اساتید این ارور E68 تا چه حد خطرناک میتونه باشه:confused:
من هم خطای E68 دارم ... کسی نمی دونه واسه کنسول تا چه حدی خطر داره؟
من خودم دوست عزیزپست اول همین صفحه ی 18 رو بخوانید
من خودم دوست عزیز
سوالم این بود که این مشکل می تونه باعث 3 چراغه شدن دستگاه بشه؟؟
واسه اینکه دستگاه رو از نوسانات برق محافظت کنم باید چی کار کنم؟دستگاه خاصی باید بخرم
ممنون از پاسخ گوییخوب حالا شد....!!!
خطاهای هارد ارتباطی به سه چراغ قرمز معروف به طور مستقیم نداره...موارد خطاهای هارد هم معمولاً خاص هستند.
برای جلوگیری از مشکلات برق شهری، خرید یک محافظ برق PC هستش که میتونه جلوی صدمه به پاور کنسول و یا دستگاه رو بگیره.
البته تا الان مشکل جدی از طرف اعضا گزارش نشده که با نوسان برق و یا قطع شدن مشکلی برای کنسول پیش امده
که معمولاً با روشن کردن کنسول، یک بار سه چراغ قرمز میزنه و با خاموش و روشن کردن دوباره چراغ سبز میده.
که موضوع خطرناکی برای کنسول نیست
اساتید لطفا راهنماییم کنید من 5دقیقه بازی کردم یه دفعه تصویر قطع شد وسه چراغ قرمز چشمک زن کنسول شروع به چشمک زدن کرد بعد از ترس کنسولو خاموش کردم چند دقیقه بعد که روشن کردم مشکلی نداشت ولی باز از ترسم همین که بازیرو اجرا کرد خاموشش کردم در ضمن کنسولم جاسپر و روزی بیشتر از یکی دو ساعت بازی نمیکنم
سلام!
من دیروز بعد تقریبا 1 سال 360 ام دوباره اررور 0102 داد. به نظرتون الان بدم درستش کنن یا یکی دیگه بگیرم؟ میترسم بعد تعمیرهم بالای 2 3 ماه دووم نیاره.
باید ببریش پیش یک تعمیر کارمن یک تغییر دکراسون دادم برای XBOX و tv بعد فرداش که دستگاه رو روشن کردم 1 چراغ چشمک زن قرمز مییاد و روی TV ارور e74 رو میده تمام اتصالات رو چک کردم با کبال AV و hd هم تست کردم درست نشد دستگاه رو باز کردم چیز مشکوکی ندیدم به نظرتون چه خاکی تو سرم کنم؟؟؟؟
کار زیاد سختی نباید باشه متاسفانه من اهواز هستم و کسی کار بلد نیست خودم از همه بهترم فکر کنم
تو مقالات که خودندم مروبط میشه به GPU اما مقاله ارسالی خلیل مربوط هست به cpu من اون چکی رو چطور سفتش کنم؟؟