0001، مشکل برقی برای کنسول رخ داده که برای رفع اون باید چند مورد رو بررسی کرد، اولین موردی که همیشه باید در 0001 بهش توجه کرد، مشکل PSU یا همون پاور کنسول هست.
بهتره که با یک پاور دیگه از نوع سری مادربورد کنسول خودتون، کنسول رو برای روشن شدن سالم تست کنید.
اگر مشکل حل نشد، باید در خود مادربورد دنبالش بود که میتونه از مشکلات CPU GPU HANA MOSFETS regulators و... باشه
سلام دوستان من يه elite دارم كه 3 چراغ شد خودم xclamp كردم درست شد اما بعد چند روز دوباره 3 چراغ داده البته وقتي ازش كد ميگيرم ميزنه 0002 كسي ميتونه يه كمكي بكنه ممنون
سلام دوستان من يه elite دارم كه 3 چراغ شد خودم xclamp كردم درست شد اما بعد چند روز دوباره 3 چراغ داده البته وقتي ازش كد ميگيرم ميزنه 0002 كسي ميتونه يه كمكي بكنه ممنون
اگه میشه یکی بمن بگه باس چکار کنم.
دیروز برقا رفت با اینکه محافظ داشتم ورودی hdmi ایکسباکسم کار نمیده.در ضمن سه چراغ نداده و با 3 فیش معمولی تصویر و صدا رو نشون میده.
دوستان کنسول من همین الان 1 چراغ داد اما ارورشو نگرفتم
اما دوباره روشن کردم تا 1 ساعت هم بازی کردم مشکلی پیش نیومد
کنسولم آرکید جاسپر
اتفاق بدی قراره بیفته؟
دوستان امروز برق قطع و وصل شد .یک قطع و وصل خیلی سریع در حدود 1 ثانیه.
و کنسول را که داشتم باهاش بازی میکردم و بازی روی stop بود که یک دفعه دیدم که کنسولم سه چراغ شد(یک چیری که برام جالبه اینه که چراغ های 2 و 3 و 4 قرمر چشمک زن شدند). واقعا شوکه شدم اخه شنیدم که توی xbox های جدید دیگه این مشکل وجود نداره.اخه برای من special edition یا به قولی سوپر الیته.
بعد از ان 5 دقیقه خاموش کردم و بعد از 5 دقیقه دوباره روشن کردم و حدود نیم ساعت بازی کردم و مثل قبل درست کار میکرد و هیچ مشکلی نداشت . و الانم سالمه و مشکلی نداره
میخواستم ببینم چه مشکلی پیش اومده؟؟؟اتفاق بدی قراره برای کنسولم بیقته؟
ممنون میشم یکی منو از نگرانی در بیاره اخه واقعا اعصابم خورده.
منتظر پاسختون هستم.