کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
نوشته شده توسط wii360:
ميخوام يه بهانه رو براي نخريدن x360 بگيرم
اينو نگاه كنيد:
11787_Just-Cause-2_qjgenth.jpg

..............................................
من موندم اين كمپاني سازنده ي saints row اصلا بازي سازي بلده كه بر مي گرده اين حرف رو ميزنه پس اين چيه چطور eidos تونسته تو بازيش هواپيما و ماشين و اينا درست كنه اينا نتونستن البته اين عكس باسه ي just cause اين شركت سازنده ي saints row يا بلد نيست اينكارو بكنه يا از .... مبالغي دريافت كرده

والا من که نفهمیدم چی گفتی و منظورت چیه

ولی شرکت سازنده ی Saint Row هیچ وقت نگفته که نمیشه هواپیما و ماشین درست کرد یا ما نمیتونیم بسازیم
فقط چند وقت پیش شایعه شده بود که به دلیل کمبود فضا روی DVD ، مرحله ی هواپیما از بازی ممکنه حذف بشه

چی؟!

نوشته شده توسط saeedrz:
اقا ممکنه که Ps 3 از لحاظ سخت افزاری از 360 کم بیاره ولی من هم بهترین بازی ها رو روی Ps بازی کردم.
من هم با نظر شما موافقم.
تاپیک خیلی خوبی زدی.امیدوارم بتونه موفق باشه.
salam
khoobi saeed jan agha tabrik axamoon eyne hame ke!!!
saeed jan fek konam eshtebah goftan behet
ki mige sakhtafzare PS3 az 360 kam miare?
kam nemiare hich kolliam ziadi miare;) ;)
motoresh 3hasteiye, fek kardi alakie?
sherkate sony yeja dasht tozyh midad raje be PS3 titr zade bood : (abar rayane misazim na konsule bazy)
;) ba tashakor ...p.x.

نوشته شده توسط Paymax:
PS3 az har lahaz behtare be nazare man
vali midoonid ke mazane balast yenamoore;) ;)
vali bazyhaye 360 hich vaght bepaye PS3 nemirese
Just SONY.........ba tashakor....p.x.
اقای Paymax اولا خوش اومدی به سایت ولی برو قوانین سایت رو اول بخون نوشتن پنگلیش ممنوعه و پستهاتو اگه مدیرها ببینن فوری پاک میکنن و بهت اخطار میدن;) در ضمن دو تا پست پشت سر هم رو میتونی تو یه پست با گزینه ویرایش بدی
در ضمن ما تو این تاپیک طبق قرار بین بچه ها فقط با مدرک حرف میزنیم و شما بهتره بری صفحات قبلی رو بخونی که به طور کامل در این موارد بحث شده و نمیتونی همینطوری الکی بیای بگی بازی های 360 هیچوقت به ps3 نمیرسه !!!
لابد اینهمه کاربر تو این سایت طرفدار 360 هستن عقلشون نمیرسه و شما فقط اینو کشف کردی:confused:
بازی های این دو کنسول در یک سطح هستن و در کل به بازی ساز ربط داره ولی از لحاظ سخت افزاری ایندو تقریبا در یک سطح هستن و البته ساخت بازی برای ps3 سختتره
قبل از اینکه پست دیگه ای بزنی یبار صفحات قبل رو بخون و فارسی هم بنویس:love:

آخرین ویرایش:
Mt3691

سلام دوست عزیزاقای MT3691

متشکرم حق با شماست منم قوانینو دقیق نخوندم یعنی copy کرده بودم که بعد بخونم
تایپ فارسی منم وضعش خیلی خرابه همین پیغام که دارم مینویسم
نیم ساعت طول میکشه فکر کنم
نمیدونستم باید فارسی نوشت اتفاقا همین حالا اقای مدیر یه جا بهم اخطار داد که فارسی بنویسم;)

خوب در مورد صحبتمون اگه دقت کنید متوجه میشید که اولش گفتم : "به نظر من"
در مورد مدرکی هم که باید اراعه میکردم شما درست میگید
ولی من هیچ وقت راجع به چیزی که اطلاعات ندارم
نمیام به قول شما " همینطوری الکی" یا از روی تعصب نظر بدم
درسته اطلاعات ما در حد شما نیست ولی من نظرمو با در نظر گرفتن
تفاوت قطعات و جزعیات سخت افزاری و بازار بازی سازی این دوتا دستگاه گفتم
در ضمن نظرات بقیه دوستان همچنین شما دوست محترم بالای سر ماست
شاید نظر من غلط باشه.
به هر حال خیلی خیلی ممنون از راهنمایی شما
در ضمن ببخشید چون صفحات topic زیاد بود(55صفحه) فقط صفحه اول رو خوندم
ولی چشم حتما میخونم

با تشکر ......p.x

طبق اخرین خبر ماکروسافت به هر کسی که از 14 اگوست تا 22 سپتامبر کنسول 360 بخره یه بازی از بین اینا Project Gotham Racing 3, Kameo: Elements of Power, Perfect Dark Zero or Dead or Alive 4 جایزه میده
----------------------------------------------
این امار بازیهای ساخته شده برای کنسولهای نسل حاظر
ps2:5277 عنوان game cube:600 عنوان و xbox:573 عنوان
image001.gif

بازیهای اختصاصی کنسولهای نسل اینده
xbox360 با 78 بازی اختصاصی مقام اول رو داره علتش هم اینه که خیلی از بازی های pc رو داره و علت اینم معلومه بخاطر ماکروسافته
wii با 55 عنوان مقام دومه علت اونم بخاطر دسته های اونه که باعث میشه خیلی از بازی ها اختصاصی باشه واسش
ps3 با 43 عنوان اخره و علتشم من نمیدونم !!! شاید بازی ساختن واسش سخته یا قیمت بالاش باشه که بازی سازا میترسن واسش بازی اختصاصی بسازن
اگه میخواین لیس بازی هارو ببینین برین اینجا پست شماره 14 رو ببینین
تعداد کل بازی ها هم به اینطوریه
xbox360 با 214 اوله wii با 151 دومه و ps3 با 120 عنوان اخر تشریف دارن;)
image003.gif

منبع ویکیپدیا
موفق باشین

نوشته شده توسط mt3691:
طبق اخرین خبر ماکروسافت به هر کسی که از 14 اگوست تا 22 سپتامبر کنسول 360 بخره یه بازی از بین اینا Project Gotham Racing 3, Kameo: Elements of Power, Perfect Dark Zero or Dead or Alive 4 جایزه میده
----------------------------------------------
این امار بازیهای ساخته شده برای کنسولهای نسل حاظر
ps2:5277 عنوان game cube:600 عنوان و xbox:573 عنوان
image001.gif

بازیهای اختصاصی کنسولهای نسل اینده
xbox360 با 78 بازی اختصاصی مقام اول رو داره علتش هم اینه که خیلی از بازی های pc رو داره و علت اینم معلومه بخاطر ماکروسافته
wii با 55 عنوان مقام دومه علت اونم بخاطر دسته های اونه که باعث میشه خیلی از بازی ها اختصاصی باشه واسش
ps3 با 43 عنوان اخره و علتشم من نمیدونم !!! شاید بازی ساختن واسش سخته یا قیمت بالاش باشه که بازی سازا میترسن واسش بازی اختصاصی بسازن
اگه میخواین لیس بازی هارو ببینین برین اینجا پست شماره 14 رو ببینین
تعداد کل بازی ها هم به اینطوریه
xbox360 با 214 اوله wii با 151 دومه و ps3 با 120 عنوان اخر تشریف دارن;)
image003.gif

منبع ویکیپدیا
موفق باشین

البته علتش کاملاً مشخصه.. این کنسول (360) بیش از 8 ماه که اومده... و ps3 هنوز 6 ماه مونده تا بیاد... خوب احتمالاً 6 ماه قبل از ریلیز 360 ، 78 تا بازی اختصاصی نداشته.. ;)

Two RPGs Cancelled for the PS3
دو تا بازی rpg دیگه هم از طرف شرکت بازی سازی FROM SOFTWARE کنسل شد برای ps3 مثل اینکه این ماجرا ادامه داره اون از اسمک دان اینم از این دو تا !!!
------------------------------------------------------
حالا که خبر بد دادم بزارین یه لینک هم بدم برین عکسهای ps3 رو در کنار 360 ببینین کیف کنین خدایش ps3 قیافش خوبه و خیلی براقه;)

نوشته شده توسط mt3691:
Two RPGs Cancelled for the PS3
دو تا بازی rpg دیگه هم از طرف شرکت بازی سازی FROM SOFTWARE کنسل شد برای ps3 مثل اینکه این ماجرا ادامه داره اون از اسمک دان اینم از این دو تا !!!
------------------------------------------------------
حالا که خبر بد دادم بزارین یه لینک هم بدم برین عکسهای ps3 رو در کنار 360 ببینین کیف کنین خدایش ps3 قیافش خوبه و خیلی براقه;)

24ec5qd.jpg

24ec5z7.jpg

ولی خدایی PS3 هیکلی تر و قد بلند تره بدنسازی رفته :flexion: توی این عکسا Xbox 360 پیشش جوجه است .:surrender: آخه من نمیدونم دیگه به چی دلتونو خوش کردین از لحاظ سخت افزار که Xbox رو میخوریم از لحاظ ظاهر هم که 360 جوجست.

آخرین ویرایش:
Wii60 Offers Fresh Ipod Look
آیا PS3 هم اینجوریه؟یا تو با Wii60 تیریپ کل داری؟!!!!! پس دادی به جهنم....:D :D ;)
به هر حال.....
I dont give A Damn
اگه یکم هم راجع بهش فکر کنی میبینی که اتفاقا این یه نقطه ضعف هم به شما میره.علاوه بر اینکه کنسول ماشاا... 5 کیلوئه!! سایزش کلمالا دو از انتظاره.عکسهای Cell رو یادتونه؟کسی انتظار یه همچی هیولایی رو نداشت که.....ای بلوری الهی که به خاک سیا بشینی!!!
باتشکر....

نوشته شده توسط Paymax:
PS3 az har lahaz behtare be nazare man
vali midoonid ke mazane balast yenamoore;) ;)
vali bazyhaye 360 hich vaght bepaye PS3 nemirese
Just SONY.........ba tashakor....p.x.
من کلا یه جوری شدم. اصلا احساس می کنم PS3 بهترین کنسول نخواهد شود. می دونی چرا.نمی گم بمونی تو خماریش.
39.gif

اصلا می گم. از وقتی که آخرین شماره ی بازی رایانه رو خوندم دیگه حالم ازPS3 به هم می خوره.
اون از وضع کنفرانسش. اونم از وضع دستش که دیگه شوک نداره.
65.gif
65.gif
65.gif
65.gif
و همینطور انحصاری شدن GTA 4 برای 360. دیگه می خوام 360 بخرم. البته از سری جدیدش که قراره بیاد.

نوشته شده توسط Encor3:
من کلا یه جوری شدم. اصلا احساس می کنم PS3 بهترین کنسول نخواهد شود. می دونی چرا.نمی گم بمونی تو خماریش.
39.gif

اصلا می گم. از وقتی که آخرین شماره ی بازی رایانه رو خوندم دیگه حالم ازPS3 به هم می خوره.
اون از وضع کنفرانسش. اونم از وضع دستش که دیگه شوک نداره.
65.gif
65.gif
65.gif
65.gif
و همینطور انحصاری شدن GTA 4 برای 360. دیگه می خوام 360 بخرم. البته از سری جدیدش که قراره بیاد.
GTA 4 کی برای 360 انحصاری شد که ما نفهمیدیم ؟!

نوشته شده توسط dinosaur:
GTA 4 کی برای 360 انحصاری شد که ما نفهمیدیم ؟!
شاید منظورش لولها و چیزای اضافه در xboxlive باشه;)
--------------------------------------------
یه سوال از بچه های حرفه ای سایت دارم یه نگاه به این ps3 بکنین منفزاش خیلی کمه چطوری میخواد دستگاه خنک بشه؟ تا اونجا که من دیدم فقط بالاش راه هوا داره که خیلی کمه

من خودمم ولی نظرات نسبت به گذشته فرق کرده
PS3 قرار نبود انقدر سنگین بشه از لحاظ ابعاد زیاد مشکلی نداره اما 1.5 کیلو اختلاف وزن خیلیه یکی مثل من که همیشه کنسولش زیر بقلشه و بدنساز هم نیست 5 کیلو براش زیاده (فقط نپرسین چرا همیشه زیر بقلمه)
الان سونی برگه برنده ی بزرگی نداره هیچ کسی حاضر نیست برای MGS و DMC و یکی دو بازی دیگه این همه پول بده توی مطلب IGN گفته بود مردم بخاطر اینکه اختلاف قیمت بین PS3 با 360 یا Wii زیاده این احساس بهشون دست داده که سونی می خواد ملت رو سر کیسه کنه البته گفته که قیمت کنسول با توجه به امکاناتی که می ده خیلی کمه همین الان یه بلو ری پلیر 800 دلاره اما گفته مردم نمی خوان سیستم بازیشون انقدر گرون باشه کافیه که MS تصمیم بگیره که توی مارس قیمت 360 رو بیاره پایین اون وقت سونی به خاک سیاه می شینه مگر اینکه سونی هم قیمت رو بکشه پایین اما سونی چقدر می تونه قیمت رو بکشه پایین MS داره روی هر 360 نزدیک 170 دلار ضرر می ده اما سونی مطمئنا بیشتر ضرر می ده شاید 300 دلار اگر بخواد توی اوالای عرضه کنسول قیمت رو بکشه باید 100 دلار بکشه پایین و اینطوری ضرر می شه 400 دلار اما تا مارس قیمت تولید 360 اومده پایین و باعث می شه با کاهش 100 دلاری قیمت ، ضرر MS شاید در سطح همون ضرر قبلی بمونه . سونی بخاطر استفاده از BD شکست می خوره سازنده هایی که می گن حجم BD خوبه از یه طرف می نالن که بازیسازی برای PS3 خیلی سخته PS3 اگر یه برتری داشته در مقابلش یه ضعف داره
هر برتری = یک ضعف جدید
اینکه سونی می خواد با این کنسول به کجا بره هنوز معلوم نیست اگر خیلی خوش شانس باشه طرفدارای MGS ، DMC ، Tekken ، Virtua Fighter یا چنتای دیگه مثل اینا برن بخرنش اما وقتی سازنده ها ببینن که فروش مورد انتظار رو روی PS3 ندارن چیکار می کنن خوب معلومه دیگه براش بازی نمی زنن
اینکه BD سونی یه چیز بی خوده نباید درش شک کرد فقط بازی های داریم به اسم مولتی پلتفرم که اونا حداکثر حجمی که می تونن داشته باشن 9 گیگ هست چون فقط درایو PS3 هست که 25 گیگ امکان ساخت رو می ده و بقیه کنسول ها این امکان رو ندارن که این همه حجم رو بچپونن توی یه DVD9 هر بازی رو نمی شه توی چند DVD منتشر کرد از طرفی چند DVD بودن یه بازی برای هر کسی صورت خوبی نداره تازه این وسط PC هم هست اگه یه بازی بخواد مشترک با PC بیاد هیچ کسی حاضر نیست 25 گیگ بریزه توی هاردش فشرده سازی برای کنسول ها براحتی PC نیست پس تا آخر این نسل استاندارد همین 9 گیگ می مونه تازه من هر چی فکر شو می کنم می بینم که برای ساخت یه بازی خوب همین 9 گیگ هم زیاده البته بازی خوب از دیدگاه من ممکنه یه تعریف دیگه داشته باشه .
پس (جدیدا)
1- Wii
2- X360
3- PS3 (اگه تا موقعی که ما خواستیم بخریم چنتا برگ برنده ی بدرد بخور داشت )

سینا جون میبینم خیلی پخته تر شدی و اگه دقت کنی میبینی که نسبت به پستهای اول که کمی تعصب داشتی راجب سونی ولی الان خیلی منطقی تر شدی البته اینو بخاطر اینکه طرفدار 360 یا wii شدی نمیگم بخاطر این میگم که تعصب رو کنار گذاشتی و با چشمهای باز داری نگاه میکنی
امیدوارم بقیه بچه ها هم یاد بگیرن و بدون تعصب و با اگاهی کامل پست بزنن;)
موفق باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or