کدهای خطا در XBox 360 و دلایل بروز آن ها

• Thread starter Thread starter Console
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با سلام خدمت دوستان گرامی..
اول بگم که اکس باکس من الایت PAL هست و چهار سال پیش خریدمش و من ساکن شیراز هستم..
قبل از عید اکس باکسمو بردم آپدیت که بازیهایی مثل Need For Speed Run و Gears of War 3 رو اجرا کنه. آپدیت رو انجام داد (فکر کنم LT3 بود) و جلوی خودم دستگاه رو تست کرد. همه چیز اکی بود. ولی وقتی دستگاه رو آوردم خونه ( بدون هیچگونه ضربه ای ) Error E 74 میداد. بردمش همونجا که آپدیت کردم چند تا چیز گفت. گفت شاید ضربه بش وارد شده که نشده بود. گفت حتما خیلی بازی میکردی دستگاهت داغ شده که این هم درست نبود چون من ماه به ماه هم دستگاهمو روشن نمیکردم. یه چیزه دیگه هم گفت که نمیدونم درست گفته یا نه. گفت مشکل از GPU هست. گفت میتونه درستش کنه ولی شاید درست هم نشه!
دوستان کسی میتونه به من کمک کنه؟ دستگاهم چند ماهه افتاده تو خونه. به خدا دستگاهم از لحاظ نویی با آکبند فرقی نمیکنه. نمیدونم شاید زده خرابش کرده. لطفا کمکم کنید..
با تشکر..

سلام دوستان
وقتی که کنسولو خاموش می کنم هنوز صدا می ده انگار که روشنه دکمه ی پاورش هم با رنگ سبز چشمک می زنه و بعد ازچند لحضه کنسول خاموش می شه مشکل چیه ؟ لطفا کمک کنید . دستگاهم arcade phat - pal - lt3

سلام دوستان
وقتی که کنسولو خاموش می کنم هنوز صدا می ده انگار که روشنه دکمه ی پاورش هم با رنگ سبز چشمک می زنه و بعد ازچند لحضه کنسول خاموش می شه مشکل چیه ؟ لطفا کمک کنید . دستگاهم arcade phat - pal - lt3
دستگاه درسته مشکلی نداره.
بعضی از 360ها این قابلیت رو دارن که بعد از shut downبرای چندین ثانیه فنها رو روشن نگه میدارن برای خنک شدن پردازندها تا حرارت باعث اسیب دیدگی نشه بعدش فنها خاموش میشن.

---------- نوشته در 02:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:08 PM ارسال شده بود ----------

با سلام خدمت دوستان گرامی..
اول بگم که اکس باکس من الایت PAL هست و چهار سال پیش خریدمش و من ساکن شیراز هستم..
قبل از عید اکس باکسمو بردم آپدیت که بازیهایی مثل Need For Speed Run و Gears of War 3 رو اجرا کنه. آپدیت رو انجام داد (فکر کنم LT3 بود) و جلوی خودم دستگاه رو تست کرد. همه چیز اکی بود. ولی وقتی دستگاه رو آوردم خونه ( بدون هیچگونه ضربه ای ) Error E 74 میداد. بردمش همونجا که آپدیت کردم چند تا چیز گفت. گفت شاید ضربه بش وارد شده که نشده بود. گفت حتما خیلی بازی میکردی دستگاهت داغ شده که این هم درست نبود چون من ماه به ماه هم دستگاهمو روشن نمیکردم. یه چیزه دیگه هم گفت که نمیدونم درست گفته یا نه. گفت مشکل از GPU هست. گفت میتونه درستش کنه ولی شاید درست هم نشه!
دوستان کسی میتونه به من کمک کنه؟ دستگاهم چند ماهه افتاده تو خونه. به خدا دستگاهم از لحاظ نویی با آکبند فرقی نمیکنه. نمیدونم شاید زده خرابش کرده. لطفا کمکم کنید..
با تشکر..
e74
این ارور مال قسمت bga جی پی یو gpuکنسول هست که این اتفاق بخاطر حرارت زیاد edramمی افته .
مهم هم نیست کنسول چقدر کار کرده امکان داره با 6 ماه کار کرد هم این اتفاق بی افته .
عامل مهم مقدار حرارت پردازنده هست که اگر از یه حد خاصی بالاتر بره این اتفاق می افته کنسول شما هم بردش فاکون هست چون این ارور بیشتر در فالکونها رخ میده. دستگاه تعمیر میشه .میتونید برای تعمیر به اسپانسر همین سایت مراجعه کنید که تبلیغش بالای سایت هست.

دستگاه درسته مشکلی نداره.
بعضی از 360ها این قابلیت رو دارن که بعد از shut downبرای چندین ثانیه فنها رو روشن نگه میدارن برای خنک شدن پردازندها تا حرارت باعث اسیب دیدگی نشه بعدش فنها خاموش میشن.
آخه تا دیشب هیچ وقت این جوری نمیشد

مرسی از پاسختون.
هزینه تعمیرش چقدره؟ من شنیدم درست میشه ولی ممکنه بازم اینطوری بشه..
اگر بفروشمش یکی جدید بگیرم بهتر نیست؟ جدیدا بردش چیه؟ اینطوری میشه؟
بخوام بفروشم چند ازم بر میدارن؟

با سلام من ایکس باکس الایت دارم چند روز پیش سیم برق درایور و عوض کردم تا دستگاه روشن کردم 3 چراغ شد سیم قبلی خوذش و گذاشتم بازم سه چراغ داد
دستگاه روشن میشه بعد از 5 ثانیه فن خاموش میشه و سه چراغ میده ارور0031میده

با سلام من ایکس باکس الایت دارم چند روز پیش سیم برق درایور و عوض کردم تا دستگاه روشن کردم 3 چراغ شد سیم قبلی خوذش و گذاشتم بازم سه چراغ داد
دستگاه روشن میشه بعد از 5 ثانیه فن خاموش میشه و سه چراغ میده ارور0031میده

درایو رو بردار کلا . یعنی کابل برق و دیتا رو از رو مادربرد بکش .
تست کن
نباید 3 چراغ داشته باشی .
پس :
هر دو کابل برق درایو ( اولی و دومی که تعویض کردی ) رو چک کن . اتصالی توش بووجود اومده .
اگه اونا سالم هستن و شما مطمئنی مشکلی ندارن
برو سراغ پورت برق روی مادربرد و خود درایو .
یه اتصال کوتاهی باید داشته باشن .

سلام دوستان من این ارور رو دارم
0110 خطای RAM, علت این مشکل اتصال لحیم پل شده روی تراشه RAM است.
حالا باید چیکار کنم؟خودم میتونم درستش کنم این رمه کجاست ؟نکنه زیر ورقه های استیله؟اونارو چه جوری باز کنم به نظر خیلی سخته باز کردنش.

سلام بر دوستان
من دستگاهم چند ماهه که سوخته،e74 میده.میخواستم بدونم ارزش داره بدم تعمیر کنن؟هزینش چقدره؟ در ضمن الان بازی ها پال میان یا فری؟چون دستگاه من j هستش و بازیهاش پیدا نمیشه.

سلام دوستان من این ارور رو دارم
0110 خطای RAM, علت این مشکل اتصال لحیم پل شده روی تراشه RAM است.
حالا باید چیکار کنم؟خودم میتونم درستش کنم این رمه کجاست ؟نکنه زیر ورقه های استیله؟اونارو چه جوری باز کنم به نظر خیلی سخته باز کردنش.

بهتره خودت دست نزنی
میدونی چرا ؟
چون الان مشکلت مثلا 1 دونس
با کار غیر حرفه ای مشکلت بیشتر و بزرگتر میشه .
یه Reflow ساده احتمالا درستش کنه .

سلام بر دوستان
من دستگاهم چند ماهه که سوخته،e74 میده.میخواستم بدونم ارزش داره بدم تعمیر کنن؟هزینش چقدره؟ در ضمن الان بازی ها پال میان یا فری؟چون دستگاه من j هستش و بازیهاش پیدا نمیشه.

E74 معمولا رایج ترین ارور تو دستگاه هایی با مشکل حرارتی هستش .
تعمیرش بسته به روش استفاده شده که معمولا Reflow و سپس X-Clamp هستش ( فشار بیشتر هیت سینک روی چیپ GPU ) خیلی زیاد نیست .
بازه ای بین 20 تا 50 تومان .
بیشتر بازی ها Free هستن و بعضا هم PAL .
اگه دستگاهت جسپره که البته بعید میدونم RGH کن و از شر ریجن خلاص شو .
اگه هم فالکونه که حدس می زنم . زیاد برات کار نمی کنه بعد تعمیر .

اقا یکی تورو خدا جواب منو بده!:((
من به لایو وصل شدم ولی بدون برنر مکس و این ارور رو میده الان بدون اینکه نصب کنم بازی رو تو هارد میاد بالا ولی نصب کنم باز این ارور رو میده :(
یه سوال دیگم داشتم الان دیگه هر سی دی میزارم 5 مین بازی میکنم (بدون اینکه تو هارد نصب کنم) چون تو هارد نصب کنم اون ارور رو میده !
حالا بعد 5 مین میگه دیسک خش داره تمیزش کن و اینا و پرتم میکنه بیرون !!!!
حالا یه نکته میمونه آیا با برنر مکس حل میشه قضیه ؟ آیا مشکل از درایور من هست ؟ آیا مشکل از آپدیت من هست؟ یا ایا مشکل از دیسک های بی کیفیت من هست!!! بن هم که نشدم ! اها کنسول رو هم تازه خریدم lt3 هم هست
microsoft-xbox-360-failed-to-authorize-disk-game-error-283x300.jpg

سلام
دستگاه من ارورر E68 میده هارد رو که در میارم مشکل حل میشه خواستم بدونم امکانش هست که هاردم درست شه جایی هست تعمییر کنن

بله . هارد رو رو دستگاه دیگه تست کن
قسمت اتصال ( هم هارد و هم کنسول ) رو تمیز کن .
هارد های اصلی کمتر به مشکل بر می خورن .
مگه اینکه هارد شما غیر اصل باشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or