دسته ی Dreamcast هست، پس هی نیاین تقلید تقلید کنید. :)

تصاویری از دسته ی Dreamcast:

1, 2, 3
اگر تقليد هم باشه 20-30درصده نه 60 درصد:eek: تازه من فن هيچكدوم نيستم من با جفتش بازي ميكنم با جفتش هم حال ميكنم:biggrin1: شما چرا ميزني:punish: ولي انصافا نقاطه ظعفه دسته ps3 بيشتر از 360 هست ;)

اگر تقليد هم باشه 20-30درصده نه 60 درصد:eek: تازه من فن هيچكدوم نيستم من با جفتش بازي ميكنم با جفتش هم حال ميكنم:biggrin1: شما چرا ميزني:punish: ولي انصافا نقاطه ظعفه دسته ps3 بيشتر از 360 هست ;)
معلومه اصلا مشخصه که شما فن هیچ کنسولی نیستی !
تقلید 360از دریم کست اگه 70-80%نباشه کمتر هم نیست :laughing:;)

من نمیدونم درصدها رو چطوری حدس میزنید :cheesygri:laughing: لابد از رنگ دکمه 360 که رنگ دسته dreamcast هست:laughing:
اگر اونطوری حساب کنید همه تقلیدن جز وی چون همه 50 % شبیه هم هستن:laughing:
تمام وسایل نکات + و منفی خودشون رو دارن و هرکی هر کدوم رو پسندید استفاده میکنه
این تاپیک هم 100% قفل میشه با این روند اگر بره........(نظر شخصی):biggrin1:

من خیلی وقته منتظر قفل شدن این تاپیکم اما نمیدونم چرا نمیشه.واقعا که این بحثا بی موردن و هیچ نتیجه ای رو هم با خودش به همراه نداره.یکی از دسته 360 خوشش میاد.یکی هم از PS3.
بر فرض مثال اگه کسی PS3 داره و 360 نداره هیچ وقت نمیاد خودشو خورد کنه و بگه سرم کلاه رفته کاش 360 میگرفتم.و بالعکس.(صرف نظر از عناوین انحصاری)هر کودوم برای خودشون خوبی ها و بدی هایی دارن.پس به نظر من الکی بحث نکنین.
از مدیرای انجمن هم درخواست میشه اینجا رو قفل کنن تا مثل اونیکی تاپیکا به جنگ و دعوا نکشه.مرسی.

قفل بشه

معلومه اصلا مشخصه که شما فن هیچ کنسولی نیستی !
تقلید 360از دریم کست اگه 70-80%نباشه کمتر هم نیست :laughing:;)
برادر من جفتش رو دارم اگرم حرفي ميزنم يك چيزي ديدم كه دارم حرف ميزنم من دسته دريمكست هم از نزديك ديدم كه دارم اين حرف رو ميزنم حالا شما فنه ps3 هستي چرا هي ايراد ميگيري:mad:
من نمیدونم درصدها رو چطوری حدس میزنید :cheesygri:laughing: لابد از رنگ دکمه 360 که رنگ دسته dreamcast هست:laughing:
اگر اونطوری حساب کنید همه تقلیدن جز وی چون همه 50 % شبیه هم هستن:laughing:
تمام وسایل نکات + و منفی خودشون رو دارن و هرکی هر کدوم رو پسندید استفاده میکنه
این تاپیک هم 100% قفل میشه با این روند اگر بره........(نظر شخصی):biggrin1:
ايول حرفه حق زدي

من خیلی وقته منتظر قفل شدن این تاپیکم اما نمیدونم چرا نمیشه.واقعا که این بحثا بی موردن و هیچ نتیجه ای رو هم با خودش به همراه نداره.یکی از دسته 360 خوشش میاد.یکی هم از PS3.
بر فرض مثال اگه کسی PS3 داره و 360 نداره هیچ وقت نمیاد خودشو خورد کنه و بگه سرم کلاه رفته کاش 360 میگرفتم.و بالعکس.(صرف نظر از عناوین انحصاری)هر کودوم برای خودشون خوبی ها و بدی هایی دارن.پس به نظر من الکی بحث نکنین.
از مدیرای انجمن هم درخواست میشه اینجا رو قفل کنن تا مثل اونیکی تاپیکا به جنگ و دعوا نکشه.مرسی.
دقيقا باهات موافقم مثله تاپيكه (ps3 بخرم يا xbox 360) كه جايه راهنمايي شده بود تاپيكه كلكله فن باز هايه كنسول ها كه هركي برايه دفعه اول ميرفت تو تاپيك مخش هنگ ميكرد بعد از تاپيك ميومد بيرون به نظره من هم قفل بشه بهتره چون بجايه راهنمايي بد تر اعصاب خورد ميكنه

چرا؟

چرا ما ایرانیا جنبه قبول واقعت نداریم

چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است دوستان

واقعا چرا؟

چرا ما ایرانیا جنبه قبول واقعت نداریم

چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است دوستان
اره ديگه همه چيز معلومه ديگه اينجا بحس جايز نيست چقدر كلكل الكي واسه چيزي كه همه ميدونيم

من خودم ps3دارم:cheesygri
به نظر من دسته ps3 بهتره چون sixaxisداره وR3پايين نه بالا :):)
ايكس باكس دستش خوش دسته ولي جاي باتريش ناجرو :(ولي ps3باخود دستگاه شارژ ميشه

نمي دونم دستهxbox360سنگين يا نه ولي دستهps3 خيلي سبكه
لرزش دسته ايكس باكس چيزي باحالي نيست ولي sixaxis برايps3چيزه جالبيه
از نظر خوشگلي xbox360بهتره
set1_001.jpg

من خودم ps3دارم:cheesygri
به نظر من دسته ps3 بهتره چون sixaxisداره وR3پايين نه بالا :):)
ايكس باكس دستش خوش دسته ولي جاي باتريش ناجرو :(ولي ps3باخود دستگاه شارژ ميشه

نمي دونم دستهxbox360سنگين يا نه ولي دستهps3 خيلي سبكه
لرزش دسته ايكس باكس چيزي باحالي نيست ولي sixaxis برايps3چيزه جالبيه
از نظر خوشگلي xbox360بهتره
set1_001.jpg
دوست گرامی شما اگه یکی دوروز با دسته 360 بازی کنی نضرت کاملا عوض میشه:love:
یه امتحان کن ببین دسته یعنی چی:eek::love:

دوست گرامی شما اگه یکی دوروز با دسته 360 بازی کنی نضرت کاملا عوض میشه:love:
یه امتحان کن ببین دسته یعنی چی:eek::love:
راست ميگه منم اول با دسته ps3 حال ميكردم بعد كه با دسته 360 بازي كردم نظرم كلا عوض شد كلا دسته 360 از خيلي نظر ها خوب درست شده به قوله رفيقمون (یه امتحان کن ببین دسته یعنی چی);)

من هی میام هیچی نگم هی نمیشه اه بابا نظرتونو گفتید خوب ما خوندیم حالا میتونید برید هی میاید نظرتونو میگید ای باباj_aligator یا mehrad creed
یه بار بسه دیگه آخه آدم اینقدر عقده ای؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or