کدهای خطا در XBox 360 و دلایل بروز آن ها

• Thread starter Thread starter Console
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من یه مدل falcon دارم که الآن نزدیک به 6 ساله دارم باهاش کار میکنم
چندتا کاری که حتما انجام میدم رو برای شما مینویسم:
1 .کنسول حتما از زمین فاصله داشته باشد و گرد و خاک اطراف صفر باشد(بسیاری از دستگاه های خراب شده بعد از باز شدن مقادیری زیادی پرز و خاک رو حمل میکردند)
2. فاصله پشت دستگاه تا دیوار رو رعایت کرده و برای خنک شدن دستگاه اجتناب ناپذیر است
3.استفاده از 3 عدد فن اضافی (مخصوص دستگاه) که این دستگاه اضافی دارای یک دما سنج دیجیتال است که دمای دستگاه را نشان میدهد
4. به محض بالارفتن دما تا 39 درجه از وسایل خنک کننده مثل پنکه استفاده میکنم(البته اگه پشت دستگاه باز باشه این 3 تا فن کافیه)
5. و در آخر بازی هایی که در گیر کننده هست را حتما روی دستگاه نسب میکنم تا به دستگاه فشار نیاد
و باید بگم که در نگه داری از هر وسیله ای باید سلیقه به خرج داد چرا که خریدن آسان تر از نگه داری کردنه

سلام به همه دوستان
من یه برد فالکون دارم که که ابتدا ارور 0001 رو میداد که با تعویض چند خازن معیوب مشکل برطرف شد
بعد از اون دستگاه روشن شد و اینبار ارور E74 رو میداد
که ابتدا چیپ hana و gpu رو reflow کردم و جواب نگرفتم
بعد از اون دنبال قطعه ی معیوب گشتم که به یه ترانزیستور معیوب در بالای gpu برخوردم و اون رو هم تعویض کردم ولی متاسفانه هنوز ارور پابرجا بود.
بعد از این عمل تصمیم به reball چیپ hana و gpu گرفتم وهردو رو reball کردم ولی هنوز ارور پابرجاست
بنظرتون دوستان مشکل از کجا میتونه باشه؟
ممنونم از همتون
موفق باشید

طبق دستورالعمل پست اول ارور دستگاه بنده 0110 هست که نوشتید مربوط به ram میباشد....قابل درست کردن هست؟ کجا ببرم؟
سلام دوست عزیز
این ارور قابل تعمیر هستش که میشه با روش های تخصصی (reflow یا reball) و هم روش های ساده تر تعمیرش کرد
برد دستگاه چه مدلیه؟
موفق باشید

سلام دوست عزیز
این ارور قابل تعمیر هستش که میشه با روش های تخصصی (reflow یا reball) و هم روش های ساده تر تعمیرش کرد
برد دستگاه چه مدلیه؟
موفق باشید

ممنون از جوابتون...دقیقا نمیدونم...فقط میدونم تولیدش 02-04-2008 هست...از کجا باید بفهمم؟

بعد هزینه اش چقدره؟ جایی سراغ دارید کارشون خوب باشه؟

دوباره سلام دوست عزیز
با توجه به سال ساخت و ماه ساخت دستگاه فالکون هستش
برای تعمیر راستینش جای خاصی رو نمی‌شناسم
موفق باشید

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

با سلام
به یک مشکل بر خورم دستگاه من بردش فالکون هست و4سال هم برام کار کرد ولی چند روز هست که وقتی روشنش می کنم بدونه هیچ مشکلی مثل قبل بوت می شه و داخل بازی هم میرم ولی بعد از چند دقیقه یک دفعه یک سری خط مشکی تو صفحه میاد دستگاه هنگ نمی کنه وهمون طوری میشه بازی کرد ولی خط ها همین طور می مونند مثلا تو فیفا این خط ها به بازیکن ها وصلند. البته بعضی موقه ها تو بازی اویل 6 هم صدا میره

با سلام
به یک مشکل بر خورم دستگاه من بردش فالکون هست و4سال هم برام کار کرد ولی چند روز هست که وقتی روشنش می کنم بدونه هیچ مشکلی مثل قبل بوت می شه و داخل بازی هم میرم ولی بعد از چند دقیقه یک دفعه یک سری خط مشکی تو صفحه میاد دستگاه هنگ نمی کنه وهمون طوری میشه بازی کرد ولی خط ها همین طور می مونند مثلا تو فیفا این خط ها به بازیکن ها وصلند. البته بعضی موقه ها تو بازی اویل 6 هم صدا میره
سلام دوست عزیز
اشکالات تصویری رو باید در gpu و hana دنبال رفعش بگردی،البته مشکل میتونه از پورت یا کابلی که ازش تصویر میگیری هم باشه ولی با توجه به اینکه میگی بعد از چند دقیقه مشکل بوجود میاد احتمال زیاد مشکل از gpu یا hana هستش و بهتره الان به دنبال درست کردنش باشی چون احتمال اینکه با e74 روبرو بشی زیاده
بهت پیشنهاد میکنم ابتدا gpu رو xclamp کنی و دوباره دستگاه رو تست کنی ،اگر مشکل هنوز پابرجا بود با reflow چیپ hana و gpu به احتمال زیاد مشکل حل میشه
موفق باشید

سلام

من داشبورد دستگاه رو به 16197 آپدیت کردم ولی آخر آپدیت ارور داد ولی دستگاه آپدیت شده
حالا میخوام دوباره یه بار از نو آپدیت رو انجام بدم ولی نمیشه

یا اینکه داشبوردو به ورژن قبل برگردونم

کدومشو می تونم انجام بدم؟

دوستان سلام به همه
من یه xbox360 arcad دارم داشتم با هاش far cry 3 بازی می کردم که یهو تصویر خط خطه صورتی شد بعد منم دستگاه رو خاموش کردم بعد دوباره روشن کردم بعد یه چراغ قرمز روشن شد و یه تصویر خاکستری اومد و نوشت که با ساپورت تماس بگیر ارورش هم E74 بود اول فک کردم مشکل از کابلی جاییه اما بعد دیدم که مشکلش با در اوردنو اینا درست نشد لطفا کمک کنید گیج شدم رفت باید چیکار کنم؟؟؟

دوستان من چندتايي بازي از سايت مانيا سافت خريدم برنر مكس ولي ديسك رو نميشناسه و ارور 8c230002 ميده..من هيچي نميدونم يكي منو راهنمايي كنه؟!!:d​

با سلام خدمت همه دوستان عزیز من یه 4 ماهی هست که یه xbox 360 دست دوم خریدم و ازش راضی بودم اما حدود یه هفته پیش بعد از اینکه 1 ساعت بازی کردم روز بعدش ارور e74 داد.(چراغ شماره 4)
خیلی ترسیدم و بردمش پیش کسی که ازش xbox خریدم.گفت که درست نمیشه.منم خودم رفتم تو اینترنت سرچ کردم و تو سایت youtube یه فیلم دیدم که مرده هم همین مشکل رو داشت و اومد با دو تا پیچ گوشتی جلوی حرکت فنش رو گرفت و بعد از 10 دقیقه ایکس باکسش دو تا چراغ (شماره 1و3)روشن شد و بعد از اینکه او پیچ گوشتی ها رو برداشت گذاشت فنش کار کنه.وبعدش ایکس باکسش درست شد.اما من این کارو کردم و درست نشد دوستان عزیز اگه میتونید کمکم کنید تا مشکلم حل شه...
مدیریت : دوست عزیز سوالت رو یک جا مطرح کن !

Last edited by a moderator:
با سلام خدمت همه دوستان عزیز من یه 4 ماهی هست که یه xbox 360 دست دوم خریدم و ازش راضی بودم اما حدود یه هفته پیش بعد از اینکه 1 ساعت بازی کردم روز بعدش ارور e74 داد.(چراغ شماره 4)
خیلی ترسیدم و بردمش پیش کسی که ازش xbox خریدم.گفت که درست نمیشه.منم خودم رفتم تو اینترنت سرچ کردم و تو سایت youtube یه فیلم دیدم که مرده هم همین مشکل رو داشت و اومد با دو تا پیچ گوشتی جلوی حرکت فنش رو گرفت و بعد از 10 دقیقه ایکس باکسش دو تا چراغ (شماره 1و3)روشن شد و بعد از اینکه او پیچ گوشتی ها رو برداشت گذاشت فنش کار کنه.وبعدش ایکس باکسش درست شد.اما من این کارو کردم و درست نشد دوستان عزیز اگه میتونید کمکم کنید تا مشکلم حل شه...
مدیریت : دوست عزیز سوالت رو یک جا مطرح کن !

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="colspan: 2"]جزییات
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 50%"]لحیم سردی GPU یا چیپ HANA
[/TD]
[TD="width: 50%"]عنوان خطا :
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 50%"]تک چراغ قرمز
[/TD]
[TD="width: 50%"]دسته بندی خطا :
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 50%"]1022
[/TD]
[TD="width: 50%"]کد خطا :
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 50%"]E74
[/TD]
[TD="width: 50%"]E-Code :
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"]روش های رفع :
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"]1- GPU و hana را با دقت فلو کنید.
2- قطعات کنار GPU را با دقت نگاه کنید.
3- اگر زیر gpu از مایع فلکس استفاده کرده اید با محلول برد را تمیز کنید.
4- X-CLAMP کنید.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"]خطاهای مرتبط :
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"]ندارد
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"]توضیحات :
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"]این مشکل برای دستگاه های سری فالکون بیشتر از سری های دیگر دیده شده است عمده خرابی در این حالت لحیم سرد شدن چیپ های gpu و یا HANA می باشد که انجام عملیات رفلو ساده قابل تعمیر است در مواردی نیاز به استفاده از دستگاه های پیشرفته bga برای تعمیر این گونه دستگاه ها وجود دارد. پیشنهاد می شود بعد از تعمیر فنهای دستگاه خود را 12 ولت کنید و از خمیر سلیکون سیلور 5 استفاده نمایید.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

منبع: پشتیبانی و مرجع مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری XBOX

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or