Miiichka67
کاربر سایت
فالکونه 2008
قابل تعمیر هست ولی چون فالکونه فکر نکنم مدته زیادی در خدمتت باشه
فالکونه 2008
انو همین طوری تعمیر نشده چند میخرن با همه متعلقاتش؟قابل تعمیر هست ولی چون فالکونه فکر نکنم مدته زیادی در خدمتت باشه
اقا هومن سوال که زیاده ولی خوب کم کم میپرسم دی:عکسی که گذاشتم نمیاد؟ توی اون با خط سیاه مشخص شده که ولی همونطوری که گفتم اینطوری سیستم خنک کننده CPU رو از کار میندازی و فقط باید به عنوان آخرین و آخرین راه انجام بشه.
اقا هومن سوال که زیاده ولی خوب کم کم میپرسم دی:
داداش با قطع کردن این اتصال که سیستم خنک کننده از کار میافته چه تاثیری روی برد میزاره؟(منظورم اینه که بعدا با چی خنک میشه و.........)
اخه من بدون اینکه هتسینک هم روش باشه روشن میکنم فن سرعتش کم کم میره به 12 ولت!من همیشه پیچ های ایکس کلمپ رو اینقدر سفت میکنم که دیگه احساس میکنم جا نداره و تقریبا سفته. بعدش دوباره یه دور هر پیچی رو باز میکنم. با همه اینها بعضی وقتها همین مشکلی که تو نوشتی پیش میاد و اینقدر همه پیچ ها رو کم کم شل میکنم که دیگه خطا نمیده. خیلی وقتها اصلا خطایی نمیاد ولی فن دستگاه از همون اول با تمام سرعت میچرخه که اینجا باز هم پیچها سفت هستند و باید کمی شل بشوند.
اخه من بدون اینکه هتسینک هم روش باشه روشن میکنم فن سرعتش کم کم میره به 12 ولت!
راستی اینم بگم هنگام تمیز کردن چیپ cpu اون سطحش که سبز رنگ و پلاستیکی شکل هست رو یه تیکشو حواسم نبود با تیغ تیز بریدم.مشکل از اونجا نیس؟اصلا تاثیری داره؟
این عکس قسمتی که بریده شده .البته با چسب شیشه ای چسبوندمش.ببینم مگه این قسمت اصلا اتصالی چیزی جریان داره؟اگر اینطوره که یه مشکل سخت افزاری داری. به احتمال خیلی زیاد از همون بریده شدن CPU هستش. درضمن طبیعیه که بدون هیت سینک سرعت فن کم کم زیاد بشه، چون چیپ ها داغ میشن و به فن سیگنال میفرستند که به باد بیشتری احتیاج هست.با همه اینها یکبار دنبال خازن های خراب بگرد. شاید روی رم ها واشر نداشتی و هیت سینک به اون دوتا خازنی که کنار رم هستند فشار آورده و اونها رو خراب کرده باشه.
راستش خیلی بد بریده و احتمال زیادی داره که از این باشه.
اگر روی رم ها واشر نذاری، هیت سینک روی اون خازنهایی که اینجا علامت زدم فشار میاره و اونها رو میشکونه (البته خیلی وقتها شکنندگیش با چشم مشخص نیست). به نظر من قبل از اینکه برد رو بندازی بیرون اون چندتا رو عوض کن.
View attachment 24816
E76
Ethernet Error - Couldn't complete ethernet reset: This error is usually cased by the Ethernet port's controller chip, a dead chip may not cause the error but removing the Ethernet controller chip does, it may also be caused by other Ethernet related problems