نوشته شده توسط GODOFEVIL:
اقای سینا من مطمعنم شما تو عمرت بازی به اسم GT4 به گوشت نخورده یا اگر هم خورده اصلا بازی نکردی . اگه بازی کرده بودی میدونستی که این بازی حجمی حدود 8.5 گیگ داره و روی DVD9 ریخته شده . تازه این بازی ماله PS2 هست و با توجه به اینکه هر ماشین روی کنسولهای نسل بعد حجمی حدود 10 برابر کنسولهای فعلی رو اشغال میکنه من نگرانم که GT5 روی BD هم جا نشه چه برسه به HD DVD
من هر چقدر کم بدونم توی زمینه ی PS2 از شما بیشتر اطلاع دارم اینا هیچ ربطی به سن و سال من و یه چیزای مسخره ی دیگه نداره
اصولا اگر یه بازی ریسینگ بخواد افتخار یک کنسول و البته پرفروشترین بازی اون کنسول باشه به نظر من خیلی چیز مسخره ای هست اما GT برای کنسول های سونی این وضعیت رو داشته من هیچ زیبایی و هیجانی در بازی های ریسینگ مخصوصا واقعگراهایی مانند GT نمی بینم چون هیچ چیزی ندارن نه هیجان دارن نه داستان نه هزار زهر مار دیگه و این چیزایی که گفتم به نظر من فاکتورهایی هستن که بازی رو می سازن نه هوار تا ماشین و لایسنس های تیونینگشون و خیلی چیزای دیگه سبک ریسینگ ساخته شده تا از تبلیغاتی که توش می زارن پول در بیارن و چهار تا عشق ماشین رو جذب کنن
---------------------
برای من یه بازی مثل MGS4 اصلا صرف نداره که برم این همه پول بدم من می خوام بازی کنمالان ماجرای Wii60 برام بیشتر قابل درکه تا PS3 . با خرید دو کنسول که از هر لحاظ کاملا متفاوتن خیلی بیشتر می تونم لذت ببرم تا خرید یه کنسول پا در هوا شاید الان Killer app (املاش غلطه) های خفنی داشته باشه اما این KA ها همه بی سر و صاحاب هستن کپکام با عرضه ی Onimusha3 ، DMC3 و RE4 روی PC ثابت کرد که دیگه چیز به نام انحصار طلبی براش معنا نداره اینا همش بخاطر ضرری هست توی سال ها 2002 و 2003 متحمل شد کمپانی مثل نامکو هم دقیقا همین وضعیت رو داره و دلیل ادغام باندای و نامکو سقوط ارزش سهام دو شرکت بود اکثر شرکت ها کار به صورت انحصاری رو کاری کاملا بی عقلانه می دونن پس بازم می گم BD توی این نسل به هیچ کاری نمیاد . PS3 بی خودی گرونه تا سه چهار سال دیگه هم خیلی گرونه اینو فقط سازنده های کنسول قبول ندارن. دل آدم خیلی کارا به آدم می گه مثلا از یکی زورت می گیره این احساس بهت دست می ده که باید بکشیش اما شما میری می کشیش . PS3 تا وضعیت خوبی پیدا نکنه من یکی طرفش نمیرم چون توی دو ناح رقیب به اندازه ی کافی انگیزه می بینم و البته شایعه های زیادی هم مبنی بر عرضه ی DMC4 روی 360 شنیدم اما تا کپکام اعلام نکنه من 360 رو هم نمی خرم فعلا Wii رو می خرم دلیل هم زیاد دارم من شاید وفادار ترین طرفدار نینتندو توی ایران باشم چون خرج هایی که من بالای کنسول های نینتندو دادم هیشکی نداده و حالا که نینتندو نصف همه رو گرفته هم هنوز زیر پرچمش خواهم بود حتی اگه روزی نینتندو تصمیم بگیره که فقط کنسول دستی بسازه می چپم تو کنسول های دستیش چون نینتندو یه تجربه ی متفاوت از دیگر بخش های دنیای گیمه .
دلیل اینکه من همیشه کنسولم زیر بقلمه نمی تونم بگم چون دخلی به کسی نداره اما سیاوش جان کیس با کنسول فرق داره من معمولا GC یا PS2 زیر بقلم بود و به وزن اینا عادت کردم حالا تصور کن بخوام PS3 رو بگیرم زیر بقلم برام سخته شاید عادت کنم اما می خوام رویه ی قبلیم حفظ بشه پس ترجیح می دم Wii رو با خودم ببرم و اینجوری عملا PS3 برای من بی استفادس .
تو نسل قبلی سونی بازی برد چون بازی های بیشتری داشت فکر کنم یه 2 هزار تایی بازی براش اومده بود اما اون کنسولای دیگه خیلی زور می زدن 500 بازی داشتن خوب معلومه عقل سلیم می گه چیزی که هم ارزون تره و هم امکاناتی که می ده بیشتره رو بخر اما PS3 چی هم گرونتره هم اینکه امکانات تقریبا یکسان و حتی ضعیف تری رو می ده برای پول بالای یه همچین چیزی دادن بی عقلی تمامه من 16 سالمه موقعیت جامعه ام طوریه که من نمی تونم کاری کنم که بیشتر از 30 هزار تومن بهم حقوق بدن خانواده ام هم بیشتر مشتاقن که من درس بخونم تا اینکه بشینم بازی کنم پس بودجه ای که به من می دن برای خرید ابزار و ادوات گیم خیلی کمه همین الان من با هزار بدبختی یه کارت گرافیک 6200 دست دوم جوئر کردم که تا 2-3 ماه دیگه نمی تونه بازی ها رو اجرا کنه پس من که کار نمی کنم و پول تو جیبی خفنی ندارم و البته باید لباس و مباس رو با همون پول تو جیبی بخرم خیلی باید به خودم سختی بدم که PS3 بخرم پس باید بزارم خیلی ارزون بشه تا بخرم و این ماجرای ارزون شدن تقریبا می شه تا مایه های Xbox خریدنم
مساله مهم اینه که دیگه ملت اعتمادشون رو نسبت به سونی در زمینه ی کنسول های بازی از دست دادن مخصوصا با نمایش ضعیفشون توی E3 و باید شانس بیارن که توی Tokyo GS دیگه اون وضعیت E3 رو در نیارن چون ممکنه محبوبیتشون توی ژاپن هم از دست بره و باید شانس بیارن که کپکام به قولش عمل کنه و RE5 و DMC4 رو توی TGS قابل بازی روی PS3 ارائه بده و گرنه سونی دیگه اول نخواهد بود و البته من امیدوارم که سونی دست از کنسول ساختن بعد از این نسل برنداره چون وضعیت صنعت گیم روز به روز بدتر می شه و اگر یک ضلع مثلث کنسول ساز ها از بین بره وضع خیلی بد می شه یکی از دلایل سر پا موندن صنعت گیم پشتیبانی شرکت های بزرگ از اونه که یکیش سونیه اگر سونی دستش رو از پشت این صنعت برداره خیلی اوضاع مچل می شه .
البته من توی وسایل تصویری و صوتی خانگی مارک پاناسونیک رو ترجیح می دم اما مثلا DVD-Rom یا Mp3 Player و این جور مسائل که یه ذره کامپیوترین مارک سونی ارجح می دونم .
نکته ی مهم که باید به امیر جان گوشزد کنم اینه که 70 درصد بچه های اینجا مثل شما ماهی 500-600 هزار حقوق نمی گیرن یا بهتر بگم اون 70 درصد اصلا کار نمی کنن و اونایی که کار می کنن حداکثر خیلی بخوان بگیرن 350-400 هزار میگرین .