shirazpargam
کاربر سایت
نوشته شده توسط mohammad1365:من wii رو انتخاب ميكنم.چون ته نو آوري توي اين كنسوله .با اين كه سخت افزارش خيلي قوي نيست اما بازي كردن باهاش خيلي حال ميده شما حساب كن نشستي جلوي تلويزون اون كنترل جادويي رو گرفتي دستت و داري ماشين سواري ميكني.واقعا حال ميده.
در مورد ps3 و xbox360 واقعا سخت افزار هاي توپي دارن و فكر كنم تا 4 يا 5 سال ديگه بشه بازيهايي در حد واقعي رو باهاشون انجام داد اما نو آوري توي اين كنسولها زياد نيست( حد اقل در برابر nintendo) البته بچه مايه دارها ميتونن هم يه ps3 هم يه wii بخرن اما ما بچه فقيرا بايد
يكيش رو انتخاب كنيم. اگر نينتندو يه خورده سخت افزار اين كنسول رو قوي تر ميكرد مطمئن باشيد همه wii رو انتخاب ميكردن اما نميدونم چرا نميكنه( كسي نظري نداره؟)
در آخر در مورد انتخاب بين كنسول و كامپيوتر كه حرفش رو نزنيد چون كامپيوتر ميتونه تمام كنسول ها رو بخوره اما دقت كنيد بايد هر سال خدا تومن هم خرجش كنيد تا سر پا باشه و بازيها رو با بهترين حالت اجرا كنه.
پس نتيجه ميگيريم ما بچه فقيرا بايد كنسول بگيريم و انتخاب من هم nintendo wii هستش.
نوكر همه محمد.
game over sega
وی سی دی میخونه
و mp3 هم پخش میکنه
اینا دلیل شد تا من 380 تومن پوله دریم کست بدم
خوب شروع کردم به تست کردن. به اینترنت وصل میشه اما باید با سی دی بروزر کار بکنی در ضمن نه فلش نه جاوا و نه خیلی چیزای دیگه فقط jpg+text خوب بازم خوبه
حالا vcd اول بوتش رو بذار بعد سی دی رو بذار داخلش. اِ این چرا عقب جلو نمیره؟ فقط از اول تراک میشه نگاه کرد
mp3 هم بماند............
ببخشید این حرف را جای دیگه نزنی که کلی بهت میخندن:gathering: :gathering: مهمترین چیز برای یک پردازنده ساختار وکارایی آن است که فاکتور های مثل سرعت وحافظه cache وپهنای باند ارتباطی وقدرت آدرس دهی ......... است وشما نمی توانی فقط با فاکتور سرعت پردازنده به مقایسه بپردازی {هر گردی که گردو نیست }:confused: :confused: :confused:نوشته شده توسط sina_unl:این ماجرای سخت افزار و قدرت و این چیزای PS3 فقط یه نکته ی مسخره بود چرا که کلاک CPU هر دو کنسول یعنی 360 و PS3 یکسان هست حالا می خواد 7 هسته باشه یا 7 هزار هسته [
اول از همه می خواستم اسم کوچیکتون رو بدونم که راحتتر باشیمببخشید این حرف را جای دیگه نزنی که کلی بهت میخندن مهمترین چیز برای یک پردازنده ساختار وکارایی آن است که فاکتور های مثل سرعت وحافظه cache وپهنای باند ارتباطی وقدرت آدرس دهی ......... است وشما نمی توانی فقط با فاکتور سرعت پردازنده به مقایسه بپردازی {هر گردی که گردو نیست }
مثالش هم پردازنده های amd وintel است که سرعت P4 ازAthlon بیشتر است ولی کارایی آن کمتر اصلا p4 ازساختار مشکل داره وبهمین خاطرintel پردازنده های جدید core2را برای جایگزینی p4 تولید کرد که بتواند باamd رقابت کنه ولی سرعت پردازنده برابر p4 است
من هم الان دلم غش میره با دیدن فیلمهایی که از این دسته ها هست ولی سوالم اینه که بعد از یه مدت خسته کننده نمیشه؟ الان همه مشتاقن تا اون حسه فوق العاده رو تجربه کنن اما تو فکرش رو بکن یه سال بعد از اینکه با این دسته ها کار میکنی بازم مطلوبن یا نه؟ بعدم یه ایراد بزرگ که داره اینه که اگه فک و فامیل ببننت که داری بازی میکنی میگن بزرگ گیمر خانواده رو ببین مثه ایناییکه دفعه اوله دسته میکرو دست میگیرن اینور اونور میکنه دستشو:cheesygriنوشته شده توسط sina_unl:راستی در مورد دسته ها هم بگم درسته که ما بازی نکردیم ولی همه جا از دسته های جادویی Wii تعریف شنیدیم از اونایی که بازی کردن ولی در مورد بازی Warhawk که از دسته های PS3 استفاده می کرد خیلی الفظ ناجور به گوشمون خورده تازه سازنده ی بازی می گفت ما قصدمون شبیه سازی پرواز نبوده بلکه یه چیزی مثل رانندگی در هوا را می خواستیم نمی گه اصلا بلد نبودیم پرواز رو شبیه سازی کنیم
این حرف کاملا درستی هست این که فعالیت زیادی که این دسته می طلبه باعث ایجاد دردهای موضعی در دست و برای بعضی جو گیرها مثل من در پا بشه ولی من دیگه عادت کردم موقع بازی کردن شلنگ تخته بندازم اون زمان که فوتبال 96 سگا بازی می کردیم یادمه که بعد از هر گلی که می زدم به بقل دستیم به پس گردنی می زدم بعد ما بازی رو ول می کردیم یه کم هم دیگه رو می زدیم بعد که خسته می شدیم دو باره می رفتیم سر بازیمن هم الان دلم غش میره با دیدن فیلمهایی که از این دسته ها هست ولی سوالم اینه که بعد از یه مدت خسته کننده نمیشه؟ الان همه مشتاقن تا اون حسه فوق العاده رو تجربه کنن اما تو فکرش رو بکن یه سال بعد از اینکه با این دسته ها کار میکنی بازم مطلوبن یا نه؟ بعدم یه ایراد بزرگ که داره اینه که اگه فک و فامیل ببننت که داری بازی میکنی میگن بزرگ گیمر خانواده رو ببین مثه ایناییکه دفعه اوله دسته میکرو دست میگیرن اینور اونور میکنه دستشو
) یعنی اصلا قصدشون چیزی فراتر از فقط به فروش رسوندن کنسولشون هست بابا تو دیگه کی هستی!!!!خیلی خندیدم!!بعد از هر گلی که می زدم به بقل دستیم به پس گردنی می زدم بعد ما بازی رو ول می کردیم یه کم هم دیگه رو می زدیم بعد که خسته می شدیم دو باره می رفتیم سر بازی
اپرایی که هستم هیشکی مثل اپرا نمی تونه صفحه ها رو باز کنهنوشته شده توسط SUPERMHR:بابا تو دیگه کی هستی!!!!خیلی خندیدم!!
خوشم میاد که از اپرا هم استفاده میکنی....از دور معلومه!!
یک سوال.
Rumble رو اولین بار کی استفاده کرد؟چون توی یکی از تصاویر وی60 نوشته We Steal Rumble
البته از قول سونی نوشته.همه دیدن.شاید گذاشتم براتون!!!
و این Rare چی هست که انقدر بهش افتخار میکنن؟
باتشکر...