کدهای خطا در XBox 360 و دلایل بروز آن ها

• Thread starter Thread starter Console
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من یک هارد 20 گیگی به کنسول آرکیدم وصل کردم هنگام روشن کردن کنسول صفحه مشکی با یک سری نوشته انگلیسی و چینی و در پایین صفحه ارور E68 تومیده ووقتی هاردو جا میکنم مشکلم حل میشه خواستم بدونم ایراد از هارد یا کنسول وچیکار باید کرد؟

دوستان من یک هارد 20 گیگی به کنسول آرکیدم وصل کردم هنگام روشن کردن کنسول صفحه مشکی با یک سری نوشته انگلیسی و چینی و در پایین صفحه ارور E68 تومیده ووقتی هاردو جا میکنم مشکلم حل میشه خواستم بدونم ایراد از هارد یا کنسول وچیکار باید کرد؟
از هارده .

اين ارور كد دوم نداره و فقط صفحه سياه ميشه و e81 رو با اخطاري كه با ماكروسافت تماس بگيريد نشون ميده يه سوال از شما ناظم انجمن دارم اگه اشكال ازمادربورد ايكس باكسم باشه و درايو اون قبلا عوض شده باشه ايا راهي هست كه اونو تعمير كنم . دستگاهم فت و اركيد و درايو اون benqu است و تاريخ ساخت اون 2007 است. ممنون ميشم اگه كمكم كني. باتشكر ازشما:x
كسي نيست جواب اين مشكل رو بگه دوستان يه نظري بدين و منو از خماري دربياريد:d

دوستان امروز کنسولم بعد از 3 سال وقتی که داشتم skyrim رو بازی می کردم 3 چراغ چشمک زن داد و مثله همه که این اتفاق برای بار اول براشون پیش میاد سریعا کنسول رو خاموش کردم و از برق جداش کردم! بعد بلافاصله روشنش کردم و دیدم که مشکلی نداره. این مشکل وقتی بازی تو قسمت پر گرافیکش بود پیش اومد و در واکنش به فشردن یکی از کلیدای دستگیره پیش اومد یعنی تا LB رو زدم فورا این اتفاق افتاد. تو بازیایی مثله gears of war 3 و batman یه افت فریم هایی داشت که البته فکر کنم طبیعیه با توجه به گرافیکشون. خودم LT2 ریختم و از cut the rope استفاده کردم که سیم پاور اتصال درایو به کنسول واقعا تیکه پاره شد!!!حالا نمی دونم این نشونه مشکل پیدا کردن کنسول بوده؟یا اینکه مشکل skyrim؟این نشونه اینه که کنسول داره مشکل پیدا میکنه؟لطفا راهنمایی کنید. این نکته رو هم بگم که این چند روزه خیلی زیاده روی کردم تو بازی کردن شاید روزی 7 8 ساعت

ویرایش : صفحه سیاه شد وقتی این اتفاق افتاد ، جاسپر مدل 2008 ، درایو لایتان

آخرین ویرایش:
سلام به همه
بچه ها 2 تا از دستگاه هام که به ال تی 2 آپدیت کردم یهو وسط بازی ارور دیسک میده در صورتی که دی وی دی نو هست و تو کنسول دیگه ای این مشکل رو نداره. چکار کنم ؟ فکر کنم لنزش ضعیف شده آره ؟ راه حلش چیه ؟

مربوط به رایت دیسک میشه که احتمالا به روش های جدید صورت نگرفته. بازیهای جدید نمی دونم به چه دلیل اما خیلی بیشتر لنز رو درگیر می کنن بهتره بازیها رو نصب کنی

ممنون. ولی چرا 2 تا از 4 تا دستگاهام فقط این مشکل رو دارن ؟ تازه همیشه هم اینطور نیست. دستگاهم هارد نداره.

ضمنا این رو هم اضافه کنم که فقط با بازی های جدید این مشکل رو نداره با همه بازیا این مشکل رو داره و یهو وسط بازی ارور کلین دیسک میده

خوب احتمالا از روش cut the rope استفاده کردی و احتمالا کابل دچار مشکل شده. کلا LT2 مشکل ساز بود! چون مایکروسافت داره ( ببخشید که میگم شامل خودم هم میشه ) مثله موش آزمایشگاهی از کنسول داران کپی خور کرده استفاده می کنه تا کنسول بعدیش اینجوری نشه! احتمالا ضعیف بودن لنز یا همون کهنگی باعث این مساله شده

منم فکر میکنم لنزش ضعیف شده. حالا باید چکارش کرد ؟

خوب اگه موضوع خیلی وخیم باشه که باید درایو عوض بشه که 40 تومنی خرج داره. اما توینینگ درایو رو هم انجام می دن که اون خرجش خیلی کمتره و بعضی وقتا جواب میده. تو فروم ها هست نحوه کارش. با نکست جن تماس بگیر یا یه متخصص که قبلا کار رو انجام داده باشه

یکی بازی کن دو تا بازی نکن

دستگاه من همه چیزو اجرا میکرد یادمه pal هم اجرا میکرد

از موقعی که درایوشو (سامسونگ بود) عوض کردم (بازم سامسونگه) و LT 2 شد دستگاه این پیغام رو میده

This Disc's region code is incorrect for this console

بعضی بازی ها پال هستش میاره اما بعضی ها مثل بازی اسمشو نبر که فکر کنم All هم باشه نمیاره.لطفا بگید راهی هست که بتونم این نقص رو بر طرف کنم؟

راستی دستگاه من تو کما بود.کسی که تعمیر کرد گفت حافظه داخلی دیگه نداری !! الان فلش میزنم. نمیدونم مهمه یا نه

ممنون

سلام دوستان من برای بار دوم با مشگل 2 چراغ قرمز هنگام بازی روبه رو شدم آیا خطری دارد
قضیه از این قرار هست که من 4 روز پیش هنگام بازی rage ولتاژ آداپتور فن رو یه درجه پایین آوردم برد کنسول من فالکون هست و من فن ها رو 12 ولتی کردم و از یه آداپتور که میشه درجه ولتاژ رو از 12 به پایین برد که دور فن ها کم میشود من چون شب بود صدای فن زیاد بود و یه درجه فن رو دورش رو آوردم پایین و بعد از 1 ساعت دیدم کنسول یه صدای تق داد و دوتا چراغ کنسول قرمز شد منم کنسول رو از برق کشیدم و بعد از چند ساعت روشن کردم و کنسول هم روشن شد دیشب هم من هنگام بازی دوباره درجه فن رو کم کردم که این حالت پیش اومد نمیدونم چرا اینطوری میشه ولی وقتی درجه فن روی 12 ولت هست به هیچ عنوان همچین حالتی پیش نمیاد آیا از گرم شدن زیاد هست که کنسول خودشو خاموش میکنه
ممنون میشم راهنماییم کنید

دستگاه من همه چیزو اجرا میکرد یادمه pal هم اجرا میکرداز موقعی که درایوشو (سامسونگ بود) عوض کردم (بازم سامسونگه) و LT 2 شد دستگاه این پیغام رو میدهThis Disc's region code is incorrect for this consoleبعضی بازی ها پال هستش میاره اما بعضی ها مثل بازی اسمشو نبر که فکر کنم All هم باشه نمیاره.لطفا بگید راهی هست که بتونم این نقص رو بر طرف کنم؟راستی دستگاه من تو کما بود.کسی که تعمیر کرد گفت حافظه داخلی دیگه نداری !! الان فلش میزنم. نمیدونم مهمه یا نهممنون
یکی بگه راهی هست یا نه؟ من استرس دارم :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or