کدهای خطا در XBox 360 و دلایل بروز آن ها

• Thread starter Thread starter Console
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دیروز بعد از ایکس کلمپ کردن یه دستگاهی در صورتی که دستگاه قبلش سالم و بدون مشکل بود با ارور 0110 برخورد کردم که به هر کسی گفتم گفت اشکال از gpu و ram واینچیزا هست!کلی کار کردم روش ولی مشکلشو نفهمیدم.بعد کلی دیدن برد متوجه شدم یه خازن کوچولو(به جرات میتونم بگم با چشم به زور دیده میشد) از جاش کنده شده!!!میخواستم با لحیم بچسبونم سرجاش که وجدانا سر لیحم از اون خازن بزرگتر بود=)) (البته کی اغراق:d) هیچی دیگه با یه سوزن کوچیک خازن رو به سر جای اول راهنمایی کردم و بعد دستگاه درست شد.
در کل اینو گفتم شاید یه روزی به کار کسی بیاد

سلام من امروز ace combat AH رو گرفتم بازی اجرا نشد گفت باید کنسول آپدیت شه ولی اپدیت تو بازی نیست و باید وصل شم اینترنت دان کنم منم این کارو کردم ومنتها وقتی خواستم از فلش نصبش کنم کنسول E66 داد حالا من چه کنم کنسولم ماله 2006 هست درایورش سامسونگ هست یه بار همون 2006 یا 7 بود یا همون موقع که کرکش کردم فقط فریمورش عوض شد.تا الانم مشکلی نداشته الانم فقط این آپدیت نصب نمیشه میشه کاریش کرد ؟؟ ممنون

سلام دوستان من رفتم تعمیرگاه LT3 زدم حالا وقتی روشن میکنم یه صفحه سیاه میاد بالا و ERROR 75 میده.لطفا کمک کنین مشکلش چیه و راهی واسه د رست شدنش هست؟

Last edited by a moderator:
سلام به همه دوستان گلم
من چند روزی هست xbox 360 slim 4gig از یکی از دوستان خریدم دستگاه هم کاملا نو هست
دستگاه LT+2 هم هست و به لایو هم اصلا وصل نشدم
همراه دستگاه بازی هایی مثل GOW3 BF3 .CODMW3 .assasin3 و چند تا دیگه بازی دیگه کپی بود که همه اجرا میشدن
من رفتم به قسمت حافظه دستگاه و قسمت گیم و اونجا یکسری فایل هایی بود که ایکن همین بازی هایی بود که دارم و من فکر کردم سیو بازی هست و از قبل تو دستگاه مونده و همرو پاک کردم خلاص
حالا هیچ کدوم از اون بازی ها اجرا نمیشه و وقتی دیسک رو قرار میدم ارور میده و میگه this disk is not suport و فقط بازی mortal kombat و castelvania رو اجرا میکنه
از دوستان عاجزانه درخواست کمک میکنم
من از مازندران-ساری هستم و مغازه دارهای اینجا هیچی حالیشون نیست فقط دستگاه میفروشن و از هیچی دیگه سر در نمیارن

سلام به همه دوستان گلم
من چند روزی هست xbox 360 slim 4gig از یکی از دوستان خریدم دستگاه هم کاملا نو هست
دستگاه LT+2 هم هست و به لایو هم اصلا وصل نشدم
همراه دستگاه بازی هایی مثل GOW3 BF3 .CODMW3 .assasin3 و چند تا دیگه بازی دیگه کپی بود که همه اجرا میشدن
من رفتم به قسمت حافظه دستگاه و قسمت گیم و اونجا یکسری فایل هایی بود که ایکن همین بازی هایی بود که دارم و من فکر کردم سیو بازی هست و از قبل تو دستگاه مونده و همرو پاک کردم خلاص
حالا هیچ کدوم از اون بازی ها اجرا نمیشه و وقتی دیسک رو قرار میدم ارور میده و میگه this disk is not suport و فقط بازی mortal kombat و castelvania رو اجرا میکنه
از دوستان عاجزانه درخواست کمک میکنم
من از مازندران-ساری هستم و مغازه دارهای اینجا هیچی حالیشون نیست فقط دستگاه میفروشن و از هیچی دیگه سر در نمیارن
رفیق شما در پی وصل شدن به لایو این مشکل براش ایجاد شده بازی ها رو به روش title update اجرا میکرده شما هاردو که پاک کردی اون اپدیت بازی ها پاک شده برا همین اجرا نمیشه حالا شما دو راه داری:
1- ال تی 3 بریزی بازی های جدید با پچ ال تی سه بخری و بازی کنی
2- با همون سیستم رفیقت با روش title update با همین بازیهات بازی کنی حالا هر جور راحتی
اموزش هر دو روش هم تو بخش فریمورها وجود داره

رفیق شما در پی وصل شدن به لایو این مشکل براش ایجاد شده بازی ها رو به روش title update اجرا میکرده شما هاردو که پاک کردی اون اپدیت بازی ها پاک شده برا همین اجرا نمیشه حالا شما دو راه داری:
1- ال تی 3 بریزی بازی های جدید با پچ ال تی سه بخری و بازی کنی
2- با همون سیستم رفیقت با روش title update با همین بازیهات بازی کنی حالا هر جور راحتی
اموزش هر دو روش هم تو بخش فریمورها وجود داره

ممنونم دوست عزیز
فکر کنم به همون روش title update اجرا میکردم
به لایو هم وصل نشدم چون اصلا کابلی به xbox وصل نکردم که اینترنتش فعال بشه
فعلا هم شهر ما تو ال تی 2 موندن چه برسه من برم ال تی 3 بریزم:d
لینک آموزش title update رو بهم میدید تا امتحان کنم چون من نتونستم پیدا کنم

ممنونم دوست عزیز
فکر کنم به همون روش title update اجرا میکردم
به لایو هم وصل نشدم چون اصلا کابلی به xbox وصل نکردم که اینترنتش فعال بشه
فعلا هم شهر ما تو ال تی 2 موندن چه برسه من برم ال تی 3 بریزم:d
لینک آموزش title update رو بهم میدید تا امتحان کنم چون من نتونستم پیدا کنم
اینم خدمت شما
[h=1]اجرا[/h][h=1]ی بازی های XGD3 بعد از آپدیت [/h][h=1]Dae.bin[/h]

داداش یکی از دوستان پیشنهاد داده که یه بار هاردت رو فرمت کنی احتمالا درست میشه
و گفته چون دستگاهم 4گیگ هست خود دستگاه هرجا نیاز باشه فایل های حیاتی رو تو خودش کپی میکنه
نظرتون چیه من این کار رو انجام بدم؟

داداش یکی از دوستان پیشنهاد داده که یه بار هاردت رو فرمت کنی احتمالا درست میشه
و گفته چون دستگاهم 4گیگ هست خود دستگاه هرجا نیاز باشه فایل های حیاتی رو تو خودش کپی میکنه
نظرتون چیه من این کار رو انجام بدم؟
نه داداش شما طبق اموزشی که برات گذاشتم عمل کن این اصلا ربطی نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or