کدام یک موفق تر خواهند بود. Watch dogs یا GTA V

کدام یک موفق تر خواهند بود GTA V یا Watch dogs

• مجموع رای دهنده‌ها
    192
مقایسه این دو بازی کاملا اشتباه است داستان GTA تکراریه و تو همش دزدی و قتله اما داستان وسبک W D کاملا متفاوته و سبکی جدیدی در نوع خودشه . به نظر من گرافیک زیاد مهم میست مهم داستانه باحال بودن GTA بخاطر رمزاشه و ترکوندن مردم

مقایسه این دو بازی کاملا اشتباه است داستان GTA تکراریه و تو همش دزدی و قتله اما داستان وسبک W D کاملا متفاوته و سبکی جدیدی در نوع خودشه . به نظر من گرافیک زیاد مهم میست مهم داستانه باحال بودن GTA بخاطر رمزاشه و ترکوندن مردم

سری GTA دارای داستان تکراری و بی محتواست؟/:)

اول بزاريد واقعي بودن يا نبودن اين WD معلوم بشه و اون وقت با يكي بزرگترين IP دنياي گيم مقايسه اش كنيد !!

اصولا اين بازي وجود خارجي نداره !

همینه که میشه بازی سال و امتیاز 10/10 میگیره چون بازی بی محتوا و بی داستانیه!!!!
یک gamelpay از بازی لیک شده ببینید تا ببینید چقدر بی محتواست.!!!
آدم از پستهای بعضی دوستان شاخ در می آره.
Download GTA GAMEPLAY rar
داداش من چی لیک شد!؟!!
چرا اطلاعات غلط میدی؟

این انیمیشن هست و کاملا Fake ـه تو دقت کن به این میبینی که اصلا شبیه بازی نسیت و این تریلر مال خیلی وقت پیشه و من قبلا دیده بودمش
زیاد به این چرتو پرتا نباید توجه کنی
هزار تا از این تریلرا بیا الان بت میدم ! که همینطوریه
اینا همش Fake ـه

کلا GTA داستان نداره ولی بی محتوا نیست و بهترین Open-World که تا الان بازی کردم

داداش من چی لیک شد!؟!!
چرا اطلاعات غلط میدی؟

این انیمیشن هست و کاملا Fake ـه تو دقت کن به این میبینی که اصلا شبیه بازی نسیت و این تریلر مال خیلی وقت پیشه و من قبلا دیده بودمش
زیاد به این چرتو پرتا نباید توجه کنی
هزار تا از این تریلرا بیا الان بت میدم ! که همینطوریه
اینا همش Fake ـه

کلا GTA داستان نداره ولی بی محتوا نیست و بهترین Open-World که تا الان بازی کردم
دیگه نمیدونم چی بگم!!! شما اینطوری که تعریف میکنی 16-17 بار watch dogs رفتی تا آخر؟نه؟
اگه داریش به ما هم بده بازی کنیم داداش!ببینیم چیه شما تعریفشو میکنی!

در ضمن بزار یک گیم پلی از WD ببینیم بعد نظر بدیم.
یادمه سال 2009 E3 بود که بازی splintercell convection معرفی شد تریلرشو که همه دیدن خون بالا میآوردن که چه گرافیکی چه بازی خداست این بازی! بعد از ریلیز چند گرفت بازی 7.5 .
اینا رو گفتم که هیچ وقت به ubisoft اعتماد نکن و هیچ وقت با سلطان بازی های Open world مقایسش نکن.
اون زمان که UBI نمیدونست openword چی هست *R داشت بازی GTA میساخت. اینا همش هایپه.
فکر میکنی برای *R کاری داره تریلر بده همه جو گیر بشن؟ در ضمن خودشو نشون داده و شما از کجا میدونید که بازی WD یک بازی Open wold هست ؟؟ شاید محیطاش اسکریپت شده باشه و فقط محدود به محیط خاصی باشه پس تا یک دمو تکنیکی و کامل ازش نیاد نمیشه سنگشو به سینه زد.
در ضمن دوست گرامی همین GTA با داستان تکراری 10/10 گرفته داستانش!

آخرین ویرایش:
والا خداییش من هنگ کردم

تا الان داشتی بد میگفتی که این بازی بی محتواستو داستان نداره و چرت هست
بعدشم من کجا اومدم از این بازی تعریف کردم و گفتم واچ داگز از جی تی ای بهتره؟؟؟

خداییش خودت فهمیدی چی داری مینوسی؟؟؟؟
من خودمم به جی تی ای رای دادم

در مورد Open world بودن هم مطمئنم اپن ورده چون خودشون گفتن و از محیطش میشه فهمید:
Watch Dogs Wiki Guide & Walkthrough - IGN

بعدشم بازی که هم سبکه چه معروف باشه چه معروف نباشه میتونه مقایسه بشه و تو از کجا میدونی جی تی ای میتونه موفق تر بشه؟؟ هنوز تریلر خاصی از هر دو این بازی ها ندیدیم

دوست عزیز یکم کامنت ها رو با دقت مطالعه بفرمائید بدک نیست.
علامت تعجبی که جلوی کامنتم گذاشتم یعنی حرف شما رو دارم به خودتون میگم و نقضش میکنم.
و در مورد این کامت آخریت که نوشتی فهمیدم چقدر گیمری!!(از کجا میدونی جی تی ای میتونه موفق تر بشه) جک سال!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yahoo_24.gif
yahoo_24.gif
yahoo_24.gif

کلا GTA داستان نداره ولی بی محتوا نیست....=))
yahoo_24.gif
yahoo_24.gif
yahoo_24.gif

اینم خودت گفتی گل پسر من نگفتم!!! یک دور کامنت های خودتو بخون!!!!!!!!!!!!!!!
هنوز بعد 10 سال GTA رو نشناختی !!!! بعد به WD ایمان داری!!!!!!!!!!!!!
شما که بازی کردی هر دو رو میدونی کدوم بهتره ما نمیدونیم!
شاد باشییییییییییییییییییی!

آخرین ویرایش:
watch dogs با وجود قدرت گرافیکی و موتوری بالا، نمی تونه جی تی ای وی رو پشت سر بزاره چون هیچ بازی ای نمی تونه رو دست بازی های راکستار بزنه مخصوصا اگه جی تی ای باشه!

باز هم میگم WD در حد عنوانی مثل GTA نیست که بخواد مقایسه بشه!
کجائید کسانی که میگفتید GTA گرافیک نداره !! گیم پلی نداره!!!
یک سر به تاپیکش بزنید عکس هارو ببینید! نخواستید هم صبر کنید 3 روز دیگه گیمپلی ازش ببینید...
اینقدر ubisoft تو هایپ کردن قویه که شرط میبندم WD که اومد حالتون گرفته بشه چرا که اینقدر برای خودتون بزرگ جلوَش دادید که ...
کامنت های یک سری هارو که میخوندم کلی خندیدم.( gta گرافیک نداره- داستان نداره)- واقعا موندم چی بگم.
زیاد به Ubisoft اطمینان نکنید!!!

باز هم میگم WD در حد عنوانی مثل GTA نیست که بخواد مقایسه بشه!
کجائید کسانی که میگفتید GTA گرافیک نداره !! گیم پلی نداره!!!
یک سر به تاپیکش بزنید عکس هارو ببینید! نخواستید هم صبر کنید 3 روز دیگه گیمپلی ازش ببینید...
اینقدر ubisoft تو هایپ کردن قویه که شرط میبندم WD که اومد حالتون گرفته بشه چرا که اینقدر برای خودتون بزرگ جلوَش دادید که ...
کامنت های یک سری هارو که میخوندم کلی خندیدم.( gta گرافیک نداره- داستان نداره)- واقعا موندم چی بگم.
زیاد به Ubisoft اطمینان نکنید!!!
داستان که نداره
خندم نداره:دی

من از زمانی که یادم میاد GTA بازی میکردم از ورژن 2 ـش همش یگ مدل داستان داشت که داشتن به هم خیانت میکردن و از این چرتو پرتا
ولی گرافیک و گیم پلیش حرف نداره نمیتونم چیزی بگم

بعدشم هنوز چیزی از WD معلوم نیست پس شما چطوری نظر میدین؟
مقایسه میشه کرد فقط بحث بحثه فن بازیه که شما خیلی دیگه فن داغی هستین و میخواین بگین GTA از همه نظر بهتره

اگه GTA مثل WD اولین نسخش میبود هم همین حرف رو میزدین؟

---------- نوشته در 07:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:51 PM ارسال شده بود ----------

بعدشم من هیچ وقت نگفتم WD بر GTA برتری داره و من چون خود تاپیک رو زدم و مقایسه کردم شما فکر کردی من طرفدار WD هستم
خودمم به GTA رای دادم و GTA شانس بیشتری داره

پس..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or