کابل ها و اتصالات رو چک کنسلام وقتی آداپتور برق میزنم چراغش نارنجی هست و به محز اینکه کلید پاور فشار میدم برای یک ثانیه چراغ آداپتور سبز میشه و دوباره نارنجی میشه و دستگاه به حالت سه چراغ چشمک میزنه ارور هم 0001 میده احتمال داره اداپتور خراب باشه یا اینکه مشکل داخلی داره
من دقیق نمیدونم ولی تو نت زدم xbox 360 slim 0101 error code انگار مشکل مربوط به USB هست حالا دقیقا کجای USB نفهمیدم فلش به دستگاه وصل کردی؟سلام خسته نباشید جناب کنسول من xbox 360 slim هستش کد ارور 0101 رو داده چراغش قرمز شده راه حلش چی هستش چجوری میشه درستش کرد قبلا هم یکبار همین مشکل پیش اومده بود بردم درتسش کردن ولی دوباره اینجوری چیشد راه حل اساسیش چی هستش میتونم خودم انجام بدم؟
نه فلش تا حالا وصل نکردم پرسیدم منم گفتن مال cpu هستش باید x clamp بشه با ریبال گفتم ببینم میتونم خودم انجام بدم یا نه؟ چی کار باید کنم؟من دقیق نمیدونم ولی تو نت زدم xbox 360 slim 0101 error code انگار مشکل مربوط به USB هست حالا دقیقا کجای USB نفهمیدم فلش به دستگاه وصل کردی؟
نمیدونم قربان شرمنده زیاد تو این مورد تخصص ندارمنه فلش تا حالا وصل نکردم پرسیدم منم گفتن مال cpu هستش باید x clamp بشه با ریبال گفتم ببینم میتونم خودم انجام بدم یا نه؟ چی کار باید کنم؟
سلام دستگاهم دکمه پاورش قرمز میشه و هیچ کدوم از ۴ چراغ دورش چشمک نمیزنه.تصویری هم نشان نمیدهد.اطلاعی دارید؟دوستان گرامی از الان می تونید مشکلاتتون رو اینجا یا در تاپیک مشکلات مطرح کنید...
از مدیران گرامی هم خواهشمندم که این تاپیک رو به صورت مهم دربیارن...
با یه اداپتور دیگه تست کنسلام دستگاهم دکمه پاورش قرمز میشه و هیچ کدوم از ۴ چراغ دورش چشمک نمیزنه.تصویری هم نشان نمیدهد.اطلاعی دارید؟
وقتی کنسول روشن شد و چراغ غرمز داد دکمه اجکت رو بزنید چراغها کد ارور رو نشون میدن. بار اول میزنید، تعداد چراغهای دورش که روشن میشه رو بنویسید. تا بار چهارم بزنید و یه کد میشدسلام دستگاهم دکمه پاورش قرمز میشه و هیچ کدوم از ۴ چراغ دورش چشمک نمیزنه.تصویری هم نشان نمیدهد.اطلاعی دارید؟