سلام دوستان عزیز
یه مشکل نسبتا عجیب برای من پیش اومده اینم این که دستگاه من یه ارور میده نمیدونم چی هست
0000 بعضی اوقات هم 1 ظاهر میشه(وقتی دو بار سریع دکمه اجکت رو بزنم) خیلی گشتم متوجه شدم کسان دیگری هم به همچین مشکلی برخوردن اما کم بودن و راه حلی پیشنهاد نداده بودن.
دستگاه رو خودم X-Clamp کردم اما به روش خونگی که یکم شک دارم توش اما بعید میدونم اشکال از اون باشه چون قبل باز کردن کیس هم همین اررور عجیب رو دیده بودم.
دستگاهم تقریبا دو سه تا ارور پیدا کرده بود که دونه دونه رفع کردمشون اما این یکی تا حالا که درست نشده چون اصلا نمیدونم این اررور چی هست اررور 0000 تقریبا شناخته شدست اما ارور من 0000 نیست چون اصلا هیچ وقت به حالت سه چراغ برنمیگرده بعد از این که چند بار اجکت رو فشار میدم .
دوستان لطف بزرگی در حق بنده کرده اند اگر اطلاعاتی دارن در اختیار من بگزارند و راهنماییم کنن .
در ضمن Reflow نکردم فقط یک بار با سشوار حرفه ای خانگی به شدت چیپ های SouthBridge و hana رو داغ کردم که به گمانم هیچ فایده ای نداشت چون سشوار حرفای بود اما خونگی بود و صنعتی نبود میخواستم بدونم دمای سشوار صنعتی چقدر هست حدودا و برد و چیپست ها تا چقدر دما رو میتونن تحمل کنن.
باز هم تشکر میکنم از دوستان متخصص که ما رو راهنمایی میکنن.