حالا مثلا 360 خیلی دستش نسبت به xbox نو آوری داشته؟چون شما واست این نوع دسته جدید بوده میگی پلی 3 تکراری کار کرده و 360 جدیده!حالا باز پلی3 از رو تقلیدم باشه یه trrigerوsixaxis گذاشت
اگه منظورت من هستم باید بگم من حدود 5 روز با 360 بازی رو تجربه کردم....:confused:سلام خواهشا کسانی که بازی با Xbox 360 رو تجربه نکردن نظر ندن
من خودم یکی از طرفداران سونی هستم و از هر دو کنسول بهره میبرم ولی کلا با دسته Xbox 360 بیشتر حال میکنم.
هیچ فرقی ندارن هر دو خوبیها و معایبی دارن اگه دسته 360 خوش دست تره واسه بازیای fighting افتضاحه.واسه همینم همه یه دسته arcade واسه این بازیا می گیرن.کلا این دوتا دسته فرق چندانی ندارن کسی که به یکی عادت داشته باشه با اون یکیم مشکلی نداره.در مورد نو آوری هم معمولا هیچ شرکتی interfaceشو عوض نمی کنه و سعی می کنه به همون حالت قبلی شبیه باشه حالا این وسط یه شرکتایی مثل nintendoهم پیدا میشناولندش سری xbox عمر کمی داره و دادن این تغیرات کم مناسب است ولی سری ps عمر بیشتری داره و این تغیرات جزیی کمی واسه این سری کنسول نا مناسب است.دومندش من ps,ps2 رو داشتم(ps3 هم تا بخوای بازی کردم) و الان که 360 دارم میتونم با جرات بگم که دسته ی بهتری داره.سومندش من اولین xbox رو داشتم و دسته ی 360 همچین هم برام تازه نبوده که بخوام بگم بهتره و با امتحان دسته ی دو کنسول به این نتیجه رسیدم
تایید میشه...:confused:سلام خواهشا کسانی که بازی با Xbox 360 رو تجربه نکردن نظر ندن
من خودم یکی از طرفداران سونی هستم و از هر دو کنسول بهره میبرم ولی کلا با دسته Xbox 360 بیشتر حال میکنم.
به نظر من دسته ایکس باکس 360 خوب نیست به دلایل زیر::arrowd:
حالت بد دست
کنار هم نبودن آنالوگ ها و از بین بردن تمرکز(چون باید هی نیگا کنی ببینی آنالوگ کجاست)
سنگین تر بودن نسبت به دسته یه پی اس 3
به این دلایل به دسته ی ps3 رای دادم
عزیزم درست نوشتی فقط یه اشتباه تایپی داشتی اونم اینکه به جای خوب نیست باید مینوشتی خوب هست..به نظر من دسته ایکس باکس 360 خوب نیست به دلایل زیر::arrowd:
حالت بد دست
کنار هم نبودن آنالوگ ها و از بین بردن تمرکز(چون باید هی نیگا کنی ببینی آنالوگ کجاست)
سنگین تر بودن نسبت به دسته یه پی اس 3
به این دلایل به دسته ی ps3 رای دادم