کدهای خطا در XBox 360 و دلایل بروز آن ها

• Thread starter Thread starter Console
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان
من داشتم رو یه ایکس باکس فریم ور میریختم که کنسول از کار افتاد !دیگه نه ejact میشه نه لنز کار میکنه چهار تا درایو دیگه تست کردم نشد انگار کنسول به درایو برق نمیده !کابل برق درایو رو هم عوض کردم درست نشد ! کنسول روشن میشه ولی درایو کار نمیکنه
دارم دیوونه میشم چیکار کنم؟؟؟

با سلام معني اين ارور e81 چيه و ميشه مادربورد ايكس باكس رو عوض كرد . با تشكر منتظر جواب شما دوستان عزيز هستم :x

اولا فقط یک جا پست بدید.

کد دوم دستگاهتون رو با استفاده از پست اول همین تایپیک بدست بیارید تا بیشتر بشه کمک کرد.

اولا فقط یک جا پست بدید.

کد دوم دستگاهتون رو با استفاده از پست اول همین تایپیک بدست بیارید تا بیشتر بشه کمک کرد.
اين ارور كد دوم نداره و فقط صفحه سياه ميشه و e81 رو با اخطاري كه با ماكروسافت تماس بگيريد نشون ميده يه سوال از شما ناظم انجمن دارم اگه اشكال ازمادربورد ايكس باكسم باشه و درايو اون قبلا عوض شده باشه ايا راهي هست كه اونو تعمير كنم . دستگاهم فت و اركيد و درايو اون benqu است و تاريخ ساخت اون 2007 است. ممنون ميشم اگه كمكم كني. باتشكر ازشما:x

سلام من درایو کنصولم را با جانگل قلش اریز کردم و دیگه هیچ بازی اجرا نمیکنه یکی بدادم برسه. بک آپ هم ندارم این بدبختیمه ....خطای e64. لطفا کمک کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or