کدهای خطا در XBox 360 و دلایل بروز آن ها

• Thread starter Thread starter Console
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام بچه ها من ایکس باکس ارکید دارم تازه گی ها بازی ها رو نمیخونه و ارور 00-80-03 رو میاره البته بعضی وقت ها بازی ها رو میاره فقط تو دی وی دی های پشت ابی ارور میده نقره ای هارو میاره مشکل از کجاست خواهشا توضیح بدین تا اومدن gta v خراب نشه بعدش برام مهم نیست. فریمور دستگاه lt+2 میباشد همچنین داشبورد ان 2.0.15574.0

سلام بچه ها من ایکس باکس ارکید دارم تازه گی ها بازی ها رو نمیخونه و ارور 00-80-03 رو میاره البته بعضی وقت ها بازی ها رو میاره فقط تو دی وی دی های پشت ابی ارور میده نقره ای هارو میاره مشکل از کجاست خواهشا توضیح بدین تا اومدن gta v خراب نشه بعدش برام مهم نیست. فریمور دستگاه lt+2 میباشد همچنین داشبورد ان 2.0.15574.0

شما بهتره دستگاه خود را LT3 کنید. تمام بازی های 1 سال اخیر به LT3 نیاز دارند

سلام به همه ی دوستان
درخواست راهنمایی داشتم از دوستان
یکدونه برد فالکون دارم که در ابتدا ارور 0001 داشت که مشکل از خازن ها بود و با تعویض اونا حل شد
بعد از رفع این ارور ،دستگاه ارور e74 داشت که ابتدا reflow رو برای gpu و hana انجام دادم ولی حل نشد hana رو reball کردم و gpu رو تعویض کردم
بعد از این عمل ارور دستگاه به 0021 تغییر کرد که مربود میشه به southbridge این چیپ رو هم اول reflow و بهد از جواب نگرفقن از reflow با یک نمونه ی مشابه (falcon) تعویض کردم
ولی eror 0021 کماکان هستش
ممکنه این ارور از خرابی خازن ها باشه؟ یا عامل دیگه ای باعثشه
ممنونم
موفق باشید

سلام به همه ی دوستان
درخواست راهنمایی داشتم از دوستان
یکدونه برد فالکون دارم که در ابتدا ارور 0001 داشت که مشکل از خازن ها بود و با تعویض اونا حل شد
بعد از رفع این ارور ،دستگاه ارور e74 داشت که ابتدا reflow رو برای gpu و hana انجام دادم ولی حل نشد hana رو reball کردم و gpu رو تعویض کردم
بعد از این عمل ارور دستگاه به 0021 تغییر کرد که مربود میشه به southbridge این چیپ رو هم اول reflow و بهد از جواب نگرفقن از reflow با یک نمونه ی مشابه (falcon) تعویض کردم
ولی eror 0021 کماکان هستش
ممکنه این ارور از خرابی خازن ها باشه؟ یا عامل دیگه ای باعثشه
ممنونم
موفق باشید

از GPU هست یا ممکنه یک قطعی در مدارش بوجود اومده باشه مطئنی کلیه پایه های زیر gpu سالم بودن

داشتم بازی میکردم یک دفعه کنسول خاموش شد بعد دوباره که روشن شد چراغ پاور(اون وسطی نه چراغ اطراف) شروع به چشمک زدن کرد . تمام چراغ ها هم سبز هستن. و بعد از حدود یک دقیقه که بوت میشه دوباره ریستارت میشه و در درایو هم اجکت نمیشه. مشکل از کجا میتونه باشه؟

سلام
من دو تا بازی کینکت خریدم just dance 4 و dance central 3 رو خریدم اولی رو که فقط کلن دیسک میده ( وسط لودینگ) و دو ومی روهم رو هم یکی در میون این جوری میکنه چی کار کنم آبدیت من هم LT3 هست تابسون آبدیت کردم کمکم کنید!!!!!:-s

داشتم بازی میکردم یک دفعه کنسول خاموش شد بعد دوباره که روشن شد چراغ پاور(اون وسطی نه چراغ اطراف) شروع به چشمک زدن کرد . تمام چراغ ها هم سبز هستن. و بعد از حدود یک دقیقه که بوت میشه دوباره ریستارت میشه و در درایو هم اجکت نمیشه. مشکل از کجا میتونه باشه؟

درود

یحتمل کابل Power مشکل دار متصل شده.

دوستان من کنسولم فالکون هست که تابستان 87 خریدم
تا اسفند 90 بدون مشکل کار میکرد تا برای اولین بار E74 داد با ارور 1022
اینجا تعمیرکار نداره فرستادم تهران پیش یکی از خبره ترین تعمیر کار ها ( مطمنا همه میشناسن ایشون رو ) درستش کرد و فرستاد
مهر 91 دوباره این مشکل پیش اومد دوباره فرستادم درستش کرد
اسفند 91 دوباره اینطوری شد دوباره فرستادم درست شد تا هفته قبل که شنبه کنسول رسید دستم
این بار تو این هفته مجموعا شاید 4 ساعت روشن بود با وجود این که 12 ولت هم شده
اما امروز دوباره این مشکل پیش اومد

خستم کرده این مشکل چون بد بختیش اینه من هر سری 8500 این سمت و 8500 اون سمت نزدیک 17 تومان کرایه تیپاکس میدم برای رفت و برگشتش

میخواستم بدونم راهی وجود نداره این دایم درست بشه این مشکلش ؟

سلام کنسولم سه چراغ قرمز داد کد خطا را چک کردم (0110 خطای RAM, علت این مشکل اتصال لحیم پل شده روی تراشه RAM است)حالا چیکار باید بکنم با تشکر

سلام به همه اساتید انجمن. سال نو همه مبارک .
اقا ما دستگاه ارکید داریم با یه هارد .وقتی هاردو به دستگاه میزنم ارور e68 میده هرکاری میکنم درست نمیشه.
توروخدا یه راهنمایی کنید

من هم اروره 0203 رو میده ای خدا چیکار کنم دوستان

دستگاه شما دچار مشکلی مداری شده که قطعا توسط تعمیر نا درست ایجاد شده. مشکل شما قابل حل است ابتدا باید مدار به صورت کلی بررسی بشه و دنبال یک مقاومت یا خازن سوخته کنار gpu بگردید.

- - -ویرایش - - -

سلام

کنسول من فالکونه و ایراد E73 رو میده... باید چیکار کنیم ؟

کنسول شما نیاز به یک تعمیر ظریف داره و قابل تعمیر است میر های کابلهای usb و هارد و شبکه باید کاملا بررسی بشند و قطعه خراب تعویض شود

- - -ویرایش - - -

مشکلات زیادی میتونه باشه بهترین راه که الان به ذهنم میخوره اینکه که ابتدا داریو را دربیارید و بدون درایو دستگاه را روشن کنید و نتیجه را اعلام کنید

- - -ویرایش - - -

دوستان من کنسولم فالکون هست که تابستان 87 خریدم
تا اسفند 90 بدون مشکل کار میکرد تا برای اولین بار E74 داد با ارور 1022
اینجا تعمیرکار نداره فرستادم تهران پیش یکی از خبره ترین تعمیر کار ها ( مطمنا همه میشناسن ایشون رو ) درستش کرد و فرستاد
مهر 91 دوباره این مشکل پیش اومد دوباره فرستادم درستش کرد
اسفند 91 دوباره اینطوری شد دوباره فرستادم درست شد تا هفته قبل که شنبه کنسول رسید دستم
این بار تو این هفته مجموعا شاید 4 ساعت روشن بود با وجود این که 12 ولت هم شده
اما امروز دوباره این مشکل پیش اومد

خستم کرده این مشکل چون بد بختیش اینه من هر سری 8500 این سمت و 8500 اون سمت نزدیک 17 تومان کرایه تیپاکس میدم برای رفت و برگشتش

میخواستم بدونم راهی وجود نداره این دایم درست بشه این مشکلش ؟

اولین کاری که باید کرد برد شما خم شده و باید در دستگاه رفلو ایر قرار بگیره مثل ماکروفر آشپزخانه هست. تا برد صاف بشه.
یعد از اون یک ریبالینگ برای gpu و کار تمام هست.

اگر برد را صاف نکنید طرف خدای تعمیرات هم که باشه حتی اگر ریبال هم انجام بده بیشتر از 2 هفته کار نمیکنه

- - -ویرایش - - -

سلام کنسولم سه چراغ قرمز داد کد خطا را چک کردم (0110 خطای RAM, علت این مشکل اتصال لحیم پل شده روی تراشه RAM است)حالا چیکار باید بکنم با تشکر

این کد خطا به راحتی قابل تعمیر است میتونید اگر به سشوار صنعتی درسترسی دارید به مدت 2 دقیقه از بالا روی رم ها رژه برید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or