کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
به نظر من هم كه تبليغات حرف اول رو در فروش كنسول ميزنه
البته بايد گفت سوني همينجوريش هم از 360 عقبه چه برسه زماني كه ديگه بازي هاي عالي 360 هم به بازار بيان كه ديگه سوني بايد بساطش رو جمع كنه
من نميدونم وقتي هنوز Ps3 بيرون نيموده چجوري با اين تعصب ميگين PS3 از 360 بهتر ميفروشه
رييس هاي شركت سوني فعلا كه در خيال باطل هستن حالا ببينيم بعدا چي ميشه
من ميدونم ديگه اون قضيه كه براي xbox و ps2 پيش اومد برا 360 -ps3 پيش نمياد واين دفعه 360 با فروش عالي خودش بازار رو قبضه ميكنه
در ضمن اون كسايي كه بازار 77 درصدي PS2 رو در مقابل 13 درصد xbox قرار ميدن بايد بدونن كه ps2 فقط بخاطر اينكه 1.5 سال زودتر اومد بازار رو در اختيار گرفت وهمين مورد هست كه امسال به PS3 ضربه ميزنه;)
بلاخره اين طرفداراي PS3 در كل از اين بي توجهي هاي SONY ضربه ميخورن(البته نه اون ضربه :cheesygri )

آخرین ویرایش:
چه جالب به قول سامان از روی عکس نتیجه گیری میکنی:cheesygri
محمد جان حرف های شما درست
دریمکست هم همچین حالتی داشت اما به محض وارد شدن ps2 با فروش فوق العاده ای که داشت همه رو منصرف کرد

اره من این جوری نتیجه گیری میکنم.
نکنه شما میرین بازی هایی که هنوز نیومده رو بازی میکنین بعد نتیجه گیری میکنین؟؟؟

خیلی عجیبه !
من نمیدونم کدوم شرکت حاضر میشه به خودش اینهمه زحمت بده بازی رو بسازه بعد گرافیکشو در حد PS1 بزنه !!! مگه مغز خر خوردن بیان به خودشون ضرر بزنن.که چی بشه مثلا ؟؟؟
نمونه بیارم:
Katamari
DMC3
و ...
اینا معروفا بودن بقیه رو بگذریم

دوست من دریم کست کی همچین حالتی داشت موقعی که ps3 بیاد 360 حدود 10 میلیون فروش کرده شما باید نگران سونی باشی که بلایی که سر بتاماکس اومد سرش نیاد با اون قیمت نجومیش
اتفاقا دریمکست وضعش خیلی بهتر از 360 بود .
موقعی که دریمکست اومد سگا یه دوره ی کامل رو با موفقیت گذرونده بود و با ساترن هم به یه جاهایی رسیده بود در ضمن دو سال زودتر از PS2 هم اومده بود تقریبا همه ی کمپانی ها ژاپنی چسبیده بودن بهش و داشتن براش بازی می ساختن . ماجرای بتامکس رو نمی شه وارد این قضیه کرد تو این دوره به احتمال خیلی زیاد دو تا فرمت تصویری HD و BD کنار هم می مونن تا فرمت بعدی بیاد .

مشکل شما اینه که فکر میکنی سونی هیچ ایرادی نداره و شکست ناپذیره و اگه خود سونی هم اینطوری فکر کنه کارش تمومه
در ضمن تبلیغاتی که ماکروسافت برای 360 میکنه شما با دریم کست یکی میدونی به نظر من 360 از نظر تبلیغات ps3 رو تا حالا لوله کرده و همه میدونن که تبلیغات چقدر مهمه ولی سونی خیلی مغروره و بالاخره این غرور کار دستش میده

در مورد تبلیغات هم بگم بیشتر این چندیدن بیلیون دلار ضرری که مایکروسافت کرده بخاطر تبلیغاتی هست که نتیجه نداده حتی اگه این تبلیغات نتیجه بده و فروش 360 هم بیشتر از PS3 باشه ( که خیلی بعیده) باز هم پروژه ی Xbox برای مایکروسافت یه ضرر تمام عیار بوده چون چندین بیلیون ضرر تو کت هیشکی نمی ره .
بیل گیتس هم از مایکروسافت کناره گرفته و ممکن ساپورت مالی قبلی رو به مایکروسافت نکنه .

به نظر من هم كه تبليغات حرف اول رو در فروش كنسول ميزنه
البته بايد گفت سوني همينجوريش هم از 360 عقبه چه برسه زماني كه ديگه بازي هاي عالي 360 هم به بازار بيان كه ديگه سوني بايد بساطش رو جمع كنه
من نميدونم وقتي هنوز Ps3 بيرون نيموده چجوري با اين تعصب ميگين PS3 از 360 بهتر ميفروشه
رييس هاي شركت سوني فعلا كه در خيال باطل هستن حالا ببينيم بعدا چي ميشه
من ميدونم ديگه اون قضيه كه براي xbox و ps2 پيش اومد برا 360 -ps3 پيش نمياد واين دفعه 360 با فروش عالي خودش بازار رو قبضه ميكنه
در ضمن اون كسايي كه بازار 77 درصدي PS2 رو در مقابل 13 درصد xbox قرار ميدن بايد بدونن كه ps2 فقط بخاطر اينكه 1.5 سال زودتر اومد بازار رو در اختيار گرفت وهمين مورد هست كه امسال به PS3 ضربه ميزنه
بلاخره اين طرفداراي PS3 در كل از اين بي توجهي هاي SONY ضربه ميخورن(البته نه اون ضربه
دوست عزیز شما مثل اینکه یا تازه گیمر شدی یا این 5 سال تو یه کره ی دیگه بودی
سونی نه تنها این یه سال به قول شما از مایکروویو ببخشید مایکروسافت عقب نیست بلکه یه دو سالی هم جلو هست اصولا شکست عظیم مایکروسافت توی نسل ششم کنسول ها یه آبروریزی تمام عیار بوده حالا حالا ها زمان می بره تا جای خالی که این شکست ایجاد کرده رو پر کنن . PS3 رو فقط گیمر ها نمی خرن بلکه فیلم بین ها هم می خرن وقتی می بینن یه BDPlayer خوب 800 دلاره خوب می رن یه PS3 می خرن که یه BD Player سونی داره . خیلی جالبه شما می گی PS2 حدود 1.5 سال زودتر از XB اومد و 77 درصد بازار رو گرفت ولی به این فکر نمی کنی که آمار 360 رو حتی نمی تونی با آمار ابتدایی PS2 مقایسه کنی .
9ماه از اومدن این کنسول می گذره ولی تا حالا فقط 3 تا بازی داشته که فروش بالای 1 میلیون دلار داشتن که هر سه هم بازی ها مشترک با کنسول های دیگه بودن .

خیلی جالبه شما می گی Ps2 حدود 1.5 سال زودتر از Xb اومد و 77 درصد بازار رو گرفت ولی به این فکر نمی کنی که آمار 360 رو حتی نمی تونی با آمار ابتدایی Ps2 مقایسه کنی .

وقتی که Ps2 اومد چیزی به نام Xbox وجود خارجی نداشت و هیچ حرفی هم دربارش نبود و تنها کنسولی که توی بازار بود Ps2 بود برای همین همه رفتن و تنها کنسول بازارو خریدن
ولی الان وضعیت فرق میکنه ... خیلیا هستن که فقط میخوان یدونه از کنسولا رو داشته باشن ... به همین دلیل صبر میکنن تا هر 3 تا کنسول بیاد و وضعیت رو ببینن و بعد تازه برای خرید تصمیم بگیرن ... زمانی که Ps3 بیاد تازه فروش Xbox360 (مخصوصا اگه ارزون بشه) شروع میشه

در مورد تبلیغات هم بگم بیشتر این چندیدن بیلیون دلار ضرری که مایکروسافت کرده بخاطر تبلیغاتی هست که نتیجه نداده حتی اگه این تبلیغات نتیجه بده و فروش 360 هم بیشتر از PS3 باشه ( که خیلی بعیده) باز هم پروژه ی Xbox برای مایکروسافت یه ضرر تمام عیار بوده چون چندین بیلیون ضرر تو کت هیشکی نمی ره .
بیل گیتس هم از مایکروسافت کناره گرفته و ممکن ساپورت مالی قبلی رو به مایکروسافت نکنه .
کی گفته ماکروسافت چندین بلیون دلار ضرر داده:confused:
xbox برای ماکروسافت یه شروع بود و بد هم نبود نینتندو با اون قدمت رو جا گذاشت و تجربه بدست اورد فکر کنم کسی توقع نداشته که ماکروسافت تو همون کنسول اول بازارو قبضه کنه
در ضمن ماکروسافت مال بیل گیتس هست و کناره گرفته معنی نداره بلکه داره مسئولیتهاشو به مدیراش میده;) جونترا با فکرهای جدید میان مثل جی الارد و پول بیلی هم پشتیبانشونه
در ضمن ماکروسافت بیشتر قدر پولشو میدونه و میدونه داره چیکار میکنه شما نگران پول بیلی جون نباش:cheesygri

دوستان من که میگم این بحث ها رو ول کنم. بعد از اومدنه کنسول های دیگه نتیجه واقعی معلوم خواهد شده. که ببینیم کی میخواد مایکروسافت فلان هست 360 اونطوری . وقتی دو تای دیگه اومدن . برگه برنده دسته کی هست.

ببخشید من نمی تونم از نقل قول استفاده کنم

"وقتی که Ps2 اومد چیزی به نام Xbox وجود خارجی نداشت و هیچ حرفی هم دربارش نبود و تنها کنسولی که توی بازار بود Ps2 بود برای همین همه رفتن و تنها کنسول بازارو خریدن
ولی الان وضعیت فرق میکنه ... خیلیا هستن که فقط میخوان یدونه از کنسولا رو داشته باشن ... به همین دلیل صبر میکنن تا هر 3 تا کنسول بیاد و وضعیت رو ببینن و بعد تازه برای خرید تصمیم بگیرن ... زمانی که Ps3 بیاد تازه فروش Xbox360 (مخصوصا اگه ارزون بشه) شروع میشه"

تو دیگه چرا ؟
درسته که ایکس باکس نبود ولی دریمکست بود . چطور PS2 تونست دریمکست رو کنار بزنه بعد Xbox با اون همه ادعا نتونست PS2 رو کنار بزنه .

"کی گفته ماکروسافت چندین بلیون دلار ضرر داده
xbox برای ماکروسافت یه شروع بود و بد هم نبود نینتندو با اون قدمت رو جا گذاشت و تجربه بدست اورد فکر کنم کسی توقع نداشته که ماکروسافت تو همون کنسول اول بازارو قبضه کنه
در ضمن ماکروسافت مال بیل گیتس هست و کناره گرفته معنی نداره بلکه داره مسئولیتهاشو به مدیراش میده جونترا با فکرهای جدید میان مثل جی الارد و پول بیلی هم پشتیبانشونه
در ضمن ماکروسافت بیشتر قدر پولشو میدونه و میدونه داره چیکار میکنه شما نگران پول بیلی جون نباش"

من نمی گم که مایکروسافت ضرر داده آمار و ارقام می گن
http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox#Market_share
که مایکروسافت نزدیک4 بیلیون دلار ضرر کرده
همین آمر و ارقام هم می گن که کنسول نینتندو موفق تر بوده درسته که XB نزدیک یه میلیون یونیت بیشتر فروخته اما نینتندو رو کنسولش سود کرده برخلاف مایکروسافت و همچنین بازی های میلیونی GC بیشتر بودن پس مایکروسافت حتی زورش به نینتندوی اونموقع نرسیده

"دوستان من که میگم این بحث ها رو ول کنم. بعد از اومدنه کنسول های دیگه نتیجه واقعی معلوم خواهد شده. که ببینیم کی میخواد مایکروسافت فلان هست 360 اونطوری . وقتی دو تای دیگه اومدن . برگه برنده دسته کی هست."

دوست عزیز ما رو نصیحت نکن لطفا چون اگه ما نصیحت شدنی بودیم خیلی وقت پیش بی خیال شده بودیم
بحث ما اینجا ضایع کردن هم نیست بلکه جلوگیری از حرف های بی پایه و اساس و دفاع از عقاید خودمون هست اگه می خواستیم منتظر اومدن همه ی کنسول ها بشیم که این تاپیک رو نمی زدیم .

به فرض که P$3 اومد و یکی دو میلیارد واحد! بیشتر از 360 فروخت
من کاری ندارم مایکروسافت ضرر کنه یا نه
من اینو میگم که من که می خرم 360 رو من ضرر نمی کنم
و اونی که p$3 میخره ضرر می کنه
حالا چیکار دارید به فروش کارخونه ها
بعدش هم به مایکروسافت میگید میکروویو بهتون بگم که هیچ کس جرات توهین به این غول را نداره
ناسلامتی غول ترین سیستم عامل دنیا...

تو دیگه چرا ؟
درسته که ایکس باکس نبود ولی دریمکست بود . چطور PS2 تونست دریمکست رو کنار بزنه بعد Xbox با اون همه ادعا نتونست PS2 رو کنار بزنه .

دریمکست بود که بود !
دریمکست نصف امکانات PS2 رو هم نداشت و در همون اوایل ورود PS2 از رده خارج شد ...

دلیل فروش خیلی خوب PS2 در اوایل اومدنش کاملا مشخصه چی بود ... داشتن DVD ROM و قابلیت پخش فیلمهای DVD که اون موقع فرمت غالب بازار شده بود

ولی الان وضعیت هیچ ربطی به اون موقع نداره که شما داری مقایسه میکنی
اگه الانم مثلا HD DVD فرمت غالب شده بود و X360 هم با HD DVD Drive منتشر میشد وضعیت فروش کنسول خیلی با الان فرق داشت (البته اگه چندماهی که 360 توی بازار نبودو در نظر نگیریم)

الان خیلیا نمیخوان ریسک کنن و سیستمی رو بخرن که بعدا نتونن ازش نهایت استفاده رو ببرن ... برای همین صبر میکنن تا وضعیت کاملا روشن بشه و بعد برای خرید اقدام میکنن

ولی سالی که PS2 اومد وضعیت کاملا روشن بود ... DVD فرمت غالب بود (و تا چند سال آینده هم فرمت برتر باقی میموند) ، PS2 فیلمهای DVD رو پخش میکرد و رقیب دیگه ای هم توی بازار نبود ... دریمکست هم که گفتم توان رقابت با PS2 رو نداشت ... در نتیجه همه بدون نگرانی PS2 رو خریدن

خوب سینا جون وقتی من یا رفقا میاییم امار از فروش 360 میزاریم هی شما میاد میگی که این امار غلطه . ولی ما نگیم که 4 بیلون غلطه. حالا بخواد ضرر کنه یا نه به من ریطی نداره. من فقط یه کنسول میبینم که داره تو یه بازاره رقابتی کاری میکنه که هیچ کس ازش انتظار نداشت.

من نمی گم که مایکروسافت ضرر داده آمار و ارقام می گن
http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox#Market_share
که مایکروسافت نزدیک4 بیلیون دلار ضرر کرده
این لینکی که گذاشتیرو کامل بخون ms تا اخر 2005 فقط یک بیلیون دلار ضرر داده --4بیلیون رو کنسول ضرر داده ولی رو بازی ها جبران شده ولی تونسته برای خودش یه جای پا تو بازار کنسول پیدا کنه و برای خودش طرفدار جمع کنه که به نظر من ارزش این هزینه رو داره و الان موقشه که سونی رو پشت سر بزاره با کنسول جدیدش;)

Xbox 360 sells out within hours

_41080554_game203pa.jpg
More than 200 queued in Oxford Street ahead of the midnight launch

The Xbox 360 has virtually sold out in the UK as gamers rushed to snap up Microsoft's next generation games console, say retailers.

لینکه خبر:http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/4491804.stm

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or