خوب تریلر رو هم دیدیم بنظر شما بهتر بود؟تا همین چهارشنبه تحمل کن نظر تو هم عوض میشه >:d<
100000000000000000000000% GTA بهتره
البته من نمیگم بده چون روی کنسوله و بیشتر نمیتونه باشه
خوب تریلر رو هم دیدیم بنظر شما بهتر بود؟تا همین چهارشنبه تحمل کن نظر تو هم عوض میشه >:d<
100000000000000000000000% GTA بهتره
خوب تریلر رو هم دیدیم بنظر شما بهتر بود؟
هر بازیی میتونه با بازیی هم سبک خودش مقایسه بشه دوست عزیزداداش من شما معنی نوب رو میدونی که می بندیش به جی تی ای بزرگ؟ متا میدونی چیه؟ بعد راک استار میدونی چیه؟ شرکتی که وقتی Open-World میسازه همه رو اسمش قسم میخورن نوب یه سری از کاربرانی هستند که تا چشم باز کردند GTA IV و Assassin's creed دیدند و از بازی هایی با پیشینه قدیمی چیزی سر در نمیارند اگه شما جی تی ای 2 رو بازی کردی و اینجوری ازش تعریف می کنید بیاید و تعریف کنید ببینیم چه چیزی از جی تی ای 2 یادتون هست ! اصلا اخه بابا گیمر جماهت نمیاد یه ژانری که معلول نیست چه آش کشکی از آب در بیاد رو با ژانری که مشخص هست و امتحان خودش رو پس داد در مقام مقایسه قرار بده
دلیلی نداره یک بازیی که خیلی نسخه های قبلش معروف و پرطرفدار هست با یک بازیی که ورژن اولش هست مقایسه نشهداش مجید منم به Watch Dogs اعتقاد دارم و می دونم اونم پیشرفت خوبی داره و سبکش ، خیلی پرطرفدارش می کنه
اما R* یه دنیای بزرگ بازی رو می سازه برای کاربرا
مقایسه ی GTA V با بازی های دیگه خیلی خیلی نا عادلانست
همین که سازندش اونه کافیه بلهشما کلا معلومه اصلا فن WD نیستی !! همین که سازندش Ubisoft Montreal بسه که بفهمی چه گندیه بازی نیازی نیست به چیز دیگه...
نمونش بازیه افتضاح Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction .
بچسبه به assassin,farcry بهتره!
هر بازیی میتونه با بازیی هم سبک خودش مقایسه بشه دوست عزیز
منم جز کسایی نیستم که چشم باز کنن GTA IV و ... ببینم جلوم
خودم 300 بار GTA Vice city رو تموم کردم
ولی این کار شما نوب بازیه که فقط بلدید بازی هایی که پیشینه ی موفقی داشتن رو با هم مقایسه کنید
مطمئن باشید اگه Watch dogs هم مثل GTA نسخه 7-8 میبود و نسخه های قبلیش موفق میبود نمیومدید بگید چرا با هم دارین مقایسه میکنین
بعدشم اگه این مقایسه مسخرس Watch dogs حتی نباید 1 رای هم میاورد
پس میبنین بازیی که هنوز یک تریلر ازش اومده بیرون 40 تا رای آورده و این خودش خیلیه
این چیزاییه که از روی فن بازی گفته میشه
نه ما هنوز از GTA V چیز خاصی دیدیم نه از Watch dogs
پس هنوز باید منتظر موند و نظر الکی ندیم
ولی تا اینجای کار معلوم شده که سبکای بازی چین و بخاطر همین میشه مقایسشون کرد
---------- نوشته در 06:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:17 PM ارسال شده بود ----------
دلیلی نداره یک بازیی که خیلی نسخه های قبلش معروف و پرطرفدار هست با یک بازیی که ورژن اولش هست مقایسه نشه
مگه اون بازیی که ورژن اولش هست چه گناهی داره که ملت بیان بگن مثلا Watch dogs خیلی قشنگ بود ولی GTA کلا همیشه بهتره چون نسخه های قبلش خیلی عالیه
شما به سابقه کاری نداشته باش و فقط به سبک ها نگاه کن میبینی هم سبکن و میتونن با هم مقایسه بشن
---------- نوشته در 06:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:20 PM ارسال شده بود ----------
من موندم چرا شما فکر میکنید بازی مثل GTA هیچ وقت منتشر نمیشه
من ولی معتقدم بالاخره یک Open-world ـی ساخته خواهد شد که بتونه با GTA رقابت کنه
خودمم میدونم WD نمیتونه رقابت کنه ولی شما 1 درصد احتمال بدین بخواد توی نسخه های بعدی برای GTA شاخ بشه و بتونه بکشه خودشو بالا
فقط 1 درصد
خوب تریلر رو هم دیدیم بنظر شما بهتر بود؟
پرفروشترین بازی قرن میشه شک نکن! کاملا جدی گفتم!!!GTAV مسلما موفق تره ولی WD بعد از اون بهترین و پرفروشترین بازی سال قرار می گیره.
دیگه خیلی گندش کردی اگه این بخواد پرفروش ترین بازی قرن بشه پسپرفروشترین بازی قرن میشه شک نکن! کاملا جدی گفتم!!!
دیگه خیلی گندش کردی اگه این بخواد پرفروش ترین بازی قرن بشه پس
GTA 6 و CoD Modern warfare 4 کجا برن