کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
اگه اینجوری بود الان شما داشتی با PS2 ت Doom و Far Cry و FEAR و Condemned و ... بازی میکردی
یا حداقل یکی از این بازیا برای PS3 کانفیرم میشد
والله فار کرای رو که بازی کردیم بقیه شم چرا که نه اگه کمپانی بزنه بازی می کنیم چون اگه بخواد بزنه فروش بازی براش هم از 360 هم از PC بیشتره اما خوب بی عقلی کردن بعضی بازیا رو نزدن اما خوب نگاه کن همون کمپانی هایی که من اسم بردم چقدر از بازار PS2 سود بردن و توی PC چه فروش افتضاحی داشتن .

عجب
یعنی شما نظرت اینه که سازنده همه کارس هر کاری ناشر بخواد می شه می خواد سازنده بگه آقا ما نمی خوایم بازیمون روی کنسول بگه ناشر اگه ببینه فروش روی PC کم بوده نسخه ی کنسول رو هم می ده .

ربطش اينه كه سوني يا مايكروسافت اين كنسول ها رو فروخته ولي تا وقتي كه اون كنسول واقعا فروخته نشه و روش بازي خريداري نشده باشه سود چنداني رو براي سوني به همراه نمياره (البته با قيمت 129 دلاري PS2 مگر نه براي PS3 يا X360 ضرر اضافست). ضمنا اختلاف اين دو عددي هم كه شما گفتي ممكنه نسبتا زياد باشه. مثلا پنج ميليون X360 تا به توليد شده در حالي كه فقط چيزي حدود 3.5 ميليون از اونها به فروش رسيده. و اونطوري هم كه كيانوش جان گفتند 90 ميليون PS2 فروخته شده داريم. و اين اختلاف فاحش براي PSP هم صدق ميكنه (اختلافي 5 ميليوني). كه اين ارقام براي كنسول هايي كه هزينه ساختشون بيشتر از فروششون فقط ضرر محسوب ميشه (تا وقتي كه به فروش نرسن و بازي براشون خريده نشه).
البته من اون پست شما رو كلي نقل كردم.
هر طور میلته ولی سونی اونا رو فروخته واسشون پول گرفته رفته تو جیبش سونی به خاطر فروش بازی ها روی کنسولش پول نمی گیره چون سر جمع سونی حداکثر سالی 5 تا بازی برای کنسول خودش می سازه در آمد اصلی سونی تو فروش کنسوله و درآمد بازی ها براش رتبه ی دوم رو داره .

حالا شمایی که از روی میانگین GR نتیجه گیری میکنی ، الان باید قبول کنی که POP از DMC بهتره !
به قول سیاوش چه ربطی داشت به شقایق !!
شما توی پست قبلی گفتی DMC یه بازی متوسط هست که حتی طرفدارای PS هم اینو قبول دارن حالا شما باید برای من 10 تا طرفدار PS پیدا کنی تا این حرفتو قبول کنم دلیل نمی شه چون شما دوست نداری و به قول خودت همش 5 دقیقه بازیش کردی بقیه هم بگن آره بازیش بده این بازی حتی بین PC بازا هم طرفدار داره فکر کنم تعداد صفحات و پست های مبحث DMC3 PC Version دلیلی بر این حرف من باشه
از طرفی من از خیلی ها شنیدم که می گن POP2 یه تقلید از روی DMC هست اما از کسی نشنیدم که بگه DMC از روی فلان بازی تقلید شده از طرفی در مورد DMC خیلی بیشتر از POP تعریف شنیدم و از طرف دیگه طرفدارای DMC از POP بیشترن و باز از یک طرف دیگه از وسط به دو طرف .... ولش کن گیج شدم ولی اینو می دونم که تا بحال هیچ کدوم از طرفدارای PS نگفتن که این بازی یه بازی معمولی هست و حتی هیچ کسی قبول نداره که DMC یه بازی معمولیه که بخواد بهش ارفاق بشه و از این حرفا

در ضمن عماد منظورشو بد رسوند منظورشو از یک و 2 و 5 و نیم و ... اختلاف امتیازا بود

نوشته شده توسط sina_unl:
به قول سیاوش چه ربطی داشت به شقایق !!
شما توی پست قبلی گفتی DMC یه بازی متوسط هست که حتی طرفدارای PS هم اینو قبول دارن حالا شما باید برای من 10 تا طرفدار PS پیدا کنی تا این حرفتو قبول کنم دلیل نمی شه چون شما دوست نداری و به قول خودت همش 5 دقیقه بازیش کردی بقیه هم بگن آره بازیش بده این بازی حتی بین PC بازا هم طرفدار داره فکر کنم تعداد صفحات و پست های مبحث DMC3 PC Version دلیلی بر این حرف من باشه
از طرفی من از خیلی ها شنیدم که می گن POP2 یه تقلید از روی DMC هست اما از کسی نشنیدم که بگه DMC از روی فلان بازی تقلید شده از طرفی در مورد DMC خیلی بیشتر از POP تعریف شنیدم و از طرف دیگه طرفدارای DMC از POP بیشترن و باز از یک طرف دیگه از وسط به دو طرف .... ولش کن گیج شدم ولی اینو می دونم که تا بحال هیچ کدوم از طرفدارای PS نگفتن که این بازی یه بازی معمولی هست و حتی هیچ کسی قبول نداره که DMC یه بازی معمولیه که بخواد بهش ارفاق بشه و از این حرفا

در ضمن عماد منظورشو بد رسوند منظورشو از یک و 2 و 5 و نیم و ... اختلاف امتیازا بود

کاری به بقیه ندارم، اما یکی از افتخارات من این هست که تاحالا از بازیهای 3d ـه PoP هیچکدومش روی PS و PC من نه اجرا شده و نه اینستال ... بازیهای سطح پائین...

سونی به خاطر فروش بازی ها روی کنسولش پول نمی گیره چون سر جمع سونی حداکثر سالی 5 تا بازی برای کنسول خودش می سازه در آمد اصلی سونی تو فروش کنسوله و درآمد بازی ها براش رتبه ی دوم رو داره .
واسم عجیبه بچه ها بازم از این حرفها میزنن:eek: :confused: :wallbash:
این برای بار صدم کنسول سازا درامد اصلیشون از بازیه هر بازیسازی که براشون بازی بسازه به ازای هر بازی که به فروش بره چیزی حدود 4 تا 7 دلار میره تو جیب سازنده کنسول و اگه به فروش بازی ها دقت کنین میبینین که چه پول زیادی میشه
خود کنسول تا یکی دو سال اول ضرر هم داره تازه بعد از 2یا 3 سال به سود میرسه که اونم فوری قیمت رو میارن پایین که فروششون بیشتر بشه مثلا همین xbox1 هنوز به سود دهی نرسیده و ماکروسافت روش ضرر میده و حساب کردن از سال 2008 تازه به سود دهی میرسه;)

الان نه پي اس 3 و نه 360 اش دهن سوزي نيستند wii هم تكليفش مشخص هست .ما مونديم چي بخريم.بدون كنسول هم كه نميشه زندگي كرد:( .ولي من الان پيشگويي ميكنم كه سوني با يك تر در رتبه ي سوم قرار ميگيره.wii هم چون ارزونه در رطبه ي اول .360 هم وسط ميمونه مثل هميشه.(اينا رو من نميگم نظر سنجي ها تو سايت هاي مختلف ميگن):blushing:
امروز داشتم مجله بازي رايانه ي اي3 2005 رو دوره ميكردم از بيكاري براي هر سه كنسول رو خوندم ولي باز هم 360 به دلم بيشتر نشست فقط براي xboxlive اقا عجب چيزيه ادم بره افغانستان بهتره تا ايران . ايرانم با اي پينگش:-"

شکر به میان کلامتون :)
این دو تا عکس رو از من داشته باشید(منبع: سپهر) :

62.gif

http://suprfile.com/get.php?id=295bppf&get=1

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط Darkfie1d:
کاری به بقیه ندارم، اما یکی از افتخارات من این هست که تاحالا از بازیهای 3d ـه PoP هیچکدومش روی PS و PC من نه اجرا شده و نه اینستال ... بازیهای سطح پائین...
واقعا خیلی جالبه پرنسی که شماره یکش یکی از بهترین بازیای 2003 بود و شماره های بعدیشم امتیازای بسیار خوبی گرفتن بازیه سطح پایینه :confused: :evil: :eek:
بعد dmc سطح بالاس!
بعدم اونایی که میگن پرنس تقلیده از dmc بدونن که وقتی dmc اصلا وجود نداشت ما داشتیم پرنس تموم می کردیم
راستی همه میدونین که ubi روxbox بازیاش بهترن اینم امتبازاش رو xbox
pop1 93
83.9 pop2
pop3 86
حالا خودتون مقایسه کنید

آخرین ویرایش:
بعد dmc سطح بالاس!
بعدم اونایی که میگن پرنس تقلیده از dmc بدونن که وقتی dmc اصلا وجود نداشت ما داشتیم پرنس تموم می کردیم

چه جالب لابد نسخه های قدیمی پرنس منظورته....
ما هم زمانی که پرنس اینهمه نواوری(از نظر طرفداراش) در نسخه های جدیدش نداشت داشتیم با DMC زندگی می کردیم....

دوستان این دعوای بین pop و dmc رو ببرین تو تاپیک خودش اینجا یه بحث دیگه داره میشه و مربوط به کنسولها هست;)
---------------------------------------------------------
شما میدونید تا حالا چند تا بازی برای ps3 کنسل شده در حالی که سونی تو دو نسل قبلی اول بوده و قائدتن باید بازی بیشتری براش ساخته بشه.
یه علتش اینه که ساخت بازی برای ps3 سخته و یکی هم اینکه قیمت ps3 بالاس
اینم بازی هایی که تا حالا کنسل شدن ;)
Killing Day
23kwxav.jpg

با نمایش خیره کننده ای که این بازی تو e3 2005 داشت کسی فکر نمیکرد که این بازی کنسل بشه لینک کنسل شدن
Theseis
23kx0zk.jpg

اینم یه بازی بسیار زیبا با پایانهای متفاوت بود که بخاطر هزینه زیادی که ساختش رو ps3 داشت کنسل شد و فقط برای pc و 360 میاد
Elveon
23kx4t0.jpg

اینم یه بازی rpg هست که قرار بود برای ps3 بیاد ولی بعدن کنسل شد و فقط برای pc و 360 میاد
لینک کنسل شدن
Endless Saga
screenindex.html

این تنها mmorpg اختصاصی ps3 بود که کنسل شد
Condemned:Criminal Origins
926309_62584.jpg

Smackdown 07
932465_74437.jpg

Oblivion
سال 2004 که این بازی ساختش اعلام شد قرار بود برای تمام کنسولها و pc بیاد ولی بعدا بکلی ps3 فراموش شد البته شایعاتی راجب این بازی هست ولی Bethesda همه رو رد کرده
Splinter Cell: Double Agent
926934_63604.jpg

recent article in Game Informer seems to think so, though an Ubisoft employee on the Ubisoft forums has crushed those hopes by stating "we are not going to release DA for PS3."
این بازی هم طرفدارای سرسخت خودشو داره(از جمله امین خودمون)
---------------------------------------
اتاری و snk گفتن که تا سال 2007 و 2009 با احتیاط برای ps3 بازی میسازن
اصلا خودتون ببینین که سازندهای بازی چی گفتن:
EA has significanly reduced PS3 developement in favor of it's competitors. Atari and SNK are holding off on making games for the PS3 until 2007 and 2009. Ubisoft has stated that the PS3's price must drop if they want to compete, but have nothing but praise for the Wii. Many in the industry believe Nintendo's innovative console will have mass market appeal when it launches before the PS3 for less than $250. Existing GameCube development practices translate well to the similar Wii architecture, allowing development costs to be 1/3 that of the other guys. Microsoft is also in the business of trimming production costs. When the XNA Framework is fully implemented, identical game code will run on both PC and 360. John Carmack, the man behind Wolfenstein, Doom, and Quake believes the Xbox 360 has "far and away the best development tools." Hiromichi Tanaka of Square Enix remarked that porting Final Fantasy XI to the 360 was a fairly quick task while a PS3 version would need to be started from scratch, a 2-3 year process
در ضمن استعفای دو تا از مدیرهای سونی Sony's Developer Relations Manager and a Top PR executive هم به اینا اضافه کنین تا ببینین که ps3 هنوز نیومده داره میلنگه و ماکروسافت داره انتقام سختی از سونی میگیره;)

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط amir_amd:
Ps3 در حقیقت با این قیمت بالا شانس خودشو حداقل 50 درصد پایین آورد.:(
اگه خیلی سریع قیمتو پایین نیاره مطمئنا شکست سختی میخوره.
اگه هم قیمت رو پایین بیاره خفن ضرر میکنه بازم شکست میخوره :)

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
اگه هم قیمت رو پایین بیاره خفن ضرر میکنه بازم شکست میخوره :)
امین دمت گرم خیلی نکته سنجی و زود نکات ظریف رو میگیری ایول بیخود نیست پستهات اینقدر زیاده کمتر کسی دیدم اینقدر نکته سنج و سریع باشه;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or