نظرمو راجب این بحث استراتژی بدم:استراتژی روی کنسول
اول از همه اینکه استراتژی روی کنسول میاد چه به خوایم چه نخوایم چه کنترلش خوب باشه چه نباشه بازی Kingdom Under Fire مال Xbox تو سال 2004 (به نظر من بهترین سال استراتژی) جز کاندیداهای گرفتن جایزه ی بهترین استراتژی سال بود . روی کنسول شاید سخت باشه بازی کردن یه بازی استراتژی اما مطمئنا آدم تو هر چیزی با تمرین پیشرفت می کنه .
روی کنسول بازی کردن استراتژی سخت اصولا برای کسی که می خواد مولتی بزنه یا هزار کار دیگه کنسول جای خوبی برای بازی کردن نیست اما مشخصه که طرفدارای استراتژی روی کنسول دارن زیاد می شن عرضه ی بازی هایی مثل Black & White 2 و SM’s Pirates دلیلی بر این حرفه چون هر دو بازی های خوبی بودن (من B&M رو بازی نکردم و Pirates رو چرا کنترل هم خوب بود من که مشکلی ندیدم تازه به نظرم بعضی جاها خیلی نرمتر از PC بود)
نوع کنترل یه RTS رو کنسول فرق می کنه و مثل PC از روش کادر گیری و درگ کردن برای کنترل استفاده نمی شه .
اما در آخر بازم می گم تصور اینکه یه روز یکی بیاد بهم با شور هیجان بگه مثلا توی وار کرافت 3 روی 360 اینجور و اونجور کردم خیلی سخته .
بگزریم چون RTS فقط روی PC ولی TBS رو می شه روی کنسول کار کرد . باید قبول کرد که حالا حالا ها زمان می بره که بشه یه استراتژی روی کنسول ساخت که توش بشه مثلا یه کنسول باز روی کنسول با یه PC باز رقابت نسبتا مساوی رو داشته باشن .
من نمی دونم این پست شما چه ربطی به اون پست من داره مهم اینه که سونی این کنسول ها رو فروخته و براشون پول گرفته حالا می خواد تو بازار رو دست مغازه دار باد کنه یا بخرنش تازه اختلاف فروش حقیقی با فروش کمپانی مگه چقدره خیلی باشه 3 میلیون دستگاه مثلا توی 360 که مایکروسافت 5 میلیون فروخته این اختلاف 400 هزار تاست .البته همونطور كه آقا كيانوش در آخرين پست هاشون توضيح دادن اينها آمار فروش نيست. و تعداد كنسولهايي كه به بازار عرضه شده. ضمنا North America هم يك قاره نميشه چون فروش كانادا كمتر از 10 درصد فروش خود آمريكاست.
اگر موس کیبورد رو زدن که نشه با هاش بازی کرد پس چرا زدن دلیل نمی شه هر چیزی که قبول نداریم مسخره کنیم . اومدن BFME2 و دانلود شدن دموی اون توسط 90 درصد اعضای XBL ثابت می کنه که می شه راحت بازیش کرد و گرنه ملت 20 تاشون که دانلود کردن توی فروم ها می گن فلان و بیسار هست و دیگه کسی دانلود نمی کرد (حالا نیای بگی اینترنتشون ارزونه می شنن همه دانلود می کنن چون اونا برای این چیزا بیشتر ارزش قائلا) در مورد یه دونه دو تا هم نمی دونم چی بگم ولی رو Xbox هم استراتژی اومده برای 360 هم میاد و پروندش بسته نمی شه چون پول توشه . در ضمن خود بودن بازی بستگی به سازنده داره مربوط به کنسول نمی شه حالا شما مثلا ترجیح می دی MGS ، DMC یا RE رو روی PC بازی کنی یا PS خوب معلومه که PS چون نسخه های PC یه پورت مسخره هستن .اولا موس و کیبورد روی کنسول اسباب بازی ای بیش نیست و هیچ سازنده ای هم نمیشینه بازی استراتژی برای کنسول بزنه بعدم بیاد با موس و کیبورد کنسول که از هر 100 نفر یه نفر داره سازگارش کنه !
ثانیا اومدن RTS روی 360 معنیش این نیست که با کنسول میشه راحت استراتژی بازی کرد
هر عقل سلیمی اینو میپذره که انجام بازی استراتژی با کنسول غیرممکنه (حالا باز بیاید بگید من 15 سال پیش با کنسول red alert بازی میکردم !)
بازیهای RTS ای که روز به روز دارن زیاد تر میشن رو هم نمیدونم منظورت کدوماس
یدونه BFMEII ساخته شده یکی دو تا دیگم دارن ساخته میشن
این قضیه ی استراتژی روی کنسول هم بعد از شکست خوردن همین 2-3 تا عنوان در راه برای 360 پروندش بسته میشه
همونطور که Commandos 2 MOC هم برای کنسول ساخته شد و چیزی فراتر از یک افتضاح نبود در مقایسه با نسخه ی PC که واقعا شاهکار بود
این حقیقتیه که وجود داره ... استراتژی روی کنسول هیچ معنایی نداره
لابد از دیدگاه شما بازی که میانگین امتیاز نسخه ی اول و سومش توی Game Rankings بالای بترتیب 90 و 85 هست بازی ضعیفی هست حتی افتضاح نسخه ی دوم هم بالای 70 هست یا بازی که تمام نسخه هاش بالای یه میلیون نسخه فروختن خیلی بازی بی خودی هست من نمی دونم چرا چون شما یه چیز رو دوست نداری می گی چیز بی خودی هست هم راجب بازی های کنسول این نظر رو داری هم راجب خود کنسولحالا MGS شاید ، ولی DMC اصلا در حدی نیست که انقدر اسمشو میارین و بهش افتخار میکنین ! حتی یه عده از PS2 بازا هم این موضوع رو پذیرفتن که DMC با ارفاق یه بازی معمولیه !
.
لابد Activision ، Ubi Soft و Take2 (که خودش 10-15 تا شرکته ) هم سیاستشون فرق می کنه یه کسایی مثل کرای تک ، آی دی یا مونولیث کاره ای نیستن اونا بازی اصلی رو می سازن برای PC بعد ناشر میدش دست یه گروه حداکثر20 نفره برای پورت کردن برای کنسول های دیگه .EA کلا حسابش با بقیه فرق داره ... EA معمولا بازیهاشو روی تمام سیستمهای موجود توی بازار منتشر میکنه
پ.ن: ما خودمونم که بکشیم خارجیا بمون می گن Import Gamer .
آخرین ویرایش: