کدهای خطا در XBox 360 و دلایل بروز آن ها

• Thread starter Thread starter Console
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگه شانس بیاری دوتا ترانزیستور (MOSFET) اون پایین برد هستش که یکی از اونها خراب شده و با عوض کردنش درست میشه.
ممنون میشم دقیق بگید کدوما.اگه با عکس باشه که عالیه
فرقی نداره ترانسیستوربرد فالکن بزارم روش یا هر برد دیگه ای؟

ممنون پیداشونکردم ولی هر کار میکنم نمیتونم از برد جداشون کنم.البته هویه ام ازین بیخود هاس ولی خوب پایه هاشو جدا میکنم ولی انگار کف ترانسیستور چسبیده به برد و نمیشه جداش کرد

راستش من هم تا حالا موفق نشدم این ترانزیستورها رو با هویه بردارم و همیشه خراب میشن. برای همین از یه دستگاه SMD Reflow Station استفاده میکنم و با هوای داغ برشون میدارم. ولی اگر دورشون رو فویل بپیچی میتونی با سشوارصنعتی هم برداریشون.

راستش من هم تا حالا موفق نشدم این ترانزیستورها رو با هویه بردارم و همیشه خراب میشن. برای همین از یه دستگاه SMD Reflow Station استفاده میکنم و با هوای داغ برشون میدارم. ولی اگر دورشون رو فویل بپیچی میتونی با سشوارصنعتی هم برداریشون.
من 2 تاشو اینطوری خراب کردم.هر کاری میکنم جدا نمیشه و اون قسمت مشکی رنگ و پلاستیکیش میشکنه!
خوب آقا همون پشتشو با سشوار حرارت بدم یا روی خود ترانسیستور رو؟مهمتر از همه ببینم با حرارت اسیب نمیبینه؟

من 2 تاشو اینطوری خراب کردم.هر کاری میکنم جدا نمیشه و اون قسمت مشکی رنگ و پلاستیکیش میشکنه!
خوب آقا همون پشتشو با سشوار حرارت بدم یا روی خود ترانسیستور رو؟مهمتر از همه ببینم با حرارت اسیب نمیبینه؟
سلام. با اجازه آقا هومن.;)
مهدی جان شما باید اول حرارت ثابت بهش بدی به مدت 20 ثانیه . قسمت بالای این ترانزیستور ها همه به برد لحیم شده.منظورم زیره قسمته مشکی ترانزیستوره. اگر شما هویه باده گرم داری ،باد رو بذار روی درجه 1و گرما رو بذار روی 6.5 ؛20 ثانیه نگهدار بعد با یه پنس راحت بلند میشه.
موفق باشی.:d

نمیدونم چرا اینطور شدن دستگاه های من!:-o (کی نفرینم کرده!)
هنوز اون 2 تا دستگاه قبلی رو درست نکردم این یکی دستگامم یه ارور عجیب میده!یه فالکن دارم که با حرارت 3شوار صنعتی تعمیرش کردم خیلی هم خوب داشت کار میکرد و حتی هفته پیش هم تا 10 ساعت یکسره باش بازی کردم!! ولی امروز که روشنش کردم ارور 0031 داد ونمیدونم از چیشه!
راستی یادم رفت بگم 2 ساعت پیش هم یکی دیگه از دستگاهام 3 چراغ داد =))
:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or