squall_1987
کاربر سایت
lcd به حالت stand by میره هیچ پیغامی نمیده . دوباره هم که دستگاهو روشن کردم هیچ مشکلی نداره :confused:این بار که سه چراغ داد کدش رو بگیر و اینجا بگو تا راهنمایت کنیم برای کدگرفتن هم صفحه اول همین تاپیک توضیح داده.
lcd به حالت stand by میره هیچ پیغامی نمیده . دوباره هم که دستگاهو روشن کردم هیچ مشکلی نداره :confused:این بار که سه چراغ داد کدش رو بگیر و اینجا بگو تا راهنمایت کنیم برای کدگرفتن هم صفحه اول همین تاپیک توضیح داده.
دوست عزیز کد مخفی هست شما برو صفحه اول تاپیک رو بخون کد رو استخراج بگو تا معلوم بشه مشکلت چیه...lcd به حالت stand by میره هیچ پیغامی نمیده . دوباره هم که دستگاهو روشن کردم هیچ مشکلی نداره :confused:

فروشگاها خوب نمیخرن.فروشگاه یا کسی که قیمت خوب بخره سراغ دارین چون من شهرستانم ؟
یا اینکه قطعه فروش کنم ؟
یعنی کسی نبود جواب مارو بدهبا عرض سلام میخواستم بدونم اگه یک بازی ریجنش به کنسول نخره چه اروری میده اگر میشه ارورش بصورت انگلیسی کامل بنویسید
یعنی کسی نبود جواب مارو بده
هیچی با این دستگاه خداحافظی کنو برو یک جاسپر بخر.سلام. منم Xbox داشتم ولی بعد از 2سال ارور E73 داد.دادم به سرزمین رایانه اصفهان که درست کنن ولی بعد از 3 ماه الافی 3 چراغ بهم تحویل دادن! امروز خودم بازش کردم جای خمیر سیلیکن یک خمیر بد زده بودن تازه بعد هز تمیز کردن خمیرا دیدم کنار تراشه CPU پریده! من چی کار کنم!؟Xbox360 Falcon