نوشته شده توسط Lich King:
یک نکته ای را در رابطه با کلیک بگم و دیگه بحث این هفته نامه را می زاریم کنار. این کلیک توسط طاها رسولی اداره می شه که البته مطالب بدی هم نداره ولی چیز فوق العاده ای هم نیست و همین آقا اکثر مطالب و خبراشو از همین سایت های ایرانی بر می داره اون تو می نویسه!! کسی نگفت که ایشون دروغ چاپ می کنه
آقای Lich King این طه رسولی که شما میفرمایید فقط نویسنده ی بخش Game هستش.
و بیشتر مطالبش رو از سایتهای پایه مثل Game Spot بر میداره البته به قول شما شاید از سایتای ایرانیم مطلب بنویسه .
به هر حال من با این حرف شما که گفتین تحقیق نکردن در مورد یه چیز و هر چی را دیدن و نوشتن باعث می شه تا در بعضی موارد اطلاعات غلطی نیز وارد مطالب شود! موافقم
خوب بهتره به قول شما بحث click رو بزاریم کنار چون ممکنه تبلیغ محسوب بشه از دید مدیرای محترم سایت
ممنون از گفتگوی دوستانه شما.
نوشته شده توسط dinosaur:
دقیقآ درسته. ولی شما گفتین که مایکروسافت از HD-DVD برای بازیهاش استفاده میکنه و من گفتم استفاده نمیکنه چون خود مایکروسافت این رو گفته.اگه یه کم فکر کنی هم میفهمی هیچ دیوونه ای این کار رو نمیکنه چون مثلآ تقی رفته اولین روز عرضه 360 یدونه خریده و HD-DVD نداره و مایکروسافت میاد Halo 3 رو روی HD-DVD منتشر میکنه و تقی نمیتونه بازی کنه و ....
Dinosaur جان کاریش نمیشه کرد .مایکروسافت سری اول 360 رو با DVD معمولی ساخت البته من نمیدونم اون موقه داشتن میفروختن دسگاهارو یا نه ولی اگه چند تا از سری اولش رو به کسایی از جمله آتقی فروختن فورا اعلام میکنن که کسایی که Xbox 360 با درایوDVD معمولی خریدن فورا جهت تعویض درایو به HD-DVD به نزدیکترین نمایندگی Microsoft مراجعه کنند
و این باعث ضررشون هم میشه
قبلا هم شرکتهای دیگه کارایی مثل این کردن یعنی اومدن محصولاتشونو جمع کردن از بازار و از دست مردم
امیدوارم راجع به بحث من تحقیق کنی و دقیقترشو به خودم هم اطلاع بدی
اصلا شاید حق با تو باشه
ممنون از تو
نوشته شده توسط dinosaur:
شما گفتین بیل گیتس گفته استفاده از DVD باعث ضرر شده و بعدش بلافاصله گفتین که بیل گیتس استعفا کرد. به نظر میاد یه ربطی بین این دو تا موضوع دادین !
احتمالا من بد نوشتم که شما منظورمو اشتباه متوجه شدید . ببخشید
نه هیچ ربطی بین این دوتا ندادم
مرسی از تذکرت
نوشته شده توسط dinosaur:
راست و دروغشو الآن نمیتونم پیدا کنم ولی میدونم که توی IGN به نقل از سازنده GT گفته بود که جزییات GT5 حدود 100 برابر GT4 هست و تازه این GT5 هیچ ربطی به اون GT HD یا GT Vision که تا حالا برای PS3 معرفی شده نداره.
احتمالا حق با شماست یا منبع من اشتباه تایپی داشته یا من خطای دید داشتم
در مورد GT Vision هم شما درست میگید چون من فقد دموشو دیدم و فکر کردم حتما GT5 هستش
دست درد نکنه که تذکر دادی.
نوشته شده توسط Behzad:
اولا که سونی بازی رو نمیسازه که بخواد در مورد جزئیاتش اظهار نظر کنه
بهزاد جان(منصور). سری Gran Turismo ساخت خود شرکت Sony Computer Entertainment هستش.
جواب بقیه نقل قولهاتم میتونی با خوندن نوشته های بالا بگیری
خیلی ممنون از تو.
با تشکر از همه بچه ها لطفا هوای من تازه کارو داشته باشین بابا سرگیجه گرفتم