کدوم دسته بهتره ؟ ( PS3 Vs. X360 )

دسته ی کدام کنسول بهتر است ؟ ( PS3 , XBOX360 )

• Playstation 3

رای‌ها: 145 37.6%
  • XBOX 360

رای‌ها: 214 55.4%
  • من دسته ی PS3 ( یا XBOX 360 ) رو تست نکردم .

رای‌ها: 27 7.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    386
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
قطعا چیز های دیگه ای هم هست مثه وصل شدن7دسته باهم که دیگه بیشتر از این یادم نمیاد;)
اگه به این چیز ها باشه پس به نبود دکمه ای روی ps3 برای search دسته بازی اشاره کنی بد نیست. فکر تو یه جا 10 تا ps3 هسته و اگه بخوای یه دسته رو به یکیشون وصل کنی حتما باید با سیم اون رو به ps3 که می خوای وصل کنی.:-" (در کل به جزییات گیر نده!)

بازم می گم. به نظر من این دو تا دسته اونقدر فرقی ندارن که قابل مقایسه باشه. این طوری نیست که بگیم این یکی کلا
از اون بهتره
حالا مثلا تو نسل قبل دسته های ps2وgammecubeوxbox1 یه کم تقاوتاشون بیشتر بود
اگه یه بار یه کلوپی که چنتا ps3 داشته باشه بری می فهمی که چنین مشکلی ابدا وجود نداره و راحت قابل حله

من با اینکه ps3 دارم ولی زیاد باهاش بازی نکردم ولی دسته ی360 خدایی خیلی خوش دسته

خوبه یه غلط داشتم شدم 19!
من نمیدونم شما چجوری میکیری که سرمیخوره؟من که هرجوری گرفتم سر نخورد
در ضمن اینجا هرکی نظر خودشو میگه اگه با هم جنگ و دعوا کنیم این تاپیکم مثله تاپیک مقایسه های دیگه قفل میشه
منم از حرف شما تعجب کردم:((
ولی بهتره زیپ دهنمو بکشم تا دعوا نشه چون واقعا حرف عجیبی بود:sick:
حالا خداوکیلی هردوکنسولوداری؟:cheesygri

منم از حرف شما تعجب کردم:((
ولی بهتره زیپ دهنمو بکشم تا دعوا نشه چون واقعا حرف عجیبی بود:sick:
حالا خداوکیلی هردوکنسولوداری؟:cheesygri

نه سینا 360 داشت که فروخت الانم ps3 داره
من خودم به شخصه تو بازی های racing و fps واقعا از دسته 360 لذت میبرم

نه سینا 360 داشت که فروخت الانم ps3 داره
من خودم به شخصه تو بازی های racing و fps واقعا از دسته 360 لذت میبرم
والا من هرکی روکه میشناسم که با دسته 360 بازی کرده دسته 360 رو بهتر میدونه مثل خودم.واسه همینم تعجب کردم:eek:

bebakhshid en minevisam
man ba har dota daste bazi kardam
to fps 360 khaili behtar bood ama to foot ball ps3 behtare ama man ba daste ps3 bishtar hal mmikonam;)

من با دسته xbox 360 بیشتر حال میکنم اما به دسته PS3 راحت ترم

بابا من الان دارم با جفتش بازي ميكنم خداييش اگه كسي چند وقت با دسته 360 بازي كنه ديگه با PS3 حال نميكنه(نظر شخصي) تازه اگه نخوايم برتري هايه دسته 360 در برابر PS3 ناديده بگيريم

اگه یه بار یه کلوپی که چنتا ps3 داشته باشه بری می فهمی که چنین مشکلی ابدا وجود نداره و راحت قابل حله
اتفاقا کلوپ رفتم که دارم این حرفا رو می زنم. که هی یارو سیم می آورد دسته رو وصل می کرد.

سلام نظر منم اینه که مال 360 خیلی بهتر و راحتره نمره من ایناست:

مقایسه ی کلی : PS3 Xbox360

خوشگلیه دسته :9 6

راحتیه دسته : 9 7

دکمه های دسته : 8 7

شارژ و باطری : 8 10

اتفاقا کلوپ رفتم که دارم این حرفا رو می زنم. که هی یارو سیم می آورد دسته رو وصل می کرد.
احتمالا يارو بلد نبوده تو شهر ما 10 تا ps3 كنار هم هست ولي يارو راحت رديف مي كنه بايد ازش سوال كنم

من تعصب شديدي رو دسته PS2 داشتم و همونطور كه به شدت از "ايكس بوكس" متنفر بودم، از دستش هم بدم ميومد تا اينكه ...

جدا الان با دسته PS2 نميتونم حال كنم.

بابا من الان دارم با جفتش بازي ميكنم خداييش اگه كسي چند وقت با دسته 360 بازي كنه ديگه با PS3 حال نميكنه(نظر شخصي) تازه اگه نخوايم برتري هايه دسته 360 در برابر PS3 ناديده بگيريم

منم کاملا با حرف شما موافق هستم و میگم دسته ی 360 واقا بهتره من درسته ps3 ندارم ولی تا حالا 3-4 تایی بازی باش تموم کردم و میگم به هیچ وجه به پای 360 نمیرسه.

آخرین ویرایش:
منم کاملا با حرف شما موافق هستم و میگم دسته ی 360 واقا بهتره من درسته ps3 ندارم ولی تا حالا 3-4 تایی بازی باش تموم کردم و میگم به هیچ وجه به پای 360 نمیرسه.
يه دو تا بازي fighting بكن نظرت عوض مي شه;)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or