کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
نوشته شده توسط mohammad1365:
من wii رو انتخاب ميكنم.چون ته نو آوري توي اين كنسوله .با اين كه سخت افزارش خيلي قوي نيست اما بازي كردن باهاش خيلي حال ميده شما حساب كن نشستي جلوي تلويزون اون كنترل جادويي رو گرفتي دستت و داري ماشين سواري ميكني.واقعا حال ميده.
در مورد ps3 و xbox360 واقعا سخت افزار هاي توپي دارن و فكر كنم تا 4 يا 5 سال ديگه بشه بازيهايي در حد واقعي رو باهاشون انجام داد اما نو آوري توي اين كنسولها زياد نيست( حد اقل در برابر nintendo) البته بچه مايه دارها ميتونن هم يه ps3 هم يه wii بخرن اما ما بچه فقيرا بايد
يكيش رو انتخاب كنيم. اگر نينتندو يه خورده سخت افزار اين كنسول رو قوي تر ميكرد مطمئن باشيد همه wii رو انتخاب ميكردن اما نميدونم چرا نميكنه( كسي نظري نداره؟)
در آخر در مورد انتخاب بين كنسول و كامپيوتر كه حرفش رو نزنيد چون كامپيوتر ميتونه تمام كنسول ها رو بخوره اما دقت كنيد بايد هر سال خدا تومن هم خرجش كنيد تا سر پا باشه و بازيها رو با بهترين حالت اجرا كنه.
پس نتيجه ميگيريم ما بچه فقيرا بايد كنسول بگيريم و انتخاب من هم nintendo wii هستش.
نوكر همه محمد.

کاملا باهات موافقم. منم Wii رو انتخاب می کنم. برای اینکه همش نوآوریه و نمیخوام مثل مجسمه یه جا تلپ شم و هی دکمه فشار بدم. می خوام خودم رو وسط بازی و هیجان بازی ها حس کنم. چیزی که هیچ وقت توی PS3 نخواهید دید. در مورد گرافیک هم باید بگم که همه چیز که گرافیک نیست. هیچ کسی نگفته که علت موفقیت یه کنسول فقط گرافیک. بیشترین چیز نوآوریه که فقط توی Wii میشه دید.PS3 هم که دیدید از روی نینتندو دسته هاش رو تقلید کرد.

کینگ پوزیشن عزیز اگز من یه لامبورگینی بیارم ایران میتونم باهاش 350 تا تو جاده برم. مسلما نه. پس ادم نباید پول برای چیزی که به کارش نمیاد بپردازه. همین Ps2 روش بازی god of war اومد همه دیدن چه بازی خوبی شد. و 360 هم همینطوره هنوز از قدرت کامل این کنسول استفاده نشده. حالا 7 هسته با 3 هسته فرق نمیکنه.

دوباره سلام اولا به تمام بازی کننده ها وملت غیور بازی سنتر بخاطر اعلام شدن بازی بعنوان ورزش همگانی تبریک عرض میکنیم {یکی بیاد این حرف ها را به پدر بنده بگوید}:cheesygri :cheesygri :cheesygri
دوما بخاطر مطلب قبلی من باعث توهم ورفتن به فضا {البته از نوع سالم } بعضی ها شده بود {فکر بد نکنید};) ;) ;)
الو الو ..........صدا میاد لطفا از فضا بپرون بیرونکه باهاتون کار دارم اینجانب نه مطلبی کشف کردم نه ادعایی در این باره دارم {البته شاید در آینده کاشف شدم} ولی شاید شما چیزی کشف کردی وبه ما نمی گی مثلا اینکه فروش ماهیانه xbox360 از ps2کمتره یا ...........:eek: :eek: :eek:
بگذریم امروز یه مطلب دیگه براتون میزارم
آیا برند سونی باعث فروش ps3 خواهد شد {البته برند در زمینه صنعت بازی و کنسول }:confused: :confused: :confused: :confused:
همه اون هایی که تا به حال وسیله ای خریدن به اولین چیزی که فکر می کنن چیه حتما درست گفتین قیمت و کارایی وزیبایی ........ نه نه اشتباه نکنید فقط دو چیز قیمت وتبلیغات آن برند یعنی شما اگر پول داشته باشی که یک mp3 player بخری اول به برند و پولت نگاه میکنی. اگر پولت زیاد باشدیک برند خوب مثل sonyوapple می خری ولی اگر نباشه یک دستگاه تایوانی می خری پس برند ونام یک شرکت مهمترین چیز آن شرکت است
می رسیم به صنعت بازی وکنسول در این صنعت نام هایی بسیاری متولد شدند ورشد کردن ومردن از آتاری وسگا مرحوم گرفته بگو تا سونی ومایکروسافت و نینتندو . در حال حاضر بی شک محبوبترین برند نینتندو است که یک عمر با آن زندگی وخاطره داریم بعد از آن سونی وبعد مایکروسافت مثلا اگر یک شرکت بجز نینتندو از این دسته استفاده میکرد مورد توجه آنچنانی قرار نمی گرفت تاره بااون گرافیک پس برند ونام نینتندو باعث توجه به Wii شد مخصوصا در ژاپن که در آن فقط برند سونی ونینتندو است وبرند مایکروسافت برای یک ژاپنی مثل برند افغانی برای ما ایرانی ها است پس بای بای مایکروسافت درژاپن :(( :(( :(( :((
می رسیم به اروپا وامریکا که برند مایکروسافت مثل برند سونی مورد توجه است {البته نینتندو یادتون نره} پس احتمالا نهPs3 ونهxbox360 شکست نمی خورن بلکه میزان فروش بالا یا پایین میره ودر این نسل کسی شکست نمیخوره
چرا احتمالا چون نمونه نقضش Dreamcast بود که یک برند ژاپنی است ودرآمریکا خوب فروش رفت ولی از آنجایی که نباید ضربه می خورد خورد ودر ژاپن فروشش کم بودولی ps2 فروشش زیاد واین یعنی :(( :(( :(( :(( :(( game over sega

سلام
حال می کنین چطوری همه طرفدار Wii شدن
این ماجرای سخت افزار و قدرت و این چیزای PS3 فقط یه نکته ی مسخره بود چرا که کلاک CPU هر دو کنسول یعنی 360 و PS3 یکسان هست حالا می خواد 7 هسته باشه یا 7 هزار هسته چیزی مشخص شده اینه که با وجود یکسال اختلافی که بین عرضه این دو کنسول وجود داره PS3 تقریبا کار خاصی نکرده و البته از لحاظ تعداد بازی ها هم از 360 و هم از Wii عقب تره من یکی هر وقت PS3 شد 200 دلار میرم یکی می خرم چون تا اون موقع یعنی نزدیکای 4 سال دیگه هم بلوری ارزون شده هم دستگاه ها همه مدچیپ خور شدن و راحت میری می گی آقا یه PS3 بده با 20 تا بازی .
اگر بحث قیمت داریم باید با ارزون ترین کنسول مقایسه کنیم یعنی Wii که زیر 250 دلار خواهد بود و من احتمال می دم مطابق رسم معمول نینتندو قیمتش 199 دلار باشه یه مقایسه ی کوچیک می گه که PS3 خیلی گرونه برای بازی یه چیز گرون هست درسته یه دستگاه پخش بلو ری 400 دلاره اما اون یه دستگاه کامله چیزی که روی PS3 هست یه رام خشک و خالی هست که معلوم نیست بعد از چند روز لنزش تاب ورداره . تنها مزیت PS3 اینه که Region Free هست که برای ما مهم نیست چون با یه مد چیپ همه کنسول ها Region Free می شن .
نکته ی آخر 360 بزودی ارزون می شه در حد 100 دلار ممکن هست که این اتفاق توی نوامبر نیفته اما مطابق معمول رسم کم کردن قیمت کنسول ها این اتفاق در ماه مارس مبوفته پس اون موقع هم می شه یه 360 هم یه Wii خرید با قیمت مدل ارزون تره PS3 . الان که کمتر متعصبانه نگاه می کنم می بینم PS3 هم خیلی گرونه هم اینکه بی خودی گرونه .
آقای کینگ پزیترون نمی شه فروش هفتگی PS2 رو با 360 مقایسه چون 360 هم خیلی جدید هم اینکه بازیاش کمتره یکی که میره الان PS2 می خره بخاطر اینه که هم بازی های بیشتری رو برای بازی کردن می بینه هم اینکه می تونه بازی های قدیمی تر رو با قیمت 5 دلار گیر بیاره این یه کیس استثنایی هست که هیشکی توی خارج از دست نمی ده .
نکته ی مهم : نینتندو تنها کنسول ساز قدیمیه که تونست در مقابل سونی دووم بیاره و مثل پاناسونیک ، آتاری و سگا فرار رو بر قرار ترجیح نداد .
دنیا فقط Wii
Touching is good but Feeling is better.
آقای شیراز پرگام اول از همه برو قیمت بازی هایی رو که می دی ارزون کن بعد هی یه خط در میون بیا بگو دنیا 360 .
راستی یه سوال هنوز 360 نیاوردین ؟

من یه چیزی به ذهنم رسید در مورد بلوری که الهام گرفته از پست سینا هستش.:cheesygri موقعی که دریم کست اومده بود رو به خاطر بیارید. خوب این کنسول به اینترنت وصل میشه:eek: وی سی دی میخونه:eek: و mp3 هم پخش میکنه:eek: اینا دلیل شد تا من 380 تومن پوله دریم کست بدم:(( خوب شروع کردم به تست کردن. به اینترنت وصل میشه اما باید با سی دی بروزر کار بکنی در ضمن نه فلش نه جاوا و نه خیلی چیزای دیگه فقط jpg+text خوب بازم خوبه:-" حالا vcd اول بوتش رو بذار بعد سی دی رو بذار داخلش. اِ این چرا عقب جلو نمیره؟ فقط از اول تراک میشه نگاه کرد:( mp3 هم بماند............
الان چندسال گذشته و صحبته ps3 و سیستم بلوری. واقعا مشخص نیست چه اتفاقی میخواد بیافته و همین طور دسته های اون (و حتی wii) که من هنوز موندم که آیا این حرکات خسته کننده نخواهد شد؟؟ (من خودم حتما wii رو برای تفنن هم که شده میگیرم) میدونم الان میاید میگید سونی فلان و بیسار اما حرفه من اینه که تا با دستان مبارک تست نکردید نگید که میارزه و یا قابلیت فوق العاده ای یه.
با عرضه معذرت به خاطر طویل بودنه روده:love:

نوشته شده توسط sina_unl:
این ماجرای سخت افزار و قدرت و این چیزای PS3 فقط یه نکته ی مسخره بود چرا که کلاک CPU هر دو کنسول یعنی 360 و PS3 یکسان هست حالا می خواد 7 هسته باشه یا 7 هزار هسته [
ببخشید این حرف را جای دیگه نزنی که کلی بهت میخندن:gathering: :gathering: مهمترین چیز برای یک پردازنده ساختار وکارایی آن است که فاکتور های مثل سرعت وحافظه cache وپهنای باند ارتباطی وقدرت آدرس دهی ......... است وشما نمی توانی فقط با فاکتور سرعت پردازنده به مقایسه بپردازی {هر گردی که گردو نیست }:confused: :confused: :confused:
مثالش هم پردازنده های amd وintel است که سرعت P4 ازAthlon بیشتر است ولی کارایی آن کمتر اصلا p4 ازساختار مشکل داره وبهمین خاطرintel پردازنده های جدید core2را برای جایگزینی p4 تولید کرد که بتواند باamd رقابت کنه ولی سرعت پردازنده برابر p4 است:-" :-" :-" :-" :-"

ببخشید این حرف را جای دیگه نزنی که کلی بهت میخندن مهمترین چیز برای یک پردازنده ساختار وکارایی آن است که فاکتور های مثل سرعت وحافظه cache وپهنای باند ارتباطی وقدرت آدرس دهی ......... است وشما نمی توانی فقط با فاکتور سرعت پردازنده به مقایسه بپردازی {هر گردی که گردو نیست }
مثالش هم پردازنده های amd وintel است که سرعت P4 ازAthlon بیشتر است ولی کارایی آن کمتر اصلا p4 ازساختار مشکل داره وبهمین خاطرintel پردازنده های جدید core2را برای جایگزینی p4 تولید کرد که بتواند باamd رقابت کنه ولی سرعت پردازنده برابر p4 است
اول از همه می خواستم اسم کوچیکتون رو بدونم که راحتتر باشیم
یه چیزی دیگه هم اینکه اگه می شه سایز نوشته هاتون رو عادی بزارین خیلی درشته
در مورد کارایی و این چیزا بهتره صحبت نکنیم چون همین 7 هسته ای و خیلی قرتی بازیای دیگه باعث شده که تمام بازی سازها حرفشون این باشه که بازی سازی روی PS3 کار سختی هست و نوع کار روی اون خیلی متفاوت از PS2 هست که اینا همش بخاطر همون قرتی بازیاس .
راستی در مورد دسته ها هم بگم درسته که ما بازی نکردیم ولی همه جا از دسته های جادویی Wii تعریف شنیدیم از اونایی که بازی کردن ولی در مورد بازی Warhawk که از دسته های PS3 استفاده می کرد خیلی الفظ ناجور به گوشمون خورده تازه سازنده ی بازی می گفت ما قصدمون شبیه سازی پرواز نبوده بلکه یه چیزی مثل رانندگی در هوا را می خواستیم نمی گه اصلا بلد نبودیم پرواز رو شبیه سازی کنیم
هادی یه سوال :
Wii رو برای تفنن می خری یا برای ترس از منزل ؟

نوشته شده توسط sina_unl:
راستی در مورد دسته ها هم بگم درسته که ما بازی نکردیم ولی همه جا از دسته های جادویی Wii تعریف شنیدیم از اونایی که بازی کردن ولی در مورد بازی Warhawk که از دسته های PS3 استفاده می کرد خیلی الفظ ناجور به گوشمون خورده تازه سازنده ی بازی می گفت ما قصدمون شبیه سازی پرواز نبوده بلکه یه چیزی مثل رانندگی در هوا را می خواستیم نمی گه اصلا بلد نبودیم پرواز رو شبیه سازی کنیم
من هم الان دلم غش میره با دیدن فیلمهایی که از این دسته ها هست ولی سوالم اینه که بعد از یه مدت خسته کننده نمیشه؟ الان همه مشتاقن تا اون حسه فوق العاده رو تجربه کنن اما تو فکرش رو بکن یه سال بعد از اینکه با این دسته ها کار میکنی بازم مطلوبن یا نه؟ بعدم یه ایراد بزرگ که داره اینه که اگه فک و فامیل ببننت که داری بازی میکنی میگن بزرگ گیمر خانواده رو ببین مثه ایناییکه دفعه اوله دسته میکرو دست میگیرن اینور اونور میکنه دستشو:cheesygri

من هم الان دلم غش میره با دیدن فیلمهایی که از این دسته ها هست ولی سوالم اینه که بعد از یه مدت خسته کننده نمیشه؟ الان همه مشتاقن تا اون حسه فوق العاده رو تجربه کنن اما تو فکرش رو بکن یه سال بعد از اینکه با این دسته ها کار میکنی بازم مطلوبن یا نه؟ بعدم یه ایراد بزرگ که داره اینه که اگه فک و فامیل ببننت که داری بازی میکنی میگن بزرگ گیمر خانواده رو ببین مثه ایناییکه دفعه اوله دسته میکرو دست میگیرن اینور اونور میکنه دستشو
این حرف کاملا درستی هست این که فعالیت زیادی که این دسته می طلبه باعث ایجاد دردهای موضعی در دست و برای بعضی جو گیرها مثل من در پا بشه ولی من دیگه عادت کردم موقع بازی کردن شلنگ تخته بندازم اون زمان که فوتبال 96 سگا بازی می کردیم یادمه که بعد از هر گلی که می زدم به بقل دستیم به پس گردنی می زدم بعد ما بازی رو ول می کردیم یه کم هم دیگه رو می زدیم بعد که خسته می شدیم دو باره می رفتیم سر بازی
الانم موقع DMC بازی کردن حرکت شمشیر بازی دانته رو با دسته در میارم دسته های Wii برای من یه چیز ایده آل هست اما برای پسر خاله ام مثلا که باید بشینه روی مبل و تکیه یه فاصله ی بسیار زیادی هم با دستگاه داشته باشه مثل یه کابوس می مونه اما خوب wii یه کنسول همه فهم هست وقتی Iwata میاد می گه ما می خوایم مادر بزرگ شما هم بشینه بازی کنه (چیکار مادربزرگش داری :evil: ) یعنی اصلا قصدشون چیزی فراتر از فقط به فروش رسوندن کنسولشون هست
البته اگر از دسته های جادویی Wii خسته شدیم یه دسته ی عادی داره که می شه با اون مثل بچه مثبت ها تمیز و مرتب بشینیم بازی کنیم اما من یکی خیلی ذوق زده هستم فکر نمی کنم بی خیال اون Wii-Mote بشم .
بازگشت به دوران کودکی با پای برهنه

بعد از هر گلی که می زدم به بقل دستیم به پس گردنی می زدم بعد ما بازی رو ول می کردیم یه کم هم دیگه رو می زدیم بعد که خسته می شدیم دو باره می رفتیم سر بازی
بابا تو دیگه کی هستی!!!!خیلی خندیدم!!
خوشم میاد که از اپرا هم استفاده میکنی....از دور معلومه!!
یک سوال.
Rumble رو اولین بار کی استفاده کرد؟چون توی یکی از تصاویر وی60 نوشته We Steal Rumble
البته از قول سونی نوشته.همه دیدن.شاید گذاشتم براتون!!!
و این Rare چی هست که انقدر بهش افتخار میکنن؟
باتشکر...

نوشته شده توسط SUPERMHR:
بابا تو دیگه کی هستی!!!!خیلی خندیدم!!
خوشم میاد که از اپرا هم استفاده میکنی....از دور معلومه!!
یک سوال.
Rumble رو اولین بار کی استفاده کرد؟چون توی یکی از تصاویر وی60 نوشته We Steal Rumble
البته از قول سونی نوشته.همه دیدن.شاید گذاشتم براتون!!!
و این Rare چی هست که انقدر بهش افتخار میکنن؟
باتشکر...
اپرایی که هستم هیشکی مثل اپرا نمی تونه صفحه ها رو باز کنه
Rumble اولین بار توی سال 96 توی دسته های N64 بود
بعد سال 97 سونی یه دسته ساخت به اسم Dual Shock و از Rumble توش استفاده کرد
Rare یه کمپانی شاهکار بازیسازیه که برای نینتندو کار می کرد اما مایکروسافت دو بهبوه ی بدبختی نینتندو که GC ضرر داده بود اومد با لاشخوری اونو خرید بازی هایی مثل Conker و Perfect Dark و Donkey Kong مال این شرکتن که البته فقط DK کپی رایتش مال Nintendo بود بقیه رو MS دزدید .

ميخوام يه بهانه رو براي نخريدن x360 بگيرم
اينو نگاه كنيد:
11787_Just-Cause-2_qjgenth.jpg

..............................................
من موندم اين كمپاني سازنده ي saints row اصلا بازي سازي بلده كه بر مي گرده اين حرف رو ميزنه پس اين چيه چطور eidos تونسته تو بازيش هواپيما و ماشين و اينا درست كنه اينا نتونستن البته اين عكس باسه ي just cause اين شركت سازنده ي saints row يا بلد نيست اينكارو بكنه يا از .... مبالغي دريافت كرده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or