کدهای خطا در XBox 360 و دلایل بروز آن ها

• Thread starter Thread starter Console
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
E74 یا از HANA هستش و یا از GPU. این دوتا رو Reflow کنید، حتما راه میفته.
خیلی سپاس گذارم از پاسخ گویی و راهنمایی هاتون
فقط یکبار دیگه برد رو بررسی گردم متوجه یه شکستگی گوشه یه mosfet(اگر اشتباه نکرده باشم) که بالای gpu قرار داره شدم
تصویرش رو قرار قرار دادم و با کادر قرمز مشخص کردمش
ممکنه از این قطعه باشه e74?
ممنونم
موفق باشید

Attachments

• 20120915_015310.jpg
    20120915_015310.jpg
    198.3 KB · مشاهده: 9
  • 20120915_015247.jpg
    20120915_015247.jpg
    121.9 KB · مشاهده: 15
فقط یکبار دیگه برد رو بررسی گردم متوجه یه شکستگی گوشه یه mosfet(اگر اشتباه نکرده باشم) که بالای gpu قرار داره شدم
ممنونم
موفق باشید
خروجی این قطعه با جی پیو ارتباط داره اما دقیق از این عکس نمیشه فهمید مشکل داره یا نه.
اما با توجه به فالکون بودن خرابی جی پی یو یحتمل تره.

ممنونم
موفق باشید

راستش فکر نمیکنم از این باشه ولی برای شروع میتونید قطعه رو عوض کنید که کار راحتی هستش. اگر نشد هنوز هم میتونید GPU رو Reflow کنید.

راستش فکر نمیکنم از این باشه ولی برای شروع میتونید قطعه رو عوض کنید که کار راحتی هستش. اگر نشد هنوز هم میتونید GPU رو Reflow کنید.
سلام آقا هومن
ممنونم از پاسختون
اون قطعه رو هم عوض کردم،ولی طبق گفتتون از اون نبود
می خواستم درخواست کنم اگر امکانش هست برام یه توضیح کلی از reflow بزارید (به وسیله ی heater،آخه هرچی آموزش تو نت هستش خیلی کلی و با وسایلی مثل دما سنج های خاص که به رایانه متصل می شه و دمای قطعه رو اندازه گیری می کنه انجام شده که اینجا پیدا نمیشن این ابزار متاسفانه)
بازم ممنونم
موفق باشید

سلام دوستان عزیز
یه مشکل نسبتا عجیب برای من پیش اومده اینم این که دستگاه من یه ارور میده نمیدونم چی هست
0000 بعضی اوقات هم 1 ظاهر میشه(وقتی دو بار سریع دکمه اجکت رو بزنم) خیلی گشتم متوجه شدم کسان دیگری هم به همچین مشکلی برخوردن اما کم بودن و راه حلی پیشنهاد نداده بودن.
دستگاه رو خودم X-Clamp کردم اما به روش خونگی که یکم شک دارم توش اما بعید میدونم اشکال از اون باشه چون قبل باز کردن کیس هم همین اررور عجیب رو دیده بودم.
دستگاهم تقریبا دو سه تا ارور پیدا کرده بود که دونه دونه رفع کردمشون اما این یکی تا حالا که درست نشده چون اصلا نمیدونم این اررور چی هست اررور 0000 تقریبا شناخته شدست اما ارور من 0000 نیست چون اصلا هیچ وقت به حالت سه چراغ برنمیگرده بعد از این که چند بار اجکت رو فشار میدم .
دوستان لطف بزرگی در حق بنده کرده اند اگر اطلاعاتی دارن در اختیار من بگزارند و راهنماییم کنن .
در ضمن Reflow نکردم فقط یک بار با سشوار حرفه ای خانگی به شدت چیپ های SouthBridge و hana رو داغ کردم که به گمانم هیچ فایده ای نداشت چون سشوار حرفای بود اما خونگی بود و صنعتی نبود میخواستم بدونم دمای سشوار صنعتی چقدر هست حدودا و برد و چیپست ها تا چقدر دما رو میتونن تحمل کنن.
باز هم تشکر میکنم از دوستان متخصص که ما رو راهنمایی میکنن.

سلام دوستان عزیز
یه مشکل نسبتا عجیب برای من پیش اومده اینم این که دستگاه من یه ارور میده نمیدونم چی هست
0000 بعضی اوقات هم 1 ظاهر میشه(وقتی دو بار سریع دکمه اجکت رو بزنم) خیلی گشتم متوجه شدم کسان دیگری هم به همچین مشکلی برخوردن اما کم بودن و راه حلی پیشنهاد نداده بودن.
دستگاه رو خودم X-Clamp کردم اما به روش خونگی که یکم شک دارم توش اما بعید میدونم اشکال از اون باشه چون قبل باز کردن کیس هم همین اررور عجیب رو دیده بودم.
دستگاهم تقریبا دو سه تا ارور پیدا کرده بود که دونه دونه رفع کردمشون اما این یکی تا حالا که درست نشده چون اصلا نمیدونم این اررور چی هست اررور 0000 تقریبا شناخته شدست اما ارور من 0000 نیست چون اصلا هیچ وقت به حالت سه چراغ برنمیگرده بعد از این که چند بار اجکت رو فشار میدم .
دوستان لطف بزرگی در حق بنده کرده اند اگر اطلاعاتی دارن در اختیار من بگزارند و راهنماییم کنن .
در ضمن Reflow نکردم فقط یک بار با سشوار حرفه ای خانگی به شدت چیپ های SouthBridge و hana رو داغ کردم که به گمانم هیچ فایده ای نداشت چون سشوار حرفای بود اما خونگی بود و صنعتی نبود میخواستم بدونم دمای سشوار صنعتی چقدر هست حدودا و برد و چیپست ها تا چقدر دما رو میتونن تحمل کنن.
باز هم تشکر میکنم از دوستان متخصص که ما رو راهنمایی میکنن.
سلام دوست عزیز
دمای سشوار صنعتی از 50 تا 600 درجه است معمولا
یه پیشنهاد بهت بدم تا میتونی عمل reflow رو با heater انجام بده چون با سشوار کنترلت رو دما خیلی کمتر از heater هستش
موفق باشید

آخرین ویرایش:
خیلی ممنون آقای پوریا
اما من اصلا نمیدونم ایراد از کجا هست با این ارور عجیب!
کسی هست تا حالا دیده باشه همچین ارروری بگه چه معنی میده ما رو راهنمایی کنه خیلی ممنون میشیم.
تو این فروم هم دیروز خیلی گشتم یک مورد مشابه خودم پیدا کردم که کسی جدی نگرفته بودش و جوابی ندادن بهش.
باز هم تشکر از متخصصین عزیز.

سلام دوستان
میگم آقا فروم بی برکت شد فک کنم سوال پرسیدم.
خواهشا اگه کسی این ارور عجیب من رو دیده و چیزی راجع بهش میدونه یه چیزی پست کنه یا جایی معرفی کنه برا تعمیر خیلی ممنون میشم.
هر روز دارم چک میکنم فروم رو به خدا !

سلام
یک دستگاه فالکون دارم که یه مدت بعد از نیم ساعت بازی یک دفعه خاموش میشد و آداپتور نارنجی.
الان دو روزه که وقتی روشن میکنم سه چراغ میده ولی آداپتور نارنجی هست و کدی هم رو صفحه نمیاد!
چی کار کنم؟ لطفا کمک کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or