شما با هر تلویزیونی میتونید ps3 بازی کنید.اما اگه بخواید کیفیت واقعی بازی رو ببینید باید یه تلویزیوت hd بخریدنوشته شده توسط amir619:می خواستم بپرسم برای بازی کردن ps3 حتما باید تلویزیون HD داشته باشی
آیا با تلویزیون معمولی نمیشه بازی کرد؟؟؟؟
ببین دوست من این چیزایی که گفتی خیلیهاش درست نیست کنسول ماکروسافت هم حداقل تا 5 سال میمونه و قیمت بازیهای ps3 هنوز معلوم نیست در مورد فدرت cpu هم فعلا نمیشه برای اینده نظر داد تو خبرها اومده که ibm به تکنولوژی دست پیدا کرده که میتونه سرعت رو 100 برابر الان بکنه چیزی حدود 250 گیگا هرتز شاید در اینده یه همچین چیزی تو کنسولها بزارننوشته شده توسط A.Yaghoubi:چه خوب... خوب شد سونی پست آخر منو نخوند.
بحث منطقی می کنیم.
ایکس باکس 360 فقط برای 2 الی 3 سال تعبیه شده. خیلی زود کنسول بعدی مایکروسافت میاد.
اما سونی حداقل عمر کنسول خودش رو ه الی 10 سال پیش بینی کرده.
سری های جدید سی پی یو کامپیوتر تا سال 2008 با نام وود کرست به بازار عرضه میشه.
این سی پی یوها با برآوردی تقریبی حداقل سه برابر سل کار می کنند.
.

محمد عزیز شما که ادم منطقی هستی بهتر بود اینجوری میگفتی:نوشته شده توسط A.Yaghoubi:چه خوب... خوب شد سونی پست آخر منو نخوند.
بازیهای پی اس تیری حتی اگر بر روی دی وی دی باشند با قیمت تقریبی 1.5 الی 2 برابر بازیهای ایکس باکس عرضه خواهند شد
قیمت بازیهای ps3 هنوز معلوم نیست
n an interview with US magazine PSM, Hirai explained, "...generally speaking, over the past twelve years or so, there has been a consumer expectation that disc-based games are maybe $59 on the high end to $39 on the low end
پی اس تیری با کارهای شدید امنیتی که هر بازی فقط بر روی یک کنسول اجرا می شود کار را بدتر هم کرد.
دوست عزیز به نظرت میشه 30 گیگ بازی رو دان کردنوشته شده توسط SUPERMHR:عجب پست باحالی زده بودم اینجا حیف که پاک شد....
یه فکری هم برای دریافت بازیهای کپی به ذهنم رسید که خیلی احمقانه بود(حداقل برای صاحبان Ps3 )
دانلود بازیهای کپی رو هارد درایو!!!!
همونطور که گفتم خیلی احمقانه است.....
البته شاید مثلا یه جایی بیاد هارد شما رو بگیره و روش بازی بریزه بهتون پس بده.
اما دانلود اون بازی برای اون جا بازم احمقانه است!!!!
اصلا بازی کردن رو Ps3 احمقانه است....
اصلا کن و پل .....
باتشکر....
این توهین به شرکت نیست دیگه اشکان جون توهین به کسانیه که ps3 بازی میکنناصلا بازی کردن رو Ps3 احمقانه است