سلام خدمت دوستان عزیز
قبلا سربازی دستگاه من SLIM فریز میداد با اپ جدید بهتر شد(که قبلش یکی گفت از GPU یکی گفت ..........)
امروز داشتم بازی میکردم 5MIN نشده بود دیدم وسط ارم قرمز شده سریع ترسیدم خاموش کردم
مشکلش چی دوستان میدونن؟؟؟
اگر دستگاه شما در منو هنگ میکند و دسته اصلا کار نمی کند و یا اینکه در لوگوی اصلی قفل میکند دستگاه شما نیاز به یک تعمیر مناسب داره
مشکل از چیپ جنوبی و همچنین ممکن است از gpu باشد.
گفته بودم در بالا که حتما کسی روی دستگاه کار کرده اما فکر نمی کنم ریبال کرده باشه. ریبال تجهیزات لازم خودش رو میخوادببخشید اقای زیا من xbox رو دادم یه نفر فقط gpu رو ریبال کرد ولی فکر کنم خرابش کرد بدتر
حالا این سری خودم میام ریبالش میکنم ببینم چی میشه
سلام بعضی وقت ها ارور e66 میده چیکار کنم؟:d
سلام ببخشید فکر کنم سوال من نامربوط و .... میخواستم بدونم اگه مایکروسافت یه کنسولی رو بن کنه چی میشه؟موقع روشن کردن چه اتفاقی میفته و چجوری درست میشه؟
داداش شما به عنوان متخصص بعیده بگید درست نمیشهدوست من لطفا دقت کنید امروز چندین خطا پست سر هم انجام داده اید.
کنسول که من بشه هیچی نمیشه فقط دیگر نمی توانید به شبکه لایو وصل بشوید. درست هم نمیشه.
دوستان من کنسولم فالکون هست که تابستان 87 خریدم
تا اسفند 90 بدون مشکل کار میکرد تا برای اولین بار E74 داد با ارور 1022
اینجا تعمیرکار نداره فرستادم تهران پیش یکی از خبره ترین تعمیر کار ها ( مطمنا همه میشناسن ایشون رو ) درستش کرد و فرستاد
مهر 91 دوباره این مشکل پیش اومد دوباره فرستادم درستش کرد
اسفند 91 دوباره اینطوری شد دوباره فرستادم درست شد تا هفته قبل که شنبه کنسول رسید دستم
این بار تو این هفته مجموعا شاید 4 ساعت روشن بود با وجود این که 12 ولت هم شده
اما امروز دوباره این مشکل پیش اومد
خستم کرده این مشکل چون بد بختیش اینه من هر سری 8500 این سمت و 8500 اون سمت نزدیک 17 تومان کرایه تیپاکس میدم برای رفت و برگشتش
میخواستم بدونم راهی وجود نداره این دایم درست بشه این مشکلش ؟
با سلاماولین کاری که باید کرد برد شما خم شده و باید در دستگاه رفلو ایر قرار بگیره مثل ماکروفر آشپزخانه هست. تا برد صاف بشه.
یعد از اون یک ریبالینگ برای gpu و کار تمام هست.
اگر برد را صاف نکنید طرف خدای تعمیرات هم که باشه حتی اگر ریبال هم انجام بده بیشتر از 2 هفته کار نمیکنه
د
با سلام
این سری کنسول من حدودا 70 روز خاموش بود بعد از این که از تعمیر اومد و 80 برای دستمزد و 10 برای کرایه پیاده شدم
امروز اومدم بازی کنم بعد ایت مدت تا روشن کردم بعد از 10 دقیقه صفحه شطرنجی سفید شد و این بار برای اولین بار ارور 0110 میده و تصویر هم اصلا نمیده
میخواستم بدونم اگه میشه هزینه تعمیر و شرایطش رو برام PM کنید