هیچ مقایسه ای Mgs و Hl2 صورت نگرفته بود.
معلومه که نشده بود من فقط گفتم از نظر من HL2 =
اما اشکان اومد حرف گذاشت تو دهنمون که این چه مقایسه ای هست کردی
چه خوب... خوب شد سونی پست آخر منو نخوند.
بحث منطقی می کنیم.
ایکس باکس 360 فقط برای 2 الی 3 سال تعبیه شده. خیلی زود کنسول بعدی مایکروسافت میاد.
اما سونی حداقل عمر کنسول خودش رو ه الی 10 سال پیش بینی کرده.
سری های جدید سی پی یو کامپیوتر تا سال 2008 با نام وود کرست به بازار عرضه میشه.
این سی پی یوها با برآوردی تقریبی حداقل سه برابر سل کار می کنند.
تا 2008 فقط دو سال مونده اما کو تا 8 سال دیگه.
پس قضیه پی اس تیری هم میشه قضیه ی ایکس باکس و پیس اس تو .
مطمئنا مایکروسافت در کنسول بعدی از این قابلیت استفاد می کنه.
لازم به ذکره این فناوری از قدرت بیشتری در نانو برخورده و به همین دلیل از سل هم کوچیکتره.
پی اس تیری با قیمت بالای خودش 30درصد از طرفدارانش رو پر داد.
20درصد هم از انتظار و وعده های سونی خسته شدند. هی از این سال به سال بعد.
قیمت ایکس باکس هم زمان با عرضه ی پی اس تیری 100 دلار کاهش خواهد یافت.
بنابراین بازی تا همینجاش 70 - 30 به نفعه مایکروسافته.
پی اس تیری با کارهای شدید امنیتی که هر بازی فقط بر روی یک کنسول اجرا می شود کار را بدتر هم کرد.
اما شنیدیم رامی جدید برای ایکس باکس اومده که بازهای کپی رو هم می خونه.
بعد بازیهای پی اس تیری حتی اگر بر روی دی وی دی باشند با قیمت تقریبی 1.5 الی 2 برابر بازیهای ایکس باکس عرضه خواهند شد زیرا فناوری گران رام در پس اس تیری این کار را انجام داده است.
1-سونی سال دیگه قیمت رو 100 دلار میاره پایین چیزی کاملا معمول هست و همه شرکت ها سال به سال قیمت میارن پایین که البته مایکروسافت روی Xbox هر 6 ماه یه بار قیمت رو میاورد پایین
2-سونی مثل اینکه تو 2007 سل رو تبدیل می کنه به یه پردازنده ی 65 نانومتری
3- من تا حالا ندیدم تاریخ خبری اعلام شده باشه که تارخ عرضه ی PS3 رو عقب انداخته باشه
4- چه خبره مگه کشکه قیمت بازی ها 2 برابر باشه . اصلا یه بار فکر کن ببین دقیق چی گفتی دو برابر خیلی حرفه
ببین دوست من این چیزایی که گفتی خیلیهاش درست نیست کنسول ماکروسافت هم حداقل تا 5 سال میمونه
360 حداکثر 4 سال عمر می کنه اینو قضیه ی مش رمضون ثابت می کنه ( تو صفحات قبل گفته شده )
این توهین به شرکت نیست دیگه اشکان جون توهین به کسانیه که ps3 بازی میکنن
دستت درد نکنه دیگه بابا یعنی ما که میخوایم ps3 بازی کنیم احمقیم
این همه مدت ما داشتیم توهین خانوادگی می خوردیم خبری نبود
ولی خداییش هنوز کسی PS3 بازی نکرده حالا قصدش رو خیلی ها دارن یه چیز دیگس هر وقت PS3 بازی کردیم می تونیم به این جمله اعتراض کنیم
دوست عزیز به نظرت میشه 30 گیگ بازی رو دان کرد
آره با اینترنت Adsl 256 البته بار ها گفتم
این دلیل نمی شه چون BD حجمش 30 گیگ هست بازی ها هم 30 گیگی باشن ( شاید 29 گیگ باشن )
بابا نمی شه شما تو حرفاتون از کلمات تحریک کننده استفاده نکنید
مزش به همین کلمات تحریک کنندس
1) PC: 8.4
2) XBOX: 8.1
3) PS2: 7.7
دوست عزیز این نکته رو بخاطر داشته باش که توی بازی های مشترک در اکثر مواقع ضعیفترین نسخه مال PS2 بود در ضمن این امتیازها هیچ ارتباطی بهم پیدا نمی کنن چون PC یه سخت افزار بروز هست . Xbox سخت افزار سال 2002 و PS2 سخت افزار سال 99
چند تا عکس از wii گذاشتم شاید عاشقش بشید!
ما که بودیم و هستیم تا آخرش برای همینه که من می گم
دوبی > نیلی > تمام (ااا اشتباه شد منظورم Nintendo > Wii > Finish بود )
یه چیزای بدون نقل قول اضافه کنم
آقا از گذاشتن این آمار و ارقام الکی سخت افزار جدا خودداری بفرمایید چون از ارزش بسیاری کمی برخوردارند
سعی کنید بیشتر در مورد بازی های کنسول ها حرف بزنید تا قدرت سخت افزاری کنسول ها چون شما گیمر رو فقط می تونین با بازی جذب کنین نه با قدرات کنسول
پ.ن : بازی DuckHunt رسما برای Wii اعلام شد