از هارده .دوستان من یک هارد 20 گیگی به کنسول آرکیدم وصل کردم هنگام روشن کردن کنسول صفحه مشکی با یک سری نوشته انگلیسی و چینی و در پایین صفحه ارور E68 تومیده ووقتی هاردو جا میکنم مشکلم حل میشه خواستم بدونم ایراد از هارد یا کنسول وچیکار باید کرد؟
كسي نيست جواب اين مشكل رو بگه دوستان يه نظري بدين و منو از خماري دربياريد:dاين ارور كد دوم نداره و فقط صفحه سياه ميشه و e81 رو با اخطاري كه با ماكروسافت تماس بگيريد نشون ميده يه سوال از شما ناظم انجمن دارم اگه اشكال ازمادربورد ايكس باكسم باشه و درايو اون قبلا عوض شده باشه ايا راهي هست كه اونو تعمير كنم . دستگاهم فت و اركيد و درايو اون benqu است و تاريخ ساخت اون 2007 است. ممنون ميشم اگه كمكم كني. باتشكر ازشما
كسي نيست جواب اين مشكل رو بگه دوستان يه نظري بدين و منو از خماري دربياريد:d
منم فکر میکنم لنزش ضعیف شده. حالا باید چکارش کرد ؟
یکی بگه راهی هست یا نه؟ من استرس دارمدستگاه من همه چیزو اجرا میکرد یادمه pal هم اجرا میکرداز موقعی که درایوشو (سامسونگ بود) عوض کردم (بازم سامسونگه) و LT 2 شد دستگاه این پیغام رو میدهThis Disc's region code is incorrect for this consoleبعضی بازی ها پال هستش میاره اما بعضی ها مثل بازی اسمشو نبر که فکر کنم All هم باشه نمیاره.لطفا بگید راهی هست که بتونم این نقص رو بر طرف کنم؟راستی دستگاه من تو کما بود.کسی که تعمیر کرد گفت حافظه داخلی دیگه نداری !! الان فلش میزنم. نمیدونم مهمه یا نهممنون