والله فار کرای رو که بازی کردیم بقیه شم چرا که نه اگه کمپانی بزنه بازی می کنیم چون اگه بخواد بزنه فروش بازی براش هم از 360 هم از PC بیشتره اما خوب بی عقلی کردن بعضی بازیا رو نزدن اما خوب نگاه کن همون کمپانی هایی که من اسم بردم چقدر از بازار PS2 سود بردن و توی PC چه فروش افتضاحی داشتن .اگه اینجوری بود الان شما داشتی با PS2 ت Doom و Far Cry و FEAR و Condemned و ... بازی میکردی
یا حداقل یکی از این بازیا برای PS3 کانفیرم میشد
یعنی شما نظرت اینه که سازنده همه کارس هر کاری ناشر بخواد می شه می خواد سازنده بگه آقا ما نمی خوایم بازیمون روی کنسول بگه ناشر اگه ببینه فروش روی PC کم بوده نسخه ی کنسول رو هم می ده .عجب
هر طور میلته ولی سونی اونا رو فروخته واسشون پول گرفته رفته تو جیبش سونی به خاطر فروش بازی ها روی کنسولش پول نمی گیره چون سر جمع سونی حداکثر سالی 5 تا بازی برای کنسول خودش می سازه در آمد اصلی سونی تو فروش کنسوله و درآمد بازی ها براش رتبه ی دوم رو داره .ربطش اينه كه سوني يا مايكروسافت اين كنسول ها رو فروخته ولي تا وقتي كه اون كنسول واقعا فروخته نشه و روش بازي خريداري نشده باشه سود چنداني رو براي سوني به همراه نمياره (البته با قيمت 129 دلاري PS2 مگر نه براي PS3 يا X360 ضرر اضافست). ضمنا اختلاف اين دو عددي هم كه شما گفتي ممكنه نسبتا زياد باشه. مثلا پنج ميليون X360 تا به توليد شده در حالي كه فقط چيزي حدود 3.5 ميليون از اونها به فروش رسيده. و اونطوري هم كه كيانوش جان گفتند 90 ميليون PS2 فروخته شده داريم. و اين اختلاف فاحش براي PSP هم صدق ميكنه (اختلافي 5 ميليوني). كه اين ارقام براي كنسول هايي كه هزينه ساختشون بيشتر از فروششون فقط ضرر محسوب ميشه (تا وقتي كه به فروش نرسن و بازي براشون خريده نشه).
البته من اون پست شما رو كلي نقل كردم.
به قول سیاوش چه ربطی داشت به شقایق !!حالا شمایی که از روی میانگین GR نتیجه گیری میکنی ، الان باید قبول کنی که POP از DMC بهتره !
شما توی پست قبلی گفتی DMC یه بازی متوسط هست که حتی طرفدارای PS هم اینو قبول دارن حالا شما باید برای من 10 تا طرفدار PS پیدا کنی تا این حرفتو قبول کنم دلیل نمی شه چون شما دوست نداری و به قول خودت همش 5 دقیقه بازیش کردی بقیه هم بگن آره بازیش بده این بازی حتی بین PC بازا هم طرفدار داره فکر کنم تعداد صفحات و پست های مبحث DMC3 PC Version دلیلی بر این حرف من باشه
از طرفی من از خیلی ها شنیدم که می گن POP2 یه تقلید از روی DMC هست اما از کسی نشنیدم که بگه DMC از روی فلان بازی تقلید شده از طرفی در مورد DMC خیلی بیشتر از POP تعریف شنیدم و از طرف دیگه طرفدارای DMC از POP بیشترن و باز از یک طرف دیگه از وسط به دو طرف .... ولش کن گیج شدم ولی اینو می دونم که تا بحال هیچ کدوم از طرفدارای PS نگفتن که این بازی یه بازی معمولی هست و حتی هیچ کسی قبول نداره که DMC یه بازی معمولیه که بخواد بهش ارفاق بشه و از این حرفا
در ضمن عماد منظورشو بد رسوند منظورشو از یک و 2 و 5 و نیم و ... اختلاف امتیازا بود

:confused: :wallbash: 
.ولي من الان پيشگويي ميكنم كه سوني با يك تر در رتبه ي سوم قرار ميگيره.wii هم چون ارزونه در رطبه ي اول .360 هم وسط ميمونه مثل هميشه.(اينا رو من نميگم نظر سنجي ها تو سايت هاي مختلف ميگن):blushing: