نطر من بی ارزش ترین و بی منطق ترین بحثی که تا حالا توی عمرم دیدم همین بحث مقدار فروش کنسولها و فرمت اونهاست ! چیزی که هنوز خود بیل گیتس و بزرگای دیگه توش موندن.
منم اصلا حال و حوصله بحثی که هیچ سودی به نفع کسی نداره رو ندارم.ولی خب بعضی حرفاست که باید گفته که بعضیها زیاد خوش خیال نباشن.
چه جالب این بحث فروش و فرمت رو طرفدارای 360 شروع کردن حالا خودشون ناراحت شدن
سیاستی که مایکروسافت در این جنگ بکار برده قرار نیست منو شما بدونیم.شما فکر میکنید که مایکروسافت که از فرمت BD در کنسولش استفاده نکرده لابد زورش نرسیده
اتفاقا مایکروسافت تنها شرکتی هست که همه چی رو از روز اول رو کرد و چیز پشت پرده ای نداشت پس بحث سیاست و ناتوانی ما در دونستنش رو بزارین کنار لطفا
کنسول قبلی مایکروسافت اگه زیاد موفق نشد بخاطر این بود که موفقیت PS2 از قبل تضمین شده بود و 1سال هم با PS2 تاخیر داشت ولی حالا قرار نیست این موضوع دوباره واسه سونی تکرار بشه چون X360 یک سال زودتر از P$3 عرضه شده و کاملا برعکس شده , و تا حالا خیلی از طرفدارای سونی رو به شک انداخته و این موضوع شاید باعث شده باشه خیلی از طرفدارای سونی به 360 علاقه مند شده باشن و یا حتی اقدام به خریدش هم کرده باشن (شما که احیانا علم از غیب نداری بیایی بگی نه اینطور نیست ؟!) و بنظر من این فکر زیاد دور از منطق هم نیست و همینطور هم که قبلا گفتم دلیلش تاخیر 12 ماهه کنسول سونی با مایکروسافت هست.
ضمنا , اینو یادت باشه در هیچ شرایطی سیاست مایکروسافت رو با سونی مقایسه نکن.
خیلی خوبه ادمه بده
خیلی جالبه نیاز به علم غیب نیست چیزی که مشخصه اینه که 360 با توجه به پیش بینی ها قبلی در مورد فروشش موفق نبوده و نمی تونی براحتی بگی که تونسته طرفدارای PS2 رو جذب کنه
جالب سیاست یه تازه وارد از سیاست یه قدیمی بهتره لابد که می گی مقایسه شون نکن
فرمت BD P$3 رو تا الان بیشتر فقط کمپانی های فیلم سازی قراره ساپورت کنن نه شرکتهای بازیسازی.
دوست عزیز چند بار بگیم , P$3 یک کنسول بازیه نه فیلم ! استفاده BD رو که قرار نیست فقط روی کنسول سونی support بشه.1تا 2 ماه بعدش همون رقیبش panasonic یک دستگاه (نه کنسول بازی) میسازه که به راحتی BD رو ساپورت میکنه با قیمتی که ضرر بزرگی سونی روی کنسولش بکنه.و اونوقته که دیگه هیچ کس نمیره واسه فرمت BD 600$ 500$ هزینه کنه ! و این موضوع کاملا قابل درکه.اگه قرار باشه هر کس که میخواد فیلم رو روی BD نگاه کنه و بره 600$ هزینه کنه , نه اینکه هیچ آدم سالمی اینکارو نمیکنه بلکه فرمت BD هم شکست میخوره و شرکتهایی مثل توشیبا و غیره که قراره از این فرمت برای نسل جدید سی دی هاشون استفاده کنن هم بیکار میمونن..
خیلی جالبه از یه طرف هی اصرار دارین که بازیای PS3 حجمشون 30 گیگ هست از این طرف می گین بازی سازا از DVD استفاده می کنن
لطفا اول دروغ ها تون رو کامل کنید و بخاطر بسپارید بعد دهانتون رو باز کنید و مساله بزرگ کمبود حجم رو 360 خواهد داشت چون ممکن هست همه نرن اون HD Drive بخرن پس بازی ساز برای اینکه ضرر نکنه از بازیش حذف می کنه که بچپونتش توی DVD
در موردی هم که گفتی HD-Drive 360 کمه کم 150$ قیمت داره !!! خدا کنه این حرف رو از روی منطق و مدرک زده باشی !!! و اگه نزدی , خیلی مچکرم که قیمت HD dirve رو تعیین کردی و اینهمه مردم رو راحت کردی و از نگرانی بیرون آوردی !!!
نیاز به پیش گویی نیست بپر بازار یه قیمت بگیر ببین HD Player چنده تازه اگه تو بازار باشه هر قیمتی بودی که 20-30 تومن بکش روش میشه HD Drive مال 360
خواهشا هر حرفی که میزنید رو هوا نباشه و قبلشم ضرر نداره یه خورده روش فکر کنید !
جنابعالی که تمام حرفات با هم تناقض داره داری اینو به من می گی
شما مطمعنی اصلا HD Drive فقط قراره جداگونه عرضه بشه ؟!! من که هرچی فکر میکنم میبینم دلیلی نداره این کارو بکنن !
پیتر مور عزیزت گفته که ما تا سال 2007 360 با HD Drive نمی سازیم
و اگه بسازن خودشون رو مسخره کردن چون معلوم می شه اون HD D رو برای کم نیاوردن ساختن
شما مطمعنی اصلا HD Drive فقط قراره جداگونه عرضه بشه ؟!! من که هرچی فکر میکنم میبینم دلیلی نداره این کارو بکنن !
مایکروسافت میتونه 360هایی که جدیدا عرضه میکنه اون فرمت رو توش جا بده و همون مدل پرمیوم رو که قراره قیمتشو بیاره پایین ثابت بمونه ولی بجاش HD ساپورت باشهو میتونه HD-drive جداگونه هم عرضه کنه که حق انتخاب بده به مردم.
بعدم اگه میشه شما زیاد جوش 360 نزن.شما برو نرخ تعیین کن تا مردم از نگرانی بیان بیرون.
خوب ما بر این حرف هستیم که اگه جدا عرضه کنه پدر بازیساز در میاد چون بعضیا اون درایو رو دارن و بعضیا ندارن و اگر بازیساز بیاد و بازی رو روی HD بزنه اون حق انتخاب می ماسه نه ؟
ه خاطر همين مارکت هست که PS3 داره به يک کنسول همه کاره و "هيچ کاره" تبديل می شه، بدون تمرکز روی چيز خاصی و طراحی درست حسابی فقط دارن به اون feature اضافه می کنن.
XBox Live ----> Sony Unified Network
Wii motion sense controller -------> Sony Motion sense controller
PC --------> Sony says You don't need a PC with PS3
همونطور که می بينی سونی هيچ تمرکزی روی هيچ بخشی از کنسولش نداره، آخه کنسول چجوری جای PC روی می گيره ؟
دسته Wii کجاش قابل مقايسه با دسته PS3 هست از نظر طراحی و کاربرد ؟
Xboxlive هم که هيچی، مايکروسافت اصلا تمرکز و تخصص اش در اين زمينه هست.
پردازنده CELL که در PS3 استفاده می شه، در اصل برای بازی سازی طراحی نشده ، و سونی از اين پردازنده می خواهد برای محصولات ديگه خودش مثل تلويزيون ديجيتال و چيزهای ديگه استفاده کنه (بر خلاف پردازنده x360 که مايکروسافت همراه با IBM اون رو صرفا برای کنسول طراحی کردن) ، برای همينه که برنامه نويسی برای پردازنده سونی بسيار مشکل هست و بازی ساز ها رو دچار مشکل خواهد کرد،
قضيه BD هم که دقيقا تحت تأثير بخش فيلم و موسيقی اون هست و برای فروش کردن محصولات اونها داره به کار برده می شه ، که مثلا همون spider man و 100 تا فيلم قديمی ديگه رو ايندفعه با کيفيت "HD" به مردم قالب کنند (بازی Gran turismo HD همينجوريه ، نه ؟ )
انگار نه انگار که کنسول رو دارن برای بازی می سازن، دلايل اينکه چرا DVD برای بازی ها کافی هست رو در پست های قبلی نوشتم.
همه اينها باعث شده که قيمت PS3 زياد بشه، بدون اينکه برتری خاصی در بازی ها داشته باشه.
در مورد اينکه مارکت سونی بيشتر هست، درسته ولی سود مايکروسافت بسيار بيشتر از سونی هست و کلا کمپانی پولدارتری هست. ( البته اين يکی رو مطمئن نيستم)
در ضمن من نمی دونم طرفدار های PS3 از کجا دائما ميان می گن که PS3 از بقيه کنسول ها بهتره ، مگه اومده ؟ اگر هم فکر می کنين بهتر هست چرا دليل نميارين و دائما می گين که PS2 زياد فروخته ؟ يا تبليغات آقای kataradavagi رو تکرار می کنين؟ خودم هم ps2 دارم، چه ربطی به ps2 داره ؟
مورد ديگه هم يک آناليست ديگه از Gamepot پيش بينی کرده که کنسول ps3 در بين سه کنسول آخرين رتبه خواهد شد ! دليل اصليش هم قيمت هست ، اين هم لينک :
چه جالب حالا اگه همه ی این امکانات رو 360 داشت نمی گفتین این از برتری هاش هست خوب این برتری PS3 هست که این همه امکانات داره نه اینکه کنسول هیچ کارس می خوام ببینم 360 چه برتری پیدا کرده نسبت Xbox غیر از قدرت سخت افزاری
بعد دوستان به من می گن رو هوا حرف می زنم
مایکروسافت اصلا به خودش اجازه اینکارا رو نمیده ! اگه میخواست از این فرمت استفاده کنه میتونست از روز اول اینکارو بکنه و خودش میدونه که اصلا این فرمتو لازم نداره.
میدونه که بعد ها شرکت های کوچیک کوچیک میان BD Player رو میزنن با قیمت ارزون و اونوقته که افغانی ها هم توی خونشون BD Player پیدا میشه ! و دیگه هیچ دلیلی نداره کسی واسه نگاه کردن فیلم خالی بره 600$ P$3 بخره...
عزیزه من بازار جهانی اونقدر بچه بازی نیست که مایکروسافت بیاد هر کاری می خواد بکنه پس سعی کن بی خیال این حرفت بشی در ضمن اگر استفاده می کرد سونی تو سودش شریک می شد
در ضمن عزیز من کی بفکر فیلم بلوری هست همه دنبال بازی هستن فیلم hd هنوز خیلی مونده طرفدار جمع کنه
این همه فیلم بین حرفه ای دلیل نداره چون شما فیلم نیستی BD یه چیزه بی ارزش باشه
من نمیدونم چرا بعضی ها راحت میان و میگن من قبول ندارم و زحمت نمیکشن که کمی تحقیق کنن!!!
مدرک wikipedia رو خدا کنه قبول داشته باشین اینا همه مال سال 2005 هست
خیلی جالبه شما لینکت رو خوندی اون لینک فقط در مورد مارکت الکترونیک و کامپیوتر سونی هست و شامل کل مارکت سونی نمی شه پس نتیجه گیری اینه که با احتساب کل مارکت سونی ، مایکروسافت در حد یه پشه سود نداره در ضمن من ویکی پدیا رو هم کاملا قبول دارم
نه ! من فقط فرمت کنسولها رو گفتم ! اصلا حرفی از این موضوع نزدم.
مسئله اینه که تو کنسول مایکروسافت هم خبری از HD نیست فقط همینطوری گفته HD خوبه
ضمنا , کمپانی ها راحت میتونن هر دو فرمت رو به راحتی ساپورت کنن و به مردم حق انتخاب بدن
چطور در مورد VHS و بتامکس از این حق انتخاب ها نبود
پ.ن: اسم 360 نیازی به مسخره کردن نداره چون 360 درجه مساوی 0 درجه هست و می شه استدلال کرد که 360 هیچ پیشرفتی نسبت به Xbox نداشته :cheesygri