کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
جناب elvish hero

بنده جواب شما رو دادم ولی متاسفانه یکی از این مدیرا پست من رو پاک کرد !
نوشتم که افتخارم هم چیه . همون جام که گفتی . ولی ..... :-"

--------------------------------------------------------------------------

یه سازمان بین المللی که نمیدونم اسمش چی هست بازار این کنسول ها رو پیش بینی کرده .
فکر کنم پیش بینیش درست از آب در بیاد .

پی اس 3 : 54% سهم بازار
ویی : 18% سهم بازار
360 : 28% سهم بازار

نوشته شده توسط solidsnak7:
منظور من که روشن روشن بود
شما واسه اینکه حرفا تون ثابت کنید از هیچ کاری رو گردانی نمیکنین
آخه چرا مقایسه الکی میکنین
اونی که پشیمون میشه شمایین نه من اون روز نمیدونم شما چی مگین
نه میدونم بی چی 360 می نازی که به من که عمرمو با پلی استیشن و ایکس باکس گزروندم میگی که پشیمون میشم اینم ازون پیش بینی های نوستر آداموسیت بود

شما هم هر چی می خوای بشین حساب کن 22 پنج تا از 17 بیشتره یا 30 ده تا از 40 کمتره واسه اینجور حسابها وقت و حوصله دارین ولی ذر جواب اون دوستی که لیست ولینک خواستن بیکار نبو دنتون و نداشتن حوصله رو بهونه میکنید
من که جواب مهبد رو دادم چی میگی؟بیا بازم دوباره میزارم
این حرفتون رو نمیتونم باور کنم اگه میشه دلیل و مدرک بیاری
مهبد جان تا حالا من بدون مدرک حرف زدم;)
Sony takes out ¥80 billion loan as PS3 production ramps up
خوبه;)
فقط یادم میمونه اونوقت که پشیمون شدی این پستتو واست میزارم:cheesygri
----------------------------------------------------------
یه سازمان بین المللی که نمیدونم اسمش چی هست
عزیز من اینم شد خبر گذاشتن یه لینک بده یه اسم بگو این دیگه چه مدلشه:confused:

پستتو اگه بخوای میشه برگردوند ولی خیلی چیز مهمی نیست،جام رو هم بعدا ازت میگیرم!!
دوباره برگشتین سر بحث بازی که!
فکر کنم حدودای یه سال قبل اومدن X360 بود که همه کف کرده بودن که اینکنسول نیومده حدود 120 تا عنوان کانفرم شده داره.حالا 6 ماه قبل اومدن PS3 این تعداد بازی کانفرم شده واقعا اینقدر کمن؟البته یه مشکلی که هست که اینه E3 گذشته و انتظار میرفت بعد E3 عنوانا خیلی زیاد شن،ولی هنوز TGS مونده.
البته من هم برای X360 و هم برا PS3 یه دلیل محکم بیتشر ندارم،ولی برای Wii چهار تا دلیل:)

با عرض معذرت از طرفدارای ps3 نمیدونم چرا هرچی خبر بده من باید بگم اخرش سرمو به باد میدم:cheesygri
ولی این خبر منبعش حمید هست
WWE Smackdown! VS RAW 2007 برای کنسول ps3 کنسل شد!!! آدمین سایت آلمانی THQ با بیان این مطلب گفت که بازی برای کنسول های PlayStation 2, PSP و Xbox 360 ساخته و عرضه خواهد شد. دلیل این کنسل شدن هم به اتمام نرسیدن ساخت نسخه ps3 تا موعد مقرر (برای عرضه بازی)اعلام شده است. به هر حال این روز ها اخبار خوبی از ps3 منتشر نمی شود اول نظر و آنالیز تحلیل گران از میزان فروش ps3 و احتمال سوم شدن آن در این نسل و انتقاد از سیاست قیمت گذاری سونی و بعد هم کنسل شدن بعضی از عناوین و... .
Jens Andersson طراح ارشد بازی Darkness از شرکت Starbreeze در یک مصاحبه در مورد ساخت بازی بر روی Xbox360 , ps3 و تفاوت دو نسخه بازی بر روی این دو کنسول گفته:

دو نسخه از لحاظ کیفی خیلی شبیه به هم خواهند بود چون سورس کدهای shader روی دو نسخه یکسان است. گیم پلی دو نسخه هم کاملا یکسان است. اما از لحاظ گرافیکی تنها چند فرق بسیار بسیار کوچک با هم خواهند داشت مثلا در نسخه ps3 کیفیت فیلم ها در تلویزیون های داخل بازی مقداری بالاتر خواهد بود اما نسخه xbox360 از texture هایی با کیفیت بالاتر بهره میبرد، به خاطر حافظه بیشتر دستگاه (همانطور که میدانید OS یا سیستم عامل 360 حدود 32 مگابایت از ram کنسول را به خود اختصاص میدهد در حالی که این رقم برای Ps3 حدود 96 مگابایت است یعنی 360 حدود 64 مگابایت رم بیشتر برای استفاده در اختیار بازیساز قرار میدهد که در 512 مگابایت رقم کمی نیست)

حالا نظر شما چیست؟ texture های بهتر یا فیلم های با کیفیت تر در تلویزیون های داخل بازی؟
برای دیدن کامل خبر برین به وبلاگ حمید

نوشته شده توسط mt3691:
یه مقایسه اماری براتون میکنم در مورد بازی ها وارد محتویات نمیشم چون به قول شما سلیقه ای هست;)
xbox360 vs PlayStation 3 Games : First-Person Shooters
ps3 تو این سبک 22 تا بازی داره و 360 تو این سبک 29 تا
تو این سبک همه قبول دارن که 360 حرف اول و اخرو میزنه
-------------------------------------------
xbox360 vs PlayStation 3 Games :Role-Playing
ps3 تو این سبک 17 تا عنوان داره که 7 تاش فقط مخصوص ژاپنه و 360 تو این سبک 22 تا عنوان داره که 4 تاش مال ژاپنه
تو این سبک هم اگه عنوانهای ژاپنی رو کم کنیم 360 بازم 8 تا بیشتر داره و خدایش عنوانهاش خیلی بهترن مال سونی فقط فاینالش محشره که با یه گل بهار نمیاد;)
------------------------------------------
Xbox 360 vs PlayStation 3 Games : Racing
ps3 تو این سبک 8 عنوان داره و 360 تو این سبک 15 عنوان
همنطور که میبینین 360 7 عنوان بیشتر داره که کم نیست
------------------------------------------
Xbox 360 vs PlayStation 3 Games :Action Adventure
ps3 تو این سبک 40 عنوان داره و 360 تو این سبک 73 عنوان داره که یعنی 33 عنوان بیشتره که اینم عدد کمی نیست
-----------------------------------------
Xbox 360 vs PlayStation 3 Games :Other Shooters
ps3 تو این سبک 10 تا عنوان و 360 تو این سبک 31 عنوان بازم قابل مقایسه نیست
Gow هم تو اینجا هست و 360 بازم با اختلاف سونی رو له میکنه
Xbox 360 vs PlayStation 3 Games: sport
ps3 تو این سبک 11 عنوان و 360 تو این سبک 35 عنوان داره و اصلا نمیشه مقایسه کرد
در کل برای ps3 تا حالا 169 عنوان معرفی شده و برای 360 تا حالا 288 عنوان
منبع تمام مطلب game spot هست

من نمیدونم شما به چیه ps3 مینازین بازی که نداره دیر که میاد گرون که هست :confused:
شما چشمتون به ps2 هست و فکر میکنین ps3 هم همنطوری میشه ولی سخت تو اشتباه هستین ماکروسافت دیگه به سونی اجازه نمیده یکه تاز باشه شاید ندونین که سونی برای ساخت ps3 وام بزرگی گرفته و مشکل مالی داره در صورتی که ماکروسافت تا دلتون بخواد پول خرج میکنه برای داشتن بازی بیشتر و ککشم نمیگزه و البته طرفداراشم از بازیهای بیشتر لذت میبرن;)
نیاین بگین ps3 یکسال دیر اومده چون این یکسال همیشه فاصله هست و کاریش نمیتونین بکنین
بهتر نیست شما به این توجه داشته باشین که PS3 هنوز عرضه نشده اما 360 چند ماه که عرضه شده.بهتره تعداد بازی های PS3 رو با تعداد بازیهای 360 توی همین موقع ها یعنی 4 یا 5 ماه قبل از عرضه مقایسه کنید.اینجوری عاقلانه تره;)

نوشته شده توسط chalengeeverything:
بهتر نیست شما به این توجه داشته باشین که PS3 هنوز عرضه نشده اما 360 چند ماه که عرضه شده.بهتره تعداد بازی های PS3 رو با تعداد بازیهای 360 توی همین موقع ها یعنی 4 یا 5 ماه قبل از عرضه مقایسه کنید.اینجوری عاقلانه تره;)
ببینین دوستان شما به یه چیز اصلا توجه نمیکنین دیر اومدن ps3 چه ربطی به 360 داره این یه نقطه ضعفه سونی هست حتما توقع ندارین ماکروسافت صبر کنه تا ps3 بیاد
بزارین اینطوری بگم الان اگه کسی بخواد یه کنسول بخره میره نگاه میکنه کدوم بازی بیشتر داره و بازیهاش بهتره اونموقع شما بیا بهش بگو صبر کن سال دیگه ps3 بازیهاش میاد اون بابا میگه من الان میخوام به من چه سونی عقبه از بازی حالا اگه شما دوست داری صبر کنی عیب نداره ولی اینو بدون که سونی همیشه یکسال عقبه و این فاصله پر نمیشه سال دیگه هم باز سونی یه سال عقبه
حالا هی شما بگو سونی یه سال عقبه سونی گناه داره بدهکاره سونی نازه من خریدار بهم ربط نداره همنطور که مردم xbox1 رو گذاشتن و رفتن ps2 خریدن;) حالا نوبت سونیه که همون بلا سرش بیاد

من که نگفتم سونی نازه منه من فقط به این خاطر صبر میکنم که 2 تا کنسول دیگه بیاد تا ببینم کدوم بهتره.اونوقت از بین 3 تا یکیش رو میرم میخرم.من گفتم بهتره در شرایط یکسان بسنجیم.برای من تعداد بازی مهم نیست.مهم آینده کنسول در مقابل 2 تای دیگه هست.همین.

در ضمن به نظرتون ضعف نیست کنسولی که حدود 1 ساله اومده 260 تا بازی داره اما کنسولی که 4 یا 5 ماه دیگه میاد 160تا؟

چرا اشاره نکردی چیزی نزذیک 1 سال هست 360 اومده اما عنوان دندان گیری تا حالا نداشته(شما که این قد علم حسابت بالاست) چرا حساب نکردی که حتی عنواناش تا حالا به اندازه انگشتای 1 دستم نیست.
ببينيد، مايكروسافت كنسول خودش رو يك مقداري زود عرضه كرده. يعني در كار ساخت و عرضه كنسول از سازنده هاي بازي جلوتر كار كرده. مگر نه فكر نمي كنم زمان شروع ساخت بازيها براي PS3 و X360 اختلاف چنداني با هم داشته باشند. ساخت يك بازي AAA (يا هر بازي كيفيت بالا) هم نياز به صرف زمان و هزينه زيادي داره كه تا حالا كه هشت ماه از زمان عرضه X360 ميگذره هنوز شاهد بازي (اختصاصي) تاپي براي اين كنسول نبوديم. اما تا ماه نوامبر كه زمان عرضه PS3 ميشه ما شاهد بازيهاي واقعا نسل بعد X360 خواهيم بود. زماني كه تازه Launch Titleهاي PS3 عرضه خواهند شد. و اين اختلاف زماني در عرضه بازيهاي سطح بالا تا مدتي در اين دو كنسول وجود خواهد داشت.
ضمنا كمتر بگيد كه PS3 يكسال ديرتر مياد چون تا جايي كه من يادم تقريبا اين دو كنسول با هم كار خودشون رو شروع كردند و ساخت بازيها هم تقريبا همزمان شروع شده. اينكه چرا PS3 يكسال ديرتر عرضه شده به خود سوني بر ميگرده. شما يك طوري صحبت مي كنيد انگاري سوني دست رو دست گذاشته بوده و مايكروسافت داشته ...

به من که عمرمو با پلی استیشن و ایکس باکس گزروندم میگی که پشیمون میشم.
دليلش هم همينه. شما هنوز PS3 و X360 رو به چشم PS2 و Xbox نگاه مي كنيد.
ضمنا اينجا همه در تصميم گيري مختارند و كسي هم به كسي نمي خواد بگه كه از گرفتن كنسول مورد علاقش پشيمون ميشه.

یه سازمان بین المللی که نمیدونم اسمش چی هست بازار این کنسول ها رو پیش بینی کرده .
فکر کنم پیش بینیش درست از آب در بیاد .

پی اس 3 : 54% سهم بازار
ویی : 18% سهم بازار
360 : 28% سهم بازار
در اين زمينه ها پيش بيني زياد هست. يكي Wii رو اول ميدونه، يكي X360 رو و يكي هم PS3 رو. اما چيزي كه بيشتر طرفدارهاي غير متعصب X360 اعتقاد دارند (مي تونيد بپرسيد) اينه كه شايد PS3 در نسل بعد اول باشه ولي اين اول بودن به نسبت يك به پنج نيست.

بهتر نیست شما به این توجه داشته باشین که PS3 هنوز عرضه نشده اما 360 چند ماه که عرضه شده.بهتره تعداد بازی های PS3 رو با تعداد بازیهای 360 توی همین موقع ها یعنی 4 یا 5 ماه قبل از عرضه مقایسه کنید.اینجوری عاقلانه تره.
عاقلانه تر نيست. جوابشو بالا دادم.

@ Ali_Amini
من بودم پستم رو يك ويرايش حسابي مي كردم. ايشون ارتباطي با قرعه كشي PG نداشتند و تا جايي كه مي دونم يكي از نويسندگان بازي رايانه هستند. مجله بازيكده مدت هاست كه تعطيل شده و ... همين.

آخرین ویرایش:
شروین جان مخصوص شماست حتما بخون
100 ميليون كه نه، اين مقدار فقط فروشش تا آخر امسال
شروین جان وقتی شما اسمه اینو منطق میزارین دیگه حرفی برای گفتن نمیمونه
----
فقط تعجب كردم كه يك طرفدار PS3 از بازي X360 تعريف كرده.
حالا بزار واضح بهت بگم که من طرفدار سونی نیستم طرفدار مایکروساف و نینتندو هم نیستم و اولین کنسولی که در این نسل خواهم خرید xbox360 هست.
من فقط حرفم اینه :
سونی برنده نسل ششم هست.
مثل نسل 5و 4:مهمترین عاملش هم طرفداراش هستند و بس.
----
كسي نگفته كه سيستم آنلاين سوني دروغه
پس چی بود میگفتی نمیتونه پهنای باندو پوشش بده.
----
سال ديگه همين موقع ها ازتون خواهم پرسيد كه چقدر از هارد 60تون رو پر كرده ايد.
مطمئن باش 2 سال دیگه هم من ps3 ندارم چه برسه سال دیگه . تازشم دانلود دمو به نظر من کاری احمقانست . خوب احمق هم تو دنیا زیاد هست اینو دیگه باید قبول کنید.
----
ببينيد. اين هم بحث واضحات. اينجا چند نفر به قسمت آنلاين كنسولشون دسترسي دارند و چند نفر كارت اعتباري دارند كه بخواهند از قسمت آنلاين سوني خريد كنند (حتما الان مياين ميگيد كه چون خودت نمي كني بقيه هم نميكنن).
دوست عزیز شما من و تو و ایران رو ول کن ایران که نقشی در نسل بعد نداره دنیا روببین که باسیستم انلاین مجانی چه حالی میکنن
در ضمن یه سر به تاپیک با ps2 انلاین بازی کنیم بزن ببین چند نفر تاحالا تونست با اینترنات معمولی بازی کنن
----
جواب شما رو درباره مقايسه دسته هاي PS3 با Wii سينا جان دادند. در بازيهاي FPS هم دسته هاي PS3 هيچ تاثيري نداره
میشه جواب سینا رو نقل قول کنید.
----
نه، جدا مشخص كه شما از MGS يك هيولايي ساختين.
باور ندارید میتونید به سایت های رسمی و فروش بازی ها سر بزنید
من از جایی گفتم که متال گیر 2 بعدی بوده موقعی که بازی ها چند رنگ بودن تا اخر سابستانز
اولین متال گیر که روی ps1 نیومده قبل از اون هم بده و در مجموع 26 ملیون فروخته
اینم قول هست لازم نیست کسی بسازتش
البته من شخصا اصلا با این بازی حال انچنانی نکردم نمیدونم چرا اینقدر طرفدار داره
اگه نداره چرا e32006 وقتی کوجیما داشت در غرفه کونامی دموی mgs4 رو نشون میداد غرفش شلوغ ترین غرفه بود و دموش بهترین و پر طرفدار ترین دمو شد هان
----
يكي از نويسندگان بازي رايانه هستن
کی میشه بگی
چيزي كه بيشتر طرفدارهاي غير متعصب X360 اعتقاد دارند (مي تونيد بپرسيد) اينه كه شايد PS3 در نسل بعد اول باشه ولي اين اول بودن به نسبت يك به پنج نيست ایول حرف دله منو زدی اقا من از اولم حرفم همینه مناسب ترین گزینه برای ایران در حال حاضر ps3 هست اما در دنیا نه و طرفدارای ps3 این نسبت رو 3 به 2 به 1 میکنن که همه هم میدونن کی اوله کی دومه کی اخره

شروين: 100 ميليون كه نه، اين مقدار فقط فروشش تا آخر امسال :cheesygri.
سوني: شروین جان وقتی شما اسمه اینو منطق میزارین دیگه حرفی برای گفتن نمیمونه.
اينو شوخي كردم. همه كمپاني ها هم جمع شن نمي تونن 100 ميليون X360 توليد كنند.

پس چی بود میگفتی نمیتونه پهنای باندو پوشش بده.
من گفتم چنين پهناي باندي رو در دراز مدت و بصورت مجاني نمي تونه تامين كنه. يعني صرفه اقتصادي نداره.

دوست عزیز شما من و تو و ایران رو ول کن ایران که نقشی در نسل بعد نداره دنیا روببین که باسیستم انلاین مجانی چه حالی میکنن در ضمن یه سر به تاپیک با ps2 انلاین بازی کنیم بزن ببین چند نفر تاحالا تونست با اینترنات معمولی بازی کنن.
باز هم مي گم تعداد افرادي كه با كنسول بازي آنلاين مي كنند كم هستند.

میشه جواب سینا رو نقل قول کنید.
دسته ی سونی یه افتضاح کامله تقریبا هیچ ارزشی نداره مثل یه اسباب بازی می مونه در مقابل دسته Wii-Mote.
باور ندارید میتونید به سایت های رسمی و فروش بازی ها سر بزنید.
اگه نداره چرا e32006 وقتی کوجیما داشت در غرفه کونامی دموی mgs4 رو نشون میداد غرفش شلوغ ترین غرفه بود و دموش بهترین و پر طرفدار ترین دمو شد هان
والا من جاي خاصي رو سراغ ندارم شما معرفي كن.
من نگفتم طرفدار نداره. MGS بازي محبوبي و مخصوصا گيمرهاي حرفه اي تر از اينجور بازيها بسيار لذت مي برند. و معمولا هم چنين افرادي در E3 حضور پيدا مي كنند. ضمنا پرطرفدارترين دمو هم در زمان E3 و در سايت GT يادم Halo 3 بود.

خوب PS3 اولشه گرونتر میاد اما باز میاد تو یه قیمتی بین 700-800 تومن.
و به نظرتون اين براي يك كنسول سرسام آور نيست.

بازی های Wii بچه گونس و گرافیک هم نداره .
كلا بازيهاي Wii ارتباط چنداني با گرافيك ندارند و اصلا نياز به داشتن گرافيك فوق العاده ندارند. طرفدارهاي نينتندو حسابشون از بقيه جداست و معمولا به گرافيك نگاه نمي كنند. اصلا سياست نينتندو بر اساس بازيهاي پرخرج و با گرافيك بالا نيست. نينتندو اگر بتونه غير گيمرها رو به سمت خودش جلب كنه فروش بسيار خوبي پيدا ميكنه.

در یک کلام متاسفم برای این جور نظر دادن قدرت Wii هنوز فاش نشده که واقعا چیه بازی های Wii هم خبرش درز کرده که توی Nintendo Booth توی E3 امسال روی GC اجرا می شده پس حتی اگه نزدیک به سه برابر بیشتر GC قدرت داشته باشه همون بازی هایی که طرفداری PS و 360 بهش می نازن رو هم می شه روش ساخت . من نمی دونم Red Steel ، Metroid Prime ، Hammer و ... بچه گونه هستن تازه لانچ تایتل های Wii شدن 20 تا که هم از 18 تای 360 بهتره هم از 12 تای PS3 پس خیلی مسخرس که بگیم این کنسول نمی دونم چی چی چون هنوز هیچی ازش نمی دونیم . به نظر من کافیه اینبار نینتندو قر و اطفار Capcom Five رو با یه اروپایی در بیاره بعد ببین اونوقت چی می شه.
قدرت نينتندو به اندازه كافي هست اما نمي تونه بازيهاي X360 و PS3 رو اجرا كنه چون از HD پشتيباني نميكنه. و اين مسئله به اين معني كه خروجي تصوير بازهم كيفيت پاييني داره.

من فكر كنم اخر سر اين پي اس 3 يه تري بزنه. اخه چرا اينقدر از خود و كنسولشون متشكرنواقا شما ديديد كه مايكروسافت و نينتندو از خودشون تعريف كنن .تو نمايشگاه اي 3 2005 همش داشتن از سيستمشون ميگفتن و همش خودشون رو با دو كنسول ديگه مقايسه ميكردن .الان هم اينقدر از خودشون مطمعنن دارن چايشون رو ميخورن و اصلا به فكر جذب بازي نيستند.فكر ميكنن با بلوري و سل خود شركت هاي بازيسازي ميان ميان موي دماغشون ميشن كه تو رو خدا بزارين ما براتون بازي بسازيم. درباره بازي هاي پي اس3 مخصوصا متال گير و اينا كه نمره هاي بالا ميگيرن من بهشون 0 هم نميدم چون تو بازي بي سليقگي بيداد ميكنه ادم اگه از نمرش اطلاع نداشته باشه پرتش ميكنه يه گوشه يا فكر ميكنه اينم از اون بازي هاي اب دو خياريه .شما الان فكر ميكنيد ما 360 يها اول طرفدار سوني نبوديم ايا فكر كرديد چرا پي اس3 اينقدر طرفدار رو از دست داد.سوني اصلا فكره رقابت سالم نيست اين از اولش هم مشخص بود در صورتي كه مايكروسافت و نينتندو از اول كمتر از سوني كلك زدند(نميگم نزدن) ولي اگر خداييش درست قضاوت كنيد ميبينيد كه حق نينتندو هست كه برنده بشه.چون حقش رو سوني خورد واصلا به فكر دوز و كلك نبود از اول هم چيزش رو صادقانه گفت .

2. چيزي تا به حال گفته نشده و به احتمال بسيار زياد چنين چيزي غير ممكن خواهد بود. براي داشتن سيستم عامل بايد از PS3 و Linuxش استفاده كنيد
اخه این چه ربطی به سوال من داشت(اون قسمت قرمز)
من فقطگفتم 360 براش ویندوز میاد یا نه؟
اونوقت شما میای میگی اگه میخوای سیستم عامل استفاده کنی باید PS3 داشته باشی!!!!!!!!!
آدم رو از سوال کردم هم پشیمون میکنید...

نوشته شده توسط wii360:
درباره بازي هاي پي اس3 مخصوصا متال گير و اينا كه نمره هاي بالا ميگيرن من بهشون 0 هم نميدم چون تو بازي بي سليقگي بيداد ميكنه ادم اگه از نمرش اطلاع نداشته باشه پرتش ميكنه يه گوشه يا فكر ميكنه اينم از اون بازي هاي اب دو خياريه .
:blink: :lol:

نوشته شده توسط wii360:
سوني اصلا فكره رقابت سالم نيست اين از اولش هم مشخص بود در صورتي كه مايكروسافت و نينتندو از اول كمتر از سوني كلك زدند(نميگم نزدن) ولي اگر خداييش درست قضاوت كنيد ميبينيد كه حق نينتندو هست كه برنده بشه.چون حقش رو سوني خورد واصلا به فكر دوز و كلك نبود از اول هم چيزش رو صادقانه گفت .
:gathering:

تو سایت prog-g این نظر سنجی رو دیدم لینک
Will you be buying a PS3 at ~£425 / $600?
Definitely
(25%)
Just as soon as I find that undiscovered oil well...
(19%)
You have to be kidding
(56%)
اینم خارجی ها که شما میگین صف کشیدن واسه ps3 ;)
--------------------------------------------------------------------

این بحث مقایسه کنسول ها هم دیگه خز شد رفت کی میخواید بیخیال شید!

از این به بعد پست هاتون ذره ای حالت توهین آمیز داشته باشه به شدت برخورد میشه! کل پست هم پاک میشه. شورش رو دراوردید ... مسائل شخصی و سوابق و افتخاراتتون هم نگه دارید بزرگ شدید واسه بچتون تعریف کنید اینجا جاش نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or