یک ماهی هست که کنسول آرکید بنده با درایو لایتون خطای
please clean disk میده که میگه یا دیسک رو تمیز کن یا ریستارت کن .
بعد از چند بار خاموش روشن کردن و باز و بسته کردن در سی رام مشکل حل میشه ولی خوب احساس می کنم پدر کنسول با این کار داره در میاد . به نظرتون چه کنم ؟
در ضمن از روی که کنسول رو آپدیت فیرمور کردم به 1.5 اینجوری شده که البته صد در صد هم رو این قضیه مطمئن نیستم .
راه حل کامل و تضمینی ؟
شما می تونی یک سر پیش رضا دادگر بریچه جالب دستگاه منم همينجوري شده .اليت فالكون درايو لايتون و فريمور1.6 اگه كسي ميدونه مشكل از كجاست لطف كنه راهنمايي كنه
كسي نمخواد جواب سوال اين بنده خدا و ما رو بده؟براي من يك اتفاق ناگوتر ديگه هم افتاد
دوستان 360 من ارور E74 رو داد.لطف كنيد راهنمايي كنيد واسه تعمير كجا ببرم؟ همچنين هزينه تعمير چقدر ميشه؟چقدر طول مي كشه؟(لازمه خودم وقتي داره تعمير ميشه اونجا باشم)
دوست من این مشکلی که شما گفتی رو دقیقا" متوجه نشدم ولی فکر نمیکنم مشکل خاصی باشه. فریز کردن دستگاه عادی هست و خیلی مهم نیست.کسی نیست جواب منو بده؟
کسی نیست جواب منو بده؟
از این مشکلات پیش میاد ... با محافقط مشکل تا حدید زیادی حل میشهداشتم نینجا گایدن 2 رو بازی میکردم که یهو فریز کرد
مثل این که داری فیلم میبینی بزنی رو Pause بعد از رو دسته نرفت تو داشبورد رفتم از جلو خاموش کردم
بعد از 1 دقیقه روشن که کردم بطور عادی اومد بالا و مشکلی هم نداره تا الان
اون مشکل چراغ سبز 1 و 2 هم درست شد از اون موقع
من رفتم از بچه ها پرسیدم گفتند از نوسانات برق بوده فریز کردنش مشکلی نداری
نمیدونم به هر حال رفتم یه محافظ دیجیتال میکرو گرفتم زدم روش.....:confused:
سلام ارور 0110 راه حلش چیه؟ ممنون
ممنون.دو تا سکه گزاشتم زیرهر رمش جواب داد
به نظر شما چقدر کار میکنه
آیا راهی برای افزایش طول عمرش هست؟