کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
استراتژی روی کنسول
نظرمو راجب این بحث استراتژی بدم:
اول از همه اینکه استراتژی روی کنسول میاد چه به خوایم چه نخوایم چه کنترلش خوب باشه چه نباشه بازی Kingdom Under Fire مال Xbox تو سال 2004 (به نظر من بهترین سال استراتژی) جز کاندیداهای گرفتن جایزه ی بهترین استراتژی سال بود . روی کنسول شاید سخت باشه بازی کردن یه بازی استراتژی اما مطمئنا آدم تو هر چیزی با تمرین پیشرفت می کنه .
روی کنسول بازی کردن استراتژی سخت اصولا برای کسی که می خواد مولتی بزنه یا هزار کار دیگه کنسول جای خوبی برای بازی کردن نیست اما مشخصه که طرفدارای استراتژی روی کنسول دارن زیاد می شن عرضه ی بازی هایی مثل Black & White 2 و SM’s Pirates دلیلی بر این حرفه چون هر دو بازی های خوبی بودن (من B&M رو بازی نکردم و Pirates رو چرا کنترل هم خوب بود من که مشکلی ندیدم تازه به نظرم بعضی جاها خیلی نرمتر از PC بود)
نوع کنترل یه RTS رو کنسول فرق می کنه و مثل PC از روش کادر گیری و درگ کردن برای کنترل استفاده نمی شه .
اما در آخر بازم می گم تصور اینکه یه روز یکی بیاد بهم با شور هیجان بگه مثلا توی وار کرافت 3 روی 360 اینجور و اونجور کردم خیلی سخته .
بگزریم چون RTS فقط روی PC ولی TBS رو می شه روی کنسول کار کرد . باید قبول کرد که حالا حالا ها زمان می بره که بشه یه استراتژی روی کنسول ساخت که توش بشه مثلا یه کنسول باز روی کنسول با یه PC باز رقابت نسبتا مساوی رو داشته باشن .

البته همونطور كه آقا كيانوش در آخرين پست هاشون توضيح دادن اينها آمار فروش نيست. و تعداد كنسولهايي كه به بازار عرضه شده. ضمنا North America هم يك قاره نميشه چون فروش كانادا كمتر از 10 درصد فروش خود آمريكاست.
من نمی دونم این پست شما چه ربطی به اون پست من داره مهم اینه که سونی این کنسول ها رو فروخته و براشون پول گرفته حالا می خواد تو بازار رو دست مغازه دار باد کنه یا بخرنش تازه اختلاف فروش حقیقی با فروش کمپانی مگه چقدره خیلی باشه 3 میلیون دستگاه مثلا توی 360 که مایکروسافت 5 میلیون فروخته این اختلاف 400 هزار تاست .

اولا موس و کیبورد روی کنسول اسباب بازی ای بیش نیست و هیچ سازنده ای هم نمیشینه بازی استراتژی برای کنسول بزنه بعدم بیاد با موس و کیبورد کنسول که از هر 100 نفر یه نفر داره سازگارش کنه !
ثانیا اومدن RTS روی 360 معنیش این نیست که با کنسول میشه راحت استراتژی بازی کرد
هر عقل سلیمی اینو میپذره که انجام بازی استراتژی با کنسول غیرممکنه (حالا باز بیاید بگید من 15 سال پیش با کنسول red alert بازی میکردم !)
بازیهای RTS ای که روز به روز دارن زیاد تر میشن رو هم نمیدونم منظورت کدوماس
یدونه BFMEII ساخته شده یکی دو تا دیگم دارن ساخته میشن
این قضیه ی استراتژی روی کنسول هم بعد از شکست خوردن همین 2-3 تا عنوان در راه برای 360 پروندش بسته میشه
همونطور که Commandos 2 MOC هم برای کنسول ساخته شد و چیزی فراتر از یک افتضاح نبود در مقایسه با نسخه ی PC که واقعا شاهکار بود
این حقیقتیه که وجود داره ... استراتژی روی کنسول هیچ معنایی نداره
اگر موس کیبورد رو زدن که نشه با هاش بازی کرد پس چرا زدن دلیل نمی شه هر چیزی که قبول نداریم مسخره کنیم . اومدن BFME2 و دانلود شدن دموی اون توسط 90 درصد اعضای XBL ثابت می کنه که می شه راحت بازیش کرد و گرنه ملت 20 تاشون که دانلود کردن توی فروم ها می گن فلان و بیسار هست و دیگه کسی دانلود نمی کرد (حالا نیای بگی اینترنتشون ارزونه می شنن همه دانلود می کنن چون اونا برای این چیزا بیشتر ارزش قائلا) در مورد یه دونه دو تا هم نمی دونم چی بگم ولی رو Xbox هم استراتژی اومده برای 360 هم میاد و پروندش بسته نمی شه چون پول توشه . در ضمن خود بودن بازی بستگی به سازنده داره مربوط به کنسول نمی شه حالا شما مثلا ترجیح می دی MGS ، DMC یا RE رو روی PC بازی کنی یا PS خوب معلومه که PS چون نسخه های PC یه پورت مسخره هستن .

حالا MGS شاید ، ولی DMC اصلا در حدی نیست که انقدر اسمشو میارین و بهش افتخار میکنین ! حتی یه عده از PS2 بازا هم این موضوع رو پذیرفتن که DMC با ارفاق یه بازی معمولیه !
.
لابد از دیدگاه شما بازی که میانگین امتیاز نسخه ی اول و سومش توی Game Rankings بالای بترتیب 90 و 85 هست بازی ضعیفی هست حتی افتضاح نسخه ی دوم هم بالای 70 هست یا بازی که تمام نسخه هاش بالای یه میلیون نسخه فروختن خیلی بازی بی خودی هست من نمی دونم چرا چون شما یه چیز رو دوست نداری می گی چیز بی خودی هست هم راجب بازی های کنسول این نظر رو داری هم راجب خود کنسول

EA کلا حسابش با بقیه فرق داره ... EA معمولا بازیهاشو روی تمام سیستمهای موجود توی بازار منتشر میکنه
لابد Activision ، Ubi Soft و Take2 (که خودش 10-15 تا شرکته ) هم سیاستشون فرق می کنه یه کسایی مثل کرای تک ، آی دی یا مونولیث کاره ای نیستن اونا بازی اصلی رو می سازن برای PC بعد ناشر میدش دست یه گروه حداکثر20 نفره برای پورت کردن برای کنسول های دیگه .

پ.ن: ما خودمونم که بکشیم خارجیا بمون می گن Import Gamer .

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط mt3691:
سیاوش حرفهای شما درست ولی میشه بگی اون چند میلیون که تو xboxlive هیلو بازی میکنن مگه مخشون تاب داره ؟ مطمئنن همشون هم کامپیوتر دارن و دسترسی به انلاین pc هم دارن پس چرا به این بازی چسبیدن و کیف میکنن؟ اگه میبینی که کاربرای xboxlive کمتر از بازی های انلاین کامپیوتره واسه اینه که تازه اومده و هنوز خیلی وقت داره تا پیشرفت کنه;)

نه بحث بحث تاب داشتن نیست محمد جان، بحث بحث اینه که کار چندان جالبی نیست. من مگه خودم تا حالا FPS روی کنسول نزدم؟! خوب چرا منم زدم. اما میگم لذت و مهارتی که این سبک روی PC داره به هیچ عنوان روی کنسول نیست. هیلو هم من شنیدم که برای اکس باکس از مود آنلاین خیلی خوبی سود میبره، ولی آیا این مود آنلاین خیلی خوب میتونه با مثلاً Half-Life: Death Match رقاابتی داشته باشه!! حتی نزدیک هم نیست.

قبلا هم گفتم ،
سونی حاضر نیست از بازیهای PC حمایت کنه و سونی حاضر نیست از PC حمایت کنه معنیاشون با هم فرق داره !
من قبلا هم متوجه اين حرف نشدم. چيزي كه ميدونم اينه كه خود سوني رابطه اي با PC نداره و بودن و نبودنش براش فرقي نميكنه. نه بازيي روي PC ميسازه و نه هيچ سرمايه گذاري ديگه اي روي بازيهاي PC ميكنه.

توی نسل جدید هم که کنسولها قوی هستن اعلام کرد که از PS حمایت نمیکنه و روی 360 و PC کار میکنه ... این یعنی عدم حمایت یه کمپانی مطرح غربی از یه کنسول ژاپنی
یکی دیگه از این استودیو ها Monolith هست و یکی دیگشم Crytek که از بهترین سازنده های اول شخص هستن و هیچکدوم به کنسول ژاپنی توجهی ندارن ...
من هنوز هم اين مسئله تو كتم نميره كه كمپاني هاي غربي از كمپاني هاي كنسول ساز ژاپني حمايت نميكنند. مطمئنا غربي ها به علت ژاپني بودن سوني يا نينتندو از ساخت بازي براي اونها صرف نظر نميكنن و جايي ميرن كه پول بيشتري تشريف داره. ضمنا اينهايي كه شما نام برديد بازي ساز هستند نه كمپاني (يا Publisher كه سود اصلي رو ميبره) و اينها فقط پول ميگيرن تا بازي بسازن. كه البته همشون هم FPS ساز هستند. همين id مدتي پيش شايعاتي درباره ساخت Super Doom (يا همچين چيزهايي براي PS3 ازش شنيده ميشه)‌ يا خود Crytek چندان در زمينه كنسول فعال نبوده (و نامش به عنوان سازنده نسخه كنسول به چشم نمي خوره) يا Monolith هم تازه عنوان X360ش در حال ساخت.
اما از اون طرف كافي نگاهي به Publisherهاي غربي بيندازيد. 2K Games با زير مجومه Rockstar و ساخت سري GTA فكر مي كنم يكي از مهمترين كمپاني ها در زمينه فروش PS2 بوده. بازي هاي مشترك (نه اونهايي كه فقط PC هستند) اين كمپاني چه در خود 2K Games و چه در 2K Sports و Rockstar براي PS2 هم توليد مي شوند.
THQ هم در بازيهاي مشترك براي تمام كنسول ها بازي ميسازد (بجز استثنائاتي مثل Saint's Row). كمپاني Eidos هم كه تقريبا همه بازيهاش مشتركن و براي PS2 هم ميان. Lucas Arts هم اگر بازي مشترك بسازه براي PS2 هم ميسازه. Midway و Vivendi Universal هم همچنين. EA رو هم كه وضعيتش مشخص. در بين كمپاني هاي بزرگ و مطرح غربي فقط Ubi كه در حال حاضر بازي بخصوصي براي PS2 عرضه نكرده و فروشي هم نداشته اما بيشتر عناوين آيندش براي كنسول هاي ژاپني هم ساخته ميشن. كمپاني هاي كوچكتر مثل Atari و Majesco و Koei هم كه تكليفشون مشخص.
ضمنا ليست 10 بازي پرفروش سال گذشته در آمريكا رو هم مي تونيد نگاه كنيد كه اسم پنج تا بازي پرفروش براي كنسول هاي ژاپني در اون هست كه كمپاني هاي غربي سازنده اونها بودند (چهار عنوان هم مال كمپاني هاي ژاپني بوده و يك عنوان هم مال Xbox بوده).

درسته که مکروسافت نقش مهمی رو داره ... ولی این جوریم نیست که اگه MS بره کنار PC هم تعطیل بشه ... انقدر شرکت غول وجود داره که داره از طریق همین PC نون میخوره و اگه ببینن صنعت داره به خطر میفته قطعا نمیشینن نگاه کنن.
اينا رو قبول دارم. اما مايكروسافت هم كمپاني خيلي خيلي بزرگي و با توليد ويندوز نقش كليدي رو ايفا ميكنه (كه مطمئنا حالا حالا ها از بين نخواهد رفت و هيچ كمپاني هم نمي تونه به راحتي جاش رو پر كنه). شما فقط اين تبليغات مايكروسافت درباره DX10 رو نگاه كن. كه تازه ATI و Nvidia رو مجبور به پيروي ازش ميكنه و اونها بايد چيپ هاشون رو با توجه به ويژگيهاي DX10 بسازن. و همچنين تا Vista و DX10 نياد پتانسيل موجود در CPUهاي چند هسته اي يا 64bitي آزاد نميشه. پس همه اين كمپاني ها به نوعي نيازمند مايكروسافت و سرمايه گذاريهاش هستند و خود مايكروسافت هم هر از گاهي بازيهاي مهمي براي PC توليد ميكنه كه طرفدارهاي زيادي هم روي PC دارند.

من نمی دونم این پست شما چه ربطی به اون پست من داره مهم اینه که سونی این کنسول ها رو فروخته و براشون پول گرفته حالا می خواد تو بازار رو دست مغازه دار باد کنه یا بخرنش تازه اختلاف فروش حقیقی با فروش کمپانی مگه چقدره خیلی باشه 3 میلیون دستگاه مثلا توی 360 که مایکروسافت 5 میلیون فروخته این اختلاف 400 هزار تاست.
ربطش اينه كه سوني يا مايكروسافت اين كنسول ها رو فروخته ولي تا وقتي كه اون كنسول واقعا فروخته نشه و روش بازي خريداري نشده باشه سود چنداني رو براي سوني به همراه نمياره (البته با قيمت 129 دلاري PS2 مگر نه براي PS3 يا X360 ضرر اضافست). ضمنا اختلاف اين دو عددي هم كه شما گفتي ممكنه نسبتا زياد باشه. مثلا پنج ميليون X360 تا به توليد شده در حالي كه فقط چيزي حدود 3.5 ميليون از اونها به فروش رسيده. و اونطوري هم كه كيانوش جان گفتند 90 ميليون PS2 فروخته شده داريم. و اين اختلاف فاحش براي PSP هم صدق ميكنه (اختلافي 5 ميليوني). كه اين ارقام براي كنسول هايي كه هزينه ساختشون بيشتر از فروششون فقط ضرر محسوب ميشه (تا وقتي كه به فروش نرسن و بازي براشون خريده نشه).
البته من اون پست شما رو كلي نقل كردم.

يه چيزي هم به سياوش جان و بقيه كساني كه انجام FPS و RTS رو روي كنسول خيلي مشكل مي دونند بگم. شما تعريفتون از نحوه انجام اين بازي ها بسيار سطح بالاست و محدود به عده قليلي از گيمرها ميشه (مخصوصا سياوش جان كه به نظر ميرسه خيلي حرفه اي بازي ميكنن). اما حداقل سبك هاي FPS و RPG (غير ژاپني) بر روي كنسول تعريف شدست و نمونه هاي موفقي هم براشون وجود داره كه اينطور كه از شواهد بر مياد اين تعداد در حال افزايش هستند. اما RTS به نظر نميرسه كه بتونه موفقيتي كسب كنه و (تا جايي كه يادم) تنها كمپاني مثل EA كه از اين سبك در كنسول حمايت ميكنه و فروش همون BFME2 هم تا به حال بسيار كم بوده (و البته من آماري ازش نديدم).

لابد Activision ، Ubi Soft و Take2 (که خودش 10-15 تا شرکته ) هم سیاستشون فرق می کنه یه کسایی مثل کرای تک ، آی دی یا مونولیث کاره ای نیستن اونا بازی اصلی رو می سازن برای PC بعد ناشر میدش دست یه گروه حداکثر20 نفره برای پورت کردن برای کنسول های دیگه .

اگه اینجوری بود الان شما داشتی با PS2 ت Doom و Far Cry و FEAR و Condemned و ... بازی میکردی
یا حداقل یکی از این بازیا برای PS3 کانفیرم میشد

یه کسایی مثل کرای تک ، آی دی یا مونولیث کاره ای نیستن

عجب :)

من هنوز هم اين مسئله تو كتم نميره كه كمپاني هاي غربي از كمپاني هاي كنسول ساز ژاپني حمايت نميكنند. مطمئنا غربي ها به علت ژاپني بودن سوني يا نينتندو از ساخت بازي براي اونها صرف نظر نميكنن و جايي ميرن كه پول بيشتري تشريف داره. ضمنا اينهايي كه شما نام برديد بازي ساز هستند نه كمپاني (يا Publisher كه سود اصلي رو ميبره) و اينها فقط پول ميگيرن تا بازي بسازن. كه البته همشون هم FPS ساز هستند. همين id مدتي پيش شايعاتي درباره ساخت Super Doom (يا همچين چيزهايي براي PS3 ازش شنيده ميشه)‌ يا خود Crytek چندان در زمينه كنسول فعال نبوده (و نامش به عنوان سازنده نسخه كنسول به چشم نمي خوره) يا Monolith هم تازه عنوان X360ش در حال ساخت.
اما از اون طرف كافي نگاهي به Publisherهاي غربي بيندازيد. 2K Games با زير مجومه Rockstar و ساخت سري GTA فكر مي كنم يكي از مهمترين كمپاني ها در زمينه فروش PS2 بوده. بازي هاي مشترك (نه اونهايي كه فقط PC هستند) اين كمپاني چه در خود 2K Games و چه در 2K Sports و Rockstar براي PS2 هم توليد مي شوند.
THQ هم در بازيهاي مشترك براي تمام كنسول ها بازي ميسازد (بجز استثنائاتي مثل Saint's Row). كمپاني Eidos هم كه تقريبا همه بازيهاش مشتركن و براي PS2 هم ميان. Lucas Arts هم اگر بازي مشترك بسازه براي PS2 هم ميسازه. Midway و Vivendi Universal هم همچنين. EA رو هم كه وضعيتش مشخص. در بين كمپاني هاي بزرگ و مطرح غربي فقط Ubi كه در حال حاضر بازي بخصوصي براي PS2 عرضه نكرده و فروشي هم نداشته اما بيشتر عناوين آيندش براي كنسول هاي ژاپني هم ساخته ميشن. كمپاني هاي كوچكتر مثل Atari و Majesco و Koei هم كه تكليفشون مشخص.
ضمنا ليست 10 بازي پرفروش سال گذشته در آمريكا رو هم مي تونيد نگاه كنيد كه اسم پنج تا بازي پرفروش براي كنسول هاي ژاپني در اون هست كه كمپاني هاي غربي سازنده اونها بودند (چهار عنوان هم مال كمپاني هاي ژاپني بوده و يك عنوان هم مال Xbox بوده).

همه اینا درست
ولی وقتی درصد بگیریم چیزی که مشخص میشه اینه که در مجموع برای کمپانی غربی (منظور مجموعه ی تمام کمپانیهاس) کنسول ژاپنی در درجه ی آخر اهمیت قرار داره
این شرکتهایی که اسم بردین کلا روی کنسول کار میکنن و بازیشونو روی همه ی کنسولهای موجود منتشر میکنن
ولی من بعید میدونم شما بتونی یدونه شرکت غربی رو پیدا کنی که یه بازی اختصاصی ساخته باشه برای PS
در حالی که شرکتهای غربی که بازی اختصاصی برای XBOX ساختن خیلی زیادن

حتی شرکتی غربی ای که بیاد یه بازی مشترک برای PC و PS هم بسازه خیلی به ندرت پیدا میشه
شرکتهای غربی ای که برای کنسل PS بازیهاشونو میسازن تمام Multi Platform کار میکنن و بازی رو روی همه کنسولها منتشر میکنن چون سیاستشون حمایت از همه ی کنسولهاس

همه ی اون شرکتهایی که اسم بردین EA UBI Activision و ... همین حالتو دارن

معمولا یه شرکت غربی یا میاد یه بازی رو به صورت اختصاصی برای PC میزنه ، یا مشترک برای PC و XBOX میزنه یا میاد بازی رو Multi Platform میکنه و برای همه ی سیستمها (GC PSP DS و ... ) منتشر میکنه
همونطور که بالا هم گفتم شما حتی یدونه شرکت غربی هم نمیتونی پیدا کنی که اختصاصی روی PS کار کنه یا مشترک روی PC و PS
ولی اختصاصی روی XBOX و مخصوصا مشترک روی PC و XBOX به وفور پیدا میشه

و معنی همه ی این حرفایی که من زدم اینه که :
برای یه کمپانی غربی ، اول PC و XBOX ، بعد PS

شما فقط اين تبليغات مايكروسافت درباره DX10 رو نگاه كن. كه تازه ATI و Nvidia رو مجبور به پيروي ازش ميكنه و اونها بايد چيپ هاشون رو با توجه به ويژگيهاي DX10 بسازن.

خوب معلومه که باید ازش پیروی کنن چون سیستم عامل رایجه
ولی اگه یه سیستم عامل دیگم رایج بود بازم براشون تفاوتی نمیکرد و از اون پیروی میکردن
درسته که فعلا کسی نمیتونه جای مکروسافت رو توی سیستم عامل بگیره ، ولی اگه یه زمانی یه نفر بتونه این کارو بکنه و سیستم عاملش ، سیستم عامل رایج بشه و مکروسافت رو کامل بزنه کنار ، فکر نمیکنم تفاوت زیاد برای مثلا ATI یا nVidia بکنه ... اونا طبق سیاست گذشته از سیستم عامل رایج پیروی میکنن و فروششونم میکنن

لابد از دیدگاه شما بازی که میانگین امتیاز نسخه ی اول و سومش توی Game Rankings بالای بترتیب 90 و 85 هست بازی ضعیفی هست حتی افتضاح نسخه ی دوم هم بالای 70 هست یا بازی که تمام نسخه هاش بالای یه میلیون نسخه فروختن خیلی بازی بی خودی هست من نمی دونم چرا چون شما یه چیز رو دوست نداری می گی چیز بی خودی هست هم راجب بازی های کنسول این نظر رو داری هم راجب خود کنسول

اگه بخوایم از روی میانگین حساب کردن نتیجه گیری کنیم ، Prince of Persia ی که شما توی صفحه ی قبل گفتین فاصله ی خیلی زیادی با DMC داره برتریش کاملا محسوسه :

میانگین DMC 1 توی GR : 92.1
میانگین DMC 2 توی GR : 72.2
میانگین DMC 3 SE توی GR : 88.5 (تازه اگه بخوایم نسخه ی اصلی رو حساب کنیم 84 بوده میانگینش)
حالا اگه میانگین این 3 تا رو حساب کنیم در میاد 84.2

حالا Prince of Persia :

POP 1 (روی PS2) میانگین 91.6
POP 2 (روی PS2) میانگین 83.6
POP 3 (روی PS2) میانگین 86.5

میاگین این 3 تا در میاد 87.2

حالا شمایی که از روی میانگین GR نتیجه گیری میکنی ، الان باید قبول کنی که POP از DMC بهتره !

فکر نمی کنی زیادی مایکروسافت رو گنده کردی
نه فکر نمیکنم چون بزرگ هست شما همچین از amd , nvidia,ati,... اسم میبرین کنار ماکروسافت که ادم شک میکنه ولی واقعیت اینه که اینا اصلا با ماکروسافت قابل مقایسه نیستن
توجه کنین اینا رتبه کلی این شرکتهاست فقط intel وضعش بهتره
ماکروسافت:55
اینتل:74
amd:979
ati:1367
nvidia:1494
این رتبه یه چیز کلیه و همه چیزو در نظر گرفته پس لطفا این شرکتهارو با ماکروسافت مقایسه نکنید;)
----------------------------------------------
در مورد شرکتهای بازی سازی منم با اقا بهزاد هم عقیده هستم که غربی ها اول pc بعد xbox و در اخر اگه مجبور بشن ps البته برای ژاپنی ها برعکسه اول ps بعد xbox360 اخرسر pc

آخرین ویرایش:
شاید نشه یدونه از این شرکتها رو با مکروسافت مقایسه کرد
ولی وقتی این 4 تا شرکت در کنار هم قرار بگیرن و چنتا شرکت دیگم بهشون اضافه بشن وضعیت کاملا برعکس میشه
اینجوری که شما از مکروسافت حرف میزنی آدم فکر میکنه اگه یه روز دره مکروسافت بسته بشه ، زن و بچه ی همه ی کارکنان این شرکتها از گشنگی میمیرن !

نه اقا بهزاد اصلا منظور من این نیست بلکه هدف من از گفتن این امار اینه که نشون بدم این شرکتها با ماکروسافت دستشون تو یه کاسه هست و همه جا هوای ماکروسافت رو به عنوان یه کمپانی برتر دارن و این سونیه که میخواد خودشو قاطی کنه و جای ماکروسافت رو تو قسمت بازی بگیره
در ضمن این شرکتها همه با هم رقیب هستن و نمیتونن کنار هم قرار بگیرن;)
اگه اینا با ماکروسافت هستن چون واسشون سود داره و در کل این یه معامله دو طرفه هست
بازی سازای غربی هم با ماکروسافت روابط خیلی خیلی خوبی دارن و تا مجبور نشن نمیرن سراغ سونی حتی ea

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط mt3691:
نه فکر نمیکنم چون بزرگ هست شما همچین از amd , nvidia,ati,... اسم میبرین کنار ماکروسافت که ادم شک میکنه ولی واقعیت اینه که اینا اصلا با ماکروسافت قابل مقایسه نیستن
توجه کنین اینا رتبه کلی این شرکتهاست فقط intel وضعش بهتره
ماکروسافت:55
اینتل:74
amd:979
ati:1367
nvidia:1494
این رتبه یه چیز کلیه و همه چیزو در نظر گرفته پس لطفا این شرکتهارو با ماکروسافت مقایسه نکنید;)
----------------------------------------------
در مورد شرکتهای بازی سازی منم با اقا بهزاد هم عقیده هستم که غربی ها اول pc بعد xbox و در اخر اگه مجبور بشن ps البته برای ژاپنی ها برعکسه اول ps بعد xbox360 اخرسر pc
تو رو خدا اين رطبه ها رو نزاريد چون سوني تو اينا يكه:blushing: :blushing:

نوشته شده توسط wii360:
تو رو خدا اين رطبه ها رو نزاريد چون سوني تو اينا يكه:blushing: :blushing:

من منظورتو نفهمیدم ولی اگه سونی رو میگی یکه بهتره بدونی رتبه سونی 107 هست;)

میاگین این 3 تا در میاد 87.2

حالا شمایی که از روی میانگین Gr نتیجه گیری میکنی ، الان باید قبول کنی که Pop از Dmc بهتره !

البته همانطور که خود تون هم میدونید این اختلاف فقط به خاطر Dmc 2 هست...

دویل 1 از پرینس یک،نصفی بیشتره،دویل2 هم بیخیال،دویل3 هم از پرینس3 دو تا و نصفی کمتره.پس حتی بدون احتساب دویل2 بازم پرینس بیشتر از دویله.

آخرین ویرایش:
دویل 1 از پرینس یک،نصفی بیشتره،دویل2 هم بیخیال،دویل3 هم از پرینس3 دو تا و نصفی کمتره.پس حتی بدون احتساب دویل2 بازم پرینس بیشتر از دویله

من با توجه به مطالب خود بهزاد این رو گفتم...

راستی عماد این نظر خودت بود؟....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or