کدهای خطا در XBox 360 و دلایل بروز آن ها

• Thread starter Thread starter Console
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام به همگی
لامپ قرمز آداپتور کنسول من بعد 10 دقیقه بازی کردن روشن میشه و خود کنسول خاموش میشه.
لطفا اگه کسی میدونه کمک کن
کنسولم 360 slim S

با سلام. کنسول من JTAG هست یک روز که درحال کار باهاش بودم کاملا درست کار می کرد و بعدا که روشنش کردم همون اول کار روی صفحه که علامت xbox می اید قفل کرد. و همونجوری می ماند ممنون می شم بهم کمک کنید.

سلام وقتی آداپتور برق میزنم چراغش نارنجی هست و به محز اینکه کلید پاور فشار میدم برای یک ثانیه چراغ آداپتور سبز میشه و دوباره نارنجی میشه و دستگاه به حالت سه چراغ چشمک میزنه ارور هم 0001 میده احتمال داره اداپتور خراب باشه یا اینکه مشکل داخلی داره

سلام وقتی آداپتور برق میزنم چراغش نارنجی هست و به محز اینکه کلید پاور فشار میدم برای یک ثانیه چراغ آداپتور سبز میشه و دوباره نارنجی میشه و دستگاه به حالت سه چراغ چشمک میزنه ارور هم 0001 میده احتمال داره اداپتور خراب باشه یا اینکه مشکل داخلی داره
کابل ها و اتصالات رو چک کن

سلام خسته نباشید جناب کنسول من xbox 360 slim هستش کد ارور 0101 رو داده چراغش قرمز شده راه حلش چی هستش چجوری میشه درستش کرد قبلا هم یکبار همین مشکل پیش اومده بود بردم درتسش کردن ولی دوباره اینجوری چیشد راه حل اساسیش چی هستش میتونم خودم انجام بدم؟

سلام خسته نباشید جناب کنسول من xbox 360 slim هستش کد ارور 0101 رو داده چراغش قرمز شده راه حلش چی هستش چجوری میشه درستش کرد قبلا هم یکبار همین مشکل پیش اومده بود بردم درتسش کردن ولی دوباره اینجوری چیشد راه حل اساسیش چی هستش میتونم خودم انجام بدم؟
من دقیق نمیدونم ولی تو نت زدم xbox 360 slim 0101 error code انگار مشکل مربوط به USB هست حالا دقیقا کجای USB نفهمیدم فلش به دستگاه وصل کردی؟

من دقیق نمیدونم ولی تو نت زدم xbox 360 slim 0101 error code انگار مشکل مربوط به USB هست حالا دقیقا کجای USB نفهمیدم فلش به دستگاه وصل کردی؟
نه فلش تا حالا وصل نکردم پرسیدم منم گفتن مال cpu هستش باید x clamp بشه با ریبال گفتم ببینم میتونم خودم انجام بدم یا نه؟ چی کار باید کنم؟

دوستان گرامی از الان می تونید مشکلاتتون رو اینجا یا در تاپیک مشکلات مطرح کنید...

از مدیران گرامی هم خواهشمندم که این تاپیک رو به صورت مهم دربیارن...
سلام دستگاهم دکمه پاورش قرمز میشه و هیچ کدوم از ۴ چراغ دورش چشمک نمیزنه.تصویری هم نشان‌ نمیدهد.اطلاعی دارید؟

سلام دستگاهم دکمه پاورش قرمز میشه و هیچ کدوم از ۴ چراغ دورش چشمک نمیزنه.تصویری هم نشان‌ نمیدهد.اطلاعی دارید؟
وقتی کنسول روشن شد و چراغ غرمز داد دکمه اجکت رو بزنید چراغ‌ها کد ارور رو نشون‌ میدن. بار اول میزنید، تعداد چراغ‌های دورش که روشن میشه رو بنویسید. تا بار چهارم بزنید و یه کد میشد
مثلا
4-1-4-1.

۴=صفر هستش. بر اساس همون میشه تشخیص داد. ممکنه پورت usb خراب شده باشه یا هر چیزی. با ارور راحت‌تر میشه خرابی رو پیدا کرد.

معمولا خرابی باشه سمت اتصال چیپ پردازنده‌س. نمی‌دونم مدلای جدید با ری-فلاو درست میشن یا مثل قدیمیا خراب بشن درست هم بکنی باز خراب میشن.

آخرین ویرایش:
سلام من ایکس باکسم وقتی روشن میکنم ارور E68 میده و دو بار خاموش و روشن میکنم درست میشه ولی فردا بازم مشکل پیش میاد چه کار باید کنم درست بشه لطفاً کمک کنید ؟؟؟؟؟؟؟ ممنون

سلام دوست عزیز دستگاه ۳۶۰ روشن میکنم اولش سبز بعد سریع قرمز ثابت نقطه وسط پاور روشن میشه رو تصویر tv هم چیزی نمیاد لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم کابل ها همچی رو امتحان کردم درست نشد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or