کدهای خطا در XBox 360 و دلایل بروز آن ها

• Thread starter Thread starter Console
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا من ايكس باكسمو روشن كردم با HDMI به تلويزيون HD كه جديد گرفته بودم براي اولين بار ميخوساتم با HDMI بازي كنم....بعد 45 دقيقه بازي كردن يهو گير كرد صفحه بعد خاموش كه كردم اون مارك 360 كه ميخاست بياد بالا دوباره صفحه گير كرد بعد خاموششكه كردم 3چراغ داد ارور E79 f,n فك كنم حالا بايد چيكار كتم من هارد هم ندارم ايكسباكسم هم فالكون هست آركيده حالا يايد چيكار كنم بايد بدم به تعمير كار يا اوراق شده كمكم كنيد تورو به خدا؟كسينمي خواد جوابمو بده؟؟؟در ضمن الان كه سه چراغ ميده وقتي به تلويزيون وطلشميكنم سه چراغه رو ميده و ميگه no signal مشكل از خروجيه تصويره كه سه چراغ ميده يا Gpu يا cpu خراب شده؟؟؟؟

آقا من ايكس باكسمو روشن كردم با HDMI به تلويزيون HD كه جديد گرفته بودم براي اولين بار ميخوساتم با HDMI بازي كنم....بعد 45 دقيقه بازي كردن يهو گير كرد صفحه بعد خاموش كه كردم اون مارك 360 كه ميخاست بياد بالا دوباره صفحه گير كرد بعد خاموششكه كردم 3چراغ داد ارور E79 f,n فك كنم حالا بايد چيكار كتم من هارد هم ندارم ايكسباكسم هم فالكون هست آركيده حالا يايد چيكار كنم بايد بدم به تعمير كار يا اوراق شده كمكم كنيد تورو به خدا؟ كسي نمي خواد جواب ما رو بدهوقتي360 رو بهه TV وصل ميكنم ضمن اينكه 3چراغ ميده رو صفحه مينويسه no signal به نظرتون خروجيتصوير سوخته يا gpu يا cpu يا برد آسيب ديدهدرست ميشه يانه ؟

ارور 0031 نمیدونید مربوط به چی هست..؟

E74 داده و وقتی که X-CLAMP میکنم میشه 0031 .. پیچ ها رو هم که شل میکنم دوباره E74 میده یعنی یک ذره که صفت میکنی فوری 0031 میده

آخرین ویرایش:
سلام به همه دوستان سال نوتون مبارک
360 من ارور 68 داد تست که کردم فهمیدم که ایراد از هارد حالا خواستم ببینم راهی هست که بتونم درستش کنم وقتی روشن میشه یه صدایی میده خر خر میکنه اگه میشه راهنمایی کنید
درضمن من شهرستانم میشه یه جایی رو معرفی کنید که اگه خواستم درستش کنم بدم اونجا

چرا کسی کمک نمی کنه؟؟؟
واسه من هم این ارور یک بار داد که چند بار هارد رو بیرون کشیدم و زدم داخل دیگه درست شد
در مورد خر خر کردن هم فکر کنم اشکال از دریاوت باشه

الان توی این سایت آقا میثم و آقای دانش کارشون حرف نداره.آقای دادگر هم خیلی خوبه

دوستمون خطای 0130 گرفته نه 1030

0103 خطای GPU, معمولا این خطا به دلیل نقاط لحیم پل ها،جایی که GPU به مادربورد متصل می شود،است.برای اطلاعات بیشتر خطای 0102 را ببینید

من یه ایکس باکس جاسپر دارم حدود یه سالی هم میشه که خریدم
جدیدا یه مشکلی پیدا کرده که وقتی بازی میکنی بعد مدتی بازی گیر میکنه و مجبور میشم دستگاه رو ریست کنم.هیچ کد خطایی هم نمیده و چراغ قرمزی هم روشنم نمیشه
خواهشا یکی راهنمایی کنه(اینم بگم که بازی هارو روی هارد نصب میکنم حتی یکی دوبار هارد رو برداشتم و بازی کردم ولی باز اینطوری شد.بخصوص دربازیgta:efl

من یه ایکس باکس جاسپر دارم حدود یه سالی هم میشه که خریدم
جدیدا یه مشکلی پیدا کرده که وقتی بازی میکنی بعد مدتی بازی گیر میکنه و مجبور میشم دستگاه رو ریست کنم.هیچ کد خطایی هم نمیده و چراغ قرمزی هم روشنم نمیشه
خواهشا یکی راهنمایی کنه(اینم بگم که بازی هارو روی هارد نصب میکنم حتی یکی دوبار هارد رو برداشتم و بازی کردم ولی باز اینطوری شد.بخصوص دربازیgta:efl

دوست عزیز به احتمال قریب به یقین لنز درایوت مرخصه.

با سلام..
من داشتم امروز بازی میکردم،بعد 45 دقیقه تصویر بازی 1کم برفکی شد،منم فکر کردم بازی مشکل پیدا کرده دستگاهو خاموش و روشن کردم ارور E74 داد..فکر می کنید مشکل از چی باشه و اینکه هزینه تعمیرش چقدره(می ارزه تعمیرشه یا اوزش کنم)
Elite-Falcon
2007-2008

سلام
من بعد از مدت خیلی زیادی xbox رو روشن کردم ولی بالا نیومد و ارور E73 و یک چراغ
قرمز چشمک زن داد
احتمال میدم بخاطر خاک گرفتگی باشه..
به نظرتون مشکلش قابل حله ؟
ارزش داده تعمیرش کنم ؟ :-"

help

سلام
xbox من دیروز وسط بازی هنگ کرد و وقتی دکمه پاور رو زدم restart کردم سه چراغ قرمز (که دایم روشن وخاموش میشن) داد. وقتی دوبارهrestartکردم این مشکل بر طرف شد . دیشب هم حدود 1 ساعت بدون مشکل بازی کردم . اما امروز صبح دوباره این جوری شد ولی LCD به حالت Stand by میره و هیچ پیغامی نمیده . (البته آداپتورم ایراد داشت و هفته پیش آداپتور یکی از دوستام که کنسولش سه چراغ شده بود رو گرفتم) با آداپتور قبلی خودم هم که کمی صدا میده امتحان میکنم بازم نمیشه . 15 دقیقه پیش دوباره مشکل برطرف شد .
ممنون میشم راهنایی کنین که مشکل از کجاست :((

آخرین ویرایش:
سلام
xbox من دیروز وسط بازی هنگ کرد و وقتی دکمه پاور رو زدم restart کردم سه چراغ قرمز (که دایم روشن وخاموش میشن) داد. وقتی دوبارهrestartکردم این مشکل بر طرف شد . دیشب هم حدود 1 ساعت بدون مشکل بازی کردم . اما امروز صبح دوباره این جوری شد ولی LCD به حالت Stand by میره و هیچ پیغامی نمیده . (البته آداپتورم ایراد داشت و هفته پیش آداپتور یکی از دوستام که کنسولش سه چراغ شده بود رو گرفتم) با آداپتور قبلی خودم هم که کمی صدا میده امتحان میکنم بازم نمیشه .
ممنون میشم راهنایی کنین که مشکل از کجاست :((

این بار که سه چراغ داد کدش رو بگیر و اینجا بگو تا راهنمایت کنیم برای کدگرفتن هم صفحه اول همین تاپیک توضیح داده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or