کدام کنسول نسل جدید؟

• Thread starter Thread starter Dr.XJ
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام کنسول را انتخاب می کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    433
بابا نمی شه شما تو حرفاتون از کلمات تحریک کننده استفاده نکنید؟!!!!
این دوباره بحث همون قدیم شد که سیاوش جان اومده بود گفته آدم باید مریض باشه بره 360 کنه و احسان جان ناراحت شد بود. یکم درست صحبت کردن جای دروی نمی ره!
خوشبختانه تا چند وقت دیگه یه سری قوانین سخت به سایت اضافه می شه که بعد از اون مدیرا دیگه با سابقه و شناخت کاری نخواهند داشت و در صورت خلاف خیلی راحت برخورد خواهند کرد.

هیچ مقایسه ای Mgs و Hl2 صورت نگرفته بود.
معلومه که نشده بود من فقط گفتم از نظر من HL2 = :-"
اما اشکان اومد حرف گذاشت تو دهنمون که این چه مقایسه ای هست کردی

چه خوب... خوب شد سونی پست آخر منو نخوند.
بحث منطقی می کنیم.
ایکس باکس 360 فقط برای 2 الی 3 سال تعبیه شده. خیلی زود کنسول بعدی مایکروسافت میاد.
اما سونی حداقل عمر کنسول خودش رو ه الی 10 سال پیش بینی کرده.
سری های جدید سی پی یو کامپیوتر تا سال 2008 با نام وود کرست به بازار عرضه میشه.
این سی پی یوها با برآوردی تقریبی حداقل سه برابر سل کار می کنند.
تا 2008 فقط دو سال مونده اما کو تا 8 سال دیگه.
پس قضیه پی اس تیری هم میشه قضیه ی ایکس باکس و پیس اس تو .
مطمئنا مایکروسافت در کنسول بعدی از این قابلیت استفاد می کنه.
لازم به ذکره این فناوری از قدرت بیشتری در نانو برخورده و به همین دلیل از سل هم کوچیکتره.
پی اس تیری با قیمت بالای خودش 30درصد از طرفدارانش رو پر داد.
20درصد هم از انتظار و وعده های سونی خسته شدند. هی از این سال به سال بعد.
قیمت ایکس باکس هم زمان با عرضه ی پی اس تیری 100 دلار کاهش خواهد یافت.
بنابراین بازی تا همینجاش 70 - 30 به نفعه مایکروسافته.
پی اس تیری با کارهای شدید امنیتی که هر بازی فقط بر روی یک کنسول اجرا می شود کار را بدتر هم کرد.
اما شنیدیم رامی جدید برای ایکس باکس اومده که بازهای کپی رو هم می خونه.
بعد بازیهای پی اس تیری حتی اگر بر روی دی وی دی باشند با قیمت تقریبی 1.5 الی 2 برابر بازیهای ایکس باکس عرضه خواهند شد زیرا فناوری گران رام در پس اس تیری این کار را انجام داده است.
1-سونی سال دیگه قیمت رو 100 دلار میاره پایین چیزی کاملا معمول هست و همه شرکت ها سال به سال قیمت میارن پایین که البته مایکروسافت روی Xbox هر 6 ماه یه بار قیمت رو میاورد پایین
2-سونی مثل اینکه تو 2007 سل رو تبدیل می کنه به یه پردازنده ی 65 نانومتری
3- من تا حالا ندیدم تاریخ خبری اعلام شده باشه که تارخ عرضه ی PS3 رو عقب انداخته باشه
4- چه خبره مگه کشکه قیمت بازی ها 2 برابر باشه . اصلا یه بار فکر کن ببین دقیق چی گفتی دو برابر خیلی حرفه

ببین دوست من این چیزایی که گفتی خیلیهاش درست نیست کنسول ماکروسافت هم حداقل تا 5 سال میمونه
360 حداکثر 4 سال عمر می کنه اینو قضیه ی مش رمضون ثابت می کنه ( تو صفحات قبل گفته شده )

این توهین به شرکت نیست دیگه اشکان جون توهین به کسانیه که ps3 بازی میکنن
دستت درد نکنه دیگه بابا یعنی ما که میخوایم ps3 بازی کنیم احمقیم
این همه مدت ما داشتیم توهین خانوادگی می خوردیم خبری نبود
ولی خداییش هنوز کسی PS3 بازی نکرده حالا قصدش رو خیلی ها دارن یه چیز دیگس هر وقت PS3 بازی کردیم می تونیم به این جمله اعتراض کنیم

دوست عزیز به نظرت میشه 30 گیگ بازی رو دان کرد
آره با اینترنت Adsl 256 البته بار ها گفتم
این دلیل نمی شه چون BD حجمش 30 گیگ هست بازی ها هم 30 گیگی باشن ( شاید 29 گیگ باشن )

بابا نمی شه شما تو حرفاتون از کلمات تحریک کننده استفاده نکنید
مزش به همین کلمات تحریک کنندس

 1) PC: 8.4
2) XBOX: 8.1
3) PS2: 7.7
دوست عزیز این نکته رو بخاطر داشته باش که توی بازی های مشترک در اکثر مواقع ضعیفترین نسخه مال PS2 بود در ضمن این امتیازها هیچ ارتباطی بهم پیدا نمی کنن چون PC یه سخت افزار بروز هست . Xbox سخت افزار سال 2002 و PS2 سخت افزار سال 99

چند تا عکس از wii گذاشتم شاید عاشقش بشید!
ما که بودیم و هستیم تا آخرش برای همینه که من می گم
دوبی > نیلی > تمام (ااا اشتباه شد منظورم Nintendo > Wii > Finish بود )

یه چیزای بدون نقل قول اضافه کنم
آقا از گذاشتن این آمار و ارقام الکی سخت افزار جدا خودداری بفرمایید چون از ارزش بسیاری کمی برخوردارند
سعی کنید بیشتر در مورد بازی های کنسول ها حرف بزنید تا قدرت سخت افزاری کنسول ها چون شما گیمر رو فقط می تونین با بازی جذب کنین نه با قدرات کنسول

پ.ن : بازی DuckHunt رسما برای Wii اعلام شد

دوست عزیز به نظرت میشه 30 گیگ بازی رو دان کرد
من هرچی فکر میکنم که آخه من چی گفتم که پاک شد نمیفهممممممممممممم.
به هر حال.من خودم صراحتا گفتم که همچی کاری خیلی عجیب و دور از ذهنه (خوبه؟؟)
چند تا عکس از wii گذاشتم شاید عاشقش بشید!
یادش بخیر....کجا بودید اونموقع که ما میگفتیم فقط Revo...(البته اون موقع).
چه جالب!!!من نمیدونستم اون شکاف آبیه مال دیسک باشه.فکر میکنم مثلا چیزی باشه که محیط رو برای پیدا کردن موقعیت ویموت اسکن میکنه.....
پس یکی بگه که اون بقلیش به چه دردی میخوره؟؟
(موندم شما چقدر بیخود خودتون رو خسته میکنید و با هم کل میندازید.برنده جنگ کنسولها که Wii هستش(طبق نظرسنجی حداقل)دیگه اینهمه دعوا نداره که!!)
باتشکر...

قابل توجه اونایی که فکر میکنن تا ps3 بیاد فاصلشو با 360 پر میکنه:confused:
Analyst: Xbox 360 To Keep U.S. Lead Through 2009
انالیز کنندهای شرکت International Development Group (IDG گفتن که سونی اگه خیلی خوب کار کنه تو سال 2009 میتونه به 360 برسه تو امریکا
For 2007, IDG predicts Microsoft dominance for the next two years in the North American next-gen game hardware market, at least in terms of installed base. The forecast predicts 10.6 million consoles in homes for Xbox 360, 6.8 million for PlayStation 3, and a modest 3.5 million for Wii in 2007. In 2008, Anderson suggests 15.5 million units in homes for the 360, 13.5 million for PS3, and 6.8 million for Wii. He does mention that his group expects the PS3 to win out in the installed based race in the end, perhaps in 2009.

انالیز کنندهای شرکت International Development Group (IDG
محمد جان از این شخص مهم تر نبود بخواد اینده رو پیش بینی کنه
---------------
من میگم این بحث فروش رو بزاریم 3 ماه بعد از اومدن ps3 به نظر من (وقتی یه انالیز کننده نظرش مرجعه خوب من دیگه چیم) 3 ماه بعد از اومدن ps3 به xbox360 میرسه
---------------
کجا بودید اونموقع
چه ساعتی شما داشتید این کارو انجام میدادید احتمالا در منزل نبودم داشتم بیرون روی زمین قدم میزدم!

نوشته شده توسط Sony:
محمد جان از این شخص مهم تر نبود بخواد اینده رو پیش بینی کنه
---------------
من میگم این بحث فروش رو بزاریم 3 ماه بعد از اومدن ps3 به نظر من (وقتی یه انالیز کننده نظرش مرجعه خوب من دیگه چیم) 3 ماه بعد از اومدن ps3 به xbox360 میرسه
---------------
ببین سونی جان این یه شخص نیست و یه شرکته تحقیقاتیه و پیشگویی هم نکرده یه نتیجه منطقی گرفته اگه دقت کنی متوجه میشی ببین تا نوامبر که ps3 بیاد طبق گفته ms اونا 10 میلیون فروش داشتن حالا ما میگیم 8 میلیون خوبه;)
وقتی ps3 بیاد بر فرض محال 2 میلیون دستگاه بده بیرون تو ماه اول برای تولید زمان نیاز هست و اینطوری نیست که هر چی دلشون بخواد بفروشن و تو بازار کمبود شدید میشه و قیمت تو ebay دو برابر میشه خیلی ها میرن 24 ساعت صف وامیسن که یدونه بخرن و تو حراجی به دو تا سه برابر قیمت بفروشن;) و تا مدتها بعد از لانچ سونی نمیتونه به اندازه تولید کنه و همیشه تو بازار کمبود هست psp رو که فراموش نکردی
تازه شما فکر کردی بعد از اومدن ps3 دیگه 360 فروشش تعطیل میشه :confused: نه جونم تازه فروش میره بالا چون کسانی که منتظر بودن بالاخره تصمیمشونو میگیرن با توجه به اینکه اون موقع گرافیک بازیهای 360 از ps3 بالاتره خیلی ها 360 رو انتخاب میکنن از همه مهمتر GOW رو فراموش نکن اون موقع پوست ps3 رو میکنه:cheesygri
اینا که گفتم پیش گویی نیست نتیجه منطقیه اگه جایش ایراد داره بگو البته ایراد منطقی

اگه دقت کنی متوجه میشی ببین تا نوامبر که ps3 بیاد طبق گفته ms اونا 10 میلیون فروش داشت
محمد جان چه خبره 10 میلیون فکر میکنی تا الان 360 چه قدر فروش کرده
خواهشن یکی یه اماری از مجموع فروش 360 تا دیروز رو بزاره

اون موقع گرافیک بازیهای 360 از ps3 بالاتره خیلی ها 360 رو انتخاب میکنن
از کجا این حدثو زدید مثل اینکه سخت افزار ps3 قوی تره ها

نمیدونم چرا طرفدارای 360 اینقدر این بازی رو بزرگ میکنن بازی خوبیه عالیه ولی دیگه پدیده نیست
تازه عنوان های بزرگ اختصاصی زیادی هم برای ps3 هست یادتون نره
ea:
6 لانچ برای 360 داشت
10 تا برای ps3
------------------
بازم میگم هنوز هیچ چیز معلوم نیست دو سه ماه دیگه هم اخبار شایعات خیلی زیاد میشه و هر کسی یه حدثی میزنه
بهتره چند ماه دیگه صبر کنید

نوشته شده توسط Sony:
خوب معلومه اون موقع سری سوم بازی ها برای 360 میاد ولی ps3 بازیهای لانچ تایتل هستن و زمان می خواد تا بازیسازا با سخت افزار اشنا بشن
بازی های ps2 رو الان با قدیم مقایسه کن متوجه میشی
------------------------------------------------------------------
GOW هم اولین بازی که با موتور انریل میاد رو کنسولهای نسل جدید و اپیک میخواد بترکونه;)

سخت افزار PS3 در مجموع برتری چندانی نسبت به سخت افزار 360 نداره ... تازگی هم گویا یه سری Downgrade برای پایین آوردن هزینه ها روی سخت افزار PS3 انجام دادن (البته من دقیقا در جریان نبودم که چی به چی بوده)

ولی به جز Cell بقیه قطعات تقریبا هم سطح هستن و نمیشه گفت مثلا کارت گرافیک PS3 از کارت گرافیک 360 قوی تره
و در مورد Cell هم همونطور که بارها گفته شده استفاده از تمام قدرتش فوق العاده سخت ، وقت گیر و هزینه بره
در نتیجه زیاد به بالاتر بودن اعداد و ارقام توی PS3 دلخوش نکنید و واقعیت رو ببینید

نوشته شده توسط pandora tomorrow:
کاری به سخت افزار نداریم عکس بازی هاش روم مقایسه میکنیم:)
چه جالب به قول سامان از روی عکس نتیجه گیری میکنی:cheesygri
محمد جان حرف های شما درست
دریمکست هم همچین حالتی داشت اما به محض وارد شدن ps2 با فروش فوق العاده ای که داشت همه رو منصرف کرد

آقا بخش سخت افزار رو بی خیال
در ضمن موقعی که Ps3 میاد دلیل نداره گرافیک بازی های 360 بالاتر باشه می تونن یه بازی برای 360 بدن گرافیک در حد Ps1
نگاه کنین اگه یه 3 روز صبر کنیم معلوم می شه که 360 توی 9 ماه اخیر چقدر فروخته ولی توی Q4 2005 و Q1 2006 سر جمع 3.7 میلیون دستگاه ازش فروش رفته و توی ژاپن و اروپا هم روز به روز از فروشش کاسته می شه ولی بازار امریکای شمالیش خوبه

چه جالب به قول سامان از روی عکس نتیجه گیری میکنی:cheesygri
سلام پس از روی چی نتیجه گیری میشه ؟
اونوقت بازیهای PS3 از روی عکس نتیجه گیری نمیشه ولی از روی X360 میشه ؟!:confused:
اگه از روی عکس و تریلر نمیشه بازیها رو شناخت پس این سایت های خارجی دلدرد دارن هر روز سایتشون و آپدیت کنن.
در ضمن موقعی که Ps3 میاد دلیل نداره گرافیک بازی های 360 بالاتر باشه می تونن یه بازی برای 360 بدن گرافیک در حد Ps1
خیلی عجیبه !
من نمیدونم کدوم شرکت حاضر میشه به خودش اینهمه زحمت بده بازی رو بسازه بعد گرافیکشو در حد PS1 بزنه !!! مگه مغز خر خوردن بیان به خودشون ضرر بزنن.که چی بشه مثلا ؟؟؟

نوشته شده توسط Sony:
دریمکست هم همچین حالتی داشت اما به محض وارد شدن ps2 با فروش فوق العاده ای که داشت همه رو منصرف کرد
دوست من دریم کست کی همچین حالتی داشت موقعی که ps3 بیاد 360 حدود 10 میلیون فروش کرده شما باید نگران سونی باشی که بلایی که سر بتاماکس اومد سرش نیاد با اون قیمت نجومیش ;)
مشکل شما اینه که فکر میکنی سونی هیچ ایرادی نداره و شکست ناپذیره و اگه خود سونی هم اینطوری فکر کنه کارش تمومه
در ضمن تبلیغاتی که ماکروسافت برای 360 میکنه شما با دریم کست یکی میدونی:confused: به نظر من 360 از نظر تبلیغات ps3 رو تا حالا لوله کرده و همه میدونن که تبلیغات چقدر مهمه ولی سونی خیلی مغروره و بالاخره این غرور کار دستش میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or