کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
اقای سینا من مطمعنم شما تو عمرت بازی به اسم GT4 به گوشت نخورده یا اگر هم خورده اصلا بازی نکردی . اگه بازی کرده بودی میدونستی که این بازی حجمی حدود 8.5 گیگ داره و روی DVD9 ریخته شده . تازه این بازی ماله PS2 هست و با توجه به اینکه هر ماشین روی کنسولهای نسل بعد حجمی حدود 10 برابر کنسولهای فعلی رو اشغال میکنه من نگرانم که GT5 روی BD هم جا نشه چه برسه به HD DVD

نوشته شده توسط GODOFEVIL:
اقای سینا من مطمعنم شما تو عمرت بازی به اسم GT4 به گوشت نخورده یا اگر هم خورده اصلا بازی نکردی . اگه بازی کرده بودی میدونستی که این بازی حجمی حدود 8.5 گیگ داره و روی DVD9 ریخته شده . تازه این بازی ماله PS2 هست و با توجه به اینکه هر ماشین روی کنسولهای نسل بعد حجمی حدود 10 برابر کنسولهای فعلی رو اشغال میکنه من نگرانم که GT5 روی BD هم جا نشه چه برسه به HD DVD
اين بازي اصلا ارزش حرف زدن نداره به راست مي پيچيدي چپ ميرفت
حجمش هم بخاطر زياد بودن ماشيناشه كه ما اونهمه ماشين در پيت نخواستيم

نوشته شده توسط wii360:
يه خواهش دارم اونايي كه طرفدار wii هستند دليلاشون رو بگن؟؟؟
من بين دو راهي مودم:(( :((

خودت سبک سنگین بکن ببین از سبک بازی های کدوم کنسول خوشت میاد :)
من فکر میکنم از سبک 360 بیشتر خوشت بیاد اواتورت که اینو میگه ;)
در ضمن شما به بازی هایی که میخواد برای کنسول بیاد نگاه کن نه چیزه دیگه ای!!

خیلی جالبه شما در مورد بازی که هم تو ژاپن و هم تو امریکا جزو 10 بازی پرفروش تاریخ بوده اینجوری صحبت میکنید . شما نمیتونی ماشین رو کنترل کنی دلیل نمیشه که کنترل بازی مشکل داره . احتمالا مشکل از جای دیگه ست

نوشته شده توسط sina_unl:
من خودمم ولی نظرات نسبت به گذشته فرق کرده
PS3 قرار نبود انقدر سنگین بشه از لحاظ ابعاد زیاد مشکلی نداره اما 1.5 کیلو اختلاف وزن خیلیه یکی مثل من که همیشه کنسولش زیر بقلشه و بدنساز هم نیست 5 کیلو براش زیاده (فقط نپرسین چرا همیشه زیر بقلمه)

نکته اینجاست که این کنسول، Portable نیست که آدم بزنه زیر بقلش پاشه بره اینور اونور، و نکته اینجاست که برای همین کنسولهای Handheld میسازن.... لپتاپ که نیست!! بخوایم بزنیم زیر بقلمون بریم اینور اونور بازی کنیم که... تازه کسی مثل من که کیسش همیشه زیر بقلش و آخر هفته ها همیشه خونه رفقاست چی باید بگه؟! که 10 کیلو بارو هی باید جابجا کنه؟!

الان سونی برگه برنده ی بزرگی نداره هیچ کسی حاضر نیست برای MGS و DMC و یکی دو بازی دیگه این همه پول بده توی مطلب IGN گفته بود مردم بخاطر اینکه اختلاف قیمت بین PS3 با 360 یا Wii زیاده این احساس بهشون دست داده که سونی می خواد ملت رو سر کیسه کنه البته گفته که قیمت کنسول با توجه به امکاناتی که می ده خیلی کمه همین الان یه بلو ری پلیر 800 دلاره اما گفته مردم نمی خوان سیستم بازیشون انقدر گرون باشه کافیه که MS تصمیم بگیره که توی مارس قیمت 360 رو بیاره پایین اون وقت سونی به خاک سیاه می شینه مگر اینکه سونی هم قیمت رو بکشه پایین اما سونی چقدر می تونه قیمت رو بکشه پایین MS داره روی هر 360 نزدیک 170 دلار ضرر می ده اما سونی مطمئنا بیشتر ضرر می ده شاید 300 دلار اگر بخواد توی اوالای عرضه کنسول قیمت رو بکشه باید 100 دلار بکشه پایین و اینطوری ضرر می شه 400 دلار اما تا مارس قیمت تولید 360 اومده پایین و باعث می شه با کاهش 100 دلاری قیمت ، ضرر MS شاید در سطح همون ضرر قبلی بمونه . سونی بخاطر استفاده از BD شکست می خوره سازنده هایی که می گن حجم BD خوبه از یه طرف می نالن که بازیسازی برای PS3 خیلی سخته PS3 اگر یه برتری داشته در مقابلش یه ضعف داره
هر برتری = یک ضعف جدید

اینکه سونی می خواد با این کنسول به کجا بره هنوز معلوم نیست اگر خیلی خوش شانس باشه طرفدارای MGS ، DMC ، Tekken ، Virtua Fighter یا چنتای دیگه مثل اینا برن بخرنش اما وقتی سازنده ها ببینن که فروش مورد انتظار رو روی PS3 ندارن چیکار می کنن خوب معلومه دیگه براش بازی نمی زنن

اتفاقاً اینجاست که اشتباه میکنی... من PS2 رو فقط و فقط بخاطر MGS2 خریدم، تا حدودی هم Ace Combat 4 ... البته نمیگم که پشیمونم - نه چون واقعاً نیستم - و خیلی از PS2 لذت هم بردم و خاطرات خوبی ازش دارم. برای یکی مثل من که برای خودش یک سری مرامها و اخلاقهای خاص داره، پرداختن 700$ برای اون چیزی که ازش به عمق معنا لذت میبره چندان گزاف هم نیست. کسی که - نه حالا کنسول، هرچیزی - دوست داره، دنبال اون چیز میره چون میدونه این فقط اون چیزه که میتونه خواسته هاش رو براورده کنه. خواسته من رو هم فقط و فقط PS3 میتونه براورده کنه و بقیه اش اصلاً مهم نیست. من هر موقع که احساس کردم چیزی خواسته هام رو براورده میکنه بدستش آوردم، کما اینکه خانواده هیچ وقت بهم کمک نکرده و درآمدی هم ندارم که کسی بخواد بگه که مثلاً من مرفح بی دردم، نه ... چون نیستم حقوق من بزور 200 تومانه که به هیچ چیزی نمیرسه.. اما برای رسیدن به خواسته هام ممارست میکنم.. این برای همه صادقه... بنظر من کسی که به جیبش نگاه میکنه آدم دانائی نیست! پول مثل چرک کف دسته هر چقدر زیادتر باشه زودتر تموم میشه.. پول یک ابزار برای رسوندن من به اون چیزائی که دوستدارم داشته باشم.. گور بابای پول.. وقتی که مطمئنم چیزی رو که میخرم ارزشش رو داره... گور بابای زحمتی که براش کشیدم... گور بابای 5 روز در هفته که کار کردم براش..

من نگاه نمیکنم که قدرت خریدم چقدره - نگاه میکنم و میبینم چی منو ارضاء میکنه، چی نیاز هامو برطرف میکنه... چی منو خوشحال میکنه.. همون کارو انجام میدم. صرفه؟! صرفه یعنی چیزی که بعث میشه تو از علایقت دور بمونی... هرچیزی هم که باعث بشه من از علایقم دور بمونم، بدرد نمیخوره و باید نابود شه...

در مورد حمایت سازنده ها هم باید بگم - نهایت شکست سونی اینه که با 360 برابر کنه توی این نسل.

همیشه توجه داشته باش سونی حتی وقتی که نمونه محصولاتش از سایر شرکتها ضعیفتر بوده همیشه باز اون بالا ها بوده.. مثلاً همه میدونن که کیفیت تصویر محصولات پاناسونیک بهتر از سونی هست - اما سونی همچنان بازار تلوزیونش بی رقیبه.. توی نسل قبل هم سونی کنسولش از بقیه ضعیفتر بود اما زد همرو له کرد..

همیشه بدونید - اطمینان مصرف کننده به یک برند - همیشه بعث موفقیت اون برنده.... قطعاً اطراف شما هم هست و دیدید نمونش رو، هرکسی میخواد سیستمی صوتی و تصویری بخره اول میره سراغ برندهای دیگه ولی بعد آخرش میگه بخوام انقدر پول بدم مثلاً LG بخرم دوبرابر میدم سونی میخرم، بخوام اینقدر بدم پاناسونیک بخرم یکم بیشتر میدم سونی میخرم.... بالاخره شرکتی که کار خودشو با رادیو دوموج شروع کرد و به اینجا رسید اونقدر قدرت - سرمایه - برنامه ریزی داره که نشه اینطوری خرابش کرد...

بنظر من کسی که به جیبش نگاه میکنه آدم دانائی نیست
من وقتی میخوام یه چیزی بخرم به دلم نگاه میکنم ببینم اون چی میگه. یادمه وقتی میخواستم ps1 بخرم دانشجو ترم یک بودم و تازه سره کار میرفتم. با حقوق ماهی 30 هزار تومان ولی تو بازار بودم رفتم پول نزول کردم خریدم . الان که دیگه ps3 حقوق یک ماهه اکثر ما هم نیست پس مسئله قیمت اصلا مطرح نیست.

اين بازي اصلا ارزش حرف زدن نداره به راست مي پيچيدي چپ ميرفت
حجمش هم بخاطر زياد بودن ماشيناشه كه ما اونهمه ماشين در پيت نخواستي

بهترین شبیه ساز ماشین سواری دنیا و بقول gamespot بهترین بازیی که تا بحال ساخته شده رو با NFS مقایسه میکنید. خب مسلما یک بازی شبیه سازی کنترل سخت تری داره.

اخر سر تصميمم قطعي شد x360 و ديگر هيچ
من اصلا با اين بازي هايي كه شما بخاطرش پي اس 2 گرفتيد حال نكردم.يعني جز بازي هايي هستند كه ازشون متنفمر و چشم تو دهن گيم اسپات و سايت هاي ديگه نيست كه هرچي نمره بيشتر گرفتن باهاش حال كنم .تازه خسته شدم تازه چقدر dmc يا mgs بازي هاي جديد رو ميخوام امتحان كنم تزه اينقدر كه وقت صرف بازي هاي pc
ميكنم صرف پي اس2 نميكنم حالا دليل من براي خريد ميتونه چي باشه؟؟؟؟؟
حتمابشينم بلوري بازي كنم هي سي دي بدم توش بزنم بياد بيرون.روزي يه بار دل و روده ي پي اس3 رو بكشم بيرون cell نگاه كنم.mgs رو صد دفعه تموم كنم.

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط GODOFEVIL:
من هر چقدر کم بدونم توی زمینه ی PS2 از شما بیشتر اطلاع دارم اینا هیچ ربطی به سن و سال من و یه چیزای مسخره ی دیگه نداره
اصولا اگر یه بازی ریسینگ بخواد افتخار یک کنسول و البته پرفروشترین بازی اون کنسول باشه به نظر من خیلی چیز مسخره ای هست اما GT برای کنسول های سونی این وضعیت رو داشته من هیچ زیبایی و هیجانی در بازی های ریسینگ مخصوصا واقعگراهایی مانند GT نمی بینم چون هیچ چیزی ندارن نه هیجان دارن نه داستان نه هزار زهر مار دیگه و این چیزایی که گفتم به نظر من فاکتورهایی هستن که بازی رو می سازن نه هوار تا ماشین و لایسنس های تیونینگشون و خیلی چیزای دیگه سبک ریسینگ ساخته شده تا از تبلیغاتی که توش می زارن پول در بیارن و چهار تا عشق ماشین رو جذب کنن

---------------------
برای من یه بازی مثل MGS4 اصلا صرف نداره که برم این همه پول بدم من می خوام بازی کنمالان ماجرای Wii60 برام بیشتر قابل درکه تا PS3 . با خرید دو کنسول که از هر لحاظ کاملا متفاوتن خیلی بیشتر می تونم لذت ببرم تا خرید یه کنسول پا در هوا شاید الان Killer app (املاش غلطه) های خفنی داشته باشه اما این KA ها همه بی سر و صاحاب هستن کپکام با عرضه ی Onimusha3 ، DMC3 و RE4 روی PC ثابت کرد که دیگه چیز به نام انحصار طلبی براش معنا نداره اینا همش بخاطر ضرری هست توی سال ها 2002 و 2003 متحمل شد کمپانی مثل نامکو هم دقیقا همین وضعیت رو داره و دلیل ادغام باندای و نامکو سقوط ارزش سهام دو شرکت بود اکثر شرکت ها کار به صورت انحصاری رو کاری کاملا بی عقلانه می دونن پس بازم می گم BD توی این نسل به هیچ کاری نمیاد . PS3 بی خودی گرونه تا سه چهار سال دیگه هم خیلی گرونه اینو فقط سازنده های کنسول قبول ندارن. دل آدم خیلی کارا به آدم می گه مثلا از یکی زورت می گیره این احساس بهت دست می ده که باید بکشیش اما شما میری می کشیش . PS3 تا وضعیت خوبی پیدا نکنه من یکی طرفش نمیرم چون توی دو ناح رقیب به اندازه ی کافی انگیزه می بینم و البته شایعه های زیادی هم مبنی بر عرضه ی DMC4 روی 360 شنیدم اما تا کپکام اعلام نکنه من 360 رو هم نمی خرم فعلا Wii رو می خرم دلیل هم زیاد دارم من شاید وفادار ترین طرفدار نینتندو توی ایران باشم چون خرج هایی که من بالای کنسول های نینتندو دادم هیشکی نداده و حالا که نینتندو نصف همه رو گرفته هم هنوز زیر پرچمش خواهم بود حتی اگه روزی نینتندو تصمیم بگیره که فقط کنسول دستی بسازه می چپم تو کنسول های دستیش چون نینتندو یه تجربه ی متفاوت از دیگر بخش های دنیای گیمه .
دلیل اینکه من همیشه کنسولم زیر بقلمه نمی تونم بگم چون دخلی به کسی نداره اما سیاوش جان کیس با کنسول فرق داره من معمولا GC یا PS2 زیر بقلم بود و به وزن اینا عادت کردم حالا تصور کن بخوام PS3 رو بگیرم زیر بقلم برام سخته شاید عادت کنم اما می خوام رویه ی قبلیم حفظ بشه پس ترجیح می دم Wii رو با خودم ببرم و اینجوری عملا PS3 برای من بی استفادس .
تو نسل قبلی سونی بازی برد چون بازی های بیشتری داشت فکر کنم یه 2 هزار تایی بازی براش اومده بود اما اون کنسولای دیگه خیلی زور می زدن 500 بازی داشتن خوب معلومه عقل سلیم می گه چیزی که هم ارزون تره و هم امکاناتی که می ده بیشتره رو بخر اما PS3 چی هم گرونتره هم اینکه امکانات تقریبا یکسان و حتی ضعیف تری رو می ده برای پول بالای یه همچین چیزی دادن بی عقلی تمامه من 16 سالمه موقعیت جامعه ام طوریه که من نمی تونم کاری کنم که بیشتر از 30 هزار تومن بهم حقوق بدن خانواده ام هم بیشتر مشتاقن که من درس بخونم تا اینکه بشینم بازی کنم پس بودجه ای که به من می دن برای خرید ابزار و ادوات گیم خیلی کمه همین الان من با هزار بدبختی یه کارت گرافیک 6200 دست دوم جوئر کردم که تا 2-3 ماه دیگه نمی تونه بازی ها رو اجرا کنه پس من که کار نمی کنم و پول تو جیبی خفنی ندارم و البته باید لباس و مباس رو با همون پول تو جیبی بخرم خیلی باید به خودم سختی بدم که PS3 بخرم پس باید بزارم خیلی ارزون بشه تا بخرم و این ماجرای ارزون شدن تقریبا می شه تا مایه های Xbox خریدنم
مساله مهم اینه که دیگه ملت اعتمادشون رو نسبت به سونی در زمینه ی کنسول های بازی از دست دادن مخصوصا با نمایش ضعیفشون توی E3 و باید شانس بیارن که توی Tokyo GS دیگه اون وضعیت E3 رو در نیارن چون ممکنه محبوبیتشون توی ژاپن هم از دست بره و باید شانس بیارن که کپکام به قولش عمل کنه و RE5 و DMC4 رو توی TGS قابل بازی روی PS3 ارائه بده و گرنه سونی دیگه اول نخواهد بود و البته من امیدوارم که سونی دست از کنسول ساختن بعد از این نسل برنداره چون وضعیت صنعت گیم روز به روز بدتر می شه و اگر یک ضلع مثلث کنسول ساز ها از بین بره وضع خیلی بد می شه یکی از دلایل سر پا موندن صنعت گیم پشتیبانی شرکت های بزرگ از اونه که یکیش سونیه اگر سونی دستش رو از پشت این صنعت برداره خیلی اوضاع مچل می شه .
البته من توی وسایل تصویری و صوتی خانگی مارک پاناسونیک رو ترجیح می دم اما مثلا DVD-Rom یا Mp3 Player و این جور مسائل که یه ذره کامپیوترین مارک سونی ارجح می دونم .
نکته ی مهم که باید به امیر جان گوشزد کنم اینه که 70 درصد بچه های اینجا مثل شما ماهی 500-600 هزار حقوق نمی گیرن یا بهتر بگم اون 70 درصد اصلا کار نمی کنن و اونایی که کار می کنن حداکثر خیلی بخوان بگیرن 350-400 هزار میگرین .

راستی یه توصیه.
نظرم با فرد خاصی نیست.ولی هی نیاین و بگین از چی خوشتون میاد.این اصلا کار جالبی نیست.علاوه بر این فرصت تعویض عقیده رو هم ازتون میگیره.
برای مثال من یک آشنایی دارم توی مدرسه که 1 متر قدشه و با اینکه هیچی نمیدونه ادعاهای بزرگ بزرگ میکنه (الیشون از طبقه مرفه هستش) و کلا منو آسی کرده.البته من مشکلمو اینطوری حل کردم که در اضای اطلاعات ازش پول میگیرم!!! ولی بعضی وقتها واقعا نظریات جالبی میده.شیوه کارش هم اینه که یه چیزی از یه مجله درپیت میخونه و میاد میپیچونه و بهم تحویل میده.حالا این مهم نیست.
این آقا دست هرچی آدم دمدی مزاجه از پشت بسته.باور کنین این آدم هرزنگ....دقت کنین.هر زنگ نظرش عوض میشه!! زنگ اول میگه آقا فقط PS3 بقیه رو ولش!! زنگ بعد میگه ایول من فقط Wii میخرم.زنگ سوم میگه 360 چون قیافش باحاله (دلیلو داشته باشین) حتما میرم اونو میگیرم....زنگ آخر هم میگه Wii60 Only !!!!
یه نمونه هم توی سایت داشتیم یادتونه؟!!
خلاصه اینکه علاقیاتتون رو انقدر به رخ هم نکشین....ما بدون دونستن اونها هم میتونیم زندگی رو ادامه بدیم.....
باتشکر....

اقا سیاوش دقیقا میفهمم چی میگی خود منم به سن شما بودم همینطوری بودم و پول اصلا مهم نبود واسم چه پولایی که بالای کامپیوتر ندادم من حالا هم همنطور هستم ولی یکم سختگیر تر شدم و واسم مهمه که چیزی که میخرم نهایت کارایی رو داشته باشه و قیمت هم مهمه ولی تایین کننده نیست برام

ولی من به شما قول میدم که کمتر کسی میتونه تا کپی خور شدن ps3 صبر کنه و 360 نخره چون ما بازی بازیم و نمیتونیم صبر کنیم و ببینیم دیگران دارن کیف میکنن و ما منتظر باشیم
ولی اگه شما یه ps3 بخری یه مشکل بزرگ داری و اونم بازی و اگه بخوای اورجینال بخری نمیتونی زیاد بخری و بهت بگم کمتر کسی رو میتونی پیدا کنی که بازی هارو با هم عوض کنی و این خودش باعث میشه که نتونی به هدفت که همون لذت بردنه برسی ولی اگه 360 بخری میتونی تا اومدن ps3 و کپی خور شدنش لذت ببری و بعدا سرفرصت بری یه ps3 بخری و کیفشو ببری;)

فکر کنم یه 2 هزار تایی بازی براش اومده بود
البته 7000 تا و بهمراه بازیهای ps1 میشه 14000 عنوان که همش روی ps3 قابل اجراست.این میشه بزرگترین آرشیو بازی .

اگه 360 بخری میتونی تا اومدن ps3 و کپی خور شدنش لذت ببری و بعدا سرفرصت بری یه ps3 بخری و کیفشو ببری
این یک ایده عالی و قابل اجراست.و مطمئنا 360 کنسول خوبیه که با ps3 یا بدون ps3 یکیش باید تو خونه باشه.

من نمیدونم چرا Ps3 رو فقط برای دو بازی میشناسن همش شده MGS وFFو...
عزیز با تولد هر کنسولی یه سری بازی های جدید متولد میشن همین DMC و GOW وONIMUSHA و... فکر اون بازیها رو هم باید بکنی
البته تنها کنسولی که بازی RPG درست و حسابی داره همین PS3 در کل نمیخوام زیاد حرف بزنم باید کنسول به سلیقه فرد بخوره تا انتخاب کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or