کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
اگه ميخوايد ببينيد در نظر سنجي هاي خارج چي ميگذره اين جمله رو تو گوگل سرچ كنيد
poll+vote+result+next gen+ps3+xbox 360+wii
تو بيشتر سايتا wii اول بود 360 دوم و ps3 هم سوم حال خودتون ببينيد

سونی در مورد قیمت PS3 بسیار هوشمندانه عمل کرده این اولین باریست که سونی میخواد یک محصولشو بطور (تقریبا) همزمان در سراسر دنیا عرضه کنه .محصولات قبلی سونی (PS1 , PS2 و حتی PSP ) ابتدا در جاپن (ببخشید کیبرد من J نداره ) عرضه میشدند و سپس به فاصله 6 ماه تا یکسال در بقیه دنیا .

معمولادر یکی دو ماهه اول عرضه یک محصول (مخصوصا اگر این محصول ساخت سونی باشه) HYPE (شور و شوق وهیجان )زیادی برای خرید اون بوجود میاد . در واقع ترس سونی از این بوده که بلایی که پارسال سر X360 بوجود امد امسال سرش بیاد . حتما پارسال خاطرتون هست که به خاطر عرضه کم و تقاضای زیاد برای X360 بازار سیاه بوجود امد و حتی قیمت اون به 3000 دلار هم رسید . سونی با این قیمت بالا دو هدف رو دنبال میکنه : اول اینکه مقداری از HYPE اولیه رو کم کنه و دوم اینکه پولی که میخواد تو جیب دلالها بره تو جیب خودش میره;)
و من مطمعنم بلافاصله بعد از اینکه هیجان اولیه فروکش کرد سونی قیمت PS3 رو به 400 دلار کاهش میده
در ضمن از کسانی که نذاشتن تاپیک بخوابه تشکر میکنم و از کسی که پست منو هم پاک کرد همینطور

آخرین ویرایش:
Game: Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent (PS3)
Release Date: Q4 2006
The Splinter Cell stealth action series returns for a fourth go-around in Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent.

هنوز کنسل نشده

---------------------------
Game: Killing Day (PS3)
Release Date: TBA
Killing Day is a first-person shooter designed to take advantage of next-generation hardware.

این هم کنسل نشده

Last edited by a moderator:
نوشته شده توسط hitboy:
اگه ميخوايد ببينيد در نظر سنجي هاي خارج چي ميگذره اين جمله رو تو گوگل سرچ كنيد
poll+vote+result+next gen+ps3+xbox 360+wii
تو بيشتر سايتا wii اول بود 360 دوم و ps3 هم سوم حال خودتون ببينيد
دستت درد نکنه خیلی جالب بود راستش من خودمم نمیدونستم وضع اینجوریه;)
اینم برای اونایی که حال ندارن برن ببینن:cheesygri

console_combo_joystiq_poll.jpg

این مال سایت joystiq بود تعداد رای دهنده: 30494 نفر
--------------------------------------
23l0e2w.jpg

این مال سایت about بود تعداد رای دهنده:56514 نفر
--------------------------------------
البته نظر سنجی زیاده ولی نظر سنجی زیر 10000 نفر فایده نداره
-------------------------------------
مهبد جون به لینک هایی که برای کنسل شدن دادم برو تا ببینی ;)
------------------------------------
سونی قیمت PS3 رو به 400 دلار کاهش میده
طبق محاسبه ای که مریل لینچ کرده بود قیمت ps3 حدود 700 تا 800 دلار بود که سونی الانشم داره ضرر میده غیر ممکنه که سونی بتونه به این زودیها قیمت رو به 400 دلار برسونه برای این قیمت شما حدود 3 تا 4 سال باید صبر کنی (البته باید صبر ایوب داشته باشی ما که تا اخر امسال هم نمیتونیم صبر کنیم:cheesygri )

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط pandora tomorrow:
ولی امار امضای شما این رو نشون میده :D
من واقعا موندم چند تا از این بچه های سایت خیلی با حالن علم غیب دارن:eek: از روی امضا و آواتار به داستان زندگی طرف پی میبرن واقعا حیف شما ها نیست:cool: که تو این سایت الان دارین پست میزنین.

نوشته شده توسط GAme3:
من واقعا موندم چند تا از این بچه های سایت خیلی با حالن علم غیب دارن:eek: از روی امضا و آواتار به داستان زندگی طرف پی میبرن واقعا حیف شما ها نیست:cool: که تو این سایت الان دارین پست میزنین.
:)
من منظورم قیمت بود که شما تو امضاتون از همین قیمت نالیدین!!

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
:)
من منظورم قیمت بود که شما تو امضاتون از همین قیمت نالیدین!!
ببخشید .من فکر کردم شما هم از روی امضاء من به این نتیجه رسیدین که من PS3 Fan هستم .
شرمنده.:blushing:

این بحث POP و DMC هم من پایه هستم بیفتیم به جون هم بزنیم برجکای هم دیگر رو بیاریم پایین یونیت بسازیم بریزیم تو بیس هم ... ها؟ هیچی آقا اگه شد یه تاپیک می زنیم در این زمینه که می دونم اگه نظر سنجی بشه POP اوله چون اینجا کسایی که DMC رو می شناسن به مراتب خیلی کمترن .
---------------------
خوب برسیم به بحث دوست داشتنی و زیبای خودمون
اول از همه بگم که به نظر من MGS4 به تنهایی ارزش این همه پول دادن رو نداره چون به نظرم از همون بازی به قول سیاوش سطح پایین POP هم سطح پایین تره فقط یه داستان داره که اونم می شه توی اینور و اونور خوند اما God of War ، DMC4 و هزار کوفت و زهر مار دیگه می صرفه که آدم این همه پول بده البته برای من یکی کافیه که بگن DMC4 رفت رو 360 که دیگه نگاه PS3 هم نکنم . این است سلیقه ی مسخره و عجیب من .
--------------------
این قضیه ی کنسل شدن هم بی خیال شین مثلا SC:DA (یکی دیگه از همون بازی های سطح پایین :D ) رو یکی از اعضای Ubi اومده توی فروم بازی گفته که ما نمی زنیم حالا این معلوم نیست که کسی ID طرف رو تک زده باشه یا خودش اصلا در حال ملکوتی خوبی بوده یا نه :D
--------------------
طبق محاسبه ای که مریل لینچ کرده بود قیمت ps3 حدود 700 تا 800 دلار بود که سونی الانشم داره ضرر میده غیر ممکنه که سونی بتونه به این زودیها قیمت رو به 400 دلار برسونه برای این قیمت شما حدود 3 تا 4 سال باید صبر کنی (البته باید صبر ایوب داشته باشی ما که تا اخر امسال هم نمیتونیم صبر کنیم )
البته این نکته رو هم متذکر بشم که مریل لینچ PS3 ی رو محاسبه کرد که توی E32005 به نمایش در اومد ولی PS3 ی که توی E32006 به نمایش در اومد تمام پورت های پشت دستگاه حذف شده بود که این خیلی قیمت رو میاره پایین و از طرف دیگه مریل لینچ نمی دونم که این بلو ری درایو ها چقدر پای سونی در میان چون هر چی باشه این بلو ری درایو ها از اون چیزی که توی بازار ما می خریم ارزونتر پای سونی در میاد
در مورد ارزون کردن هم بگم که همین $M ;) هم سخت افزار گرون قیمت Xbox رو در کمتر از یکسال 100 دلار ارزون کرد و هنوز هم به قول شما این کنسول به سود دهی نرسیده و تا 2008 می رسه و البته این که این کنسول دیگه نه خودش نه نرم افزاراش توی ژاپن خرید و فروش نمی شن و توی اروپا و امریکا هم عمرش به 2008 نمی رسه
پس سونی کنسول رو ارزون می کنه مثلا دیگه مدل 500 رو نمی زنه ولی مدل 600 دلاری رو 500 می ده .
-----------------
نظر سنجی هم واقعا جالب بود بعد من می گم Wii بهترین یه عده ....
-----------------
خطاب به خودم :
دیگه ببند .

این قضیه ی کنسل شدن هم بی خیال شین مثلا SC:DA (یکی دیگه از همون بازی های سطح پایین :D )

اوهوم!!!
حواست باشه به خودت :)
من اینجام ها یه پست هم از زیره دست من در نمیره پس مطمئن باش هرجای فروم بنویسی من اونجا میام :cheesygri

همه دارن از قیمت این PS3مینالن این رییسای سونی هم که عین خیالشون نیست من امروز داشتم بازی رایانه میخوندم این کنسول جیدیده رو دیدم(کامپیتر سیار).من میگم بهتره بریم یکی از اینا رو بخریم حال سونی و مایکروسافت و نینتندو رو بگیریم:thumbsup: :thumbsup: :excited: :excited: :excited:

آقا من طرفدار PS3 هستم....خیلی هم هواشو داشتم (همراه با دو کنسول دیگه !)...تریپ برادری هم با هم داشتیم و داریم....ولی ! ......... ولم کنین ! د ولم کنین ! بذارین برم حالشو بگیرم ! این کت رو بگیر ! میگم کت رو بگیر....نفس کش....دیگه اعصاب معصاب ریخته به هم !!!!! اینم شد کنسول ! هر روز داره یه ضد حال به ما میزنه...عناوین انحصاریش رو که داره از دست میده...قیمتش که توی این خراب ش...آه ! ببخشید ! توی ایران میشه 800 هزار تومن....به چیش خوش باشم ؟! خدا وکیلی اگه فقط Metal Gear Solid 4 با یک سری بازیهای دیگه روش نمیومد...دیگه من قاط قاط بودم....کت رو بده...میگم بده !!! صبر کن ! صبر کن...فحش میدی ؟!!! کت رو بگیر ....د میگم کت رو بگیرش....مشت میزنی ؟!!! ولم کنیییییین !!! بگیر که اومد.....نامرد ! چاقو ؟؟؟!!! آی ! اوخ !!! وای !!!!! کمک ! چاقو زدش....کمک....
(اینجاست که من میرم تو کما....و اینجاست که کن کوتاراگی میاد پیشم ) (عجب توهمیه ! نه ؟!)
_فرزندم ! چی شده ؟!!! چرا اینطوری شدی ؟!
_چی بگم حاجی ! دلم به چیت خوش باشه ؟! قیمت کنسولت یا وضع خراب بازیهات ؟! (با عرض معذرت از تمامی رفقای PS3 باز که خودم هم عضوشون هستم)
_چه کنیم پسرم...CPU ایی ساختیم که 7 تا SPU (Synergistic Processing Elements داره....به هرکدوم میتونی یک کاری رو اختصاص بدی....هوش مصنوعی , حرکات غیر خطی نامنظم , تقسیم صدا , و ....
_خب !!! همین ؟!
_چی بگم عزیزم !!! GPU ایی ساخته ایم که میتونه 136 تا عملیات Shader رو در هر Clock انجام بده , میتونه به کمک Cell به محاسبات اعداد شناور 2.18 T.Flops برسه = 2,180,000,000,000
میتونه خودش تا 1.18 T.Flops محاسبه اعداد شناور داشته باشه...
_دیگه چی حاجی ؟؟!!!!
_ای عزیز ! یک هارد دیسک برای هر دو مدلش هست که باعث میشه بتوان از قابلیت Catch استفاده کرد و در عوض بتونی توی بازیها سرعت بیشتری برای پردازش در اختیار داشته باشی نه مثل Saint's Row که به خاطر نبود هارد دیسک نمیتونه هواپیما سواری داشته باشه ( ولی ! من تازگیها شنیدم که دارن تمام تلاششونو برای انجام این کار میکنن و تقریبا موفق هم شدن)
_خالی نبند !!!!
_خالیم کجا بود ؟! تازه یک درایو BlueRay هم داره که قیمتش برای خرید بصورت جداگانه حدود 400 دلار میشه و باهاش میتونی فیلمهایی رو نگاه کنی که 2 ساعتش حدود 40 گیگا بایت جا میگیرن....و این یعنی END کیفیت فیلم....
_چی کارش کنم...مگه ما BD Player خواستیم ؟! ما یه کنسول خواستیم ! یه چیزی برای بازی ! نه پخش کننده فیلم !
_نگو ! نگو که خودمم بدجوری توش موندم !!!
_خب ! حالا مگه قیمت اینها چقدر میشه ؟!
_بذار ببینم ! CPU که میشه 349.99 ... GPU هم میشه 450 تا....BD هم چون بصورت درایو هست میشه 199.99 تا.....(قیمتها بر اساس مصاحبه با کن هست که پارسال توی خود شرکت سونی ازش سوال شده بود و متاسفانه نتونستم لینکشو دوباره پیدا کنم...ولی دارم تمام سعیمو میکنم..منتظر باشین...) تازشم ! میتونین بازیهای دو نسل قبل PS رو هم باهاش بازی کنین !
_بابا اینا چیه ؟!! بازیهای نسل قبل هم نخواستیم ! اگه میخواستیم تا حالا بازی کرده بودیم...
_شرمنده....راستی ! 4 تا چیز دیگه اش رو نگفتم...PS3 میتونه که...
_بابا بیخیال ! راضی شدم...حداقل تنها دلیل گرونتر بودنش از 360 میتونه همین BD Drive ش باشه...من قبول کردم....100 دلار اضافی هم بره به درک ! در واقع 200 دلار اضافی که باید توی ایران روش داد بره به......چشمم کور ! به جای Upgrade این PC که در طول سال پول 2 تا کنسول رو از آدم میبره میرم یه PS3 میخرم...صرفجویی باید کرد ! جور دیگر باید دید !!!!
ها ! چی شد ؟! من کیم ؟! اینجا کجاست ؟!.............
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
*زود باشین ! 2 سی سی بیشتر میخوام...آماده ! سه...دو....یک.....جیز (این صدای شوک الکتریکی هست !!!!) علائمی دریافت نشد ! دوباره...سه...دو...یک...جیز....
دوب دوب...دوب دوب (اینم صدای قلب آجیتونه !!!!)
_ولم کنین ! نفس کش ! این کت رو....
_خفه شو ! یه بار دیگه با PS3 در بیفتی دیگه چیزی ازت نمیمونه !حالا همین جا باید تا 3 ماه استراحت کنی !!!! ( این قسمت رو رقیبان PS3 جدی نگیرن ! دوستان PS3 جدی بگیرن )
_نه!!!نه!!!!!!!!!!!!!!نه.............بذار برم حالشو بگ.......................
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
خب ! دوستان عزیز ! این خلاصه توهم خیلی خوف من بود که خودم هم از نوشتنش شاخ در آوردم!!!!!!!! لطفا کل کل با این یکی رو بیخیال شین و بذارین خوش باشه و لطفا از این طرز نوشتن که خیلی خوب نیست هم کسی استفاده نکنه !!! الان این پست من مثل خری هست که بهش تی تاپ دادن !!!! بیخیال دوستان...این PS3 بد داره به ما PS3 خواهان سرسختش که از بس موجهای ضد حال خروشان بهمون خورده داریم از بین میریم , ضد حال میزنه !

متشکرم....Nemesis

آخرین ویرایش:
من قبلا گفته بودم طرفدارای ps3 مواظب خودشون باشن بفرمایین ببینین چی شده:cheesygri
کاشکی پست بالا هم میشد با صدا گوش کرد مثل اون قبلی که به گیم اسپوت زنگ زده بود:cheesygri
اگه یادتون رفته برین اینجا گوش کنین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or