امکاناتی هم که داشت در مورده هک خیلی زیاد بود و خیلی هم جالب بود
از نظر گرافیک که 100 درصد بهتر از جی تی ای خواهد بود چون همین تریلر و عکس های کمی هم که جی تی ای داده بیرون نصف watch dogs گرافیک نداشت.
ولی من فکر میکنم GTA V موفق تر باشه چون بیشتر بر پایه واقعیت ساخته شده ولی Watch dogs بر پایه هک ساخته شده و بیشتر امکاناتش بر پایه هک خواهد بود.
---------- نوشته در 11:40 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:38 AM ارسال شده بود ----------
مافیا 2 که ماست بود تو سری خودش
MAFIA 1 کلا چیز دیگه ای بود ولی 2 ـش که اومد همه ناراضی بودن
ولی این بازی همه شگفت زده کرد از نظر گرافیک - گیم پلی - سبک و ...
داداش من شما معنی نوب رو میدونی که می بندیش به جی تی ای بزرگ؟ متا میدونی چیه؟ بعد راک استار میدونی چیه؟ شرکتی که وقتی Open-World میسازه همه رو اسمش قسم میخورن نوب یه سری از کاربرانی هستند که تا چشم باز کردند GTA IV و Assassin's creed دیدند و از بازی هایی با پیشینه قدیمی چیزی سر در نمیارند اگه شما جی تی ای 2 رو بازی کردی و اینجوری ازش تعریف می کنید بیاید و تعریف کنید ببینیم چه چیزی از جی تی ای 2 یادتون هست ! اصلا اخه بابا گیمر جماهت نمیاد یه ژانری که معلول نیست چه آش کشکی از آب در بیاد رو با ژانری که مشخص هست و امتحان خودش رو پس داد در مقام مقایسه قرار بدهبا سلام در اینجا بگید از نظر شما کدام یک از این دوتا موفق تر خواهند بود. Watch dogsGTA Vدقت کنید کسایی که هنوز نه تریلری ازش دیدن نه هیچی رای ندن لطفا چون من میدونم الان بعضی از کاربرای noob اینجا از روی احساسات میان به GTA V رای میدن خلاص لطفا در انتخاب خود دقت کنید