:d )امکاناتی هم که داشت در مورده هک خیلی زیاد بود و خیلی هم جالب بود
از نظر گرافیک که 100 درصد بهتر از جی تی ای خواهد بود چون همین تریلر و عکس های کمی هم که جی تی ای داده بیرون نصف watch dogs گرافیک نداشت.
ولی من فکر میکنم GTA V موفق تر باشه چون بیشتر بر پایه واقعیت ساخته شده ولی Watch dogs بر پایه هک ساخته شده و بیشتر امکاناتش بر پایه هک خواهد بود.
---------- نوشته در 11:40 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:38 AM ارسال شده بود ----------
مافیا 2 که ماست بود تو سری خودش
MAFIA 1 کلا چیز دیگه ای بود ولی 2 ـش که اومد همه ناراضی بودن
ولی این بازی همه شگفت زده کرد از نظر گرافیک - گیم پلی - سبک و ...
داداش من شما معنی نوب رو میدونی که می بندیش به جی تی ای بزرگ؟ متا میدونی چیه؟ بعد راک استار میدونی چیه؟ شرکتی که وقتی Open-World میسازه همه رو اسمش قسم میخورن نوب یه سری از کاربرانی هستند که تا چشم باز کردند GTA IV و Assassin's creed دیدند و از بازی هایی با پیشینه قدیمی چیزی سر در نمیارند اگه شما جی تی ای 2 رو بازی کردی و اینجوری ازش تعریف می کنید بیاید و تعریف کنید ببینیم چه چیزی از جی تی ای 2 یادتون هست ! اصلا اخه بابا گیمر جماهت نمیاد یه ژانری که معلول نیست چه آش کشکی از آب در بیاد رو با ژانری که مشخص هست و امتحان خودش رو پس داد در مقام مقایسه قرار بدهبا سلام در اینجا بگید از نظر شما کدام یک از این دوتا موفق تر خواهند بود. Watch dogsGTA V![]()
![]()
![]()
دقت کنید کسایی که هنوز نه تریلری ازش دیدن نه هیچی رای ندن لطفا چون من میدونم الان بعضی از کاربرای noob اینجا از روی احساسات میان به GTA V رای میدن خلاص لطفا در انتخاب خود دقت کنید![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()