کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
ِسیا جون همه جوره پایتم .. منم نظرم همینه .. آدم تا جوونه باید عشق و حال کنه .. فقط هم باید به دلش گوش کنه و بس :)
نوشته شده توسط sina_unl:
من هر چقدر کم بدونم توی زمینه ی PS2 از شما بیشتر اطلاع دارم اینا هیچ ربطی به سن و سال من و یه چیزای مسخره ی دیگه نداره
اصولا اگر یه بازی ریسینگ بخواد افتخار یک کنسول و البته پرفروشترین بازی اون کنسول باشه به نظر من خیلی چیز مسخره ای هست اما GT برای کنسول های سونی این وضعیت رو داشته من هیچ زیبایی و هیجانی در بازی های ریسینگ مخصوصا واقعگراهایی مانند GT نمی بینم چون هیچ چیزی ندارن نه هیجان دارن نه داستان نه هزار زهر مار دیگه و این چیزایی که گفتم به نظر من فاکتورهایی هستن که بازی رو می سازن نه هوار تا ماشین و لایسنس های تیونینگشون و خیلی چیزای دیگه سبک ریسینگ ساخته شده تا از تبلیغاتی که توش می زارن پول در بیارن و چهار تا عشق ماشین رو جذب کنن

ن .

من یه چیزی بهت بگم سینا جان .. ببین GT بازی عامه پسندی نیست و اینو بگم (همونطور که خودتم گفتی ) اولین چیزی که نیاز داری تا از این بازی لذت ببری یک رگ هست ! رگی که توی اکثر افراد پیدا نمیشه یا این رگ وجود داره و پنهان مونده .. شوخی نمیکنم و کاملا جدی میگم اونم چیزی نیست جز " عشق ماشین " البته توجه کنید که این عشق به اتومبیل در ایرانی جماعت بسیار شدیدتر از سایرین هست .. خب دلیلشم تابلوه دیگه ، همه ی در کف ماندگان مردیم از بس مدلهای -15 10 سال پیش پژو رو دیدیم و یا اگه مثلا یه بی ام دبلیو سری 5 رد میشه همه کف میکنیم ! دلیلشم همینه خلاصه بگم واست ایرانی جماعت از این نظر ببخشیدا " دله " کردند . به همین سادگی . نمیخوام زیاد روده درازی کنم ... بعد از این سینا جون اینو بگم تنها و تنها و بازم تنها فاکتوری که GT رو تبدیل به GT میکنه نه به قول تو هیجان نه داستان یا نه هزار تا زهرمار دیگه .. اون یک فاکتور چیه ؟ اون یک فاکتور حس RPG بازیه .. حس پیشرفت ! فردا صبح مدرسه داری .. تا ساعت 2 نصفه شب داری مسابقه 20 دوری رو انجام میدی !! چشات داره از حدقه میزنه بیرون ولی بازم راضی نیستی پاشی ..چراااااااا ؟؟؟ چونکه میخوای پول جمع کنی یه SLR بخری .. تیونش کنی بری مسابقات ریس آلمان شرکت کنی .. یه جوری بترکونی حریفتو که دیگه اصلا جرات نکنه به میدون بیاد .. من تو این بازی یه SLR داشتم که به صورت وحشیانه تیون شده بود و به جرات میگم با این ماشین مجازی زندگی کردم .. یعنی بعضی وقتها بی دلیل توی زمین تست این ماشینو میروندم باهاش حال (!) میکردم .. تست چند نفره میزاشتم تو سرعت 350 تا میرفتم پشت ماشین حریف ، حریفم جلوی باد رو میگرفت ، دور موتور میومد پایین سرعت میرفت بالا ! بالای بالا همون لحظه نیترو میزدم 400 تا رو پر میکرد .. این از GT4 که تازه خیلی راحتتر از سری قبل این خانوادس .. مثلا GT2 اون مسابقه های 100 دوریش که واسه دو زار پول باید چقدر جون میکندی ..... GT میشه گفت یک RPG به تمام معناست .. یک شاهکاره .. همین و بس ! اونکه باهاش زندگی کرده میفهمه من چی میگم ! ( این پست رو واسه تو نزدم سینا جون که ناراحت شی ، اینو واسه همه گفتم )

آخرین ویرایش:
البته تنها کنسولی که بازی RPG درست و حسابی داره همین PS3

RPG های معروف XBOX360

Oblivion ، Two Worlds ، Fable 2 ، Enhancet Arms ، Lost Odyssey ، Blue Dragon

RPG های معروف PS3

Final Fantasy ، Untold Legends

PC هم که انقدر RPG خفن امسال براش اومده و قرار هست بیاد کهه تکلیفش مشخصه

حالا من میخوام بدونم شما چجوری نتیجه گرفتی که فقط PS3 بازی RPG درست و حسابی داره !!؟؟

احتمالا منظورت این بوده تنها کنسولی که RPG درست و حسابی نداره PS3 ئه ;)

آخه من نمیدونم کی میتونه از بازیهای (بهتره بگم فیلمهای) Kill Zone و Motor Storm بگذره اونوقت بگه میخوام برم GOW بازی کنم

شما واقعا نمیدونی چی به چیه یا خودتو میزنی به اون راه !؟
Kill Zone رو که عمه ی منم فهمید Pre Render بوده و بازی اصلی معلوم نیست چی از آب در بیاد
Moto Storm هم فک کنم داری از روی همون دموی Pre Render اول نتیجه گیری میکنی
عکسها و دموهای جدیدی که ازش اومده دیگه خیلی بخوای بهش لطف کنی یه بازی معمولیه

در ضمن این چندمین باریه که توی 3-4 صفحه ی اخیر اومدی یه پست الکی زدی و روی هوا یه چیزی پروندی ... در صورت تکرار شرمندت میشیم

البته تنها کنسولی که بازی RPG درست و حسابی داره همین PS3 در کل نمیخوام زیاد حرف بزنم باید کنسول به سلیقه فرد بخوره تا انتخاب کنه
ببخشید؟!!
پس Oblivion و HG:L و NWN2 همه کشک تشریف دارن؟خیلی این PS3 رو دست بالا میگیرین ها!!
باتشکر....

سوني 100% شكست ميخوره بهتره رو wii و x360 سرمايه گذاري كنيد
اينو من نميگم دنيا ميگه
مثلا نظرسنجي ها
و بازي هايي كه كنسل شده

شما هم خسته نشدی اینقدر گفتی PS3 بده..فلانه....

بابا به خدا می فهمیم چی داری میگه.....!!

بعد از اومدن Ps3 بازم بازی برای Ps2 میاد یا تولید براش متوقف میشه؟

اره می یاد براش...سونی حالاها از PS2 دست بر نمیداره....!

شما واقعا نمیدونی چی به چیه یا خودتو میزنی به اون راه !؟
Kill Zone رو که عمه ی منم فهمید Pre Render بوده و بازی اصلی معلوم نیست چی از آب در بیاد
Moto Storm هم فک کنم داری از روی همون دموی Pre Render اول نتیجه گیری میکنی
عکسها و دموهای جدیدی که ازش اومده دیگه خیلی بخوای بهش لطف کنی یه بازی معمولیه

در ضمن این چندمین باریه که توی 3-4 صفحه ی اخیر اومدی یه پست الکی زدی و روی هوا یه چیزی پروندی ... در صورت تکرار شرمندت میشیم
خوب Kill Zone هر چی از آب در بیاد بلاخره یکم شبیه همون تریلر رندر شده هست تازه وقتی هنوز هیچ تریلر Real Time نیومده شما چی جوری فهمیدی که چی از آب در میاد.
در مورد Motor Storm هم من همه ی تریلر هاش رو دیدم این تریلر RT آخری هم خیلی شبیه تریلر E3 2005 بود خیلی ها هم تایید کردن پس یه بازیه Racing معمولی نمیشه گفت هر چی باشه از PGR بهتره.

شما هم که ما هر چی پست میزنیم الکی پاک میکنی فقط امیدوارم این پست رو پاک نکنی اگه بهت بر نمیخوره در مورد برخورد خوب شما با کاربر ها هم همه اطلاع دارن .
بعد از اومدن Ps3 بازم بازی برای Ps2 میاد یا تولید براش متوقف میشه؟
نه متوقف که نمیشه بلکه بعضی از بازیهای نسل بعد که ps2 و xbox بتونه اونها رو اجرا کنن براش میاد همین الان چند تا از بازیهای Xbox 360 برای ps2 , xbox اومده.

آخرین ویرایش:
SONY vs. MICROSOFT

نوشته شده توسط sina_unl:
من خودمم ولی نظرات نسبت به گذشته فرق کرده
PS3 قرار نبود انقدر سنگین بشه از لحاظ ابعاد زیاد مشکلی نداره اما 1.5 کیلو اختلاف وزن خیلیه یکی مثل من که همیشه کنسولش زیر بقلشه و بدنساز هم نیست 5 کیلو براش زیاده (فقط نپرسین چرا همیشه زیر بقلمه)
الان سونی برگه برنده ی بزرگی نداره هیچ کسی حاضر نیست برای MGS و DMC و یکی دو بازی دیگه این همه پول بده توی مطلب IGN گفته بود مردم بخاطر اینکه اختلاف قیمت بین PS3 با 360 یا Wii زیاده این احساس بهشون دست داده که سونی می خواد ملت رو سر کیسه کنه البته گفته که قیمت کنسول با توجه به امکاناتی که می ده خیلی کمه همین الان یه بلو ری پلیر 800 دلاره اما گفته مردم نمی خوان سیستم بازیشون انقدر گرون باشه کافیه که MS تصمیم بگیره که توی مارس قیمت 360 رو بیاره پایین اون وقت سونی به خاک سیاه می شینه مگر اینکه سونی هم قیمت رو بکشه پایین اما سونی چقدر می تونه قیمت رو بکشه پایین MS داره روی هر 360 نزدیک 170 دلار ضرر می ده اما سونی مطمئنا بیشتر ضرر می ده شاید 300 دلار اگر بخواد توی اوالای عرضه کنسول قیمت رو بکشه باید 100 دلار بکشه پایین و اینطوری ضرر می شه 400 دلار اما تا مارس قیمت تولید 360 اومده پایین و باعث می شه با کاهش 100 دلاری قیمت ، ضرر MS شاید در سطح همون ضرر قبلی بمونه . سونی بخاطر استفاده از BD شکست می خوره سازنده هایی که می گن حجم BD خوبه از یه طرف می نالن که بازیسازی برای PS3 خیلی سخته PS3 اگر یه برتری داشته در مقابلش یه ضعف داره
هر برتری = یک ضعف جدید
اینکه سونی می خواد با این کنسول به کجا بره هنوز معلوم نیست اگر خیلی خوش شانس باشه طرفدارای MGS ، DMC ، Tekken ، Virtua Fighter یا چنتای دیگه مثل اینا برن بخرنش اما وقتی سازنده ها ببینن که فروش مورد انتظار رو روی PS3 ندارن چیکار می کنن خوب معلومه دیگه براش بازی نمی زنن
اینکه BD سونی یه چیز بی خوده نباید درش شک کرد فقط بازی های داریم به اسم مولتی پلتفرم که اونا حداکثر حجمی که می تونن داشته باشن 9 گیگ هست چون فقط درایو PS3 هست که 25 گیگ امکان ساخت رو می ده و بقیه کنسول ها این امکان رو ندارن که این همه حجم رو بچپونن توی یه DVD9 هر بازی رو نمی شه توی چند DVD منتشر کرد از طرفی چند DVD بودن یه بازی برای هر کسی صورت خوبی نداره تازه این وسط PC هم هست اگه یه بازی بخواد مشترک با PC بیاد هیچ کسی حاضر نیست 25 گیگ بریزه توی هاردش فشرده سازی برای کنسول ها براحتی PC نیست پس تا آخر این نسل استاندارد همین 9 گیگ می مونه تازه من هر چی فکر شو می کنم می بینم که برای ساخت یه بازی خوب همین 9 گیگ هم زیاده البته بازی خوب از دیدگاه من ممکنه یه تعریف دیگه داشته باشه .
پس (جدیدا)
1- Wii
2- X360
3- PS3 (اگه تا موقعی که ما خواستیم بخریم چنتا برگ برنده ی بدرد بخور داشت )
دوست عزیز Sina_unl سلام
در مورد Blue Ray باید بگم ما چه بخوایم جه نخوایم همه سازندها همیشه دنبان تکنولوژی جدید تر هستند و سونی فعلا جلوتر از همه است
من تا حالا نشنیدم یه شرکت بازی سازی بگه من برای PS3 بازی نمیسازم درسته سخته ولی شرکتای بازی سازی معروف همیشه در حال رقابت هستن
و دنبال بازدهی بیشتر. هر کی بره کنار میدونو باخته از طرفی فک نکنم شرکتای بازی سازی بدشون بیاد که SONY طرف قراردادشون باشه.
اینم مسلم که با Blue Ray که حجم و سرعت بالاتری نسبت به HD-DVD داره میتونن بالاترین بازدهی و مانوور رو داشته باشن
میدونید که Xbox های سری اول DVD معمولی میخوردن بعد دیدن حجم DVD کمه و بازیهاشونو نمیکشه به HD-DVD رو آوردن.
خود آقای بیل گیتز که اون موقع هنوز تو مایکروسافت بود اومد اعلام کرد که استفاده از DVD برای 360 کار اشتباهی بوده که کرده و باعث ضررش هم شد.
خبر دارید که بیلی همین تقریبا یک ماه پیش استعفا داد.;)

نوشته شده توسط sina_unl:
الان سونی برگه برنده ی بزرگی نداره هیچ کسی حاضر نیست برای MGS و DMC و یکی دو بازی دیگه این همه پول بده

مگه Xbox 360 چند تا بازی داره ؟؟!
این که PS3 بازی های زیادی نداره منطقی چون PS3 اصلا وارد بازار نشده . Sony گفته میخواد بازیهاشو جمع کنه بعد دستگاه رو عرضه کنه.
البته الان این کنسول داره در اروپا (پیش فروش) میشه و Sony اعلام کرده که احتمالا عرضه PS3 قبل از کریسمس2007 برای کاربرهای اروپا غیر ممکنه
اما Microsoft عجله کرد و همینجوری دستگاه رو داد بازار. همینطور که میدونید 360 سال 2005 اومد.حالا جالب اینجاست که اگه یه نگاه به بازیهایی که سال 2005 تولید شدن بکنیم (کمتر از) یک درصد مربوط به Xbox360 میشه.
Xbox با این روند نمیتونه انتظار آینده ی خوبی داشته باشه. بازیهایی هم که فعلا برای 360 عرضه شدن تقریبا هیچ چیز جدیدی ندارن اینطور که من شنیدم بعد از اینکه یک هفته Dead or Alive 4 رو بازی کردین گرافیک بالاش براتون عادی میشه. ما از کنسولها و بازیهای نسل جدید انتظار نداریم فقط گرافیک رو بالا ببرن بلکه انتظار داریم واقعا نسل جدیدی از روند بازی رو برامون خلق کنن
360 تقریبا هیچ چیز رو رعایت نکرده به همین خاطر توی فروشش دچار افت شدید شد. Microsoft اگه با برنامه ریزی پیش میرفت الان وضع 360 بهتر بود.

بین این بازیهای نسل جدید و وعده هایی که شنیدیم و دیدیم Metal Gear 4 PS3 یک بازی بوده که نوید یک تجربه جدید رو میده اگه بازی خوبی نبود که Hideo Kojima اسمش کل دنیا نمیپیچید

البته دموی یک بازی جنگی PS3 رو هم دیدم که واقعا جذاب و حیجان انگیز بود (اسم بازی الان یادم نیست).

God Of War 2 هم طبیعتا یکی از شاهکارهای Sony محسوب میشه. و بازی های دیگر.....

در مورد قیمت PS3 هم لازمه که بگم اعلام قیمت نهایی PS3 یک بمب خبری کامل بود.گرانترین کنسولی که قراره وارد بازار بشه با 600 دلار قیمت باز هم برای SONY همینطور که ( سینا ) گفت کمه و Sony قراره ضرر ناشی از فروش هر دستگاه رو که زیر قیمت عرضه میشه با فروش بازی ها جبران کنه پس بعضیا فک نکنن SONY داره سرکیسه شون میکنه.

اما Gran Turismo 5 :
(( با تشکر از نقد زیبای آقای (( Zelda )) راجع به ( GT):)
مثل اینکه بحث GT داغ شده خودمم طرفدار GT4 هستم.
ببین سینا جان Zelda راست میگه GT بازی کردن عشق ماشین میخواد مثلا داداشه خودم میبینه من دارم GT بازی میکنم میگه ماشین بازی ام شد بازی
خودشم Pride داره میگه خوب میرم پشت ماشین میشینم گاز میدم
فکر میکنم دارم با PS7 بازی میکنم!!!!! ;)

همونطور که میدونید پرده برداری از PS3 با دموی ( با شکوه ) GT5 صورت گرفت
اون موقع که 360 غرق تبلیغات بود Sony تبلیغ خاصی نکرده بود و برای اولین تبلیغ PS3 یک جمله گفت:
( در GT5 جزعیات 1000 برابر شده اند )
فک نکنم لازم باشه منم چیز دیگه ای بگم.

راجع به جسته و وزن کنسولهای نسل جدید و شایعه معروف علیه Xbox 360 که خود به خود خاموش میشه مطلب جالبی از سایت: www.clickha-gamer.blogfa.com که مسولیت درست یا غلط بودنش بر عهده سایت یاد شدست.

این عکس کنسولهای نسل بعد رو نشون میده که درکنار هم گذاشته شدن. سایزشون همینطوری که میبینین خیلی باهم فرق داره. سایز Xbox360 درست اندازه Xbox معمولی هستش فقط یکمی کوچیکتره. PS3 هم تقریبا همون اندازه ی PS2 هست ولی Wii خیلی از همه ی کنسولهای ساخته شده تا حالا کوچیکتره خیلی هم سبکتر
1zxxr9c.jpg

حالا فلسفه ی X360 با اون جسه ی بزرگ و وزن کم خیلی فرق داره. اون روز اولی که کنسول عرضه شد. آقای بیل گیتس هم تو خیابون داشته بازی میکرد. خبر دارین که چی شد؟ اونهمه شایعه که بوجود اومد که این سیستم کار نمیکنه ، خرابه ، گیر میکنه و از اینجور چیزا ! خلاصه اینام اومدن چیکار کردن؟ سری بعدی رو که زدن. یه بار تمام قطعات رو کشیدن بیرون ، یه سری جدید گذاشتن اما اینبار چی گذاشتن؟ دفعه اول قطعات از آهن ساخته شده بود! و دو سه نفری حمل میشد. البته اختلال دستگاه بخاطر وجود این آهنها نبود و بخاطر روی سیم بودن پای یکی از نوکرای بیل گیتس بود ولی چون مردم با این بهونه راضی نمیشدن ، این کلک رو زدن که بخاطر آهنها بوده این اختلالات و ما قطعات پلاستیکی که استحکامشون بیشتره رو گذاشتیم تا دیگه مشکلی پیش نیاد. این شد که وزن این کنسول هم حدود 2 کیلوگرم کمتر شد و الان شده 50 گرم!!!
ولـــــــی Play Station 3 خیلی با همه فرق داره. همونطور که میبینین گرونترین کنسول هست. قدش متوسطه ولی ، وزنش 4 کیلوست !!! یعنی از هردو کنسول سنگین تره !
حالا دلیل داره عزیز من ، دلیلش اینه که اولا اینا که کنترل درست نکردن واسه کنسول که بخوان درش بیارن و سی دی رامش هم چون بلو ری هست نمیتونن عوضش کنن (چون اختراع خودشون هست) همچنین هنوز جلو مردم باهاش بازی نکردن که مردم اینطوری دبه بکنن که بخاد قطعات آهنیش رو دربیاره .!

حالا واسه شما آقا سینا که علاقه دارید کنسولتون زیر بقلتون باشه احتمالا Sony واسه PS3 هم یه مدل کوچیک میزنه که بدرد شما بخوره .;)

مشخصات فنی CD های Blue Ray و مقایسه اون با DVD رو سعی میکنم بعدا تو یه پست دیگه بنویسم حتما.:eek:

بیشتر مطالب این پست بر گرفته از هفته نامه وزین Click میباشد.و همه مطالب اثبات شده-واقع بینانه و با مدرک نوشته شده اند.
با تشکر از نظرات همه دوستان در این تاپیک. منتظر نظرات با ارزش شما در رابطه با کنسول ها هستم..........p.x.

اهم اهم!!!
اون عکس مقایسه ای کاملا غلطه.شک نکنید.PS3 بزرگتر از این حرفاست.برین مثلا عکسش رو توی دست یکی ببینین.....عوضش 360 رو آدم اگه از نزدیک ببینه با خودش فکر میکنه که چرا کوچکتر از چیزیه که انتظار داشت!!!
چرا من خودمو خسته کنم؟یکی دو صفحه قبل خود کنسولها بقل همه.نه عکس ادیت شده.
بفرما.این ابعاد دو دستگاه:
X360: 10.25" x 2.5"
PS3: 13.5" x 3.25"
البته اینها تقریبی هستن.ولی کافیه.درست میگم؟(احتمال اینکه من هم اشتباهه کنم خیلی زیاده.پس اگه اشتباهی بود خیلی دوستانه متذکر بشید!!!!)
میشه بگین این قضیه جالب که اشاره کردین درست و حسابی از کجا میاد؟کلیک که منبع محسوب نمیشه.
یک جای موثق تر چون اگه همچین چیزی واقعا اتفاق افتاده باشه مثل بمب باید صدا کنه!! :D پس یه مدرک قابل قبول تری گیر بیار.
نکته بعدی اینکه وزن PS3 تا اونجا که من میدونم 5 کیلوئه.
باتشکر....

میدونید که Xbox های سری اول DVD معمولی میخوردن بعد دیدن حجم DVD کمه و بازیهاشونو نمیکشه به HD-DVD رو آوردن.
البته هیچ بازی ای برای XBOX 360 روی HD-DVD عرضه نمیشه و نخواهد شد.

خود آقای بیل گیتز که اون موقع هنوز تو مایکروسافت بود اومد اعلام کرد که استفاده از DVD برای 360 کار اشتباهی بوده که کرده و باعث ضررش هم شد.
خبر دارید که بیلی همین تقریبا یک ماه پیش استعفا داد.;)
فکر نکنم بیل گیتس بیاد همچین حرفی علیه خودش بزنه و در ضمن استعفاش هم هیچ ربطی به کارهای اخیر نداره و توی مصاحبه هاش گفته که میخواد بیشتر به کارهای خیر خواهانه اش به همراه همسرش برسه و ...

God Of War 2 هم طبیعتا یکی از شاهکارهای Sony محسوب میشه.
خب GOW2 که برای PS3 نمیاد.ولی احتمال اومدن سومین شماره ش برای این کنسول خیلی زیاده.

( در GT5 جزعیات 1000 برابر شده اند )
اولآ مسوولان Poly Phony Digital گفتن 100 برابر نه 1000 برابر دومآ از این حرفا زیاد میشنویم و باید با یه گوش بشنویم و با گوش دیگه بندازیم بیرون.

این عکس رو از کجا گیر آوردی ؟! :eek: تخیل طرف بیش از حد بوده !

دفعه اول قطعات از آهن ساخته شده بود! و دو سه نفری حمل میشد.

چی میگه ؟!! :confused:

حالا واسه شما آقا سینا که علاقه دارید کنسولتون زیر بقلتون باشه احتمالا Sony واسه PS3 هم یه مدل کوچیک میزنه که بدرد شما بخوره .;)
4 سال دیگه انشاالله ...

Paymax عزیز این حرفا که میزنی بالای 60 درصدش غلطه(:blushing: ) ناراحت نشو اینجا بچه ها خیلی واردتر از این حرفا هستن که شما فکر میکنی ;)
این حرفها رو اگه تو بازیکده میگفتی شاید خیلی ها باور میکردن و تشویقت میکردن ولی اینجا فقط میخندونی بچه هارو :cheesygri
اریا جون خیلی از ایراداتت رو گفت پس یکم فکر کن و بیشتر تحقیق کن سینا جون هم اون اول که اومده بود طرفدار سرسخت سونی بود ولی حالا تعصب رو کنار گذاشته پس فکر نکن اون طرفدار ماکروسافته;)
من تا حالا نشنیدم یه شرکت بازی سازی بگه من برای PS3 بازی نمیسازم
درسته شما نشنیدی ولی این دلیل نمیشه که همچین چیزی نگفته باشن atary گفته که تا 2008 و snk گفته تا 2009 برای ps3 بازی نمیسازن و همنطور که همه میدونن بازیهاش هی دارن کنسل میشن مثل اسمک دان 2007 یا خیلی خبرهای دیگه;)
شنیدم بعد از اینکه یک هفته Dead or Alive 4 رو بازی کردین گرافیک بالاش براتون عادی میشه
خوب این حرفت چه معنی داره مثلا تو ps3 بعد از یه هفته از تیکن 6 مردم خسته نمیشن!!!!:eek:
بیشتر مطالب این پست بر گرفته از هفته نامه وزین Click میباشد
من فکر کنم اگه مسولان کلیک بفهمن این مطالب رو به اونا نسبت دادی همگی با هم هاراگیری کنن:cheesygri
در اخر دوست من از پست من ناراحت نشو یکم بیشتر تحقیق کن البته بدون تعصب اونموقع شما هم میتونی مثل سینا پست بدی;)

آخرین ویرایش:
من سازنده ی بازی نیستم و نمی دونم که ایا سازنده ها دنبال حجم بیشتر هستن یا نه اما من بلوری رو تکنولوژی ای در خدمت دنیای بازی نمی بینم بلکه تنها دلیلی که می بینم بر این کار سونی یعنی قرار دادن بلوری رام اینه که از این طریق فرمتش رو همه گیر کنه که مطمئنا راه درستی رو انتخاب کرده . اما چیزه که مشخصه و خودم دیگه حالم بهم می خوره که بگم اینه که بابا بازی های مولتی پلتفرم سر جمع باید توی 9 گیگ جا بشه چون 360 و Wii تا آخر این نسل از DVD9 استفاده می کنن (شاید 360 استفاده کنه اما تا آخرای 2007 خبری نیست)
اینکه 360 چه بازیایی داره برو از طرفداراش بپرس اما PS3 تا به امروز یک بازی قابل بازی که آش دهن سوزی باشه نداده بیرون البته سلیقه های متفاوته اما من یه بازی مثل Heavenly Sword که نیمی از بازی به روش اعصاب خرد کن دکمه زدن روایت می شه رو دوست ندارم ا طرفی از Resistance هم خوشم نمیاد دیگه چی آها دیگه بازی قابل بازی نداره PS3 . اما 360 خیلی چیزا داره که منو راغب به خریدنش کنه من حاضرم یه دست و یه پام رو بدم و Lost Planet یا Mass Effect یا N3 یا eM رو بازی کنم اما PS3 برای من الان فقط و فقط یه گزینه داره و اونم DMC4 هست (اه تو هم خودتو کشتی با این DMC )
من دیگه از RPG ها نوبتی خسته شدم دیگه چقدر سیستم ضعیف مبارزه ی نوبتی رو تحمل کنم شاید اسکوار یه کاری بکنه و این نوع مبارزات رو پیشرفت بده اما بقیه ی ژاپنی ها چی آیا حاضرن بی خیال سیستم کار کرده ی قبلی بشن .
نکته های جالبی در پست شما دیدم مثل اینکه کمتر از یه درصد از بازی های سال 2005 مال 360 بوده یا اینکه بیل گیتس استعفا داده !!!!! در حالی که بیل گیتس کناره گرفته اصولا آدمی که رییس یه مجموعه س و مدیرعامل اون هست و البته سهام دار اصلی اون مجموعه محسوب می شه که نمی تونه استعفا بده چون مدیری بالای دستش نیست که استعفا رو تایید کنه و اینکه نفهمیدم که God Of War 2 چه ربطی به PS3 داره . یه نکته ی جالبتر هم گفتی اونم اینکه توی GT5 جزییات هزار برابر شده اما مثلا گرافیک بالای DOA4 دل آدم رو می زنه جالب اینکه همه دارن از گرافیک DOA4 ایراد گرفتن و شما اون رو خفن می دونین .
من علاقه ای به Hideo Kojima ندارم چون همیشه با شعور من مخاطب بازی کرده هیچ وقت تریلرها عرضه شده از MGS شبیه بازی اصلی نبوده تازه مگه فقط داستان باعث می شه که یه بازی خوب بشه نه MGS بازی خفنی نبوده از لحاظ گیم پلی و تقریبا بعد از 3 نسخه که ازش اومده دیگه چیز جدیدی برای عرضه نداشته فرمول قدیمی بازی خسته کننده شده بخاطر همینه که من نسخه اول رو از همه بیشتر دوست دارم با اینکه نسخه ی دوم رو سفارش دادم از خارج برام آوردن . من دیگه با سیستم های مختلف استتار بازی حال نمی کنم چون چیزی برای حال کردن باقی نمونده .
البته من ترجیح می دم دیگه جواب پست شما رو ندم چون خودتم نمی دونی داری راجب چی حرف می زنی شاکی نشی یه وقت چون کسی که میگه سی دی رام دستگاه بلو ری هست دیگه فاتحه یا اینکه می گه 360 حدود 50 گرمه . کلیک منبع معتبری نیست و اشکال بسیار بهش وارده یکی از اشکالاتی که خوب یادمه این بود که :
گفته بود اسم اضافه شونده ی Rome : Total War هست Spartan : Total Warrior این خبر همونقدر احمقانس که فردا بگن بن لادن جلوی محافظای جرج بوش زده تو گوشش چنتا فحش هم بهش داده بعدم راشو گرفته رفته
اون عکس همونقدر احمقانه به نظر می رسه که سنگ مستراح رو از فردا توی سقف کار بزارن و لوستر رو روی زمین .
پ.ن: آقا این سونی کنسولش رو یه دفعه هزار دلار بده ما راضی به ضرر سونی نیستیم به خدا

This Post is not yet been rated

آخرین ویرایش:
شما هم که ما هر چی پست میزنیم الکی پاک میکنی فقط امیدوارم این پست رو پاک نکنی اگه بهت بر نمیخوره در مورد برخورد خوب شما با کاربر ها هم همه اطلاع دارن .

در مورد برخورد باید عرض کنم که با هرکس در حد شعور و ظرفیتش برخورد میشه ... نه بیشتر نه کمتر ... قطعا نه من و نه بقیه مدیرا مرض نداریم که الکی بخوایم به کسی گیر بدیم یا بد برخورد کنیم با کسی ... وقتی با کسی بد برخورد میشه که پاشو از حد خودش جلوتر بیاره

پس یه بازیه Racing معمولی نمیشه گفت هر چی باشه از PGR بهتره.

شما یه عکس از طراحی وسائل نقلیه یا طراحی محیطهای Moto Storm به من نشون بده که از طراحی ماشنیها و محیطهای PGR3 بهتر باشه

حالا فلسفه ی X360 با اون جسه ی بزرگ و وزن کم خیلی فرق داره. اون روز اولی که کنسول عرضه شد. آقای بیل گیتس هم تو خیابون داشته بازی میکرد. خبر دارین که چی شد؟ اونهمه شایعه که بوجود اومد که این سیستم کار نمیکنه ، خرابه ، گیر میکنه و از اینجور چیزا ! خلاصه اینام اومدن چیکار کردن؟ سری بعدی رو که زدن. یه بار تمام قطعات رو کشیدن بیرون ، یه سری جدید گذاشتن اما اینبار چی گذاشتن؟ دفعه اول قطعات از آهن ساخته شده بود! و دو سه نفری حمل میشد. البته اختلال دستگاه بخاطر وجود این آهنها نبود و بخاطر روی سیم بودن پای یکی از نوکرای بیل گیتس بود ولی چون مردم با این بهونه راضی نمیشدن ، این کلک رو زدن که بخاطر آهنها بوده این اختلالات و ما قطعات پلاستیکی که استحکامشون بیشتره رو گذاشتیم تا دیگه مشکلی پیش نیاد. این شد که وزن این کنسول هم حدود 2 کیلوگرم کمتر شد و الان شده 50 گرم!!!
ولـــــــی Play Station 3 خیلی با همه فرق داره. همونطور که میبینین گرونترین کنسول هست. قدش متوسطه ولی ، وزنش 4 کیلوست !!! یعنی از هردو کنسول سنگین تره !
حالا دلیل داره عزیز من ، دلیلش اینه که اولا اینا که کنترل درست نکردن واسه کنسول که بخوان درش بیارن و سی دی رامش هم چون بلو ری هست نمیتونن عوضش کنن (چون اختراع خودشون هست) همچنین هنوز جلو مردم باهاش بازی نکردن که مردم اینطوری دبه بکنن که بخاد قطعات آهنیش رو دربیاره .!

عجب بابا ... شما حتما این اطلاعات کمیابت که هر جایی گیر نمیادو بده ثبت کنن !

بیشتر مطالب این پست بر گرفته از هفته نامه وزین Click میباشد.و همه مطالب اثبات شده-واقع بینانه و با مدرک نوشته شده اند.

البته قصد توهین به هفته نامه وزین کلیک رو ندارم ، اما یه بچه 10 ساله هم به راحتی میتونه غلطهای محتوایی بی شماری که توی این هفته نامه ی وزین به چاپ میرسه رو تشخیص بده !

همونطور که میدونید پرده برداری از PS3 با دموی ( با شکوه ) GT5 صورت گرفت

اون Gran Turismo Vision بود نه GT5 !

جسته

جثه !
در مورد سایز کنسولها هم بهتره به عکس صفحه ی قبل رجوع کنید نه یه عکس ادیت شده که خیلی هم تابلوئه !

بالای 60 درصدش غلته

غلط البته :)
والا 60% که چه عرض کنم ، اینایی که من دارم میبینم 99% ش غلطه !
توصیه میکنم منبعتون رو تغییر بدین ... هفته نامه ی وزین کلیک (اگه واقعا این اطلاعات توش چاپ شده) باید هر چه زودتر درشو تخته کنه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or