این بحث POP و DMC هم من پایه هستم بیفتیم به جون هم بزنیم برجکای هم دیگر رو بیاریم پایین یونیت بسازیم بریزیم تو بیس هم ... ها؟ هیچی آقا اگه شد یه تاپیک می زنیم در این زمینه که می دونم اگه نظر سنجی بشه POP اوله چون اینجا کسایی که DMC رو می شناسن به مراتب خیلی کمترن .
---------------------
خوب برسیم به بحث دوست داشتنی و زیبای خودمون
اول از همه بگم که به نظر من MGS4 به تنهایی ارزش این همه پول دادن رو نداره چون به نظرم از همون بازی به قول سیاوش سطح پایین POP هم سطح پایین تره فقط یه داستان داره که اونم می شه توی اینور و اونور خوند اما God of War ، DMC4 و هزار کوفت و زهر مار دیگه می صرفه که آدم این همه پول بده البته برای من یکی کافیه که بگن DMC4 رفت رو 360 که دیگه نگاه PS3 هم نکنم . این است سلیقه ی مسخره و عجیب من .
--------------------
این قضیه ی کنسل شدن هم بی خیال شین مثلا SC

A (یکی دیگه از همون بازی های سطح پایین

) رو یکی از اعضای Ubi اومده توی فروم بازی گفته که ما نمی زنیم حالا این معلوم نیست که کسی ID طرف رو تک زده باشه یا خودش اصلا در حال ملکوتی خوبی بوده یا نه

--------------------
طبق محاسبه ای که مریل لینچ کرده بود قیمت ps3 حدود 700 تا 800 دلار بود که سونی الانشم داره ضرر میده غیر ممکنه که سونی بتونه به این زودیها قیمت رو به 400 دلار برسونه برای این قیمت شما حدود 3 تا 4 سال باید صبر کنی (البته باید صبر ایوب داشته باشی ما که تا اخر امسال هم نمیتونیم صبر کنیم )
البته این نکته رو هم متذکر بشم که مریل لینچ PS3 ی رو محاسبه کرد که توی E32005 به نمایش در اومد ولی PS3 ی که توی E32006 به نمایش در اومد تمام پورت های پشت دستگاه حذف شده بود که این خیلی قیمت رو میاره پایین و از طرف دیگه مریل لینچ نمی دونم که این بلو ری درایو ها چقدر پای سونی در میان چون هر چی باشه این بلو ری درایو ها از اون چیزی که توی بازار ما می خریم ارزونتر پای سونی در میاد
در مورد ارزون کردن هم بگم که همین $M

هم سخت افزار گرون قیمت Xbox رو در کمتر از یکسال 100 دلار ارزون کرد و هنوز هم به قول شما این کنسول به سود دهی نرسیده و تا 2008 می رسه و البته این که این کنسول دیگه نه خودش نه نرم افزاراش توی ژاپن خرید و فروش نمی شن و توی اروپا و امریکا هم عمرش به 2008 نمی رسه
پس سونی کنسول رو ارزون می کنه مثلا دیگه مدل 500 رو نمی زنه ولی مدل 600 دلاری رو 500 می ده .
-----------------
نظر سنجی هم واقعا جالب بود بعد من می گم Wii بهترین یه عده ....
-----------------
خطاب به خودم :
دیگه ببند .