کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
مسئله اینه که اگه فقط روی HD بازی عرضه شه،تولید HD اونقدر سود نخواهد داشت،بعدش HD به خاطر نا متناسب بودن عرضه و تقاضا قیمتش بالا میره،و چون هیچ شرکت بازیسازی عاشق چشم و ابروی HD نیست،میاد و به سمت فرمت غالب میره.و این پروسه کار کمتر از 2 ماهه.
اون زمان اگه از قبل فیلم و موسیقی روی BD عرضه شده باشن،بازی هم روی BD عرضه میشه.و اونوقت X360 مجبور میشه از BD استفاده کنه که نمیکنه!!
در ضمن شما رابطه ی کمپانی سونی با سینما رو با رابطه ی شرکت توشیبا با بازی مقایسه میکنی؟!اون چیزی که من گفتم یه حالت ایده آل بود که هیچوقت اتفاق نمی افته.
توشیبا تنها بازاری که تو اون نقش خوبی داره Lap Top هست،که کمترین نقش ممکن رو تو تعیین فرمت غالب نداره.
حالت فعلی اینه که 40 درصد سینما دارن فقط از BD حمایت میکنن،و از اون 60 بقیه تا اینجا اعلام کردن که یا هنوز چیزی اعلام نکردن!یا هم از BD و HD باهم جمایت میکنن.
تو بازی هم که فعلا میشه گفت کمپانی های زیادی از BD استفاده میکنن،مثل Ubi Soft که گفته خیلی از فضایی که BD به اونا میده راضیه.ولی فعلا من بازی ای سراغ ندارم که قرار باشه روی HD DVD عرضه شه.پس یعنی فعلا ساپورترهایBD بسیار بیشتر از HD هستش.
تازه تو سینما کسی زورش به Sony و Universal نمیرسه،هر چند که جندوقت پیش شنیدم 20th Century Fox هم اعلام که با BD کار خواهد کرد فقط!!
فکر نکنم با این مشکل داشته باشین که اگه BD فرمت غالب سینما شه،طبیعتا فرمت عالب بازی هم میشه،و اگه BD فرمت عالب بازی بشه،یعنی مایکروسافت باید خط تولید X360 رو به کل کنسل کنه!
تنها راهی که مونده اینه که بیل گیتس هر چی داره و نداره بریزه تو گود!،تا بتونه استودیوهایی که هنوز اعلام حمایت از BD نکردن رو بخره!،یا اونقدر پول بده که راضیشون کنه.
در غیر اینصورت شانس مایکروسافت برای پیروزی در جنگ کنسول مساویه با شانس قهرمانیه آلمان در جام 2006 با شرایط فعلی:)

اقا عماد ما فقط نمیگیم که ps3 گرونه بلکه خود خارجی هل هم این حرفو میزنن و منظور این نیست که پولشو ندارن بلکه منظور اینه که یه کنسول ارزش 600 دلار رو نداره ببین اگه بگن یه بستنی اومده قیمتش هست 1000 تومان خیلی ها نمیخرن و میگن گرونه ولی ممکنه بعضی ها بخرن ولی مطمئنن همه گیر نمیشه;)
در ضمن عزیز من کی بفکر فیلم بلوری هست همه دنبال بازی هستن فیلم hd هنوز خیلی مونده طرفدار جمع کنه
--------------------------------------------------------------------
در مورد پست آخر صفحه هم بگم مارکت سونی خیلی بزرگتر از مایکروسافت هست چون هم تو کار فیلم ، موسیقی ، لوازم خانگی هست ه تو کار سخت و نرم افزار پس اون آمار رو من قبول ندارم ولی خوب من در آمد اصلی مایکروسافت هم ویندوز و مخلفاتش هست نه Xbox
من نمیدونم چرا بعضی ها راحت میان و میگن من قبول ندارم و زحمت نمیکشن که کمی تحقیق کنن!!!
مدرک wikipedia رو خدا کنه قبول داشته باشین اینا همه مال سال 2005 هست
Microsoft
Revenue(فروش) US$39.79 billion
Operating income(یکی بگه معنی این چیه) US$14.56 billion
Net income(درامد خالص) US$12.25 billion
Market Value(ارزش بازار) US$ 238 billion
sony
Revenue $64.28 billion USD
Operating income $1.635 billion
Net income $1.057 billion
Market Value $43 billion
لینک برای Market Value Microsoft
لینک برای Market Value sony
لینک wikipedia :Microsoft
لینک sony
این امار جهت اطلاع دوستان گفتم و هدف اگاهی است ولی بعضی ها دوست دارن همه چی طبق میلشون باشه برای من هم مهم نیست که کی قویتره ولی مهم اینه که ادم اطلاعات درست داشته باشه و روی اطلاعات درست نتیجه بگیره و حرف بزنه اگه ویکیپدیا اشتباه کرده تغصیر من نیست امیدوارم این id رو دیگه کسی بخاطر اطلاع رسانی بن نکنه:confused:

آخرین ویرایش:
محمد جان میبینم که با ID داداشت اومدی،ولی خودتم خوب میدونی که بن کردنت به خاطر اطلاع رسانی نبود و به خاطر اون پستی بود که ویرایش شد!
همونطور که گفتم این قضیه قیمت بادیه که خواهد خوابید.من نگفتم که فقط ما میگیم گرونه،ولی شما بهتره به همون مثال من دقت کنی،اگه قیمت 70و150و200 باشه،درسته که 200ازاون دو تا بیشتره،ولی 200 به خودیه خود زیاد نیس.پس قیمت PS3 هم در مقایسه با Wii و X360 زیاده،ولی پولی نیست که اگه کسی بخواد PS3 بگیره،آزارش بده،البته قضیه تو ایران فرق میکنه!چون این کنسول حداقل قیمتش زیر 650 نخواهد شد،ولی همونطور که گفتم مارکت ایران یعنی 0!
در ضمن شما سونی رو با مایکروسافت مقایسه نکن از نظر سودی،همونطور که آمارت میگه،سونی در کل فروش بیشتری داشته،ولی سود سونی کمتر از مایکروسافته،چون مایکروسافت یه محصول جدید به بازار داده و همچنین تا چند وقته دیگه قراره Vista رو عرضه کنه که سود و ارزشش بیشتر از همه ی ایناس.
ارزش سهام مایکروسافت باید بیشتر باشه،به هر حال مایکروسافت یه منبع در آمد داره که کاملا تضمین شدس.

این لیتس البته یکم قدیمیه،و تا الان تغییر کرده،ولی فعلا این دم دسته.
BD:
Hardware:Pioneer,Phillips,Panasonic,Sony,PS3(Integrated),Dell,Samsung,Sharp,HP,Hitachi ,LG,Apple.
Movie:Sony Pictures(including MGM).Warner Home Video(Includin New Line),Lions Gate,20th Century Fox,Beuna Vista,Paramount,Universal(pictures&Music Group),Eaglo
Rock.
Others:EA,Vivendi Universal Games.
HD:
Hardware:Toshiba,RCA,X360,Kenwood!!!,Sanio,NEC,TEAC,Imation,HP.
Movie:Warner(Including New line),Universal Pictures,Paramount.
البته فکر کنم یونیورسال چند وقت پیش اعلام کرد که اصلا کاری با HD نداره.کلمبیا هم فکر کنم گفته فعلا تصمیمی نگرفته.
پ.ن:من نه طرفدار PS3 هستم نه X360.ولی میخوام بگم که این جنگ کنسول ها در واقع جنگ فرمت هاست،به اضافه اینکه PS3 اونقدر که میگین بد نیست.

مسئله اینه که اگه فقط روی HD بازی عرضه شه،تولید HD اونقدر سود نخواهد داشت
واسی چی سود نداره ! بظرت دلیلی وجود داره که سود نکنه !؟ نکنه علتش پشتیبانی نکردن کمپانی های هالیوودیه !
بنظر من هیچ دلیلی نداره کمپانی های فیلمی از این فرمت پشتیبانی نکن...درسته که فعلا نظری ندادن دربارش ولی مطمعنا فرمت HD قرار نیست یک فرمت بازنده محسوب بشه و نخواهد شد !
اگه فکر میکنی کمپانی ها نظر ندادن دربارش بخاطر اینه که اطلاعات کافی ازش ندارن و مطمعنا تا پخش شدن فرمت HD به خوبی استقبال ازش میشه.هیچ دلیلی هم نداره که ازش استقبال نشه !
دلیل اطلاع نداشتن بعضی کمپانی ها از HD هم کاملا واضحه , ساپورت نکردن 360 از این فرمته ! مطمعنا اگه مایکروسافت از این فرمت از روز اول استفاده میکرد نه اینکه سونی کنسولش به باد میرفت بلکه فرمتش هم بازنده میشد !
فقط بنظر من تنها اشتباه مایکروسافت این بود که فرمت HD رو باید از روز اول توی کنسولش جا میداد تا اینقدر سونی به فرمتش ننازه.و اونوقت کمپانی های هالیوودی هم با دیدن HD فکرو ذکرشون رو کاملا روی این فرمت متمرکز میکردند.
الان هم مایکروسافت میتونه HD رو توی کنسولهای سری جدیدش جا بده و هم میتونه جداگونه Player واسش منتشر کنه و مینونه همزمان با BD منتشرش کنه , و اونموقع چه کمپانی های فیلمی و چه بازیسازی کار خودشونو میکنن و برای هر دو فیلم و بازی میسازن چون اینطوری سود بیشتری گیرشون میاد و میتونن از هر دو به خوبی استفاده کنن.
من نه طرفدار PS3 هستم نه X360.ولی میخوام بگم که این جنگ کنسول ها در واقع جنگ فرمت هاست،به اضافه اینکه PS3 اونقدر که میگین بد نیست.
اتفاقا من برعکس شما طرفدار هر دوشون هستم ! و از کنسول سونی هم بدم نمیاد هر چی که باشه ما با این کنسول گیمر شدیم و از اون خاطره داریم...ولی این دلیل نمیشه که همیشه پشتش باشیم بلاخره یه روزی باید بره کنار ! و بنظر من الان دیگه موقش رسیده.
قرار نیست این کنسول تا ابد اول بمونه که ! و منم اگه میبینی پشتش نیستم دلیلش این نیست که ازش تنفر دارم نه اصلا , ولی بنظر من موفق شدن دوباره سونی باعث میشه هر کاری که دلش خواست بکنه و اگه ببینه رقیبی نداره و تمام ملت پشتش هستند بلاخره دست به یک کاری میزنه که طرفداراشو dumb جلوه بده !
بنظر من که دیگه واسه سونی تا اینجاش کافیه...و بهتره که یه چند سالی دست از کنسول ساختن برداره و در آینده با نوآوری و تکنولوژی پیشرفته تری وارد جنگ بشه.

Last edited by a moderator:
خوب مگه تا حالا دستگاهی از BD استفاده کرده که اینقدر ساپورتر داره؟!
شرایط HD اگه الان از BD بهتر نباشه بدتر نیست،در واقع جفتشون شرایطشون یکسانه،نه هنوز تو دستگاهی استفاده شدن،نه Media ای روش عرضه شده.ولی همونطور که تو اون لیست بالا هم دیدین فعلا ساپورتر های BD خیلی خیلی بیشتره.
اگه هم فکر میکنین این امکانی هست که سینما از BD پشتیبانی کنه و بازی از HD باید بگم خیلی مسخرس!چون یکپارچگی از بین میره.یعنی شما باید برای PC تون هم HD Drive بگیرین هم BD Drive!!
اتفاقا کاملا دلیل داره که سینما از BD پشتیبانی کنه و از HD پشتیبانی نکنه.اون هم وجود ابر غولی به اسم Sony Pictures هست.استودیویی که با استودیوهایی مثل Universal و Beuna Vista بسیار جوهره!اگه به این 3 تا کمپانی،فاکس قرن بیستم رو هم اضافه کنیم(که گویا اضافه شده) ،میشه گفت HD تموم شدس.بهتره بدونین Beuna Vista دو سال گذشته بیشترین فروش گیشه رو داشته.فاکس قرن بیستم هم فیلمهای پرفروشی داشته،یعنی پرفروش ترین فیلمهای تاریخ مثل تایتانیک و LOTR:ROTK.سونی پیکچرز هم که کمپانیه بسیار عظیمی هست،آخرین فیلم بزرگش راز داوینچی هستش.(همچنین مترو گلدن مایر هم مال سونی هست،البته درسته که چندوقتیه خیلی کار بزرگی نکرده)
یونیورسال هم که سالی هونصد تا فیلم میده که شما مجبوری چندتاشو نگاه کنی!!تازه Vivendi که حتما میشناسینش مال همین Universal هستش.
تنها کمپانی هایی مثل پارامونت و کلمبیا و وارنربرادرز هستن که فعلا هم همشون گفتن از HD وBD ساپورت میکنن،که اونا هم این اواخر چندان سروصدا نکردن و حالت مترو گلدن مایر رو دارن.فکر کنم تنها کمپانی که فقط از HD قراره حمایت کنه،سیما فیلم باشه!!تازه اون کمپانیی که گفتن از جفتشون جمایت میکنن،احتمال زیاد نظرشون برگرده چون زورشون به اون چندتای اول نمیرسه!!
تا اینجا فعلا بسه!قبول داری که با این ظرایط BD میتونه فرمت غالب باشه؟و قبول داری کمپانی های بازیسازی از فرمت مغلوب استفاده نخخواهند کرد؟

عماد جان حرفاتو قبول دارم ولی یه چیزی که هست اینه که یه عده از کمپانی ها گفتن فقط از BD حمایت میکنیم و عده ای دیگه گفتن فقط از HD حمایت میکنیم و باز هم یه عده ای دیگه گفتن از هر دو حمایت میکنیم ! اینکار شرکتها بنظر من یه خورده دور از منطقه و تا الانش هم هیچ کدوم حتی جرات نکردن بیان یه حرف درست حسابی بزنن و فقط هم حرف زدن تا اینجا چون هیچ کدوم از این کمپانی های فیلم سازی از قبیل warner bros و universal و غیره نمیفهمن تا اومدن BD چی پیش میاد ! اینو که قبول داری ؟
باید منتظر مایکروسافت باشیم ببینیم چه سیاستی توی اینکار به خرج میده ! همینجوری دست رو دست نمیزارن که فرمتشون بازنده بشه !
ساپورت کردن 360 از HD کار زیاد سختی واسه مایکروسافت نبوده و حتما یه دلیل سخت و محکمی داشته که از اون استفاده نکرده و به این زودی ها هم چیزی مشخص نمیشه.

البته من خودم کمپانی رو سراغ ندارم که گفته باشه فقط از Hd ساپورت میکنه!!کار مایکروسافتم شاید اشتباه بوده،ولی عاقلانه بوده!در هر صورت هنوز فرمت عالب مشخص نیس و مایکروسافت قدرت تعیین فرمت غالب رو نداره.
در مورد وارنر برادرز و یونیورسال بگم که همین کمپانیا فرمت غالب رو تعیین میکنن،پس دلیلی نداره از انتخابشون بترسن،منم واسه همین میگم که احتمالا Bd فرمت غالب خواهد شد،چون بقیه کمپانی ها وقتی به باند سونی و دوستان نگه کنن،احتمالا میرن به طرف اونا تا در حاشیه امنیت باشن.
در ضمن Hd هیچ ربطی به مایکروسافت نداره،کار مشترکیه از توشیبا و Nec.

Hd هیچ ربطی به مایکروسافت نداره،کار مشترکیه از توشیبا و Nec.
نه ! من فقط فرمت کنسولها رو گفتم ! اصلا حرفی از این موضوع نزدم.

خلاصه بگم بزرگتر از ماها هم توی این موضوع موندن و بنظر من مقایسه این دو فرمت که کدوم موفق میشه یک اشتباه محزه ! همین فرداس میبینی کمپانی ها نظرشون عوض شد ! :)
ضمنا , کمپانی ها راحت میتونن هر دو فرمت رو به راحتی ساپورت کنن و به مردم حق انتخاب بدن ! بنظر تو اینکار به صرفه تر خود کمپانی ها نیست ؟ که بیان هر دو رو ساپورت کنن و هر کی دلش خواست بره مثلا BD Player بخره و هر کی هم دلش خواست بره HD Player بخره.
البته من قبول دارم که کمپانی ها گفتن از BD حمایت میشه ولی اینو بدون که هیچ حرفی نزدن که از HD حمایت نمیشه !

نطر من بی ارزش ترین و بی منطق ترین بحثی که تا حالا توی عمرم دیدم همین بحث مقدار فروش کنسولها و فرمت اونهاست ! چیزی که هنوز خود بیل گیتس و بزرگای دیگه توش موندن.
منم اصلا حال و حوصله بحثی که هیچ سودی به نفع کسی نداره رو ندارم.ولی خب بعضی حرفاست که باید گفته که بعضیها زیاد خوش خیال نباشن.
چه جالب این بحث فروش و فرمت رو طرفدارای 360 شروع کردن حالا خودشون ناراحت شدن

سیاستی که مایکروسافت در این جنگ بکار برده قرار نیست منو شما بدونیم.شما فکر میکنید که مایکروسافت که از فرمت BD در کنسولش استفاده نکرده لابد زورش نرسیده
اتفاقا مایکروسافت تنها شرکتی هست که همه چی رو از روز اول رو کرد و چیز پشت پرده ای نداشت پس بحث سیاست و ناتوانی ما در دونستنش رو بزارین کنار لطفا

کنسول قبلی مایکروسافت اگه زیاد موفق نشد بخاطر این بود که موفقیت PS2 از قبل تضمین شده بود و 1سال هم با PS2 تاخیر داشت ولی حالا قرار نیست این موضوع دوباره واسه سونی تکرار بشه چون X360 یک سال زودتر از P$3 عرضه شده و کاملا برعکس شده , و تا حالا خیلی از طرفدارای سونی رو به شک انداخته و این موضوع شاید باعث شده باشه خیلی از طرفدارای سونی به 360 علاقه مند شده باشن و یا حتی اقدام به خریدش هم کرده باشن (شما که احیانا علم از غیب نداری بیایی بگی نه اینطور نیست ؟!) و بنظر من این فکر زیاد دور از منطق هم نیست و همینطور هم که قبلا گفتم دلیلش تاخیر 12 ماهه کنسول سونی با مایکروسافت هست.
ضمنا , اینو یادت باشه در هیچ شرایطی سیاست مایکروسافت رو با سونی مقایسه نکن.
خیلی خوبه ادمه بده
خیلی جالبه نیاز به علم غیب نیست چیزی که مشخصه اینه که 360 با توجه به پیش بینی ها قبلی در مورد فروشش موفق نبوده و نمی تونی براحتی بگی که تونسته طرفدارای PS2 رو جذب کنه
جالب سیاست یه تازه وارد از سیاست یه قدیمی بهتره لابد که می گی مقایسه شون نکن

فرمت BD P$3 رو تا الان بیشتر فقط کمپانی های فیلم سازی قراره ساپورت کنن نه شرکتهای بازیسازی.
دوست عزیز چند بار بگیم , P$3 یک کنسول بازیه نه فیلم ! استفاده BD رو که قرار نیست فقط روی کنسول سونی support بشه.1تا 2 ماه بعدش همون رقیبش panasonic یک دستگاه (نه کنسول بازی) میسازه که به راحتی BD رو ساپورت میکنه با قیمتی که ضرر بزرگی سونی روی کنسولش بکنه.و اونوقته که دیگه هیچ کس نمیره واسه فرمت BD 600$ 500$ هزینه کنه ! و این موضوع کاملا قابل درکه.اگه قرار باشه هر کس که میخواد فیلم رو روی BD نگاه کنه و بره 600$ هزینه کنه , نه اینکه هیچ آدم سالمی اینکارو نمیکنه بلکه فرمت BD هم شکست میخوره و شرکتهایی مثل توشیبا و غیره که قراره از این فرمت برای نسل جدید سی دی هاشون استفاده کنن هم بیکار میمونن..
خیلی جالبه از یه طرف هی اصرار دارین که بازیای PS3 حجمشون 30 گیگ هست از این طرف می گین بازی سازا از DVD استفاده می کنن
لطفا اول دروغ ها تون رو کامل کنید و بخاطر بسپارید بعد دهانتون رو باز کنید و مساله بزرگ کمبود حجم رو 360 خواهد داشت چون ممکن هست همه نرن اون HD Drive بخرن پس بازی ساز برای اینکه ضرر نکنه از بازیش حذف می کنه که بچپونتش توی DVD

در موردی هم که گفتی HD-Drive 360 کمه کم 150$ قیمت داره !!! خدا کنه این حرف رو از روی منطق و مدرک زده باشی !!! و اگه نزدی , خیلی مچکرم که قیمت HD dirve رو تعیین کردی و اینهمه مردم رو راحت کردی و از نگرانی بیرون آوردی !!!
نیاز به پیش گویی نیست بپر بازار یه قیمت بگیر ببین HD Player چنده تازه اگه تو بازار باشه هر قیمتی بودی که 20-30 تومن بکش روش میشه HD Drive مال 360

خواهشا هر حرفی که میزنید رو هوا نباشه و قبلشم ضرر نداره یه خورده روش فکر کنید !
جنابعالی که تمام حرفات با هم تناقض داره داری اینو به من می گی

شما مطمعنی اصلا HD Drive فقط قراره جداگونه عرضه بشه ؟!! من که هرچی فکر میکنم میبینم دلیلی نداره این کارو بکنن !
پیتر مور عزیزت گفته که ما تا سال 2007 360 با HD Drive نمی سازیم
و اگه بسازن خودشون رو مسخره کردن چون معلوم می شه اون HD D رو برای کم نیاوردن ساختن

شما مطمعنی اصلا HD Drive فقط قراره جداگونه عرضه بشه ؟!! من که هرچی فکر میکنم میبینم دلیلی نداره این کارو بکنن !
مایکروسافت میتونه 360هایی که جدیدا عرضه میکنه اون فرمت رو توش جا بده و همون مدل پرمیوم رو که قراره قیمتشو بیاره پایین ثابت بمونه ولی بجاش HD ساپورت باشهو میتونه HD-drive جداگونه هم عرضه کنه که حق انتخاب بده به مردم.
بعدم اگه میشه شما زیاد جوش 360 نزن.شما برو نرخ تعیین کن تا مردم از نگرانی بیان بیرون.
خوب ما بر این حرف هستیم که اگه جدا عرضه کنه پدر بازیساز در میاد چون بعضیا اون درایو رو دارن و بعضیا ندارن و اگر بازیساز بیاد و بازی رو روی HD بزنه اون حق انتخاب می ماسه نه ؟

ه خاطر همين مارکت هست که PS3 داره به يک کنسول همه کاره و "هيچ کاره" تبديل می شه، بدون تمرکز روی چيز خاصی و طراحی درست حسابی فقط دارن به اون feature اضافه می کنن.
XBox Live ----> Sony Unified Network
Wii motion sense controller -------> Sony Motion sense controller
PC --------> Sony says You don't need a PC with PS3

همونطور که می بينی سونی هيچ تمرکزی روی هيچ بخشی از کنسولش نداره، آخه کنسول چجوری جای PC روی می گيره ؟
دسته Wii کجاش قابل مقايسه با دسته PS3 هست از نظر طراحی و کاربرد ؟
Xboxlive هم که هيچی، مايکروسافت اصلا تمرکز و تخصص اش در اين زمينه هست.

پردازنده CELL که در PS3 استفاده می شه، در اصل برای بازی سازی طراحی نشده ، و سونی از اين پردازنده می خواهد برای محصولات ديگه خودش مثل تلويزيون ديجيتال و چيزهای ديگه استفاده کنه (بر خلاف پردازنده x360 که مايکروسافت همراه با IBM اون رو صرفا برای کنسول طراحی کردن) ، برای همينه که برنامه نويسی برای پردازنده سونی بسيار مشکل هست و بازی ساز ها رو دچار مشکل خواهد کرد،
قضيه BD هم که دقيقا تحت تأثير بخش فيلم و موسيقی اون هست و برای فروش کردن محصولات اونها داره به کار برده می شه ، که مثلا همون spider man و 100 تا فيلم قديمی ديگه رو ايندفعه با کيفيت "HD" به مردم قالب کنند (بازی Gran turismo HD همينجوريه ، نه ؟ )
انگار نه انگار که کنسول رو دارن برای بازی می سازن، دلايل اينکه چرا DVD برای بازی ها کافی هست رو در پست های قبلی نوشتم.

همه اينها باعث شده که قيمت PS3 زياد بشه، بدون اينکه برتری خاصی در بازی ها داشته باشه.
در مورد اينکه مارکت سونی بيشتر هست، درسته ولی سود مايکروسافت بسيار بيشتر از سونی هست و کلا کمپانی پولدارتری هست. ( البته اين يکی رو مطمئن نيستم)

در ضمن من نمی دونم طرفدار های PS3 از کجا دائما ميان می گن که PS3 از بقيه کنسول ها بهتره ، مگه اومده ؟ اگر هم فکر می کنين بهتر هست چرا دليل نميارين و دائما می گين که PS2 زياد فروخته ؟ يا تبليغات آقای kataradavagi رو تکرار می کنين؟ خودم هم ps2 دارم، چه ربطی به ps2 داره ؟

مورد ديگه هم يک آناليست ديگه از Gamepot پيش بينی کرده که کنسول ps3 در بين سه کنسول آخرين رتبه خواهد شد ! دليل اصليش هم قيمت هست ، اين هم لينک :
چه جالب حالا اگه همه ی این امکانات رو 360 داشت نمی گفتین این از برتری هاش هست خوب این برتری PS3 هست که این همه امکانات داره نه اینکه کنسول هیچ کارس می خوام ببینم 360 چه برتری پیدا کرده نسبت Xbox غیر از قدرت سخت افزاری
بعد دوستان به من می گن رو هوا حرف می زنم

مایکروسافت اصلا به خودش اجازه اینکارا رو نمیده ! اگه میخواست از این فرمت استفاده کنه میتونست از روز اول اینکارو بکنه و خودش میدونه که اصلا این فرمتو لازم نداره.
میدونه که بعد ها شرکت های کوچیک کوچیک میان BD Player رو میزنن با قیمت ارزون و اونوقته که افغانی ها هم توی خونشون BD Player پیدا میشه ! و دیگه هیچ دلیلی نداره کسی واسه نگاه کردن فیلم خالی بره 600$ P$3 بخره...
عزیزه من بازار جهانی اونقدر بچه بازی نیست که مایکروسافت بیاد هر کاری می خواد بکنه پس سعی کن بی خیال این حرفت بشی در ضمن اگر استفاده می کرد سونی تو سودش شریک می شد

در ضمن عزیز من کی بفکر فیلم بلوری هست همه دنبال بازی هستن فیلم hd هنوز خیلی مونده طرفدار جمع کنه
این همه فیلم بین حرفه ای دلیل نداره چون شما فیلم نیستی BD یه چیزه بی ارزش باشه

من نمیدونم چرا بعضی ها راحت میان و میگن من قبول ندارم و زحمت نمیکشن که کمی تحقیق کنن!!!
مدرک wikipedia رو خدا کنه قبول داشته باشین اینا همه مال سال 2005 هست
خیلی جالبه شما لینکت رو خوندی اون لینک فقط در مورد مارکت الکترونیک و کامپیوتر سونی هست و شامل کل مارکت سونی نمی شه پس نتیجه گیری اینه که با احتساب کل مارکت سونی ، مایکروسافت در حد یه پشه سود نداره در ضمن من ویکی پدیا رو هم کاملا قبول دارم

نه ! من فقط فرمت کنسولها رو گفتم ! اصلا حرفی از این موضوع نزدم.
مسئله اینه که تو کنسول مایکروسافت هم خبری از HD نیست فقط همینطوری گفته HD خوبه

ضمنا , کمپانی ها راحت میتونن هر دو فرمت رو به راحتی ساپورت کنن و به مردم حق انتخاب بدن
چطور در مورد VHS و بتامکس از این حق انتخاب ها نبود

پ.ن: اسم 360 نیازی به مسخره کردن نداره چون 360 درجه مساوی 0 درجه هست و می شه استدلال کرد که 360 هیچ پیشرفتی نسبت به Xbox نداشته :cheesygri

آخرین ویرایش:
سلام
يه نفر منو روشن كنه لطفآ. همه شما ميگين قيمت Ps3 خيلي گرونه و خيلي ها پولشو ندارن و ... . يعني به نظر شما 100 دلار براي خريدن يه كنسول كه عاشق بازيهاش باشي خيلي زياده ؟ كسي نميتونه از يه قبرستوني 90 هزار تومن قرض بگيره و بره به جاي Xbox 360 يدونه Ps3 بخره ؟?

سلام
يه نفر منو روشن كنه لطفآ. همه شما ميگين قيمت Ps3 خيلي گرونه و خيلي ها پولشو ندارن و ... . يعني به نظر شما 100 دلار براي خريدن يه كنسول كه عاشق بازيهاش باشي خيلي زياده ؟ كسي نميتونه از يه قبرستوني 90 هزار تومن قرض بگيره و بره به جاي Xbox 360 يدونه Ps3 بخره ؟?
آریا جان شما زیاد در این تاپیک سخت نگیر. این تاپیک اصلا اسمش تاپیک کل کل کنسول هاست و بیشتر گفته هایی که توش زده می شه خود نویسنده هاشم معنیشو نمی فهمن.:)

سلام
ps3 چه در مقایسه با کنسول 360 و چه در مقایسه با یک bd-player سیستم گرونی نیست.
ps3 با hd-20GB را با نسخه پرمیوم 360 که مقایسه کنیم یک bd-player و یک motion controler بیشتر داره ئ براحتی اون 100 دلار اضافه رو پوشش میده. ضمنا برای یک gamer و مخصوصا ps fan 100 دلار حتی تو ایران پول زیادی نیست.
الان 100 دلار نزدیک به 90 هزار تومان میشه که برای اکثر ما حداکثر درآمد کمتر از یک هفته کارکرده ;) (قبول دارید که الان حقوق متوسط حدود 400 هزار هست)
تازه ما تو ایران زندگی میکنیم و از سطح درآمدی پایینی برخورداریم . وقتی یک گیم نسل بعد 60 دلار هست پس 100 دلار پول خیلی زیادی نیست.:)

آریا بی خیال اینجا حرف زیاد زده می شه ولی .....
بگذریم ولی به جرات می تونم یه چیز رو بگم خیلی از اونایی که 360 رو طرفداری می کنن نمی دونن به چه قصدی می خوان 360 بخرن و از طرف دیگه سر جمع دو نفرشون حتی Xbox رو از نزدیک ندیدن که بفهمن کنسول های مایکروسافت همون کامپیوتر هست منتها توی یه قوطی حلبی و برای پوشوندن کاستی ها 360 قیمت PS3 رو بهونه می کنن

آریا جان شما زیاد در این تاپیک سخت نگیر. این تاپیک اصلا اسمش تاپیک کل کل کنسول هاست و بیشتر گفته هایی که توش زده می شه خود نویسنده هاشم معنیشو نمی فهمن.
پیشاپیش از توهین شما متشکریم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or