کدهای خطا در XBox 360 و دلایل بروز آن ها

• Thread starter Thread starter Console
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام من فریمور ایکس باکس رو عوض کردم ام الان ارور e 64 میده!!الان کامپیوتر هم درایور رو نمیشناسه!!چیکار کنم؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید!!

سلام من فریمور ایکس باکس رو عوض کردم ام الان ارور e 64 میده!!الان کامپیوتر هم درایور رو نمیشناسه!!چیکار کنم؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید!!

تو jungle flasher مثل همون وقتی که درایو رو می شناخت
پورت درست رو انتخاب کن
درایو رو ببر تو وندور
حالا نگفتید که فت هست سا اسلیم ( با توجه به این مورد روش فرق داره )
بعد فیرمور رو رایت کن
E64 یعنی شما فیرمور درایوت رو پاک کردی .

سلام
ممنون از جوابتون!!ماله من فت هست!مدلش lit_on هست!!
خب jungle flasher دیگه نمیشناسه!!هر چی انتخاب میکنم میزنه no drive detected!الان چیکار کنم؟؟
ممنون میشم باز راهنمایی کنید!!

سلام
ممنون از جوابتون!!ماله من فت هست!مدلش lit_on هست!!
خب jungle flasher دیگه نمیشناسه!!هر چی انتخاب میکنم میزنه no drive detected!الان چیکار کنم؟؟
ممنون میشم باز راهنمایی کنید!!

ببین
2 تا راه داری
یکی استفاده از DosFlasher تحت ویندوز
یکی هم JungleFlasher
تو JF شما برو اون Dummy و Firmware مخصوصتو انتخاب کن
بعد حواست باشه تو قسمت port همون پورتی رو انتخاب کن که درایوت روش شناخته میشد قبلا .
دستگاه طی این عمل روشن باشه
بعد بیا تو MTK Flash32
Liteon Erase رو بزن
همه گزینه ها رو Yes بزن پشت هم
آخری رو که زدی دستگاهتو خاموش کن
سریع روشن کن دوباره
Status که رفت رو 0x72
write رو بزن
اگه مراحلو درست انجان داده باشی رایت کامل میشه و دیگه نباید E64 داشته باشی .
اگه خدای ناکرده نتونستی بگو تا بریم سراغ DosFlasher .

سلام به دوستان عزیزم
دوستان من یه xbox360 2009 با برد جاسپر دارم!
تو این 1سال و نیمی که داشتمش همون اوایل هم چند بار واسش مشکل 3چراغ قرمز پیش میومد ولی تا این مشکل پیش میومد من خاموشش میکردم و چند دقیقخ بعد روشنش میکردم و به خوبی کار میکرد!تو این 1سال و نیم کمتر از 5-6 بار این مشکل پیش اومد!تا اینکه چند روز پیش 3چراغ قرمز داد و هرکاریش کردم دیگه سبز نشد!بعد از چند ساعت اومدم روشنش کردم و اومد بالا و به خوبی کار کرد!تو این چند روز بارها این اتفاق پیش اومده که 3چراق داده ولی بعد از چند ساعت باز بالا اومده و به خوبی جواب داده!پیش یه تعمیر کار که بردمش تا دید بردش جاسپر گفت از gpu نیستش و چنتا سوال در مورد رنگ چراغ اداپتور موقع 3 چراغ کرد که من بهش گفتم نارنجی میشه!اونم بدونه اینکه بازش کنه گفت مشکل از ادابتوره!من اومدم خونه باز این مشکل پیش اومد!با عیب یابی خطا,خطای 0002 داد!حالا من نمیدونم باید چیکار کنم تروخدا راهنمایی کنید!؟

سلام به دوستان عزیزم
دوستان من یه xbox360 2009 با برد جاسپر دارم!
تو این 1سال و نیمی که داشتمش همون اوایل هم چند بار واسش مشکل 3چراغ قرمز پیش میومد ولی تا این مشکل پیش میومد من خاموشش میکردم و چند دقیقخ بعد روشنش میکردم و به خوبی کار میکرد!تو این 1سال و نیم کمتر از 5-6 بار این مشکل پیش اومد!تا اینکه چند روز پیش 3چراغ قرمز داد و هرکاریش کردم دیگه سبز نشد!بعد از چند ساعت اومدم روشنش کردم و اومد بالا و به خوبی کار کرد!تو این چند روز بارها این اتفاق پیش اومده که 3چراق داده ولی بعد از چند ساعت باز بالا اومده و به خوبی جواب داده!پیش یه تعمیر کار که بردمش تا دید بردش جاسپر گفت از gpu نیستش و چنتا سوال در مورد رنگ چراغ اداپتور موقع 3 چراغ کرد که من بهش گفتم نارنجی میشه!اونم بدونه اینکه بازش کنه گفت مشکل از ادابتوره!من اومدم خونه باز این مشکل پیش اومد!با عیب یابی خطا,خطای 0002 داد!حالا من نمیدونم باید چیکار کنم تروخدا راهنمایی کنید!؟

کاری نداره
چون دستگاه شما بهر حال روشن میشه و بالا میاد
احتمال اول

خرابی خازن های پاور = برای تست شما دستگاه رو پیش تعمیر کار ببرید و بگید با آداپتور خودش تست کنه اگر ok بود یک آداپتور تهیه کنید
خرابی سوکت پاور = اگر با تعویض پاور مشکل حل نشت سوکت پاور رو باید چک کرد ممکنه خارهاش شل شده باشه = با دست فاشار بده به سوکت و دستگاه رو روشن کن ببین تغییری میکنه یا نه

فعلا نمیشه به خرابی برد رسید چون دستگاه شما بوت میشه

کاری نداره
چون دستگاه شما بهر حال روشن میشه و بالا میاد
احتمال اول

خرابی خازن های پاور = برای تست شما دستگاه رو پیش تعمیر کار ببرید و بگید با آداپتور خودش تست کنه اگر ok بود یک آداپتور تهیه کنید
خرابی سوکت پاور = اگر با تعویض پاور مشکل حل نشت سوکت پاور رو باید چک کرد ممکنه خارهاش شل شده باشه = با دست فاشار بده به سوکت و دستگاه رو روشن کن ببین تغییری میکنه یا نه

فعلا نمیشه به خرابی برد رسید چون دستگاه شما بوت میشه
دوست عزیزم خوب این اتفاق همیشه نمیوفته!مثلا ممکن 2روزی یک بار بیوفته!شاید همون وقتی که ببرمش پیش تعمیر کار با ادابتور خودم هم بیاد بالا!
از طرفی چون اخطای 0002 رو میده یعنی میشه از ادابتور باشه؟یا ممکن از جای دیگه باشه؟
شما با اون چیزایی که گفتم احتمال میدی از ادابتوره؟
اگه مشکل از ادابتور باشه وقتی 3چراقه میشه رنگ چراق ادابتور نارنجی میشه؟

آخرین ویرایش:
با تشکر از hoom عزیز در پاسخ گویی به این جانب
ولی من یه سری سوال واسم باقی مونده که اگه در حقم لطف کنید باز ممنون میشم!
با توجه به خطای 0002 میتونه مشکل از ادابتورم باشه؟(رنگ چراق ادابتور بعد از 3 چراقه شدن نارنجی میشه)
Reflow چیه و چه طوری انجام میشه؟
اگه بخوام الان دستگاهم رو پیش تعمیرکار ببرم دقیقا باید بهش چی بگم که هم به اون کمک کرده باشم هم به خودم؟
دستگاه من xbox360 2009 با برد جاسپر!
عیب:دستگاه بالا میاد ولی بعد از چند دقیقه 3چراقه میشه,گاهی اوقات هم به خوبی کار میکنه.
اگه به سوالات پاسخ بدید یک دنیا ممنون میشم!

با تشکر از hoom عزیز در پاسخ گویی به این جانب
ولی من یه سری سوال واسم باقی مونده که اگه در حقم لطف کنید باز ممنون میشم!
1. با توجه به خطای 0002 میتونه مشکل از ادابتورم باشه؟(رنگ چراق ادابتور بعد از 3 چراقه شدن نارنجی میشه)
2. Reflow چیه و چه طوری انجام میشه؟
3. اگه بخوام الان دستگاهم رو پیش تعمیرکار ببرم دقیقا باید بهش چی بگم که هم به اون کمک کرده باشم هم به خودم؟
دستگاه من xbox360 2009 با برد جاسپر!
عیب:دستگاه بالا میاد ولی بعد از چند دقیقه 3چراقه میشه,گاهی اوقات هم به خوبی کار میکنه.
اگه به سوالات پاسخ بدید یک دنیا ممنون میشم!

1. احتمالش زیاده
2. مشکل شما رو حل نمیکنه.
3. به نظر من ببر اونجا و بگو با یه آداپتور دیگه تست کنه. همین.

سلام به دوستان ،

این دستگاه من ارور E64 می ده و فکر کنم فیرمورش پاک شده! از طریقه چند تا پست قبلی پیگیر شدم اما وارد حالت vendor نمی شه که عمل رایت رو انجام بدم،لطفا کمکم کنید! Dvd key هم دارم

اگر یادت هست که موقع پاک کردن،کدومپورت رو زدی که کارت خیلی سادست.همون پورت رو دوباره انتخاب کن،"اینترو" رو انتخاب کن بعد yes بزن و دستگاه رو خاموش کن و تو اولین فرصت روشنش کن.حواست باشه قفلی که بار اسلیم هست رو اشتباه نزنی؟!!حالا می شناسه و می تونی write کنی.اما اگر یادت نیست کدوم پورته.پورت ساتا رو به درایور کامپیوترت وصل کن،بعد تو پورت های جانگل بگرد ببیم کدوم پورته.اون وقت اون یکی سر پورتی که به درایور وصل کردی رو بزن به کنسولت و "اینترو" رو بزن.

سلام
من وقتی ایکس باکسم رو روشن میکنه ارور زیر رو میده
A system update is requied to use kinect
اواتار هم پریده
مشکل از کجا هست
البته دستگاه من lt3 و جدیدترین داشبرد روش هست

سلام
من وقتی ایکس باکسم رو روشن میکنه ارور زیر رو میده
A system update is requied to use kinect
اواتار هم پریده
مشکل از کجا هست
البته دستگاه من lt3 و جدیدترین داشبرد روش هست

مشکلی نداره

شما فایل داشبرد جدید رو دانلود کنید و روی usb بریزید و دستگاه رو باهاش آپدیت کنید.
اگر فضای کافی برای نصب نباشه آواتور ها نصب نمی شن باید کمی از حافظه خود را خالی کنید در کل 190 مگ باید فضای خالی داشته باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or