کدوم دسته بهتره ؟ ( PS3 Vs. X360 )

دسته ی کدام کنسول بهتر است ؟ ( PS3 , XBOX360 )

• Playstation 3

رای‌ها: 145 37.6%
  • XBOX 360

رای‌ها: 214 55.4%
  • من دسته ی PS3 ( یا XBOX 360 ) رو تست نکردم .

رای‌ها: 27 7.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    386
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
انالوگ 360 بهتر از ps3و در عوضL1 L2 از LB RB بهتره
ولی من چون یه عمر با PS بازی کردم میگم دسته PS3 بهتره

مرسی

یه نکته مهم

در کل به نظر من جدای از موشن سنسور ps3

360 کمی به نظر سنگین تر میاد و بهتر تو کف دست قرار می گیره و بعد از مدت کوتاه دست به شدت عرق می کنه برای رانندگی و fps خیلی خوبه

ps3 یه کم سبک هست دست عرق نمی کنه ولی جای انالوگ 360 به نظر بهتر می آد

یه چیز خیلی مهم که شاید خیلیها توجه نمی کنند و ازش می گذرند

حساسیت دسته هست و واکنش و سرعت پاسخ گویی آنالوگ و دسته

من در GTA IV با دسته PS3 به راحتی رانندگی می کنم بدون تاخیر و به صورت تقریبا آنی
یعنی با تک چرخ هم می تونم بین ماشین ها با سرعت لایی بکشم

در PS3 من با وسلیه نقلیه انعطاف پذیری بیشتری دارم و کنترل سر پیچ ها و صحنه های ناگهانی
بسیار سریع تر می تونم عمل کنم

در دسته 360 این امکان به دلیل سرعت پاسخ گویی کمتر این حرکات غیر ممکن به نظر می رسد و حتی در صحنه ای که کنترل آن آسان است ( با PS3 ) منجر به مرگ کارکتر بدبخت می شه در 360
من این رو روی 2 تا 360 از مارک های مختلف تست زدم چه با سیم چه بیسیم همشون نسبت به دسته PS3 در این بازی تاخیر داشتند
حالا خودتون با دو کنسول تست کنید صد در صد به حرف من لتنسی می رسید

تازه در بازی فیفا 08 هم وضعیت در 360 همین طور من خیلی با این کنسول فوتبال بازی کردم این دیگه قابل تحمل نیست و نهایتن بعد از مدتی دلت می خاد دسته ..... که تو دیوار جا بگیره:evil:
یعنی مثلا هنگام دربیل یا حرکات سریع واقعا می تونید تاخیر رو حس کنید ( یعنی دیر واکنش نشون می ده به عکس العمل شما )
اقا یعنی این قدر تاخیر توی جفت دسته هست که بعد از 5 دقیقه بازی کردن حس می کنید بازی دست خودتان نیست
وبازیکنان خودشان دارن حرکت می کنند و به اصتلاح هر کس هر کاری دلش خواست می تونه بکنه و انگار که تو تا تیم با کنترل کامپوتری دارند بازی می کنند ( این رو جدی گفتم )
من فیفا 08 رو با PS3 تجربه نکردم نمی دونم این تاخیر رو داره یا نه شما که تست کردید به من هم بگید

آخرین ویرایش:
در کل به نظر من جدای از موشن سنسور ps3

360 کمی به نظر سنگین تر میاد و بهتر تو کف دست قرار می گیره و بعد از مدت کوتاه دست به شدت عرق می کنه برای رانندگی و fps خیلی خوبه

ps3 یه کم سبک هست دست عرق نمی کنه ولی جای انالوگ 360 به نظر بهتر می آد

یه چیز خیلی مهم که شاید خیلیها توجه نمی کنند و ازش می گذرند

حساسیت دسته هست و واکنش و سرعت پاسخ گویی آنالوگ و دسته

من در GTA IV با دسته PS3 به راحتی رانندگی می کنم بدون تاخیر و به صورت تقریبا آنی
یعنی با تک چرخ هم می تونم بین ماشین ها با سرعت لایی بکشم

در PS3 من با وسلیه نقلیه انعطاف پذیری بیشتری دارم و کنترل سر پیچ ها و صحنه های ناگهانی
بسیار سریع تر می تونم عمل کنم

در دسته 360 این امکان به دلیل سرعت پاسخ گویی کمتر این حرکات غیر ممکن به نظر می رسد و حتی در صحنه ای که کنترل آن آسان است ( با PS3 ) منجر به مرگ کارکتر بدبخت می شه در 360
من این رو روی 2 تا 360 از مارک های مختلف تست زدم چه با سیم چه بیسیم همشون نسبت به دسته PS3 در این بازی تاخیر داشتند
حالا خودتون با دو کنسول تست کنید صد در صد به حرف من لتنسی می رسید

تازه در بازی فیفا 08 هم وضعیت در 360 همین طور من خیلی با این کنسول فوتبال بازی کردم این دیگه قابل تحمل نیست و نهایتن بعد از مدتی دلت می خاد دسته ..... که تو دیوار جا بگیره:evil:
یعنی مثلا هنگام دربیل یا حرکات سریع واقعا می تونید تاخیر رو حس کنید ( یعنی دیر واکنش نشون می ده به عکس العمل شما )
اقا یعنی این قدر تاخیر توی جفت دسته هست که بعد از 5 دقیقه بازی کردن حس می کنید بازی دست خودتان نیست
وبازیکنان خودشان دارن حرکت می کنند و به اصتلاح هر کس هر کاری دلش خواست می تونه بکنه و انگار که تو تا تیم با کنترل کامپوتری دارند بازی می کنند ( این رو جدی گفتم )
من فیفا 08 رو با PS3 تجربه نکردم نمی دونم این تاخیر رو داره یا نه شما که تست کردید به من هم بگید
عزیزم اون مشکل تاخیری که در حرکتهای فیفا هست به دسته هیچ ربطی نداره.
مشکل از خوده بازیه

عزیزم اون مشکل تاخیری که در حرکتهای فیفا هست به دسته هیچ ربطی نداره.
مشکل از خوده بازیه

حالا فیفا هیچ پس gta iv چی من این رو صد در صد تاخیر در دسته می دونم (یا شاید هم کنسول )
می گم شاید چون GTA IV روی PS3 یه قسمتیش توی هاردش کپی می شه و بافت ها رو سریع تر اجرا می کنه وشاید چون 360 نداره کمی این تاخیر حس می شه ؟

به نظر من ابن 2 تا اصلا قابل مقایسه نیستن!:punish:دسته ی 360 از همه لحاظ بهتره!بهترین دلیل هم wireless بودنشه...از نظر طراحی هم حرف نداره!:shocked:فقط شنیدم که از دسته ی ps3 کم تر مقاومت داره!:boxing:

ببینید من یه کار از شما می خام اون هم اینه که برید اگه دسترسی به دو کنسول دارید این قضیه رو تست کنید

یعنی کسی تو ایران نیست که سوال بنده رو جواب بده؟

یعنی به این نکات اساسی توجه نمی کنند و فقط بازی می کنند ؟

آقا من اگه می تونستم به شرکت شکایت می کردم ما نافهم نیستیم که ندونیم دسته یه چیزیش هست
نمی دونم شاید هم از پهنای باند در نظر گرفته شده برای وسایل ورودی باشه
شاید هم از OpenGL یا Direct x باشه
می گن شرکت Logitech یه دسته برای 360 زده منظورم برای مشابه برای pc نبود منظورم مخصوص 360 بود حالا هر چی تو نت گشتم چیزی یافت نکردم

دیگه دارم از 360 نامید می شم شاید به خاطر اینا رفتم ps3 گرفتم یا شاید هم ابر مرد تاریخ pc رو گرفتم

ببینید من یه کار از شما می خام اون هم اینه که برید اگه دسترسی به دو کنسول دارید این قضیه رو تست کنید

یعنی کسی تو ایران نیست که سوال بنده رو جواب بده؟

یعنی به این نکات اساسی توجه نمی کنند و فقط بازی می کنند ؟

آقا من اگه می تونستم به شرکت شکایت می کردم ما نافهم نیستیم که ندونیم دسته یه چیزیش هست
نمی دونم شاید هم از پهنای باند در نظر گرفته شده برای وسایل ورودی باشه
شاید هم از OpenGL یا Direct x باشه
می گن شرکت Logitech یه دسته برای 360 زده منظورم برای مشابه برای pc نبود منظورم مخصوص 360 بود حالا هر چی تو نت گشتم چیزی یافت نکردم

دیگه دارم از 360 نامید می شم شاید به خاطر اینا رفتم ps3 گرفتم یا شاید هم ابر مرد تاریخ pc رو گرفتم
عزیزم چندبار بگم ...
هیچ ربطی به دسته نداره

من با داشتن دو کنسول میگم دسته PS3 بهتره چند دلیل هم دارم 1 .اینه که دسته ps3 باتری داخلی داره و با یه بار شارژ کردن دیگه شما تا یک هفته یا بیشتر احتیاج به شارژ نداری 2. دسته Ps3 در دست شما مشکل عرق دیگه نداره یعنی دست شما عرق نمیکنه بعدشم مشکل ویبره هم در دسته های دوال شوک برطرف شده و هم موشن داره هم ویبره فقد یکم به نظر من کوچیکه که این هم به دلیل اینه که همه سنین با هر مودل دستی بتونن بازی کنن از بچه 5 ساله به بالا اما دسته 360 نه موشن داره نه عرق گیر یعنی دست ادم عرق میکنه هم این که دست بچه به زور میتونه دسته رو در دست بگیره این هم دلیلش اینه که برادر زاده من 5 سالهشه و وقتی میخواد 360 بزنه باید دسته رو به زاره رو زمین و بازی کنه اما PS3 نه

چند وقت پيش توي تلوزيون نشون ميداد كه براي كنترل يه روبات جديد از دسته 360 استفاده ميكردن.
كلا خيلي خوش دسته و دكمه هاش دقيقا حساب شده قرار گرفتن و ويبرش هم محشره. كوچكترين ارتعاشات رو انتقال ميده.L و R هم خيلي نواورانه كار شدن و علي الاخصوص جون ميده براي شوتر :clover:

من نمیدونم چرا این همه بحث الکی میشه هر کی 360 داره میگه مال 360 بهتره
هر کی هم ps3 داره میگه مال ps3 بهتره (البته بعضیاشون هم اعتراف میکنن که مال 360
بهتره !)
البته من خیلیا که هر دو کنسول رو دارن یا با هر دوش کار کردن رو دیدم که گفتن مال 360
بهتره :-"
اصلا چه فرقی میکنه شما بازیت رو بکن با هر دوش میشه خوب بازی کرد حالا هر کدوم تو یه
سبکی بهترن تاحالا هیچ کس با دستش مشکل نداشته که نشه باهاش بازی کرد و حالشو برد !

من بعنوان کسی که هردو کنسولو داشت میگم کهPS3بهتره
چون:در حالت معمولی نباید براش باطری خرید و با یه کابل USBشارژمیشه
سبکتره
TIGERهاش بهتر از360هست
البته قبول دارم که تایگراش یعنیR2وL2به خوبی360نیست یعنی کمی سفت تره اما از اون بزرگتره
دکمه هاش مثله ضربدر -داریره-مثلث-مربع. سفت نیستند و نرم هستند که خیلی خوبه
تکنولوژیSIXAXISدرش بکار رفتهDual Shock3درش بکار رفته
از نظر ظاهری هم بنظر من خیلی سنگین تر از دسته رنگین کمانی 360هست رنگ و چینش و طراحی بسیار سنگین و در خور تاملی داره
و یه مساله دیگه این که برد دسته های ps3از 360بیشتر هست مثلا مثلا ها! 360 10سانتیمتره پلی 3 40سانتی متر
قطعا چیز های دیگه ای هم هست مثه وصل شدن7دسته باهم که دیگه بیشتر از این یادم نمیاد;)

من بعنوان کسی که هردو کنسولو داشت میگم کهPS3بهتره
چون:در حالت معمولی نباید براش باطری خرید و با یه کابل USBشارژمیشه
سبکتره
TIGERهاش بهتر از360هست
البته قبول دارم که تایگراش یعنیR2وL2به خوبی360نیست یعنی کمی سفت تره اما از اون بزرگتره
دکمه هاش مثله ضربدر -داریره-مثلث-مربع. سفت نیستند و نرم هستند که خیلی خوبه
تکنولوژیSIXAXISدرش بکار رفتهDual Shock3درش بکار رفته
از نظر ظاهری هم بنظر من خیلی سنگین تر از دسته رنگین کمانی 360هست رنگ و چینش و طراحی بسیار سنگین و در خور تاملی داره
و یه مساله دیگه این که برد دسته های ps3از 360بیشتر هست مثلا مثلا ها! 360 10سانتیمتره پلی 3 40سانتی متر
قطعا چیز های دیگه ای هم هست مثه وصل شدن7دسته باهم که دیگه بیشتر از این یادم نمیاد;)
اولا tiger نه وtrigger
دوما بزرگترین مشکل دسته ps3 همون triggerهاش هست که واقعا اذیت میکنه.دست آدم سر می خوره ولی مال 360 واقعا راحته

خوبه یه غلط داشتم شدم 19!
من نمیدونم شما چجوری میکیری که سرمیخوره؟من که هرجوری گرفتم سر نخورد
در ضمن اینجا هرکی نظر خودشو میگه اگه با هم جنگ و دعوا کنیم این تاپیکم مثله تاپیک مقایسه های دیگه قفل میشه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or