کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
شما یه عکس از طراحی وسائل نقلیه یا طراحی محیطهای Moto Storm به من نشون بده که از طراحی ماشنیها و محیطهای PGR3 بهتر باشه

motorstorm-20060529024204503.jpg

24l0j01.jpg

من نمیدونم منظور شما از طراحی وسایل نقلیه چیه اگه طرح اولیه رو میخواین من که پیدا نکردم شما اگر داری بذار. تو این دو تا عکس دیگه محیط بازی معلومه و از لحاظ افکت ها هم اصلا قابل مقاسه نیست.من فکر میکنم شما اصلا هیچ کدوم از تریلر های Motor Storm رو ندیدی.

در مورد برخورد باید عرض کنم که با هرکس در حد شعور و ظرفیتش برخورد میشه ... نه بیشتر نه کمتر ... قطعا نه من و نه بقیه مدیرا مرض نداریم که الکی بخوایم به کسی گیر بدیم یا بد برخورد کنیم با کسی ... وقتی با کسی بد برخورد میشه که پاشو از حد خودش جلوتر بیاره
من دیگه تر جیح میدم صحبتی نکنم دیگه همه چی با این نقل قول واضحه.

من نمیدونم منظور شما از طراحی وسایل نقلیه چیه اگه طرح اولیه رو میخواین من که پیدا نکردم شما اگر داری بذار. تو این دو تا عکس دیگه محیط بازی معلومه و از لحاظ افکت ها هم اصلا قابل مقاسه نیست

این یکی از عکسهای جدید Motor Storm :

http://i.i.com.com/cnet.g2/images/2006/186/928393_20060706_screen010.jpg

اینم یکی از عکسهای PGR3 :

http://suprfile.com/get.php?id=2h62lpm&get=1

هر 2 تا عکس هم از نزدیک ماشین رو نشون میدن
توی عکس موتور استورم شما چیزی به نام AA و AF نمیبینید و لبه های اجسام اصلا صاف نیست !

هیچگونه رفلکتی نسبت به نور و محیط روی بدنه ی ماشین دیده نمیشه در حالی که توی عکس PGR حتی سایه درخت هم روی بدنه اتوموبیل دیده میشه !

توی این 2 تا عکس کاملا واضحه که PGR3 گرافیک بهتری داره
توی یه بازی Racing معمولا به 2 تا نکته توجه میشه ... یکیش طراحی اتوموبیلهاس که به وضوح مشخصه PGR3 یه سرو گردن بالاتره و Motor Storm اصلا در حدی نیست که بخواد باهاش مقایسه بشه ... شما هر عکس دیگه ای از یکی از اتوموبلیهای Moto Storm میخوای بیار و با این عکس مقایسه کن (فقط عکسی که از نزدیک باشه که بشه جزئیات رو توش دید و البته از دموهای پری رندر پارسال هم نباشه !)

از لحاظ طراحی محیط هم من برتری ای توی Motor Storm ندیدم
محیطهای Motor Storm همشون 4 تا کوهه و چنتا درخت و یه دشت و همش همین صحنه تکرار میشه ... ولی توی PGR3 حتی به بیلبوردهای تبلیغاتی روی ساختمانها هم توی شبیه سازی محیط دقت شده بود

گرافیک این 2 تا رو حتی نزدیک به همدیگه هم نمیشه در نظر گرفت ... من واقعا در تعجبم که شما چجوری گرافیک Motor Storm رو بهتر میبینی !
حتی توی همون عکسی هم که خودت گذاشتی کاملا مشخصه که بدنه ماشین کاملا سادس و هیچ اثری از سایه و نور و ... روش دیده نمیشه

من دیگه تر جیح میدم صحبتی نکنم دیگه همه چی با این نقل قول واضحه.

بسیار کار خوبی میکنید ...

خسته نباشید.

نوشته شده توسط SUPERMHR:
اهم اهم!!!
اون عکس مقایسه ای کاملا غلطه.شک نکنید.PS3 بزرگتر از این حرفاست.برین مثلا عکسش رو توی دست یکی ببینین.....عوضش 360 رو آدم اگه از نزدیک ببینه با خودش فکر میکنه که چرا کوچکتر از چیزیه که انتظار داشت!!!
چرا من خودمو خسته کنم؟یکی دو صفحه قبل خود کنسولها بقل همه.نه عکس ادیت شده.
بفرما.این ابعاد دو دستگاه:
X360: 10.25" x 2.5"
PS3: 13.5" x 3.25"
البته اینها تقریبی هستن.ولی کافیه.درست میگم؟(احتمال اینکه من هم اشتباهه کنم خیلی زیاده.پس اگه اشتباهی بود خیلی دوستانه متذکر بشید!!!!)
نکته بعدی اینکه وزن PS3 تا اونجا که من میدونم 5 کیلوئه.
باتشکر....
:) جیگر م زحمت کشیدی ولی این قسمت از متن من مثل اینکه واسه شما و چند نفر دیگه از دوستا مفهومی نداشته دقت کنید یه بار دیگه:
نوشته شده توسط Paymax:
راجع به جسته و وزن کنسولهای نسل جدید و شایعه معروف علیه Xbox 360 که خود به خود خاموش میشه مطلب جالبی از سایت: www.clickha-gamer.blogfa.com که مسولیت درست یا غلط بودنش بر عهده سایت یاد شدست.
این رو قبل از اون متن که همراه عکس بود نوشتم و بخاطر واضح تر شدن قضیه متن بر گرفته از سایت رو با رنگ سبز زیتونی (Olive) نوشتم پس نتیجه میگیریم که نوشته های زیتونی رنگ مصولیتش با سایت ذکر شده است.
خوب پس دیگه لازم نیست جواب کسایی رو که از اون یه قسمت نقل قول کردن بدم .این دوستان میتونن به همون سایت برن و حسابی حالشو بگیرن.شایدم خودم اینکارو کردم;)
اما دوستانی که از بقیه قسمتهای پست من نقل زدن:
این بازم یه قسمت از نقل قول اقایSUPERMHRهستش که حسابی مارو شرمنده کردن;)

نوشته شده توسط SUPERMHR:
میشه بگین این قضیه جالب که اشاره کردین درست و حسابی از کجا میاد؟کلیک که منبع محسوب نمیشه.
یک جای موثق تر چون اگه همچین چیزی واقعا اتفاق افتاده باشه مثل بمب باید صدا کنه!! :D پس یه مدرک قابل قبول تری گیر بیار.
:) Click که تاحالا احتمالا اسمش برخوردی با گوش شما و جمعی از بریبچز نداشته;) یک هفته نامه ی ایرانی هستش که یکشنبه ها ضمیمه ی روزنامه ی جام جم هستش و اخبار روز IT رو منتشر میکنه و دو صفحه آخرش هم مربوط به بخش Game میشه. راجع به در پیت بودن یا نبودنش هم خودتون باید قضاوت کنید ولی قبل اینکه چکش آقای قاضی رو بردارید بزنید تو سر من!! بد نیست این خبر رو که دو هفته پیش منتشر شد بخونید که صفحه بازی Click در جشنواره KD که در کشور اوگاندا برگزار شد رتبه ی ممتاز رو کسب کرد!! جالب بود؟:love:
در ضمن دوستای خوبم حتما مطلع هستند که اگه یه نشریه دروغ چاپ بکنه. به دلایل مختلفی میتونن درش رو گل بگیرن و کلیک هیچ وقت دروغ چاپ نکرده که الان شماره 105 اون جلوی منه .اگه دروغ چاپ میکرد که هیچ وقت به اینجا نمیرسید و همون شماره های اول درشو سیمان میگرفتن;) این یک تبلیغ نبود!
خوب حالاُ SUPERMHR جان شما یه تحقیق کوچولو و بعدش یه قضاوت کوچولوتر بکن((البته بدون چکش) ما که با هم دعوا نداریم;) )
داشتم میگفتم ..آره یه قضاوت منطقی از Click بکن این کارو میتونی با خریدن یه شماره از اون انجام بدی .حالا بعد که قضاوت کردی اگه بازم اسمش درپیت میزد واست یا دیدی دارن یه مشت دروغ تحویل ملت میدن اونموقه به 124 باید زنگ بزنی فک کنم .نه به من!! آره زنگ برن بگو اینطوریه .متمعنا رسیدگی میکنن و میرن درشو اندفه بتون ارمه میگیرن. :) بی شوخی.

خوب بزارید جواب چند تا دوستای دیگه رو که نقل قول کردن بخونم و بنویسم ...(;) دوست که چه عرض کنم...دشمن اونم همه!! Boss !! بابا اخه نامردیه همه یهو میریزین سر من؟ بابا مثلا من تازه واردم حداقل شما که 7-8-10تا پیرهن از من بیشتر پاره کردین هوای مارو داشته باشین یکمی;) :love: ستاره هاتونم که Fulle. ما همه اومدیم اینجا دو چیز به اطلاعاتمون اضافه بشه دیگه .چت روم Asia نیست که بخوایم با همه کل بندازیم فک کنم کارای مهمتر از کل کل کردنم هست.

خوب به هر حال بذارید جواب دوستامونو بدم
فقط اگه جواب منو تعیید نکردید یه تحقیق بکنید ببنید جواب من درست هست یا نه اگه نبود خوشحال میشم اگه بهم تذکر بدین و درستشو بگین.

نوشته شده توسط dinosaur:
البته هیچ بازی ای برای XBOX 360 روی HD-DVD عرضه نمیشه و نخواهد شد.
دوست من راجع به این مطلب بیشتر تحقیق کن. مایکروسافت تصمیم گرفت که
Drive های HD-DVD برای360 عرضه کنه و HD-DVD توسط Toshiba حمایت میشه.

نوشته شده توسط dinosaur:
نقل قول از خودم : خود آقای بیل گیتز که اون موقع هنوز تو مایکروسافت بود اومد اعلام کرد که استفاده از DVD برای 360 کار اشتباهی بوده که کرده و باعث ضررش هم شد.
خبر دارید که بیلی همین تقریبا یک ماه پیش استعفا داد.
جواب توست dinosaur :
فکر نکنم بیل گیتس بیاد همچین حرفی علیه خودش بزنه و در ضمن استعفاش هم هیچ ربطی به کارهای اخیر نداره و توی مصاحبه هاش گفته که میخواد بیشتر به کارهای خیر خواهانه اش به همراه همسرش برسه و ...
واسه منم عجیبه ولی بیلی این کارو کرده:(
در ضمن من هیچوقت نگفتم استعفاش ربطی به کارای اخیر داره
درسته بیشتر به خاطر کارای خیر در موسسه ای که به نام زنش هست استعفا داد.

نوشته شده توسط dinosaur:
اولآ مسوولان Poly Phony Digital گفتن 100 برابر نه 1000 برابر دومآ از این حرفا زیاد میشنویم و باید با یه گوش بشنویم و با گوش دیگه بندازیم بیرون.

اینجا بحث سر Poly Phony Digital نیست ولی اینطور که من خوندم سونی گفته که 1000برابر
حالا راست یا دروغشو خودت باید پیدا کنی;)

در مورد اطلاغاتی هم که از GOW دادی ممنون

نوشته شده توسط mt3691:
عزیز این حرفا که میزنی بالای 60 درصدش غلته ناراحت نشو اینجا بچه ها خیلی واردتر از این حرفا هستن که شما فکر میکنی
این حرفها رو اگه تو بازیکده میگفتی شاید خیلی ها باور میکردن و تشویقت میکردن ولی اینجا فقط میخندونی بچه هارو
اریا جون خیلی از ایراداتت رو گفت پس یکم فکر کن و بیشتر تحقیق کن سینا جون هم اون اول که اومده بود طرفدار سرسخت سونی بود ولی حالا تعصب رو کنار گذاشته پس فکر نکن اون طرفدار ماکروسافته

رفیق فابریک امیدوارم جواب این صحبت هاتو رو از نوشته های بالا گرفته باشی شما که دیگه خوره ی این سایتی در ضمن شرمنده من تعصبی ندارم.;)
ولی هر چی فکر میکنم میبینم این تعصب که میگی از جبهه گیری خیلی بهتره.!

نوشته شده توسط mt3691:
درسته شما نشنیدی ولی این دلیل نمیشه که همچین چیزی نگفته باشن atary گفته که تا 2008 و snk گفته تا 2009 برای ps3 بازی نمیسازن و همنطور که همه میدونن بازیهاش هی دارن کنسل میشن مثل اسمک دان 2007 یا خیلی خبرهای دیگه

فک کنم PS3 رو با PS2 اشتباه گرفتیا:confused:
اسمک دان 2007 میخواد برای PS2 بیاد تا اونجا که من میدونم.

نوشته شده توسط mt3691:
من فکر کنم اگه مسولان کلیک بفهمن این مطالب رو به اونا نسبت دادی همگی با هم هاراگیری کنن
در اخر دوست من از پست من ناراحت نشو یکم بیشتر تحقیق کن البته بدون تعصب اونموقع شما هم میتونی مثل سینا پست بدی

راجع به Click - تحقیق و تعصب در بالا توضیح دادم
در ضمن اگه شما از پستهای من که راجع به شما هم نیست ناراحت نشین :-"
منم ناراحت نمیشم چون نظرات همه ی بچه ها برام با ارزشه

بهزاد جان شماهم همین مطالب تکراری رو نوشتین با یک نکته ریزبینانه و زیبا!;) که ذکر میکنم:
نوشته شده توسط Behzad:
اون Gran Turismo Vision بود نه GT5 !
در اینجا منظور از Vision همون دیدن-نشان دادن-رویا و اینجورچیزاست که به طور کلی معنی دمو رو به ما میرسونه پس میشه دموی GT فک کنم و از GT ها مصلم که GT5 برای PS3 ساخته شده. (نظر شما در این باره چیه؟)

خب فک میکنم تموم شد .
امیدوارم همه چیزو گفته باشم.
ببینید بچه ها بهتره که بجای مطرح کردن بحثهایی که فقط واسه روی روکمکنی زده میشه دنبال چیزای اصلیتر بگردیم.حالا اگه بازم میخواین از من نقل قول بکنید....باشه اشکال نداره ولی حداقل مرام بزارید دونه دونه این کارو بکنید هر کسی هم انتقادی از من داره دوستانه بهم بگه میتونه تاثیر بیشتری رو من بزاره و منو خوشحال میکنه.:love:
خیلی ممنون از همه دوستان و امید موفقیت برای همه شما................p.x;)

من به xbox 360 رای میدم .
درسته که قدرت سخت افزاری ps3 از 360 بیشتره ولی این رو هم باید در نظر گرفت که ساختن بازی برا 360 به مراتب راحت تر از ps3 هستش و تا آخر عمر بازی کردنم بعید میدونم بتونن یه بازی انجام بدم با ps3 که از تمام قدرت سخت افزاری کنسول استفاده کنه .
در ضمن یه موضوع رو هم در باره blu-ray میگم که البته نظر شخصی خودمه : من بیشتر اوقات (حدود 80%)بازی هایی که میخرم بازی اوریجینال نیستن . یعنی اگه قرار باشه همه بازی ها رو اوریجینال بخرم باید به فکر یه شغل پر درآمد باشم . از طرف دیگه تا بیاد blu-ray تو بازار ایران جا بیوفته دیگه فرصت بازی کردن ندارم . من میخوام بازی که میخرم نه اوریجینال باشه که جیبم رو خالی کنه و نه بد تر از اون کپی باشه که خدا میدونه رو بلوری میخوان چند درصد پول خون باباشونو تو ایران برا رایت بکشن .
کلا dvd9 الان تو بازار زیر 1000 تومن هم میشه گیر آورد و خدا رو شکر برا رایتش هم دستگاه 1000 دلاری احتیاج نیست . البته بعضی ممکنه بگن که این حرف من یه جورایی ضد پیشرفت میزنه . باید اینو اضافه کنم که برای پیشرفت باید یه محیطی باشی که زمینه ی اون باشه توش . دیسک های 20 دلاری توی ایران یه جورایی با در آمد مردم جور در نمیاد .

آخرین ویرایش:
در ضمن دوستای خوبم حتما مطلع هستند که اگه یه نشریه دروغ چاپ بکنه. به دلایل مختلفی میتونن درش رو گل بگیرن و کلیک هیچ وقت دروغ چاپ نکرده که الان شماره 105 اون جلوی منه .اگه دروغ چاپ میکرد که هیچ وقت به اینجا نمیرسید و همون شماره های اول درشو سیمان میگرفتن این یک تبلیغ نبود!
یک نکته ای را در رابطه با کلیک بگم و دیگه بحث این هفته نامه را می زاریم کنار. این کلیک توسط طاها رسولی اداره می شه که البته مطالب بدی هم نداره ولی چیز فوق العاده ای هم نیست و همین آقا اکثر مطالب و خبراشو از همین سایت های ایرانی بر می داره اون تو می نویسه!! کسی نگفت که ایشون دروغ چاپ می کنه ولی تحقیق نکردن در مورد یه چیز و هر چی را دیدن و نوشتن باعث می شه تا در بعضی موارد اطلاعات غلطی نیز وارد مطالب شود!

دقیقآ درسته. ولی شما گفتین که مایکروسافت از HD-DVD برای بازیهاش استفاده میکنه و من گفتم استفاده نمیکنه چون خود مایکروسافت این رو گفته.اگه یه کم فکر کنی هم میفهمی هیچ دیوونه ای این کار رو نمیکنه چون مثلآ تقی رفته اولین روز عرضه 360 یدونه خریده و HD-DVD نداره و مایکروسافت میاد Halo 3 رو روی HD-DVD منتشر میکنه و تقی نمیتونه بازی کنه و ....
---------------------------------------
در ضمن من هیچوقت نگفتم استعفاش ربطی به کارای اخیر داره
شما گفتین بیل گیتس گفته استفاده از DVD باعث ضرر شده و بعدش بلافاصله گفتین که بیل گیتس استعفا کرد. به نظر میاد یه ربطی بین این دو تا موضوع دادین !
---------------------------------------
اینجا بحث سر Poly Phony Digital نیست ولی اینطور که من خوندم سونی گفته که 1000برابر
حالا راست یا دروغشو خودت باید پیدا کنی
راست و دروغشو الآن نمیتونم پیدا کنم ولی میدونم که توی IGN به نقل از سازنده GT گفته بود که جزییات GT5 حدود 100 برابر GT4 هست و تازه این GT5 هیچ ربطی به اون GT HD یا GT Vision که تا حالا برای PS3 معرفی شده نداره.

فک کنم PS3 رو با PS2 اشتباه گرفتیا
اسمک دان 2007 میخواد برای PS2 بیاد تا اونجا که من میدونم.

قرار بود برای PS3 هم بیاد که کنسل شد ...

در اینجا منظور از Vision همون دیدن-نشان دادن-رویا و اینجورچیزاست که به طور کلی معنی دمو رو به ما میرسونه پس میشه دموی GT فک کنم و از GT ها مصلم که GT5 برای PS3 ساخته شده. (نظر شما در این باره چیه؟)

در اینجا منظور از Vision هر چی که میخواد باشه ، اون دمویی که شما دیدی و خیلی هم ازش لذت بردی GT5 نبوده و همون GT4 بوده که یه تغییراتی توی موتور گرافیکیش دادن و اسمشو گذاشتن GT Vision و توی E3 2005 پخشش کردن !

حالا راست یا دروغشو خودت باید پیدا کنی

اولا که سونی بازی رو نمیسازه که بخواد در مورد جزئیاتش اظهار نظر کنه
ثانیا 1000 برابر شدن جزئیات (با توجه به اینکه GT4 گرافیک خیلی خوبی داشت) میدونی به چه سخت افزاری برای اجرا شدن نیاز داره !؟
همون 100 برابر که Poly Phony گفته درسته و هیچ جایی هم حرفی از 1000 برابر شدن جزئیات گفته نشده ... احتمالا جایی که شما خوندی یه 0 اضافه زده بوده ;)

بله تصمیم گرفته که عرضه کنه ، ولی فقط برای فیلم و هیچ بازی ای قرار نیست روی HD DVD عرضه بشه

در ضمن دوستای خوبم حتما مطلع هستند که اگه یه نشریه دروغ چاپ بکنه. به دلایل مختلفی میتونن درش رو گل بگیرن و کلیک هیچ وقت دروغ چاپ نکرده که الان شماره 105 اون جلوی منه .اگه دروغ چاپ میکرد که هیچ وقت به اینجا نمیرسید و همون شماره های اول درشو سیمان میگرفتن این یک تبلیغ نبود!

مساله اینجاست که مسئولانی که در اینجور نشریات رو گل میگیرن ، خودشون از نویسنده های اون نشریات اطلاعات به مراتب کمتری دارن و اصلا نمیفهمن مطلب چاپ شده درسته یا درست نیست ... ضمنا روزنامه ی جام جم و ضمیمش پیک شادی بچه ها نیست که زرتی درشو گل بگیرن !
همونطور که اشکان گفت اینجا جای بحث در مورد کلیک نیست ... وگرنه چنتا از غلطهای بیشماری که توش چاپ میشه رو برات مینوشتم

نوشته شده توسط Lich King:
یک نکته ای را در رابطه با کلیک بگم و دیگه بحث این هفته نامه را می زاریم کنار. این کلیک توسط طاها رسولی اداره می شه که البته مطالب بدی هم نداره ولی چیز فوق العاده ای هم نیست و همین آقا اکثر مطالب و خبراشو از همین سایت های ایرانی بر می داره اون تو می نویسه!! کسی نگفت که ایشون دروغ چاپ می کنه
آقای Lich King این طه رسولی که شما میفرمایید فقط نویسنده ی بخش Game هستش.
و بیشتر مطالبش رو از سایتهای پایه مثل Game Spot بر میداره البته به قول شما شاید از سایتای ایرانیم مطلب بنویسه .;)
به هر حال من با این حرف شما که گفتین تحقیق نکردن در مورد یه چیز و هر چی را دیدن و نوشتن باعث می شه تا در بعضی موارد اطلاعات غلطی نیز وارد مطالب شود! موافقم

خوب بهتره به قول شما بحث click رو بزاریم کنار چون ممکنه تبلیغ محسوب بشه از دید مدیرای محترم سایت;)
ممنون از گفتگوی دوستانه شما.

نوشته شده توسط dinosaur:
دقیقآ درسته. ولی شما گفتین که مایکروسافت از HD-DVD برای بازیهاش استفاده میکنه و من گفتم استفاده نمیکنه چون خود مایکروسافت این رو گفته.اگه یه کم فکر کنی هم میفهمی هیچ دیوونه ای این کار رو نمیکنه چون مثلآ تقی رفته اولین روز عرضه 360 یدونه خریده و HD-DVD نداره و مایکروسافت میاد Halo 3 رو روی HD-DVD منتشر میکنه و تقی نمیتونه بازی کنه و ....
Dinosaur جان کاریش نمیشه کرد .مایکروسافت سری اول 360 رو با DVD معمولی ساخت البته من نمیدونم اون موقه داشتن میفروختن دسگاهارو یا نه ولی اگه چند تا از سری اولش رو به کسایی از جمله آتقی فروختن فورا اعلام میکنن که کسایی که Xbox 360 با درایوDVD معمولی خریدن فورا جهت تعویض درایو به HD-DVD به نزدیکترین نمایندگی Microsoft مراجعه کنند
و این باعث ضررشون هم میشه
قبلا هم شرکتهای دیگه کارایی مثل این کردن یعنی اومدن محصولاتشونو جمع کردن از بازار و از دست مردم
امیدوارم راجع به بحث من تحقیق کنی و دقیقترشو به خودم هم اطلاع بدی
اصلا شاید حق با تو باشه
ممنون از تو
نوشته شده توسط dinosaur:
شما گفتین بیل گیتس گفته استفاده از DVD باعث ضرر شده و بعدش بلافاصله گفتین که بیل گیتس استعفا کرد. به نظر میاد یه ربطی بین این دو تا موضوع دادین !
احتمالا من بد نوشتم که شما منظورمو اشتباه متوجه شدید . ببخشید
نه هیچ ربطی بین این دوتا ندادم

مرسی از تذکرت

نوشته شده توسط dinosaur:
راست و دروغشو الآن نمیتونم پیدا کنم ولی میدونم که توی IGN به نقل از سازنده GT گفته بود که جزییات GT5 حدود 100 برابر GT4 هست و تازه این GT5 هیچ ربطی به اون GT HD یا GT Vision که تا حالا برای PS3 معرفی شده نداره.
احتمالا حق با شماست یا منبع من اشتباه تایپی داشته یا من خطای دید داشتم;)
در مورد GT Vision هم شما درست میگید چون من فقد دموشو دیدم و فکر کردم حتما GT5 هستش

دست درد نکنه که تذکر دادی.

نوشته شده توسط Behzad:
اولا که سونی بازی رو نمیسازه که بخواد در مورد جزئیاتش اظهار نظر کنه
بهزاد جان(منصور). سری Gran Turismo ساخت خود شرکت Sony Computer Entertainment هستش.
جواب بقیه نقل قولهاتم میتونی با خوندن نوشته های بالا بگیری
خیلی ممنون از تو.

با تشکر از همه بچه ها لطفا هوای من تازه کارو داشته باشین بابا سرگیجه گرفتم:(

این دوستان میتونن به همون سایت برن و حسابی حالشو بگیرن.شایدم خودم اینکارو کردم
کار اشتباه شما اینه که یک مطلبی که به نظر جالب میومده گرفتی کپی/پیست کردی اینجا بعد گفتی به نقل قول از فلان جا.شما اول باید نسبت به درست بودنش یکم فکر کنی!!....بعد اگه دور از ذهن بود یه ذره کوچولو این موتور گوگل رو به کار میگرفتی....
یا خیلی راحت.میگفتی "بچه ها اینو ببینید..." و قال قضیه رو میکندی.این جوری اینهمه بحث پیش نمیومد.
آخه خیلی برام جالبه جایی که شما نقل قول کردی یک بلاگ خیلی خیلی معمولیه.چطور انتظار داشتی......
دوستانی هم که مطلب میذارن اولا از یک سایت معتبره.لینک صفحه رو هم معمولا میدن.یا مطلب رو میذارن و بعد ترجمه میکنن.خلاصه اینکه.....
این بازم یه قسمت از نقل قول اقایSUPERMHRهستش که حسابی مارو شرمنده کردن
میخوای بازم شرمنده کنم؟!!! :D
این خبر رو که دو هفته پیش منتشر شد بخونید که صفحه بازی Click در جشنواره KD که در کشور اوگاندا برگزار شد رتبه ی ممتاز رو کسب کرد!! جالب بود
.......جالبه من تاحالا نشنیده بودم همچی اتفاقی برای کل مطبوهات ایران بیفته!!! میشه لینک این خبر رو بدین؟
کلیک مطالب جالب داره اما....
خیلی از همین مجله ها که مخصوص بازی کردن توی هر شماره به راحتی 50 تا غلط فنی میبینی.کلیک که دیگه این وسط محسوب نمیشه!!
از این به بعد هم خودم هواتو دارم!! دارمت برو دارمت.....
باتشکر.....

بهزاد جان(منصور). سری Gran Turismo ساخت خود شرکت Sony Computer Entertainment هستش.

Sony Computer Entertainment به صورت مستقیم سازنده ی بازی نیست
سری بازیهای GT توی استودیویی به نام PolyPhony Digital ساخته میشه که این شرکت از زیر مجموعه های سونیه
Sony Computer Entertainment ناشر بازیه نه سازندش

اینجا جای کل کل کردن نیست

نوشته شده توسط SUPERMHR:
کار اشتباه شما اینه که یک مطلبی که به نظر جالب میومده گرفتی کپی/پیست کردی اینجا بعد گفتی به نقل قول از فلان جا.شما اول باید نسبت به درست بودنش یکم فکر کنی!!....بعد اگه دور از ذهن بود یه ذره کوچولو این موتور گوگل رو به کار میگرفتی....
یا خیلی راحت.میگفتی "بچه ها اینو ببینید..." و قال قضیه رو میکندی.این جوری اینهمه بحث پیش نمیومد.
آخه خیلی برام جالبه جایی که شما نقل قول کردی یک بلاگ خیلی خیلی معمولیه.چطور انتظار داشتی......
دوستانی هم که مطلب میذارن اولا از یک سایت معتبره.لینک صفحه رو هم معمولا میدن.یا مطلب رو میذارن و بعد ترجمه میکنن.خلاصه اینکه.....

کاش یکم منطقی صحبت میکردی:)
بابا شما که تعصب رو ترکوندین.:eek:
کار اشتباه من این بود که اومدم تو تاپیک بریبچز شرکت مایکرو سافت مطلب دادم.
نمی دونستم واسه شما بد آموزی داره و زندگیتونو عوض میکنه وگرنه همینجوریCopy-Paste نمیکردم .
در ضمن فقط اون نوشته های سبز رنگ Copy شده بودن بقیه رو تایپ کردم و مستند هم هستن ولی دیگه یادم رفت نشون مایکروسافت بدم ببینم خوششون میاد یا نه:-"

اون قسمت Copy شده هم که نوشتم که راجع به قد و وزن کنسولا بود قبلش ذکر کردم که:
درست یا غلط بودنش بر عهده سایت یاد شدست.
دیگه نمیدونستم شما عینکتون فیلتر داره و بعضی جاها رو نشون نمیده

نوشته شده توسط SUPERMHR:
میخوای بازم شرمنده کنم؟!!! :
:) ممنون میشم ولی یه طوری شرمندم کن که فک نکنم داری کل کل میکنی
اوموقع منم ناچار به کل کل میشم;)

نوشته شده توسط SUPERMHR:
.......جالبه من تاحالا نشنیده بودم همچی اتفاقی برای کل مطبوهات ایران بیفته!!! میشه لینک این خبر رو بدین؟
شرمنده از روزنامه خوندم ولی اگه تو اینترنت دیدم حتما لینکشو میزارم

نوشته شده توسط SUPERMHR:
کلیک مطالب جالب داره اما....
خیلی از همین مجله ها که مخصوص بازی کردن توی هر شماره به راحتی 50 تا غلط فنی میبینی.کلیک که دیگه این وسط محسوب نمیشه!!
لطفا شما که انقدر دم از تحقیق و Search میزنید راجع به هفته نامه کلیک هم تحقیق کنید
هر چند از اولا و دوما گفتن بدم میاد ولی واسه اینکه جمله جور در بیاد اینجا به کار میبرم:
اولا کلیک مجله نیست هفته نامست دوما هموتطور که قبلا گفتم کلیک یه هفته نامه I T هستش نه مجله بازی سوما منظور شما از "غلط فنی" چی؟
چهارما سه مورد اول رو دوباره مطالعه کن;) .

نوشته شده توسط SUPERMHR:
از این به بعد هم خودم هواتو دارم!! دارمت برو دارمت.....
باتشکر.....
تیریپ تعنه است دیگه؟ آره شیطون؟;)
هوامو داری اینجوری حرف میزنی. نداشته باشی چی؟

با تشکر........p.x.

نوشته شده توسط Behzad:
Sony Computer Entertainment به صورت مستقیم سازنده ی بازی نیست
سری بازیهای GT توی استودیویی به نام PolyPhony Digital ساخته میشه که این شرکت از زیر مجموعه های سونیه
Sony Computer Entertainment ناشر بازیه نه سازندش

میدونم که ناشر بازیه
ولی مگه ناشر بازی حق اظهار نظر و تبلیغ از بازی رو نداره؟:cheesygri

آقای Paymax اگر حرفی می زنی که بار اول باهاش حال کردی چرا میای پسش می گیری شما گر اون منبعت مقصره بازم نباید میومدی اون عکس و اون خبرا رو می زاشتی وقتی شما یه چیزی رو میزاری یعنی قبولش داری حالا چه با رنگ زیتونی بنویسیش چه با رنگ بژ چه با رنگ قهوه ای متالیک . نصف حرفایی که زدی بی پایه و اساس بوده و زمانی که جوابت رو دادن یا گفتی برو تحقیق کن یا گفتی که مشکل از منبعه . هیچ کسی نمی تونه قبول کنه که یه کنسول رو از جنس پلاستیک بسازن چون هر وسیله ای که به برق وصل می شه داغ می شه و یه کنسول چون همه چیزش داغ می شه اگه از جنس پلاستیک باشه نابود می شه . اینو دیگه هیچی عقل ناقصی نمی پذیره اما شما اینو اینجا گذاشتین و این ثابت می کنه که شما این نکته رو قبول داشتین و این شما اعتراضات وارده رو نمی تونی به منبع ارجاع بکنی .
اینکه کلیک چی گفته یا طه رسولی کیه به من ربط نداره من هم تمام 105 شماره ی کلیک رو خوندم می تونم خیلی راحت به مغزم فشار بیارم و اشکالات فاحشی رو که توی بخش گیمش هست و یه بچه هم تشخیص می ده برات بنویسم اما اینجا جاش نیست شاید کلیک اون اولا خوب بود اما الان وضعیت اکثر مجله های گیم درست شده و از طرفی هر روز یه سایت گیم سر از خاک در میاره دیگه کلیک اون رنگ همیشگی رو نداره اصولا خیلی از ما ها می تونیم اون دو صفحه ی کلیک رو ظرف یک نصف روز در بیاریم حتی با کیفیتی خیلی بهترو مثل اون آقا هی توی اون ستون منت سر کول ملت نزاریم . لطفا بحث کلیک رو همینجا تموم کنید . اینکه کلیک ممتاز شده بیشتر به یه شوخی می مونه تا واقعیت اصلا اوگاندا کجای نقشس ؟ ما الان انقدر مجله و روزنامه های اینترنتی IT داریم که کلیک در مقابلشون از یک نوزاد چند روزه هم کوچکتره .
سونی می تونه در مورد GT حرف بزنه اما حرف Polyphony قابل قبول چون اونا هستن که بازی رو می سازن نه سونی . سونی با این حرفا فقط می تونه خودش رو بیشتر ضایع کنه .

نوشته شده توسط sina_unl:
آقای Paymax اگر حرفی می زنی که بار اول باهاش حال کردی چرا میای پسش می گیری شما گر اون منبعت مقصره بازم نباید میومدی اون عکس و اون خبرا رو می زاشتی وقتی شما یه چیزی رو میزاری یعنی قبولش داری حالا چه با رنگ زیتونی بنویسیش چه با رنگ بژ چه با رنگ قهوه ای متالیک . نصف حرفایی که زدی بی پایه و اساس بوده و زمانی که جوابت رو دادن یا گفتی برو تحقیق کن یا گفتی که مشکل از منبعه . هیچ کسی نمی تونه قبول کنه که یه کنسول رو از جنس پلاستیک بسازن چون هر وسیله ای که به برق وصل می شه داغ می شه و یه کنسول چون همه چیزش داغ می شه اگه از جنس پلاستیک باشه نابود می شه . اینو دیگه هیچی عقل ناقصی نمی پذیره اما شما اینو اینجا گذاشتین و این ثابت می کنه که شما این نکته رو قبول داشتین و این شما اعتراضات وارده رو نمی تونی به منبع ارجاع بکنی .
.
ولی من هنوزم دارم با حرفام حال میکنم هیچ وقتم حرفمو پس نگرفتمو نمیگیرم :cheesygri
میشه حالا شما بگین من کجا حرفمو پس گرفتم ؟ من فقط گفتم که به اون نوشته که گفته بودم : "مسولیت راست یا دروغ بودنش با سایت مربوطست " دقت کنید حالا شما اگه علاقه شدیدی دارید که یه طور دیگه برداشت کنید به من ربطی نداره.
منم مجبورتون نکرم که حتما مطب رو قبول کنید و همه جا جار بزنید. من گفتم که "این مطلب به نظرم جالب اومد" که شما هم بخونید. کلمه جالب رو هم قبل متن نوشته بودم
حالا اگه با خوندنش خسارتی به بریبچز تعصبی مایکروسافت وارد شده من Pay میکنم چون اسمم Paymax هستش;)
حالا شما اصلا متمعنید که اون که اون حرفا دروغه؟ چی متمعنید؟ پس مدرک درست و حسابی بیارید. اینجا کسی بدون مدرک حرف نمیزنه:-"

نوشته شده توسط sina_unl:
سونی می تونه در مورد GT حرف بزنه اما حرف Polyphony قابل قبول چون اونا هستن که بازی رو می سازن نه سونی . سونی با این حرفا فقط می تونه خودش رو بیشتر ضایع کنه .
ناشر و صاحب امتیاز یک محصول همیشه بیشترین حق رو و از اون محصول داره چون اونه که داره پول میده .پول GT5 رو هم Sony تمام و کمال قبل ایکه عرق Polyphony خشک بشه داده:D
در ضمن کسی با تبلیغ کردن ضایع نشده چه برسه به Sony:) هر وقت ضایه شد منو مطلع کن PLZ
نوشته شده توسط sina_unl:
اینکه کلیک چی گفته یا طه رسولی کیه به من ربط نداره من هم تمام 105 شماره ی کلیک رو خوندم می تونم خیلی راحت به مغزم فشار بیارم و اشکالات فاحشی رو که توی بخش گیمش هست و یه بچه هم تشخیص می ده برات بنویسم اما اینجا جاش نیست شاید کلیک اون اولا خوب بود اما الان وضعیت اکثر مجله های گیم درست شده و از طرفی هر روز یه سایت گیم سر از خاک در میاره دیگه کلیک اون رنگ همیشگی رو نداره اصولا خیلی از ما ها می تونیم اون دو صفحه ی کلیک رو ظرف یک نصف روز در بیاریم حتی با کیفیتی خیلی بهترو مثل اون آقا هی توی اون ستون منت سر کول ملت نزاریم . لطفا بحث کلیک رو همینجا تموم کنید
آفرین مثل اینکه توهم خیلی کلیک رو دوست داری همه شماره هاشم داری !! یعنی یکیشم از قلم ننداختی ؟!! من که خودم چندتا شمارشو نتونستم بگیرم یعنی تموم شده بود ...ولی تو همشو خوندی!!!!Excellent

نوشته شده توسط sina_unl:
اینکه کلیک ممتاز شده بیشتر به یه شوخی می مونه تا واقعیت اصلا اوگاندا کجای نقشس ؟ ما الان انقدر مجله و روزنامه های اینترنتی IT داریم که کلیک در مقابلشون از یک نوزاد چند روزه هم کوچکتره
:cheesygri دوست من اون یه شوخی مسخره بود که من کردم .شما ناراحت نکن خودتو از کی تاحالا توی اوگاندا هم جشنواره میرن؟!:p
آدرس اوگاندا رو هم که خواسته بودی یه کشوری تو شرق افریقا بین کنیا و کنگو .
در مورد سن سال کلیک که از نوزاد کوچیک تر هست یا لطفا نظرات یا پیشنهاداتونو به خود کلیک بگین من نه نماینده کلیک هستم نه مبلغ (البته با تشدید ل ) نه اینکه حوصله دارم از کلیک دفاع کنم .
به قول شما بهتره بحث کلیک رو تموم کنیم.((البته اگه بچه ها اجازه بدن!!))

با تشکر از تو دوست عزیز..............p.x.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or