مقایسه این دو بازی کاملا اشتباه است داستان GTA تکراریه و تو همش دزدی و قتله اما داستان وسبک W D کاملا متفاوته و سبکی جدیدی در نوع خودشه . به نظر من گرافیک زیاد مهم میست مهم داستانه باحال بودن GTA بخاطر رمزاشه و ترکوندن مردم
داداش من چی لیک شد!؟!!همینه که میشه بازی سال و امتیاز 10/10 میگیره چون بازی بی محتوا و بی داستانیه!!!!
یک gamelpay از بازی لیک شده ببینید تا ببینید چقدر بی محتواست.!!!
آدم از پستهای بعضی دوستان شاخ در می آره.
Download GTA GAMEPLAY rar
دیگه نمیدونم چی بگم!!! شما اینطوری که تعریف میکنی 16-17 بار watch dogs رفتی تا آخر؟نه؟داداش من چی لیک شد!؟!!
چرا اطلاعات غلط میدی؟
این انیمیشن هست و کاملا Fake ـه تو دقت کن به این میبینی که اصلا شبیه بازی نسیت و این تریلر مال خیلی وقت پیشه و من قبلا دیده بودمش
زیاد به این چرتو پرتا نباید توجه کنی
هزار تا از این تریلرا بیا الان بت میدم ! که همینطوریه
اینا همش Fake ـه
کلا GTA داستان نداره ولی بی محتوا نیست و بهترین Open-World که تا الان بازی کردم
والا خداییش من هنگ کردم
تا الان داشتی بد میگفتی که این بازی بی محتواستو داستان نداره و چرت هست
بعدشم من کجا اومدم از این بازی تعریف کردم و گفتم واچ داگز از جی تی ای بهتره؟؟؟
خداییش خودت فهمیدی چی داری مینوسی؟؟؟؟
من خودمم به جی تی ای رای دادم
در مورد Open world بودن هم مطمئنم اپن ورده چون خودشون گفتن و از محیطش میشه فهمید:
Watch Dogs Wiki Guide & Walkthrough - IGN
بعدشم بازی که هم سبکه چه معروف باشه چه معروف نباشه میتونه مقایسه بشه و تو از کجا میدونی جی تی ای میتونه موفق تر بشه؟؟ هنوز تریلر خاصی از هر دو این بازی ها ندیدیم
داستان که ندارهباز هم میگم WD در حد عنوانی مثل GTA نیست که بخواد مقایسه بشه!
کجائید کسانی که میگفتید GTA گرافیک نداره !! گیم پلی نداره!!!
یک سر به تاپیکش بزنید عکس هارو ببینید! نخواستید هم صبر کنید 3 روز دیگه گیمپلی ازش ببینید...
اینقدر ubisoft تو هایپ کردن قویه که شرط میبندم WD که اومد حالتون گرفته بشه چرا که اینقدر برای خودتون بزرگ جلوَش دادید که ...
کامنت های یک سری هارو که میخوندم کلی خندیدم.( gta گرافیک نداره- داستان نداره)- واقعا موندم چی بگم.
زیاد به Ubisoft اطمینان نکنید!!!