سلام دوست عزیزطبق دستورالعمل پست اول ارور دستگاه بنده 0110 هست که نوشتید مربوط به ram میباشد....قابل درست کردن هست؟ کجا ببرم؟
سلام دوست عزیز
این ارور قابل تعمیر هستش که میشه با روش های تخصصی (reflow یا reball) و هم روش های ساده تر تعمیرش کرد
برد دستگاه چه مدلیه؟
موفق باشید
سلام دوست عزیزبا سلام
به یک مشکل بر خورم دستگاه من بردش فالکون هست و4سال هم برام کار کرد ولی چند روز هست که وقتی روشنش می کنم بدونه هیچ مشکلی مثل قبل بوت می شه و داخل بازی هم میرم ولی بعد از چند دقیقه یک دفعه یک سری خط مشکی تو صفحه میاد دستگاه هنگ نمی کنه وهمون طوری میشه بازی کرد ولی خط ها همین طور می مونند مثلا تو فیفا این خط ها به بازیکن ها وصلند. البته بعضی موقه ها تو بازی اویل 6 هم صدا میره
با سلام خدمت همه دوستان عزیز من یه 4 ماهی هست که یه xbox 360 دست دوم خریدم و ازش راضی بودم اما حدود یه هفته پیش بعد از اینکه 1 ساعت بازی کردم روز بعدش ارور e74 داد.(چراغ شماره 4)
خیلی ترسیدم و بردمش پیش کسی که ازش xbox خریدم.گفت که درست نمیشه.منم خودم رفتم تو اینترنت سرچ کردم و تو سایت youtube یه فیلم دیدم که مرده هم همین مشکل رو داشت و اومد با دو تا پیچ گوشتی جلوی حرکت فنش رو گرفت و بعد از 10 دقیقه ایکس باکسش دو تا چراغ (شماره 1و3)روشن شد و بعد از اینکه او پیچ گوشتی ها رو برداشت گذاشت فنش کار کنه.وبعدش ایکس باکسش درست شد.اما من این کارو کردم و درست نشد دوستان عزیز اگه میتونید کمکم کنید تا مشکلم حل شه...
مدیریت : دوست عزیز سوالت رو یک جا مطرح کن !