کدهای خطا در XBox 360 و دلایل بروز آن ها

• Thread starter Thread starter Console
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چراغ 1و3و4 روشن میشه و کدش هم 0020 هستش . یعنی به علت گرم شدنه ؟
راستی هارد رو جدا کردم بازم نشد .
کابل ها رو هم دوباره چک کردم .
ولی الان که دقت کردم چراغ های 1و2و3 روشن میشن (چشمک زن) بعد که میخوام درب DVD rom رو باز کنم و دکمه eject رو میزنم دربش باز نمیشه و چراغ های 1و2و4 روشن میشن !!!

آخرین ویرایش:
خوب شما چند تا راه داری.
1-کنسولتو ایکس کلمپ کنی.بعد از مدتی دوباره خراب میشه ولی کار میکنه واسه مدتی.
2-ریبال کنی که اگه درست بشه یه مدتی خوب عمر میکنه.
3-عاقلانه ترین کار هم اینه که بفروشی جسپر بخری.

فروشگاه یا کسی که قیمت خوب بخره سراغ دارین چون من شهرستانم ؟
یا اینکه قطعه فروش کنم ؟
فروشگاها خوب نمیخرن.
شما باید قطعه ای توی اینترنت بفروشی ولی یک کم طول میکشه.یا اینکه شانست بگیره یک نفر همه چیز رو با هم با قیمت خوب بخره.

سلام
کنسولمو کرمانشاه 15 تومن تعمیر میکنن . قیمت خوبیه؟
من زیاد به تعمیرکاره اظمینان ندارم . مثلا اگه بخواد خدایی نخواسته ، زبونم لال یه قطعه ای عوض کنه از کجا می تونم بفهمم؟

سلام. منم Xbox داشتم ولی بعد از 2سال ارور E73 داد.دادم به سرزمین رایانه اصفهان که درست کنن ولی بعد از 3 ماه الافی 3 چراغ بهم تحویل دادن! امروز خودم بازش کردم جای خمیر سیلیکن یک خمیر بد زده بودن تازه بعد هز تمیز کردن خمیرا دیدم کنار تراشه CPU پریده! من چی کار کنم!؟Xbox360 Falcon

سلام. منم Xbox داشتم ولی بعد از 2سال ارور E73 داد.دادم به سرزمین رایانه اصفهان که درست کنن ولی بعد از 3 ماه الافی 3 چراغ بهم تحویل دادن! امروز خودم بازش کردم جای خمیر سیلیکن یک خمیر بد زده بودن تازه بعد هز تمیز کردن خمیرا دیدم کنار تراشه CPU پریده! من چی کار کنم!؟Xbox360 Falcon
هیچی با این دستگاه خداحافظی کنو برو یک جاسپر بخر.

ایکس باکس من دو چراغ شده چراغهای1و3 قرمز رنگ روشن میشن. شماره ارور که بهم میده 0013 (رم خیلی داغ) است. بعد باز کردن کنسول چند ثانیه طول نمیکشه که دو چراغ میشه، ایکس باکس رو باز کردم و داریو رو گذاشتم کنار تا خنک باشه، برای تست یکم گیم بازی کردم چند دقیقه بعد بازم دو چراغ شد، فکر نکنم روش کولینگی باشه که بهتر از باز کردن کنسول باشه، فکر کنم یه اشکالی تو قسمت رم داشته باشم، لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or