اول اینکه امیدوارم درک کنید که این جملهها فارق از بحثهای تکنیکی و متاکریتیکی و صرفا تحلیلی از بُعد Rpgـی از عناوین Rpgـیه و در نهایت نظر بنده حقیر با دیدی کاملا بیطرفانه هست
بعد چون بیشتر مانور تا حالا روی MEها بوده، جا داره یه بحث منطقی و شبه فان از واقیعتهای این سری عرض کنم :d
Bioware، عناوین Rpg خوب زیادی ساخته ولی سری MEـش اگه بخوایم رو راست باشیم رفته رفته سبک Rpg رو ترک کرده. و تا حدودی باعث شده Rpg کم عمق و دم دستی بوجود بیاد.
Baldur's Gate
NN
Jade Empire
KOTOR
raying:
کجا؟! و MEها کجا؟!
همین سری ME هم با تاثیر بسیار از Star Wars جرج لوکاس و کامیک Kotorـش و تجربیاتی که بواسطهی ساخت Kotor بدست آوردن، خلق کردن که سر هر پیچ وام دارشه
. اینطور نیست که فکر کنید Bioware مثل موسی تک و تنها رفته کوه طور، بعد با 3تا کتیبه که شامل داستان 3تا ME برگشته و مغز ملت رو متلاشی کرده! (بماند که اگه این داستان تخیلی درست باشه، موقع برگشتن از کوه پاش پیچ خورده و کتیبه حاوی داستان ME3 از دستش افتاده و پودر شده:d، سر همین داستان این سری به اون شکل فاجعه بار و مضحک به پایان رسید) (لولهای بیشتر در مورد گافهای MEـی اینجا :d)
معمولا در بازیهای Rpg تصمیمات و روند گیمپلی بازیکن بر روی پایان داستان تاثیر میذاره، یعنی درستشم همینه. ولی با ME3 سبک جدیدی به نام DLC Oriented به وجود اومد :d که اگه 800 پوینت ماکروسافت نصرفی! پایان خوب رو از دست میدی!! بعد همین Bioware با DLC دیگه (اما اینبار از نوع مجانی) خواست دستِ گلش رو بشوره که
.
اما نیمهی پر لیوان رو هم میبینم؛ DA , ME هردو، شمارهی اولشون عالی بود. Witcherها هم عالی بودند. به همون اندازه که Elder Scrollsها بودند. ولی نمیتونم تو آینه، تو چشای خودم نیگا کنم و به سازندهی دیگهای رای بدم. پس Bethesda >:d
بعد چون بیشتر مانور تا حالا روی MEها بوده، جا داره یه بحث منطقی و شبه فان از واقیعتهای این سری عرض کنم :dBioware، عناوین Rpg خوب زیادی ساخته ولی سری MEـش اگه بخوایم رو راست باشیم رفته رفته سبک Rpg رو ترک کرده. و تا حدودی باعث شده Rpg کم عمق و دم دستی بوجود بیاد.
Baldur's Gate
NN
Jade Empire

KOTOR
raying:کجا؟! و MEها کجا؟!
همین سری ME هم با تاثیر بسیار از Star Wars جرج لوکاس و کامیک Kotorـش و تجربیاتی که بواسطهی ساخت Kotor بدست آوردن، خلق کردن که سر هر پیچ وام دارشه
. اینطور نیست که فکر کنید Bioware مثل موسی تک و تنها رفته کوه طور، بعد با 3تا کتیبه که شامل داستان 3تا ME برگشته و مغز ملت رو متلاشی کرده! (بماند که اگه این داستان تخیلی درست باشه، موقع برگشتن از کوه پاش پیچ خورده و کتیبه حاوی داستان ME3 از دستش افتاده و پودر شده:d، سر همین داستان این سری به اون شکل فاجعه بار و مضحک به پایان رسید) (لولهای بیشتر در مورد گافهای MEـی اینجا :d)معمولا در بازیهای Rpg تصمیمات و روند گیمپلی بازیکن بر روی پایان داستان تاثیر میذاره، یعنی درستشم همینه. ولی با ME3 سبک جدیدی به نام DLC Oriented به وجود اومد :d که اگه 800 پوینت ماکروسافت نصرفی! پایان خوب رو از دست میدی!! بعد همین Bioware با DLC دیگه (اما اینبار از نوع مجانی) خواست دستِ گلش رو بشوره که
اما نیمهی پر لیوان رو هم میبینم؛ DA , ME هردو، شمارهی اولشون عالی بود. Witcherها هم عالی بودند. به همون اندازه که Elder Scrollsها بودند. ولی نمیتونم تو آینه، تو چشای خودم نیگا کنم و به سازندهی دیگهای رای بدم. پس Bethesda >:d

اصلاً نمونه داره اینی که میگم